2017 Şubat Anneleri

özel sektörde her yer vermez 6 ay izni. hele bizim sektörde hem bebeğime bakan olmayacak.. kıdem ve ihbar pek yoktur 1 yıldır aynı işyerindeyim.. keşke döndüğümde yerime birini almış olsalarda çıkarsala beni ORDAndada işsizlik alsam ay çok kötü düşünüyorum

16

16 hafta olarak aldı, doğumuna 3 hafta kala çıktı izine 5 haftayıda doğum sonrası iznine ekledi.

Doğum için ayakta tedavilerde iş göremezlik ödeneği toplam (2/3) TL

Doğum için yatarak tedavilerde işgöremezlik ödeneği toplam (1/2)

Böyle bir durum olabilir mi? Tabi bunun ayrımı nasıl yapılıyor bilmiyorum .

Bende bu şekilde hesaplanıyor diye biliyorum ama burdaki arkadaşın brüt ücreti 1900 bu hesaba 4700 civarı olması gerekiyorken 3800 yatmış o yüzden anlayamadım.

Canım yasal olarak doğum izninden sonra 6 ay ücretsiz izin alabilirsin. Bu kurumun insiyatifine bırakılmış bir şey değil.

Nasıl yapılıyor o ayrım bende bilmiyorum ama iki arkadaşında durumu aynı aldıkları ücretler farklı.

Bende bu şekilde hesaplanıyor diye biliyorum ama burdaki arkadaşın brüt ücreti 1900 bu hesaba 4700 civarı olması gerekiyorken 3800 yatmış o yüzden anlayamadım.

Evet bu arkadaşın 1/2 sini almış. Ama neden böyle bir ayrım olmuş bende bilmiyorum canım.

özel sektördeyim,daha tam yetkili kişilerden duyup araştırmadım konuyu,internette biraz dolaştım birazcıkta arkdşlarla bilgi alışverişi,ama daha net ve farklı bir yöntem öğrenirsem burdan mutlaka paylaşırım.daha doğumdan sonraya kadar nerdeyse 8 ay filan var,kim bilir neler değişir :)

kamudakiler daha fazla alır :) bu bahsedilen rakam muhtemelen asgeri ücret üzerindendir.
kamudakilere bu kadar yüklü miktarda para vermiyorlar. az önce baktım sadece ilk çocuğa 300 ikinciye 400 üçüncüye 600 lira bi de galiba 130 lira süt parası. bizim en önemli avantajımız raporla falan daha uzun süre izin kullanabilmek.

ya kızlar bu ayrıntılı usg için perinatolog veya radyoloji uzmanı olmasının ne gibi bir farkı var ???

Bende kocadan ayriyim ben tlfn da da dövüşüyom

Hahahaha uçaktan iner inmez ilk kavgayı yaptım oh çok mutluyum

Bu adam bana eziyet cektirmeyi seviyor kesin. Ben de burnundan getiriyorum.

Yüzüne de kapatamıyorum yasak bizde yüzüne telefon kapatmak

Evettt o zaman iyiymiş. Annelere falan giderken baya kullanılır

şimdi aradımda resmi muhasebecimizi misal doğum izninden sonra iş yernden sizi çıkartılar işsizlik maaşı almaya engel mi dedim. hayır dedi.. ben son 4 ay aralıksız çalışmak lazım diye biliyordum ama istisnalar varmış

hahahaha ben hızımı alamıyorum öyle sonra bi daha arayıp bi daha kavga ediyorum yine kapatıyroum sonra kendi kendime sinir yapıyorum
Ayyy biz kadınlar bende ayniyim sinirliyim diye o bisey demez kapatirim bi daha o da sakinlesiyim diye arama ama ben daha çok sinir olur yine ararim tuhafz ya

Bi uçaktan inip eve geleydi seninde acelen ne

Sağol canım bilgi için.. yine bilgi alışverişi yaparız..

Bence kesin olsun diye. 37. Haftada iznine ayrıl. Doğum iznin bitincede ilk iş günü ver istifanı. Öncesinde ayrılırsan sanmıyorum alacağını.

Kızlar tsh 13 çıkmış moralim bozuldu.saglik ocağında yaptırdım tahlili.pazartesi doktoruma gidecem.sizce problem yaratirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…