- 30 Nisan 2014
- 2.647
- 9.801
- 358
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Teşekkürler unutmuştum@Justin Timurleng
Bexy
Kızlar mesajları rastgele alıntıladım maksat burayı görün diye
Yarın tartı fotolarını unutmayın.
Ham yapmadan tartılın.
Akşam 23e kadar yükleyebilirsiniz.
Foto yükleyenler takıma katılmış olacak.
Yeni başlıyoruz yarınki kilomuz başlangıç kilomuz olarak kaydedilecek.
Aklınyolu1 banlı o bana atacak fotosunu ben yüklycem :)
Öpücükler :* :*
Rica ederimTeşekkürler unutmuştum
Tamda seni etiketlcektm :) benden önce vardın ya atlamışım sorry:) işten vs yükle at yarın baştan başlıyoruzAa yarın 1 şubatmış. Benim de internet paketim bu gece bitiyor yarın burada olamayacağım ,ne tesadüf
Kendimi tebrik ediyorum,yine bir diyetin sonunu getiremedim. Bir sürü de et parası verdim. Annem şimdi kuru fasulye falan yapıyor onlarlaKuyruğunun etrafında dönen kedi gibi dönüp duruyorum aynı yerde. Ama kararlıyım gelecek ay en azından 3 kilo vericem
Tesekkur ederim canım düşündüğün içinTamda seni etiketlcektm :) benden önce vardın ya atlamışım sorry:) işten vs yükle at yarın baştan başlıyoruz
Canım baskül fotosu at öyleyse.Tesekkur ederim canım düşündüğün içinBenim baskül gram olarak gösterenlerden değil de eski tiplerden , tamıtamına göstermiyor. Ben kendim yazsam olma mı
Tamam canım inekli baskül fotomu atayım yarın çekipCanım baskül fotosu at öyleyse.
Tek kural var oda tartı fotosu zaten:)
İnekli davşanlı farketmez canımTamam canım inekli baskül fotomu atayım yarın çekip
İnekli davşanlı farketmez canım
TeşekkürlerrrrOoh hayırlı olsun canım hem kilo verdiğine hem de iddiayı kazandığına çok sevindim:)))
Yeter ki tartı fotosu paylaş bibicim ne yedüğün sağa galsınKızlar hastayım bikaç gündür kırıklık vardı zaten bugün daha kötükilomu paylaşıcam tabi ama ne yerim bilmiyorum biraz idare ediceksiniz beni
1 martta 115 bekliyorum senden bibicim:))pondiflerimi sevin ama kilomu değil
hoş bişeyler yemiştim ilaç içmek için 117 sanıyordum kendimi
Düzeltmiştim ama gene ters çıkmış inş. canım1 martta 115 bekliyorum senden bibicim:))
Ben tartını sevdim bibipondiflerimi sevin ama kilomu değil
hoş bişeyler yemiştim ilaç içmek için 117 sanıyordum kendimi
Kız bu nasıl tartı resmiEhehehehe
Yalniz ben emziriyorum he bana yüklenmeyin
Sabah kahvaltim
2 tane zeytin
2 tane yagda yumurta(bebiste yedi benle)
Ortalama bi tatli kasigi kadar peynir
2 dilim köy ekmegi
2 bardak cay
Minik dilimlenmis kaşar
Bi centik tereyagııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?