- 3 Temmuz 2009
- 398
- 94
- 98
Nasılsıniz kizlar. Bugün boşanma davası açtım diye babam kıyamet kopardı. Eşimle çok büyük tartışmiş. Siz umrumda değilsiniz ama ben babasız kaldım iki yaşında Ahmed i babasız yuvasız nasıl bırakırsaniz dedi. Geri donmuyecegim dedim.gerekirse kadın sığınma evlerine sığınırım ömür bill beni görmesiniz dedim. İlk kez babam agladi ben ağladım. Bilmiyorum ki. Onu üzmek istemiyorum ama artık kendim için yaşamak istiyorum. Eşim de çok agladi falan ilk kez pişman olmuş hiç bişey hissetmiyorum adamı görünce. Dedim ona da dedim aynılarını. Baban ile yaşıyorsun evlilikte ailelere yer yok baban çok kötü bir insan hiç bir oğlu onu dinlemiyor sen dinliyorum diye bunlar oluyor. İşte böyle dua edin. Öpüyorum sizi
Chicco lite way la ilgili sikayet cok var canm netten bi bak istersen ben her urunun sikayetlerine bakiyrum netten:)Kizlar tam 40 sayfa birikmiş okuyamadım kac gündür o kadar yorgun geliyorum ki okuldan decaviti ihmal ediyorum ona bagliyorum bu yorgunluğuhiçbirşey yapasım yok modum düşük.. ben de bebek arabasi icin chicco liteway plus ile simplicity arasında kaldim. Bir de kraftin bir modelini begendim hem puset hem portbebe gibi yatiyor cok hoşuma gitti ama 14 kiloymus dedim yani onu nasil indir kaldir yaparız
Ben kamuddayim öğretmenim süt parası filan almadm sadece 300 doğum parasi. Süt parasi alan da duymadim hickamudakilere bu kadar yüklü miktarda para vermiyorlar. az önce baktım sadece ilk çocuğa 300 ikinciye 400 üçüncüye 600 lira bi de galiba 130 lira süt parası. bizim en önemli avantajımız raporla falan daha uzun süre izin kullanabilmek.
Bende 4kilo aldım almaya da devam edecek gibiyim iştahım öyle bir açık kiben 6 kilo civarı aldım. çok hareket edemiyorum ne yazıkki. 10 15 dk yürüsem karnımda baskı oluyor rahatsız ediyor. okuldan gelince uzanıyorum genelde. haliyle de kilo almak kaçınılmaz oluyor. hedefim en fazla 15 kilo. keşke daha az olsa ama böyle giderse 15 kilo alıcam gibi.
Ay okul beni de çok yoruyor hele ki nöbetçi olduğum gün belimin ağrısı ayağıma kadar vurdu.. ya bizimde evlilik yıldönümü geliyor bene kara kara düşünüyorum. Bakalım değişik fikirler gelir belkiGünaydin kizlaar ☺ okul beni acayip yoruyor bide nobetciyim bugun belim simdiden agridi. Bian once 24 hafta olsam da nobetten dussem diye bekliyorum. Kizlar size bi sorum olacak. Yaklasik 10 gun sonra esimin dogum gunu. Bebisle ilgili bi surpriz yapabilir miyim bi hediye hazirlayabilir miyim onerisi olan var mi? Sonucta bu kez ikimiz degiliz bebisi de hissedelim istiyorum
Ben zaten kiloluydum hamile kaldigimda. Ilk aylarda 6kilo verdim.simdi de son 1aydir 2kilo almisim. Muhtemelen artik almaya devam ederim ama insallah.cok yuksek rakamlara ulasmaz bu kilo alimi. Cunku zaten kilom fazla..ben 6 kilo civarı aldım. çok hareket edemiyorum ne yazıkki. 10 15 dk yürüsem karnımda baskı oluyor rahatsız ediyor. okuldan gelince uzanıyorum genelde. haliyle de kilo almak kaçınılmaz oluyor. hedefim en fazla 15 kilo. keşke daha az olsa ama böyle giderse 15 kilo alıcam gibi.
Son konrtola gore benim tahmini dogum 26 ocak cikti ..hayirlisi bkalimTopikte ilk doğum haberini kim verecek acaba.İçine doğan var mı? Ocağın sonunda haberler gelmeye başlar. Çok heyecanlı
Sizin takvime bakılırsa zaten ocak ayı görünüyor. İlk olmanız ihtimal değil kesin gibi bişeySon konrtola gore benim tahmini dogum 26 ocak cikti ..hayirlisi bkalim
banada oyle dediler canm kagit verdi istek gonderiyomus oraya gittim bir ay sira var gun veremiyoruz dedi bende kaldim iyle bilseydim bi ay onceden alirdim nebilim ginumu bekledim. ama napalim ozele gidicem yada yaptirmicam aslinda halrn kararsizimda yaotirma konusundaAnaaa ama bana bisi demediydi ki dr gidip kontrolde kagit veriyomus sira aliniyomus oyle dediler aradimda hastaneyi offf bakalim gorucez cuma gunu yoksam pazartrsi direk ozele gidicem napim
istanbuldamisin canm bende oaraya gitmeyi dusunuyodum bide atlas ozel hastanesinide cok ovuyolar aradim ayrintili icin ordada 175 tl ddikızlar Renkli Doppler için radistanbul aradım. 1 ay ara ile 3 kere bakıyoruz dedi. radyolag bakıyor 25 yıllık tecrübesi var dedi. foto dvd ayrıntılı rapor veriyoruz dedi. fiyat 250 tl dedi yeri istanbul ümraniye de nasıl acep
Ben doktora dedim ful dersimin olduğu bi gün nöbet var 24. Haftadan önce nöbette muaf olmak için yazı yazar mısınız diye boş derslerinin olduğu bi güne al nöbeti dedi bende diğer günler hep ilk dersler boş o zaman da evde dinleneceğim bkti öğretmenler odasında geçireceğim deyince birinden vazgececeksin yapacak birşey yok dediYa öğretmen olanlar
Nöbete Nasıl dayanıyorsunuz? Ben yarın 9-5 nöbetçiyim ve nöbet günleri mahvoluyorum
Tam 24 mü dolacak düşmek için? Nasıl bir yol izleyeceğiz doktordan rapor mu alınacak?
Oldu canm kendisi dursun bakalım ayakta bütün gün. Derste aktif teneffüste aktif. Kendi kendilerine bırakamıyoruz bile çocukları. Beden eğitimi olsa ver ellerine top oynasınlar. Biz birim gün bi Oray'a bi buraya koşuyoruz. Sinir doktorBen doktora dedim ful dersimin olduğu bi gün nöbet var 24. Haftadan önce nöbette muaf olmak için yazı yazar mısınız diye boş derslerinin olduğu bi güne al nöbeti dedi bende diğer günler hep ilk dersler boş o zaman da evde dinleneceğim bkti öğretmenler odasında geçireceğim deyince birinden vazgececeksin yapacak birşey yok dedi
Ay sorma sınır oldum doktora dert anlatamıyorum müdüre hiç anlatamam deyip uğraşmadim..Oldu canm kendisi dursun bakalım ayakta bütün gün. Derste aktif teneffüste aktif. Kendi kendilerine bırakamıyoruz bile çocukları. Beden eğitimi olsa ver ellerine top oynasınlar. Biz birim gün bi Oray'a bi buraya koşuyoruz. Sinir doktor
Ben gecen hafta soyledim idareye ..bir dahaki.nobet listesine beni eklemeyin diye..onlar da sagolsun.sorgulamadilar bile 23.haftada biraktim nobeti..gercekten cok zor oluyordu..yasal prosedure gore tam 24 hafta olmasi gerekiyor ama idareyw kalmisYa öğretmen olanlar
Nöbete Nasıl dayanıyorsunuz? Ben yarın 9-5 nöbetçiyim ve nöbet günleri mahvoluyorum
Tam 24 mü dolacak düşmek için? Nasıl bir yol izleyeceğiz doktordan rapor mu alınacak?
Haklisin canım idareye bağlı bence de biraz. Ben okulda yeni olunca ne denir cevap olarak bilemedim pek o yüzden sormak istemedim. 20. Hafta içindeyim daha yavaş yavaş dayanmaya çalışıyorum açıkçası ama bu hafta gerçekten zorladı çok.Ben gecen hafta soyledim idareye ..bir dahaki.nobet listesine beni eklemeyin diye..onlar da sagolsun.sorgulamadilar bile 23.haftada biraktim nobeti..gercekten cok zor oluyordu..yasal prosedure gore tam 24 hafta olmasi gerekiyor ama idareyw kalmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?