2017 Son Kilo Gunlugum...

Canım stevia mesela 5 damlası 1 yemek kaşığı kadar denk geliyor hemen hemen. Bende kullanıyorum onu gerekirse

Canım stevia mesela 5 damlası 1 yemek kaşığı kadar denk geliyor hemen hemen. Bende kullanıyorum onu gerekirse

Hadi bakalim 1 subatta gorurusuz.

Iyi oldu ya bildiklerimi de hatirladim sayenizde. Unutmusum.

Iyi geceler.

Benimki hap gibi canım hanı şeker hastaları kullanıyor ya basınca alttan düşüyor. Öyle benimki. Onun bir tanesi çok tat verdi sevmedim,sen nasıl kullanıyorsun canım

Benimki hap gibi canım hanı şeker hastaları kullanıyor ya basınca alttan düşüyor. Öyle benimki. Onun bir tanesi çok tat verdi sevmedim,sen nasıl kullanıyorsun canım
Benimki su gibi. Damla damla kullanıyorum. Kızlar şimdi biz 1 şubata kadar yazmicakmıyız

Benimki su gibi. Damla damla kullanıyorum. Kızlar şimdi biz 1 şubata kadar yazmicakmıyız

Hayir yazin istediginiz kadar. Topik hepimizin. Ne kadar yazarsaniz o kadar motive olursunuz size soyleyeyim.

Benim toparlamam gereken islerim var ama gelebildigim zaman gelirim.

Tekrar iyi geceler.

Ne güzel birbirimizi motive ederiz. Ben yarın evdeki abur cuburlari bitiriyorum sonra diyet moduna geçiyorum inşallah. Beraber başlayalım mı canım
Olur başlayalım. Bende yarın çıkıp alışveriş yapacağım yemek şeklinde. Ve kitap sipariş edeceğim. Sağlıklı beslenmek kolay değil. Öğrenmek lazım bence. İstersen şimdilik özel mesajlaşalım? Burayada gelişimleri yazarız olmazmı? Okuyanlar sadece sohbeti okumasınlar gelişimleri görsünler istersen tabi

Ne güzel birbirimizi motive ederiz. Ben yarın evdeki abur cuburlari bitiriyorum sonra diyet moduna geçiyorum inşallah. Beraber başlayalım mı canım

Bugunku kilolariniz neydi tekrar yazarsaniz. Ilk sayfaya ekliyorum da.

Sohbet olarak da kullanabilirsiniz. Bu kadar kasmayin .

Benim 63 yazalım

Tamam:)

Sohbet de ederiz burda onda sıkıntı yok Benim şuanki kilom 58

Seni burada taslarlar.

Kendinizle yarisiyorsunuz ona gore.

Iyi geceler.

[TR][TH]Uye adi[/TH][TH]1 Ocak 2017 Kilo/kg. [/TH][TH]1 Subat 2017 Kilo/kg. [/TH][TH]Kaybedilen Kilo/kg.[/TH][TH]Kaybedilen Kilo Orani %[/TH][/TR]

[TR]
[TD] A AklinYolu1 [/TD]
[TD1]74.9[/TD1][TD1]?[/TD1][TD1]?[/TD1][TD1]?[/TD1]
[/TR]

[TR]
[TD][COLOR=#006600]@ModernCadi[/COLOR] [/TD]
[TD1]63.8[/TD1][TD1]?[/TD1][TD1]?[/TD1][TD1]?[/TD1]
[/TR]

[TR]
[TD]@toprakkahve [/TD]
[TD1]69.7[/TD1][TD1]?[/TD1][TD1]?[/TD1][TD1]?[/TD1]
[/TR]
[TR]
[TD] caytabagi [/TD]
[TD1]63.0[/TD1][TD1]?[/TD1][TD1]?[/TD1][TD1]?[/TD1]
[/TR]

[TR]
[TD] Havvacimm [/TD]
[TD1]58.0[/TD1][TD1]?[/TD1][TD1]?[/TD1][TD1]?[/TD1]
[/TR]

Selam kızlar ilk gününüz nasıl geçti? Ben geç yattım ve geç kalktım o yüzden fazla yemek yeme fırsatım olmadı biraz spor yaptım şimdi de akşam yemeğinde ne yesem diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…