- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Ben diyette miyim bilmiyorumaslında örnek menü yazsam mesela ,ne kadar sağlıklı ve yağ yakıcı bir şey uyguluyorum fikir verseniz tam süper olur
Özel bi diyet yapmıyorum. Herşeyden biraz yiyorum en çok da sebze.Canım diyete basladin mı hangisini yapıyorsun ?
Umarım veriyorumdur gerçi daha yeni başladım. Mesela bugünFarkinda olmadan kilo veriyorsun o zaman . Daha guzel.Yazarsan arada yorum yaparim.
Umarım veriyorumdur gerçi daha yeni başladım. Mesela bugün
Sabah yemedim,ikindine doğru yedim. İlk öğün:
Avcum kadar beyaz keci peyniri. 9 tane siyah minnoş zeytin. Bir tabak menemen. Birkaç çatal süzme yoğurt,2 dilim tam buğday ekmeği,çok ince dilim değildi dilimleri bir parmak kalınlığında ortalama.
Ara yok.
Akşam:
Bir kase ev yoğurdu, yarım tabak menemen. 4 kaşık kadar kuşbaşı et sote, Çift yumurta kırdım üstüne .Ekmek yok
Ay bir de ilk öğünde 4 tane minik ceviz kırdım yedim.nasıl sizce menüm ?
Pek bi minnoş baktılar yüzüme ,bilemedimMinnos olduklarina emin misin.
Bence super. Ben de tek tuk kepek ekmegi yiyorum artik ama cok fazla degil. Sekeri keserken ekmege dokunmuyorum .
Seker orucu mu 1 Subat a kadar. Ben 55' e dusene kadar devam edecegim cunku baska turlu kilo veremiyorum ama sen istedigin zaman kesebilirsin.
Kendine gore ayarla o zaman. Kacamak yapacaksan anlami yok.
Aynen öyle . Tamam kararlıyim yarin başlıyorum insallah başarcam zaten bir hafta tutsam kendimi diger haftalarda zorlanmiyorum .Seker orucu mu 1 Subat a kadar. Ben 55' e dusene kadar devam edecegim cunku baska turlu kilo veremiyorum ama sen istedigin zaman kesebilirsin.
Kendine gore ayarla o zaman. Kacamak yapacaksan anlami yok.
Canım süpersin. 2300 biraz çok geldi bana. Ben kalori ihtiyacımı hesaplyinca 161 boya64 kiloya 1400 veya 1700 çıkmıştı tam hatırlayamadım. Nerden hesapladin acaba sana zahmet özelden yazabilir misin? Ben de kaloriyi azaltma taraftarı degilim. 1400 diye almam gereken tamamlamaya çalışıyorum.yedikleirm tamamlıyor gibi,yağ oranları yüksek olduğundan sanırım. Ben de meyve yemek istiyorum aaslında ama bal yediğim için meyve abartı olur mu diye endişe ediyorumAçıkcası ben az yemiyorum. Benim günde 1300 kcal mecbur yemem lazım vicudum iyi çalışa bilmesi için enerji için. Ama bu daha az olduğu için kcal eklemem lazım. Yani günde 1500 - 1800 kcal arası yiyorum sebze şeklinde meyve felan böylece kilo verebiliyorum. Kilomu tutmak istersemde 2300 kcal geçmemem lazım. Kilo vermek nasıl oluyor bu hesaplamaya göre 2300kcal altında olduğum süre kilo veriyorum yani baya altında olmam lazım kendi sınırım 1800 işte. Bu rakamlar herkeste farklı. Kilo boy orantısına göre belirlenen bişey. Bazı website leri var ordan hesaplanıyor. Yemeden kilo verilmesi çok zor.. ama doğru şeyleri yemek lazım yanlış anlaşılmasın. BEn böyle yapıyorum yani benim düşüncem ve gördüğünüz gibi gayet de iyi gidiyor -2,2kg ben bu yoldan devam gidicem
En önemlisi bence zaten bedenin çalışa bilmesi için ihtiyacı olan kcal değerini doldurmak. İçimiz iyi çalışmassa herşey zor olur. Böyle düşünüyorum.Canım süpersin. 2300 biraz çok geldi bana. Ben kalori ihtiyacımı hesaplyinca 161 boya64 kiloya 1400 veya 1700 çıkmıştı tam hatırlayamadım. Nerden hesapladin acaba sana zahmet özelden yazabilir misin? Ben de kaloriyi azaltma taraftarı degilim. 1400 diye almam gereken tamamlamaya çalışıyorum.yedikleirm tamamlıyor gibi,yağ oranları yüksek olduğundan sanırım. Ben de meyve yemek istiyorum aaslında ama bal yediğim için meyve abartı olur mu diye endişe ediyorum
Vay 4 gün çok güzel. Her 7 günde bir ye bence oda lazım biraz da olsa ama sen bilirsin böyle iyi gidiyorsa da bozma72.9 bugunku kilomdu. Seker orucunda 4. gunum
Dun bir Turk kahvesi ictim.Bir cay kasigi sekerle beraber. Cok fazla etkilemedi beni ama cok fazla tekrar edecegim bir sey degil.
Meyve yemeye hala korkuyorum.
bu ayin bitmesine de az kaldi. suan canim coook cikolata istiyor...
Kızlar nasıl gidiyor diyet? Bugün akşam ıspanak yemeği yedim ve doymadım galiba. Az önce dayanamayıp bir tabak daha ıspanak yedim,bir kase yoğurtla. Şuan çok vicdan azabı çekiyorum. Birkaç gündür bogazimi tutuyodum. Boşa gider mı ki bu akşam 10 a doğru ıspanak yedim diye
Kıyma da vardı içinde bir de yumurta kırdım . Bir şey olmaz dimi yine de ,birazcık kıyma yağı vardı içindeCikolatali sut ya da sekerli Turk kahvesi ic.
Canim hic cikolata istemiyor artik yalniz meyveyle garip bir iliskim var. Hala yemedim ama yarim nar yiyebilirim bugun.
Hic bi sey olmaz. Cok kurnazsin yogurtla yemekle.
Kıyma da vardı içinde bir de yumurta kırdım . Bir şey olmaz dimi yine de ,birazcık kıyma yağı vardı içinde
Tamam öyle yapayım bir dahakineBir sey olmaz ama bir daha salata + yogurt la dene daha garanti olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?