- 19 Aralık 2016
- 3.736
- 10.131
- 128
- 32
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
İndireyim ben de canım sagolasinKitzler ben aktiBMI diye bir uygulama kullaniyorum. oraya suanki kilonuzu ve ulasmak istediginiz kilonuzu yazabiliyorsunuz hem BMI hesapliyor hem ideal kilonuza kac kilo kaldigini gösteriyor cok hos bence
Canım stevia mesela 5 damlası 1 yemek kaşığı kadar denk geliyor hemen hemen. Bende kullanıyorum onu gerekirseBu bahara zayıf gircem inşallahesmer şekerr bir çay kaşığı kadar değil mi günde ben stevia aldım bu arada, eczacı doğal dedi. Ben de araştırdım , bir bitkiymis o da. Tadı çok ağır ama, bir su bardağı çaya attım şerbet gibi oldu, tadı da değişti çayın. Pek beğenmedim yani, en iyisi çayı sekersiz, salepi esmer şekerli içeyim. Ay çok mutlu oldum şuan çok teşekkür ederimmm
Bu bahara zayıf gircem inşallahesmer şekerr bir çay kaşığı kadar değil mi günde ben stevia aldım bu arada, eczacı doğal dedi. Ben de araştırdım , bir bitkiymis o da. Tadı çok ağır ama, bir su bardağı çaya attım şerbet gibi oldu, tadı da değişti çayın. Pek beğenmedim yani, en iyisi çayı sekersiz, salepi esmer şekerli içeyim. Ay çok mutlu oldum şuan çok teşekkür ederimmm
Canım stevia mesela 5 damlası 1 yemek kaşığı kadar denk geliyor hemen hemen. Bende kullanıyorum onu gerekirse
Benimki hap gibi canım hanı şeker hastaları kullanıyor ya basınca alttan düşüyor. Öyle benimki. Onun bir tanesi çok tat verdi sevmedim,sen nasıl kullanıyorsun canımCanım stevia mesela 5 damlası 1 yemek kaşığı kadar denk geliyor hemen hemen. Bende kullanıyorum onu gerekirse
Teşekkürler iyi gecelerrrHadi bakalim 1 subatta gorurusuz.
Iyi oldu ya bildiklerimi de hatirladim sayenizde. Unutmusum.
Iyi geceler.
İyi geceler ❤Hadi bakalim 1 subatta gorurusuz.
Iyi oldu ya bildiklerimi de hatirladim sayenizde. Unutmusum.
Iyi geceler.
Benimki su gibi. Damla damla kullanıyorum. Kızlar şimdi biz 1 şubata kadar yazmicakmıyızBenimki hap gibi canım hanı şeker hastaları kullanıyor ya basınca alttan düşüyor. Öyle benimki. Onun bir tanesi çok tat verdi sevmedim,sen nasıl kullanıyorsun canım
Benimki su gibi. Damla damla kullanıyorum. Kızlar şimdi biz 1 şubata kadar yazmicakmıyız
Tam bilemedim ben deBenimki su gibi. Damla damla kullanıyorum. Kızlar şimdi biz 1 şubata kadar yazmicakmıyız
YazıyormuşuzTam bilemedim ben de
Ne güzel birbirimizi motive ederiz. Ben yarın evdeki abur cuburlari bitiriyorum sonra diyet moduna geçiyorum inşallah. Beraber başlayalım mı canımYazıyormuşuz
Olur başlayalım. Bende yarın çıkıp alışveriş yapacağım yemek şeklinde. Ve kitap sipariş edeceğim. Sağlıklı beslenmek kolay değil. Öğrenmek lazım bence. İstersen şimdilik özel mesajlaşalım? Burayada gelişimleri yazarız olmazmı? Okuyanlar sadece sohbeti okumasınlar gelişimleri görsünler istersen tabiNe güzel birbirimizi motive ederiz. Ben yarın evdeki abur cuburlari bitiriyorum sonra diyet moduna geçiyorum inşallah. Beraber başlayalım mı canım
Ne güzel birbirimizi motive ederiz. Ben yarın evdeki abur cuburlari bitiriyorum sonra diyet moduna geçiyorum inşallah. Beraber başlayalım mı canım
Olur başlayalım. Bende yarın çıkıp alışveriş yapacağım yemek şeklinde. Ve kitap sipariş edeceğim. Sağlıklı beslenmek kolay değil. Öğrenmek lazım bence. İstersen şimdilik özel mesajlaşalım? Burayada gelişimleri yazarız olmazmı? Okuyanlar sadece sohbeti okumasınlar gelişimleri görsünler istersen tabi
Benim 63 yazalımBugunku kilolariniz neydi tekrar yazarsaniz. Ilk sayfaya ekliyorum da.
Sohbet olarak da kullanabilirsiniz. Bu kadar kasmayin .
Sohbet de ederiz burda onda sıkıntı yok Benim şuanki kilom 58Bugunku kilolariniz neydi tekrar yazarsaniz. Ilk sayfaya ekliyorum da.
Sohbet olarak da kullanabilirsiniz. Bu kadar kasmayin .
Benim 63 yazalım
Sohbet de ederiz burda onda sıkıntı yok Benim şuanki kilom 58
Tamam:)
Seni burada taslarlar.
Bu tabela çok iyimiş iyi yaptın ss aldım. Neden ki anlamadım
Kendinizle yarisiyorsunuz ona gore.
Iyi geceler.
[TR][TH]Uye adi[/TH][TH]1 Ocak 2017 Kilo/kg. [/TH][TH]1 Subat 2017 Kilo/kg. [/TH][TH]Kaybedilen Kilo/kg.[/TH][TH]Kaybedilen Kilo Orani %[/TH][/TR]
[TR]
[TD] A AklinYolu1 [/TD]
[TD1]74.9[/TD1][TD1]?[/TD1][TD1]?[/TD1][TD1]?[/TD1]
[/TR]
[TR]
[TD][COLOR=#006600]@ModernCadi[/COLOR] [/TD]
[TD1]63.8[/TD1][TD1]?[/TD1][TD1]?[/TD1][TD1]?[/TD1]
[/TR]
[TR]
[TD]@toprakkahve [/TD]
[TD1]69.7[/TD1][TD1]?[/TD1][TD1]?[/TD1][TD1]?[/TD1]
[/TR]
[TR]
[TD]caytabagi [/TD]
[TD1]63.0[/TD1][TD1]?[/TD1][TD1]?[/TD1][TD1]?[/TD1]
[/TR]
[TR]
[TD]Havvacimm [/TD]
[TD1]58.0[/TD1][TD1]?[/TD1][TD1]?[/TD1][TD1]?[/TD1]
[/TR]
Bu tabela çok iyimiş iyi yaptın ss aldım. Neden ki anlamadım
Benim eski kilom 45 benim boyum kısa ya ondan öyle 156 :/58 oldugun icin.Bizim hedef kilomuz o .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?