2017 Şubat Anneleri

Allah yardımcın olsun,benzer durumdayım.bugünlerde gececek insallah

@bahar7684 eminim hakli nedenlerin vardir, yoksa kimse durduk yerde bu karari almaz. Hakkinizda hayirlisi olsun.
@denizkestanesi chicco hakkindaki dusuncemi sormussun yeni cevap yazabiliyorum, bana biraz daha agir geliyor chicco ama goruntu gayet guzel, sadece digerleri daha fonksiyonel oldugu icin tercihim armadillo flip yonunde. Aslinda bir yanimda doona diye bir marka var onu al kullan ilk sene, sonra duruma bak diyor ama maalesef maddi durum ona cok elvermiyor.

Chicco lite way la ilgili sikayet cok var canm netten bi bak istersen ben her urunun sikayetlerine bakiyrum netten:)

Bende geçmisi okuyamadm cok ilerlemiş

Ben kamuday
Ben kamuddayim öğretmenim süt parası filan almadm sadece 300 doğum parasi. Süt parasi alan da duymadim hic

Kızlar bizimde bugün ayrıntılı ultrasonumuz vardı şükür herseyi iyi çıktı gayet sağlıklı dedi 22+3 'deyiz kilomuz 520 gr boyu 29 cm sizin bebişlerinizin kilo boy nedir merak ettim

Bende 4kilo aldım almaya da devam edecek gibiyim iştahım öyle bir açık ki

Ay okul beni de çok yoruyor hele ki nöbetçi olduğum gün belimin ağrısı ayağıma kadar vurdu.. ya bizimde evlilik yıldönümü geliyor bene kara kara düşünüyorum. Bakalım değişik fikirler gelir belki

Ben zaten kiloluydum hamile kaldigimda. Ilk aylarda 6kilo verdim.simdi de son 1aydir 2kilo almisim. Muhtemelen artik almaya devam ederim ama insallah.cok yuksek rakamlara ulasmaz bu kilo alimi. Cunku zaten kilom fazla..

Anaaa ama bana bisi demediydi ki dr gidip kontrolde kagit veriyomus sira aliniyomus oyle dediler aradimda hastaneyi offf bakalim gorucez cuma gunu yoksam pazartrsi direk ozele gidicem napim
banada oyle dediler canm kagit verdi istek gonderiyomus oraya gittim bir ay sira var gun veremiyoruz dedi bende kaldim iyle bilseydim bi ay onceden alirdim nebilim ginumu bekledim. ama napalim ozele gidicem yada yaptirmicam aslinda halrn kararsizimda yaotirma konusunda

Ya öğretmen olanlar
Nöbete Nasıl dayanıyorsunuz? Ben yarın 9-5 nöbetçiyim ve nöbet günleri mahvoluyorum
Tam 24 mü dolacak düşmek için? Nasıl bir yol izleyeceğiz doktordan rapor mu alınacak?

istanbuldamisin canm bende oaraya gitmeyi dusunuyodum bide atlas ozel hastanesinide cok ovuyolar aradim ayrintili icin ordada 175 tl ddi

Ya öğretmen olanlar
Nöbete Nasıl dayanıyorsunuz? Ben yarın 9-5 nöbetçiyim ve nöbet günleri mahvoluyorum
Tam 24 mü dolacak düşmek için? Nasıl bir yol izleyeceğiz doktordan rapor mu alınacak?
Ben doktora dedim ful dersimin olduğu bi gün nöbet var 24. Haftadan önce nöbette muaf olmak için yazı yazar mısınız diye boş derslerinin olduğu bi güne al nöbeti dedi bende diğer günler hep ilk dersler boş o zaman da evde dinleneceğim bkti öğretmenler odasında geçireceğim deyince birinden vazgececeksin yapacak birşey yok dedi

R renklerguzeldir canım sen detaylı ultrason u nerede yaptıracaksin ? Ben bi tanidiga söyledim haftaya doğumevinde dedi randevu almış ama ben doğumevi eğitim araştırmaya yönlendiriliyor sanıyordum. Acaba normal muayene ki aldı beni oradan mı gönderecekler kafam karıştı senin bi fikrin var mı ?

Oldu canm kendisi dursun bakalım ayakta bütün gün. Derste aktif teneffüste aktif. Kendi kendilerine bırakamıyoruz bile çocukları. Beden eğitimi olsa ver ellerine top oynasınlar. Biz birim gün bi Oray'a bi buraya koşuyoruz. Sinir doktor

Ay sorma sınır oldum doktora dert anlatamıyorum müdüre hiç anlatamam deyip uğraşmadim..

Ya öğretmen olanlar
Ben gecen hafta soyledim idareye ..bir dahaki.nobet listesine beni eklemeyin diye..onlar da sagolsun.sorgulamadilar bile 23.haftada biraktim nobeti..gercekten cok zor oluyordu..yasal prosedure gore tam 24 hafta olmasi gerekiyor ama idareyw kalmis

Ben gecen hafta soyledim idareye ..bir dahaki.nobet listesine beni eklemeyin diye..onlar da sagolsun.sorgulamadilar bile 23.haftada biraktim nobeti..gercekten cok zor oluyordu..yasal prosedure gore tam 24 hafta olmasi gerekiyor ama idareyw kalmis
Haklisin canım idareye bağlı bence de biraz. Ben okulda yeni olunca ne denir cevap olarak bilemedim pek o yüzden sormak istemedim. 20. Hafta içindeyim daha yavaş yavaş dayanmaya çalışıyorum açıkçası ama bu hafta gerçekten zorladı çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…