- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Bugün yediklerim: saat 2 gibi 2 dilim ekmekle çok az tahin pekmez yedim saat 16.30 gibi de çiğköfte yedim benim için gün bitti. Normalde ekmek yemiyordum bugün böyle olduGercekten girersen o diyet formuna rahat verirsin.
Niye kız zayıfladın mı yoksaTe
teşekkür ederim gerek kalmadı sağolun iyi zayıflamalar hepimize
Aksama acikmiyor musun. Acikmiyorsan bile az ama karismak istemem . Kelin ilaci.Bugün yediklerim: saat 2 gibi 2 dilim ekmekle çok az tahin pekmez yedim saat 16.30 gibi de çiğköfte yedim benim için gün bitti. Normalde ekmek yemiyordum bugün böyle oldu
Niye kız zayıfladın mı yoksa
ben dugun olmadan incelmek istiyorum ...ay insallah olur.Benimde 6 kilom var nisanda da katılmam gereken bi düğün var :)
güldürme yaa evet hem zayıfladım hem de motive oluyom gerek kalmadı çok komiksinNiye kız zayıfladın mı yoksa
Ondan diil yaa mesajıma geç cevap gelince ben de o boşlukta kendime başka yer buldum boş durmadımAksama acikmiyor musun. Acikmiyorsan bile az ama karismak istemem . Kelin ilaci.
7 kilo vereyim sonra konusurum.
Bizi begenmedi.Baska yarismalara gecmis.
Ondan diil yaa mesajıma geç cevap gelince ben de o boşlukta kendime başka yer buldum boş durmadım
ben dugun olmadan incelmek istiyorum ...ay insallah olur.
Ama demin demişsin hâlâ katılmak istiyorsan tartı fotonu çek die şaka bi yana bi veriyim şu kiloyu acayip taktikler vericemIyi yaptin. Istesen de almayiz seni artik.
Ben dugunlere katilmiyorum.
Acıkıyorum şekersiz çay ya da kahve içiyorum bazen yeşil elma yiyorum :)Aksama acikmiyor musun. Acikmiyorsan bile az ama karismak istemem . Kelin ilaci.
Ayy evleniyor musun hayırlı olsun :)ben dugun olmadan incelmek istiyorum ...ay insallah olur.
Ama demin demişsin hâlâ katılmak istiyorsan tartı fotonu çek die şaka bi yana bi veriyim şu kiloyu acayip taktikler vericem
Acıkıyorum şekersiz çay ya da kahve içiyorum bazen yeşil elma yiyorum :)
Yoksa zırnık veremem valla :)
Ayy evleniyor musun hayırlı olsun :)
Vereceğimiz oran aynı :)
Niye güldürmeyeyim zayıf yerlerin mi ağrırG
güldürme yaa evet hem zayıfladım hem de motive oluyom gerek kalmadı çok komiksin
Meyve ben ya yarım yeşil elma ya da 1 portakal yiyorum fazla yiyemiyorum :)O 10 dk onceydi .
Biz taktikleri biliyoruz da uygulamiyoz.
Bana meyve deme onlar yakti beni.
Gideyim kahve saapayim ben de.
Evli + iki cocuk.
Meyve ben ya yarım yeşil elma ya da 1 portakal yiyorum fazla yiyemiyorum :)
Neeeey evlü mü ee düğün kimin
Laf yetiştiremiyorum aslında o kadar cevap gelmişki teker teker gelinNiye güldürmeyeyim zayıf yerlerin mi ağrır
On dakika haaaOrtada dugun yok sen uydurdun.
Genelde boğazımızı tutamayıp neler yediğimizi yazıyoruzZayıflamak için yaptıklarınızı da yazıyor musunuz??? Ben bayaa fazlalıklı bir elemanı olcam grubun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?