- 24 Ağustos 2016
- 3.623
- 27.687
- 508
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Ben de almışım kilooooBelki azmederiz böyle fazlalıkları görünce: )
Bende 100 gr vermişimUnutmuşum elendim mi
Çocuğumu sütten kesiyorum çok stres altındayım mazur görün ya bugün ekleyeyim olmaz mı
Kızlar A AklinYolu1 yarışmadan çekildibende banlıydım zaten ama güncel kilom 63 yani almışımM e g g kankitooo gac kilosunn
Ben bugun tartilfim 59.8 ciktim montumla falanana resim crkemedim telefon arabada kalmis
Onceki cektigim var 60.1 onu yukluyorum simdi
Kızlar A AklinYolu1 yarışmadan çekildibende banlıydım zaten ama güncel kilom 63 yani almışım
Herkes bi aksilik yaşamış atamamış 1 nisanda görüşürüz öyleyse
Mart sonunda hatırlatma etiketi yaparım buralarda olursam :*
Zaten son 1 ay 1 nisanda final yapıyoruz :)
o kilolar gi de cek bebisim.Ben de almışım kilooooBelki azmederiz böyle fazlalıkları görünce: )
Aaa niye final yapiyoz beaZaten son 1 ay 1 nisanda final yapıyoruz :)
Başta öyle konuşulmuştu. Siz bülürsünüz bacum :)Aaa niye final yapiyoz beaburda final olursa kızlar yeni bi topikte devam edelim
Ay ama niden yiaaaaBaşta öyle konuşulmuştu. Siz bülürsünüz bacum :)
Nooooolduuğğğ yeni topik açak diye etaaağnı sallaya sallaya konuşuyordunAy ama niden yiaaaabence bitmesin
Açarım ne var alla allaaaa yeeaaa vvNooooolduuğğğ yeni topik açak diye etaaağnı sallaya sallaya konuşuyordun
Knka ben kilo alıyorum daha da
Evde hamurişi abur cubur gırla kanka onlara da ayıpAçarım ne var alla allaaaa yeeaaa vv
Oglum tut agzini tutttt homi girtlak yersen alirsin
Kim alıyo onlarıı hamur işi yeme yaaEvde hamurişi abur cubur gırla kanka onlara da ayıp
Anam babam ailecek yiyokKim alıyo onlarıı hamur işi yeme yaaEn beteri o
Bende mutlu oluyorum ama bana alan yokAnam babam ailecek yiyok
Fena yiom ama mutlu oluyorum ahahahah
Şafak kaç 15 güne alır olursun 65Bende mutlu oluyorum ama bana alan yokkocacugum her markete gidişte alıyodu simdi kim alcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?