2017 Son Kilo Gunlugum...

Bilgi,kültür duzeyiniz belli oluyor zaten yorumlarda takip ediyorum sizi Ben o zaman şöyle yapayım diyorum:
Sabahları tereyağına yumurta kırarım,bir dilim tam buğday ekmeği,peynir,zeytin.
Öğleyin patates haslama veya sebze yemeği evde ne varsa ,ev yoğurduyla ,bir dilim tam buğdayekmegiyle ondan
Akşama da mutlaka et veya peynir, sebze yemeği ve ev yoğurdu. Biraz da söğüş. Aralarda da naneli ayran , salatalık la birlikte. Akşam çayla bir avuç karışık çerez. Kavrulmamış çerez sevmiyorum ben, kavrulmuş u da zararlı ay napicam akşam atıştırmalık ne yiyeceğim ben

yok ne sagliklisi. ben son 2 sene de 15 kilo aldim. Benim gücsüz oldugum nokta TATLILAR CIKOLATA vs. Bir basliyorum ye ye ye birakamiyorum
Hep merak ederdim bir vejeteryan neden kilo alır diye. Tatlı,çikolata faktörünü unutmuşum Ben de vejeteryan olayım istiyorum, ama yapamıyorum.evdeki tavşanlar yüzüme bakıyor ben et yiyorum karşılarında. Kesin çok kiziyolardir bana. Maşallah size

Cerezlerde dikkat et bence :/ badem iyidir icerdiklerinden dolayi bak internette 100 gr kac kalori ben cok kalori saymaya basladim.. mesela kilonu tutmak icin günde 1600kcal mi alman gerekiyor misal yani o zaman bunun altinda kalicaksin ki kilo veresin

yanlis mi yazmisim vejeteryan. kb bizim burda öyle yaziliyorda öyle yazmis bulundum bende eskiden et yerdim zor oldu acikcasi ama simdi vejeteryanlar icin cok güzel ürünler var salam köfte etli sos vs tabi icinde et yok bunlarin ama issirdigin zaman etden bir farki yok hic eksikligini hissetmiyorsun artik ben hayvanlar icin yemiyorum kiyamiyorum daha dogrusu cok eziyet ediliyor yanlis bakiliyor yanlis kesiliyor vb seyler yüzünden istemiyorum. vegan olmayi düsündüm buzalari korumak icin ama iste veganlik cok zor onun icin yarim veganim da diye biliriz süt ürünlerini mümkün oldugunca kullanmiyorum

Ben vegeterianim her kitap uygun olmuyor :/ ben zaten en cok haslanmis brokoli severim favorim.

Brokoli iyidir ama cok doyurmaz. Yogurtla ve patatesle yersen belki.

Yumurta ve soya ile kapatabilirsin belki acigi.

Tesekkur ederim.

Ekmegi tamamen kesmen gerekiyor. O omleti ekmeksiz ye zamanla. Belki basta olmaz ama zeytin de tok tutar .

Ekmegi at. Onun disinda guzel.

Badem gercekten kilo vermede yardimci kan sekerini dengeler. Kavrulmamis ceviz ye o zaman.

Yogurt yiyeceksin. Bademli veya meyveli olabilir . Yesil elma belki . (meyveyi tercih etmiyorum cok aciktiriyor beni kuruyemis daha iyi aslinda). Badem ise 15 i gecmeyecek.

Tarcinli sut icebilirsin.

Bir arkadas hurmaya ceviz koyuyordu oyle de guzel oluyormus.

Ben suan sade yogurt yiyorum.

Kansizligim var diye doktorun ilk sordugu et yiyor musun. Ben tavugu kestim de, zamanla eti kesmem gerekiyor.

Yaptigin gercekten cok guzel. Tebrikler. Ben de bir gun basaririm umarim.

Yok doğru yazmissiniz ,hatta nasıl yazdiginizi farketmedim bile ay ne güzel ya keşke ben deyapabilsem veganlar için salam,sosis nerelerde satiliyor.migrosta falan mı? Ben de bir tadayim belki vesile olur, ben de bırakırım. İneklerin memisine bir şeyler takiyorlarmis değil mi buzağılar emmesin diye

unutulmamasi gerekenlerden biri de bol bol su icmek. Su icmezsek hic bir sey kolay olmaz. Ben eskiden günde 3l su icerdim sonra 1l den az oldu. Tekrar günde 3l su icmeye basladim bugün

canim evet buzalara öyle icemesinler diye yapiyorlar ama genelde buzalari hemen öldürüyorlar cünkü cok masrafli oluyorlar diye.. yumurta da az kullaniyorum on da da erkek olanlari öldürüyorlar :/ neyse istersen özelden mesaj atarsin simdi konu bu degil ya bende bir anlatmaya baslarim konu sapar

Afiyet olsun Bunları yaparsam helal olsun bana. Ekmeksiz doyuluyor mu gerçekten ? Yeşil elma yerine muz,badem yerine Antep fıstığı yiyebiliyor muyuz Bir de ekmek yoksa 3 tabak yesek her öğün olur mu? Hepsinin cevabını biliyorum gibi aslında hepsi olmaz dimi diyetten de nefret ediyorum sağlıklı yiyeceklerden de ama mecburum diyet yapmaya

Ay yazık ya:/ ben sebze de sevmem,neyse kilo verince detaylı sorayım bu konuyu. Şuan et,süt,yumurtaya ihtiyacım var

Bir avucla doyar misin. Kendi avucun olsun .

Muz da ye ama aciktirmiyorsa. Biri gecme o zaman.

Iki ogun daha iyi biliyor musun. Arada leptin hormonu salgilanir yag yakarsin.

Ben cayla tatli cok severim mesela. Cayla badem , kuruyemis yiyorum simdi. O seyi torpulemek icin. Boylece cay icince tatli gelmiyor aklima. Cayi da 2-3 senedir sekersiz iciyorum ya da sutlu.

Hepsinden vazgececegiz zamanla.

A İngiliz çayı gibi sütlü çay, sizi şimdi hepten kontes olarak görmeye başladım ,İngiliz asilzadesi gibi Çayı şekersiz içiyorum, yanında tatlıya bayılıyorum ben de. nerden edindim bu huyu da bilmemki önceden tatlı yiyemezdim,şimdi bir çikolata kesmez oldu. Akşamları ben de çerez yiyeyim.iki öğün bana çok uygun aslında çünkü ben geç uyanıyorum.oglene doğru yiyorum. Diyet listeleri nde kahvaltı hep en geç 9da. Benim geç kalkmam diyeti kötü etkiler mı? Tarçınlı süt de çok iyi fikir,içine şekersiz salep de atarım az miktar. O zaten sütlü tatlı gibi oluyor,mis gibi. Muz tok tutar beni,bana yarayan tek meyve. o benim diyet listesi hazır o zaman

Bilakis kahvaltiyi gec yapman daha iyi orada intermittent fasting uyguluyorsun. Yani daha iyi.

Cok az bi miktar etkilemiyor + esmer seker olsun. Ben suan hepsinden etkilendigim icin kesmeyi deniyorum.

Iyi senin diyeti ben de tuttum.

Kitzler ben aktiBMI diye bir uygulama kullaniyorum. oraya suanki kilonuzu ve ulasmak istediginiz kilonuzu yazabiliyorsunuz hem BMI hesapliyor hem ideal kilonuza kac kilo kaldigini gösteriyor cok hos bence

Bilakis kahvaltiyi gec yapman daha iyi orada intermittent fasting uyguluyorsun. Yani daha iyi.

Cok az bi miktar etkilemiyor + esmer seker olsun. Ben suan hepsinden etkilendigim icin kesmeyi deniyorum.

Iyi senin diyeti ben de tuttum.
Bu bahara zayıf gircem inşallah esmer şekerr bir çay kaşığı kadar değil mi günde ben stevia aldım bu arada, eczacı doğal dedi. Ben de araştırdım , bir bitkiymis o da. Tadı çok ağır ama, bir su bardağı çaya attım şerbet gibi oldu, tadı da değişti çayın. Pek beğenmedim yani, en iyisi çayı sekersiz, salepi esmer şekerli içeyim. Ay çok mutlu oldum şuan çok teşekkür ederimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…