- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Kızlar bugün ben uydurma kurabiye yaptim. Yağsız, unsuz,şekersiz.
4 yemek kaşığı yulaf kepegini seramik tavada kokusu çıkana dek kavurdum. Sonra bir kaseye aldım. Yarım kaşık yoğurt, bir buçuk yemek kaşığı da yoğurdun suyundan koydum. Bim'de satilan kuru meyve kokteylinden 3,4 parça aldım. Bu da birbütün kuru kayısı veya kuru incir kadar. 3 cm kadar portakal kabuğunu ufak dogradim. Yarım yemek kaşığı portakal suyu da koydum. Hepsini karıştırdım.
Sonrasında mıncık mıncık yaptım bu karışımı,çiğ köfte gibi şekil verdim. Ve ayni seramik tavada yağsız şekilde önlü arkalı köfte pişirir gibi pişirdim. Sonra tabağa alınca iki tatlı kaşığı kadar bal döktüm üstlerine. Yapması pişirmesi 3 dk,yemesi 1 dk surduİrmik helvasina portakal koymuşum gibi oldu tadı,annemle ben çok beğendik
canim ispanaktan hic bir sey olmaz. kalorisi az olan yiyeceklerden biri. diger yediklerinde gayet saglikli seyler. tabi yumurtanin sarisinda cok dikkat etmeli asil kalori orda :)Kızlar nasıl gidiyor diyet? Bugün akşam ıspanak yemeği yedim ve doymadım galiba. Az önce dayanamayıp bir tabak daha ıspanak yedim,bir kase yoğurtla. Şuan çok vicdan azabı çekiyorum. Birkaç gündür bogazimi tutuyodum. Boşa gider mı ki bu akşam 10 a doğru ıspanak yedim diye
Kaç yaşındasın kaç kilosun kaç kilo vermek istiyorsun boyun kaç anlat biraz :)))Beni de ekleyin nolurrr
Canım süpersin.Kizlar ben yeni bir sey ögrendim, ne kadar dogrudur bilemem tabi ama yine de deniyecegim. hindistancevizi yagi, sekere etkisi olmadan yani tatli veya aclik krizine sokmadan metabolizmayi hizlandiriyormus ve yag yakimini böylece hizlandiriyormus. bazi mankenlerden duydum. hemen gittim aldim. yemeklerime az miktarda karistiriyorum kizratirkende kullandim dün. ama az koymak lazim yoksa tam tadini veriyor. ve gercekten dün aksam cok halsizlestim biraz fazla yedim o yagdan denemek icin. acikmadim ama halsizlesmeye basladigimdan dolayi anladim ise yaradigini. bende öyle metabolizma hizlaninca halsizlesiyorum ve normalde hemen yemek yeme hissi geliyor hemen tatli yeme hissi geliyor bu durumda , ama aclik yoktu tatli krizi yoktuve etkisini 4 gün sonra görebiliyormusuz biraz kilo vermeye basliyormusuz. bakalim cok merak icindeyim ise yaricakmi diye. saglikli yaglardan biriymis.
Markası bio yazıyor bide önemli olan üstünde nativ yazıcak. Yani hiç bir işlem uygulanmamış olması lazım yoksa istenmeyen içerikler oluşuyormuş bunlarda kilo yapıyormuş. Doğal olması lazım. Günde 1 yemek kışı yeterliymiş. Himdistan cevizi şekeri de var. Ama yağı gösteriyor bu etkiyi. hiç denemedim kahveye tereyağı koymak. Ama ben rama kullanıyorum. Türkiye de de var mı rama? Ramada hiç süt veya hayvanlarla bir şey yok. Onunla bi denerim.Canım süpersin.hangi marka aldın nereden aldın. Bunu yemeğe koymasak mesela kahveye eklersek nasıl olur ? Hindistancevizi kurusu oluyor ya baharat şeklinde onu kahveme ekliyorum,şekerli gibi oluyor. Yağı da eminim ise yarar. saçlara faydasını biliyordum bir de.
Buarada canım sen tereyağ yiyo muydun ? Tereyağ yiyorsan kahvene ,kahvene tam kaynadıktan sonra bir çay kaşığı tereyağ ekleyebilirsin. Krema gibi oluyor,kremadan daha güzel oluyor hatta. Şekerli gibi oluyor. Karatay dan öğrendim bunu da
Canım maalesef bio markası da Rama da Türkiye de yokmuşMarkası bio yazıyor bide önemli olan üstünde nativ yazıcak. Yani hiç bir işlem uygulanmamış olması lazım yoksa istenmeyen içerikler oluşuyormuş bunlarda kilo yapıyormuş. Doğal olması lazım. Günde 1 yemek kışı yeterliymiş. Himdistan cevizi şekeri de var. Ama yağı gösteriyor bu etkiyi. hiç denemedim kahveye tereyağı koymak. Ama ben rama kullanıyorum. Türkiye de de var mı rama? Ramada hiç süt veya hayvanlarla bir şey yok. Onunla bi denerim.
Bio doğal demek aslında hormonsuz.. bence markası fark etmez en önemlisi doğal olması nativ yazması işlem uygulanmamış olucak. Tamam pazar günü yazarım :))Canım maalesef bio markası da Rama da Türkiye de yokmuşNeyse ben tereyağına devam Hindistan cevizi yağını sen kullanınca yazar mısın etkisini,kilo verdiriyorsa başka marka da olsa alırım ben de
Beni de ekleyin nolurrr
tsk.ler canimmmm , hade bakalim , hayirli incelmeler herkese
valla ben nisana kadar istiyorum. son 6 kilo luckycimmmYaza kadar artik baska caremiz yok:)
valla ben nisana kadar istiyorum. son 6 kilo luckycimmm
Benimde 6 kilom var nisanda da katılmam gereken bi düğün var :)Iyi gitmis , gruptakiler iyi . ben veM e g g disinda:))
Benimde 6 kilom var nisanda da katılmam gereken bi düğün var :)
teşekkür ederim gerek kalmadı sağolun iyi zayıflamalar hepimizeHala katilmak istiyorsan 1 Subatta tarti resminle gel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?