- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Hızlı resimden yükleYa ben ekleyemiyorum yardım edin
Hedefin kaç kuzu:)Ay sonunda yükleyebildim çatladım yapana kadar
60 olsam keşkeHedefin kaç kuzu:)
Olursunnnnn60 olsam keşke
Ahaha bende bi ara çorap show yapıyordumHerkeşde kıymetli ayaklarını saklamış
Ben bugün tartilamadim kuzum , evcilimi veterinere götürdüm hasta olmuş. Bu ara çok gelen giden oluyor evime bu ay yapamayacağım diyet galiba. Önümüzdeki ay inşallah aranizdayim. Takip edicem ama sizleri. Hepinize başarılar tatlislar@Purple-
caytabagi
@Justin Timurleng
G Greeneliton
@galatasaray-86
Kızlar katılmak istiyorsanız 23e kadar tartı fotosu atmalısınız..
Canım listeye katılmak için bu gece 23 e kadar tartı fotosu atman gerekiyor yeni kurala göreSlm kizlar 2 ocakta 66,3 dü. Bugün 62,6 kg ciktim tartida 3,700 gr gitmis. Sabah yazamadim misafirim vardi. Bu arada ocak 2 de yazmistim ama tabloda dün ismimi goremedim
Canım listeye katılmak için bu gece 23 e kadar tartı fotosu atman gerekiyor yeni kurala göre[/QUOTs
Kurali bilmiyordum. Sabahta tarti fotosunu cekmedim üzgünüm. Zayiflayan arkadaşlar kac kg verdigini yazabilir mi?Canım listeye katılmak için bu gece 23 e kadar tartı fotosu atman gerekiyor yeni kurala göre
Ben ilk listede varım. Ben sadece 1 kilo vermişim canım. Ama yeni listeye katilamayacagim maalesefKurali bilmiyordum. Sabahta tarti fotosunu cekmedim üzgünüm. Zayiflayan arkadaşlar kac kg verdigini yazabilir mi?
1 mart ta kat kat verirsin insallah arkadasimBen ilk listede varım. Ben sadece 1 kilo vermişim canım. Ama yeni listeye katilamayacagim maalesef
İnşallah canım sen de. Çok iyi vermissin maşallah1 mart ta kat kat verirsin insallah arkadasim
Tamam geçmiş olsun sen bilirsin. Zaten nisan 1de bitiyor yarışma:)Ben bugün tartilamadim kuzum , evcilimi veterinere götürdüm hasta olmuş. Bu ara çok gelen giden oluyor evime bu ay yapamayacağım diyet galiba. Önümüzdeki ay inşallah aranizdayim. Takip edicem ama sizleri. Hepinize başarılar tatlislar
Eski liste iptal. Bu yeni yarışma bugün başladı. Şimdi tartı fotosu yüklersen listeye dahil olursun yoksa malesef.Slm kizlar 2 ocakta 66,3 dü. Bugün 62,6 kg ciktim tartida 3,700 gr gitmis. Sabah yazamadim misafirim vardi. Bu arada ocak 2 de yazmistim ama tabloda dün ismimi goremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?