2017 Son Kilo Gunlugum...

Teşekkürler unutmuştum

Aa yarın 1 şubatmış. Benim de internet paketim bu gece bitiyor yarın burada olamayacağım ,ne tesadüf
Kendimi tebrik ediyorum,yine bir diyetin sonunu getiremedim. Bir sürü de et parası verdim. Annem şimdi kuru fasulye falan yapıyor onlarla Kuyruğunun etrafında dönen kedi gibi dönüp duruyorum aynı yerde. Ama kararlıyım gelecek ay en azından 3 kilo vericem

Tamda seni etiketlcektm :) benden önce vardın ya atlamışım sorry:) işten vs yükle at yarın baştan başlıyoruz

Tamda seni etiketlcektm :) benden önce vardın ya atlamışım sorry:) işten vs yükle at yarın baştan başlıyoruz
Tesekkur ederim canım düşündüğün için Benim baskül gram olarak gösterenlerden değil de eski tiplerden , tamıtamına göstermiyor. Ben kendim yazsam olma mı

Ooh hayırlı olsun canım hem kilo verdiğine hem de iddiayı kazandığına çok sevindim:)))
Teşekkürlerrrr
Dün erkenden uyudum yazamadım
08:10 kahvaltı
iki kutu activia orman meyveli 205
13:00 öğle
Bir dilim cheddar peyniri 161
2 dilim premium çok tahıllı 144
1 kutu ton balığı marul ile 135 (biraz süzdüm)
1 muz 73
18:10 akşam
5 kaşık ev yoğurdu 64
3 dilim çok tahıllı 216
Ton balığı 135
1 orta boy patates 70
1 cheddar 161
2 muz 146
Ekstra yok toplam 1.510 calori

Kızlar hastayım bikaç gündür kırıklık vardı zaten bugün daha kötü kilomu paylaşıcam tabi ama ne yerim bilmiyorum biraz idare ediceksiniz beni
Yeter ki tartı fotosu paylaş bibicim ne yedüğün sağa galsın
Geçmiş olsun ehmehsiz çorba yi

Ehehehehe
Yalniz ben emziriyorum he bana yüklenmeyin
Sabah kahvaltim
2 tane zeytin
2 tane yagda yumurta(bebiste yedi benle)
Ortalama bi tatli kasigi kadar peynir
2 dilim köy ekmegi
2 bardak cay
Minik dilimlenmis kaşar
Bi centik tereyagııı

Eklentiler

• Screenshot_2017-02-01-12-02-42-1-1.webp
    824 bayt · Görüntüleme: 40
Kız bu nasıl tartı resmi googledan mı kopyala yapıştır yaptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…