2017 Son Kilo Gunlugum...

Beden kitle indeksine göre kiloluymusum ordan kanaat notu kullanırsınız belki Tamamdır bana uyar, her ayın 1 i tartılma günü olsun Giderken beni de götürün , yalnızlığa dayanamam

En fazla kilosu olan benim be ama bir basladim mi tam baslarim.

Sorun baslayamamam :)

Kendime 4-5 ay verdim . Agir ama oz olsun.

En fazla kilosu olan benim be ama bir basladim mi tam baslarim.

Sorun baslayamamam :)

Kendime 4-5 ay verdim . Agir ama oz olsun.
Evdeki abur cuburlari bitirip başlayalım beraber :)) ben de baslayamiyorum bir türlü , halbuki kılo vermek su aralar bana en iyi gelen şey olacak. Beraber basaralim

Evdeki abur cuburlari bitirip başlayalım beraber :)) ben de baslayamiyorum bir türlü , halbuki kılo vermek su aralar bana en iyi gelen şey olacak. Beraber basaralim

Yani 2017 demisken kilo vermek de olsun icinde. Insulin direncin yoksa kolay. Karatay usulu beslen. Beni meyve bile aciktiriyor. Meyveyi de kesmem gerek.

Yani 2017 demisken kilo vermek de olsun icinde. Insulin direncin yoksa kolay. Karatay usulu beslen. Beni meyve bile aciktiriyor. Meyveyi de kesmem gerek.
Elma,armut gibi meyveler beni de aciktiriyor. Ama muz çok tok tutuyor, su cikita olanlar uzun olanlar yani. Yerlisi ufacık zaten hemen iki lokmada bitiyor. İnsülin direncime baktiricam,sağlık ocağında bakarlarsa. Benim akşam atistirmalarim meşhur. Çayla illa tatlı bir şeyler yiyeceğim yoksa bir şeyler eksik kalıyor sanki. Diyet sütlü tatlı tarifleri buldum, yazarım buraya isterseniz. Belki tatlı ihtyacinizi bir nebze keser. Ben denemedim tabii daha ama tadı güzeldir herhalde

Benim tatli ihtiyacimi bir kamyon tatli getirsen karsilamaz. Benim cozum tamamen kesmek o da bir sure.

Insallah basaricam bu kez.

Yengec burcu musun?

Benim tatli ihtiyacimi bir kamyon tatli getirsen karsilamaz. Benim cozum tamamen kesmek o da bir sure.

Insallah basaricam bu kez.

Yengec burcu musun?
Basaricaksiniz tabii. Şeker orucuna mı girsek? Hatta belgeseli varmış şekerle ilgili,bu gece izleyeceğim çok uzun değilse. Belki takıntı yaparım da keserim şekeri. Yay burcuyum,sizin burcunuz ne merak ettim ben de :)

Merhaba. Ben yillardir kilo vermeye calisiyorum.. Yeni yila girdik. Bende yarin basliyorum. Benimde vermem gereken 20kg. Tam olarak nasil düsündün? Diyet? Spor? Saglikli beslenmek?

Sekeri kesmek istiyorsan meyveyi de keseceksin bir sureligine. Oyle sutlu tatli yiyeyim cikolata yemeyeyim olmuyor. Denendi biliyorum.

Zararlarina gelince gram yarari yok vucuda . Beyni uyusturuyor, konsantre olmani zorlastiriyor, daha fazla acikiyorsun.

Merhaba. Ben yillardir kilo vermeye calisiyorum.. Yeni yila girdik. Bende yarin basliyorum. Benimde vermem gereken 20kg. Tam olarak nasil düsündün? Diyet? Spor? Saglikli beslenmek?

Spor yapmiyorum bir sure. Karatay tarzi benimki. Seker ve ekmek yasak. Spor olarak leslie yapanlar var.

Her gun tartilma demotive oluyorsun en basta cunku kilolar gitmiyor. Basta ayda bir yeter.

Onun disinda bol su ic. Patates ozellikle kaynamis patates tok tutuyor. Yagsiz urunleri tercih etme. Yagli sut , ev yogurdu daha iyi.

Aralarda meyve yerine badem , kuruyemis tercih et. Tuzsuz ve kavrulmamis olsun.

Dikkate alicam bu önerileri sağolun :) patateste nişasta varmış ya onu kaç tane yiyebiliriz mesela kaç günde bir yiyebiliriz ? Ben çok severim patatesi de, zararı yoksa her gün yerim :))

Yapacaklarini biliyorum da uymak mesele.

Neyse yeni bir yil farkli olacak bu kez.
Olacak tabii. Yazarız buraya hem nasıl beslendigimizi , motive oluruz. Buarada patates haşlaması çok tok tutuyor da kaç taneye kadar izin var günde ? Az önce yazmayı unuttum,sonra düzenledim araya kaynamasin, patates çok mühim benim için bir de burcunuz nedir, burçlara merakınız mı var

Ben kendime yeni yemek kitaplari alicam sirf sebze ve az kalorili yemek tarifleri olacak icinde. bide hafta da 5 gün 30-40 dk kosmayi düsünüyorum ama is yüzünden nasil vakit bulucam bilemiyorum. isten cok yorgun geliyorum sabahlari da cok erken kalkiyorum uzun calisiyorum pff eminmisin hic spor yapmamaya? yürüyüs mesela ?

patatesin karbonhydrati cok yanliz ona cok dikkat etmelisin daha iyisi havuc

Havucu çiğ sevmem de az yağda pişirsem zararı olmaz herhalde değil mi? Güzel olan ne varsa zararlı hep zaten:/
ben sahsen haslanmis sebze cok severim. onun disinda en iyi yaglardan biri zeytin yagi 1 kasik. spray yaglari da var. tavaya skiyorsn azicik yag ile pisiyor hersey.

Sayisiz basta . Haslanmis patatesin kalorisi firinda patatese gore daha az. Limit yok kendinizi sinirlamayin. Sinirladikca isin rengi gidiyor.

Kacirdim orayi aslan burcuyum ben. Burclara merakliyim. Her konuya merakliyim ben aslinda.

Alacaksan Karatay in kitabini al. Gercekten ucuz . Hem bilgileniyorsun , hem kilo veriyorsun.

Kosabiliyorsan cok iyi. Ben kosamiyorum saglik sorunum var suan.

Yuruyus olarak zaten aktifim o yuzden ayri bir spora gerek yok .

Arkadaslar benim onerilerimi alin kendinize gore yontun.

Bu isin tek bir formulu yok cunku.

Mesela Karatay patatesi desteklemez ama ben cok yararini gordum.

Beslenme biciminizi kendinize gore aktif edin ki benim gibi 15 kilo verdikten sonra geri almayin.

Kilo alma nedenimi de soyleyeyim asiri kansizlik ve Karatay dan vazgecmem yuzunden oldu.

O yuzden Karatay gibisi yok.

Havucu çiğ sevmem de az yağda pişirsem zararı olmaz herhalde değil mi? Güzel olan ne varsa zararlı hep zaten:/

Havucun icinde seker var. Kaynatabilirsen daha uygun olur.

Ben vegeterianim her kitap uygun olmuyor :/ ben zaten en cok haslanmis brokoli severim favorim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…