2017 Son Kilo Gunlugum...

Cok benim tipim degil suan cunku bozmaya yer ariyorum sanki. Ufak ufak meyve yemeye bile baslamadim ama guzel tarif isteyen denesin.

canim ispanaktan hic bir sey olmaz. kalorisi az olan yiyeceklerden biri. diger yediklerinde gayet saglikli seyler. tabi yumurtanin sarisinda cok dikkat etmeli asil kalori orda :)

Kizlar ben yeni bir sey ögrendim, ne kadar dogrudur bilemem tabi ama yine de deniyecegim. hindistancevizi yagi, sekere etkisi olmadan yani tatli veya aclik krizine sokmadan metabolizmayi hizlandiriyormus ve yag yakimini böylece hizlandiriyormus. bazi mankenlerden duydum. hemen gittim aldim. yemeklerime az miktarda karistiriyorum kizratirkende kullandim dün. ama az koymak lazim yoksa tam tadini veriyor. ve gercekten dün aksam cok halsizlestim biraz fazla yedim o yagdan denemek icin. acikmadim ama halsizlesmeye basladigimdan dolayi anladim ise yaradigini. bende öyle metabolizma hizlaninca halsizlesiyorum ve normalde hemen yemek yeme hissi geliyor hemen tatli yeme hissi geliyor bu durumda , ama aclik yoktu tatli krizi yoktu ve etkisini 4 gün sonra görebiliyormusuz biraz kilo vermeye basliyormusuz. bakalim cok merak icindeyim ise yaricakmi diye. saglikli yaglardan biriymis.

Canım süpersin. hangi marka aldın nereden aldın. Bunu yemeğe koymasak mesela kahveye eklersek nasıl olur ? Hindistancevizi kurusu oluyor ya baharat şeklinde onu kahveme ekliyorum,şekerli gibi oluyor. Yağı da eminim ise yarar. saçlara faydasını biliyordum bir de.
Buarada canım sen tereyağ yiyo muydun ? Tereyağ yiyorsan kahvene ,kahvene tam kaynadıktan sonra bir çay kaşığı tereyağ ekleyebilirsin. Krema gibi oluyor,kremadan daha güzel oluyor hatta. Şekerli gibi oluyor. Karatay dan öğrendim bunu da

Markası bio yazıyor bide önemli olan üstünde nativ yazıcak. Yani hiç bir işlem uygulanmamış olması lazım yoksa istenmeyen içerikler oluşuyormuş bunlarda kilo yapıyormuş. Doğal olması lazım. Günde 1 yemek kışı yeterliymiş. Himdistan cevizi şekeri de var. Ama yağı gösteriyor bu etkiyi. hiç denemedim kahveye tereyağı koymak. Ama ben rama kullanıyorum. Türkiye de de var mı rama? Ramada hiç süt veya hayvanlarla bir şey yok. Onunla bi denerim.

Canım maalesef bio markası da Rama da Türkiye de yokmuş Neyse ben tereyağına devam Hindistan cevizi yağını sen kullanınca yazar mısın etkisini,kilo verdiriyorsa başka marka da olsa alırım ben de

Canım maalesef bio markası da Rama da Türkiye de yokmuş Neyse ben tereyağına devam Hindistan cevizi yağını sen kullanınca yazar mısın etkisini,kilo verdiriyorsa başka marka da olsa alırım ben de
Bio doğal demek aslında hormonsuz.. bence markası fark etmez en önemlisi doğal olması nativ yazması işlem uygulanmamış olucak. Tamam pazar günü yazarım :))

Kızlar hindistancevizi yağı işini bıraktım. İlk başta hoştu ama artık mide bulandırıyor. Yapmayın derim bunu ileride okuyanlar da olursa hiç önermiyorum hassas mideler için

Demin kiloma baktım kızlar 55,1kg ve son 13 gün. İnşallah 1.şubatta 54kg olmayı düşünüyorum, 54,5kg da olur ikisinin arasında bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…