2017 Şubat Anneleri

Kızlar tsh 13 çıkmış moralim bozuldu.saglik ocağında yaptırdım tahlili.pazartesi doktoruma gidecem.sizce problem yaratirmi
Ptesiyi bekleme. Hemen ara drunu. Sağlık ocagına güvenmiyorsan tahlili güvendiğin yerde tekrarla. Benimde yüksek ilaç kullanıyorum. Önemli bir durum ihmal etme sakın. Geçmiş olsun.

Tsh değeri düşük olan biri vardı benimde düşük 17. Haftada 0,03dü 1 ay sonra 0,27 oldu hala takipteyim ilaç kullanmıyorum çünkü bu değer sınır değermiş ve yükselişteymiş. Ama önemli bir konu.

Arkadaşlar kafam çok karışık bana yardımcı olur musunuz.Dr um 3 tane vitamin verdi zaten Decaviti önceden vermişti kullanıyordum. Bu gidişimde tahlil falan yapmadan direk magnezyum, kalsiyum ve ferro sanol (Demir+Folik asit+B12) verdi. Normal mi bu verdiği 3 vitamin.fazla değil mi sonuçta ilaç. Sizler kullanıyor musunuz.Kullanayım mı.

Kızlar tsh 13 çıkmış moralim bozuldu.saglik ocağında yaptırdım tahlili.pazartesi doktoruma gidecem.sizce problem yaratirmi
ilk hamile olduğumu öğrendiğim zaman yapılan testlerde benim TSH 2.6 çıkmıştı devlette ki doktor hamilelerde sınır 2.5 demişti sonraki ay tekrar yaptirmami istemişti aç karnına sen aç karnına mi yaptirdin cnm 13 çok yüksek bi rakam aç karnına yaptirdigimda normal çıktı benim şükür

Evet canım aç karnına yaptirdim

Cnm yanlis anlama ama bosuna acmissn davayi cocuk dogana kdr ztn bosanamazsn cocuk dogana kdr dusunseydin ondan sonra kararn degismezse acardin..Tek tarafli acmissn anladgm kadariyla anlasmali acmadigin surece cekismeliye döner dava uzar gider.. Cocuklar icin iyi dusun oyle karar ver cnm..

Bende düne kadar sadece decavit kullanıyordum.Saglik ocagindaki doktor tahlil yapti sonrasin da magnezyum, monovit d3 ve gyno ferro verdi.Kendi doktorum sadece decavit ve gyno ferro kullan dedi.Magnezyum kasilmalarda iciliyomus galiba kasılmaların varsa kullanabilirsin tahlil yapilmamis yine de doktoruna danış.

O ikacin adi neudi ben unuttum onu ya k bakma tekrar yazar misin aceba allah razi olsun bu arada
Debridat 100mg tablet canm
Bugün çok yoğundum giremedim.

Ben hiçbir şey kullanmıyorum sadece magnezyum.
Tahlil yapıldı gerek görmedi doktor

Evet canım aç karnına yaptirdim

Canm tiroit rahatsızlığın var mıydı? Benim de 27 çıktı. Ben zaten ilaç kullanıyordum dozu arttırdık bi daha tahlil yaptırcam cuma günü. Doktor t4 normal bebeğe geçmemiştir dedi fakat bir an önce ilaca başlamalısın doktorun yönlendirir zaten ama tahlil sonucunla endokrinoloji, o yoksa dahiliyeye git ilaca başlatırlar

Kizlar tam 40 sayfa birikmiş okuyamadım kac gündür o kadar yorgun geliyorum ki okuldan decaviti ihmal ediyorum ona bagliyorum bu yorgunluğu hiçbirşey yapasım yok modum düşük.. ben de bebek arabasi icin chicco liteway plus ile simplicity arasında kaldim. Bir de kraftin bir modelini begendim hem puset hem portbebe gibi yatiyor cok hoşuma gitti ama 14 kiloymus dedim yani onu nasil indir kaldir yaparız

selam kizlar bugun bizim pazarimiz vardi ve benim minnak hic kipirdamiyo ... istiyoki hep evde uzaniyim bi yandanda yas pasta ve kizartma yiyeyim.... ee minnak bey neolcak bu kilolar .... ohhhh sen icerdesin .... annem kilo alir azcik yardimci oliyim yirusun onu yormiyim yoook... azcik yurudukmu hemen basiyon sanciyi ayip yaaa....

bu arada bisey diycem 2013 mart annesiyim ben oradada paylasimlarimiz oluyodu.... simdi donup okuyorum ve inanin cok hosuma gidiyooo.... gunluk gibi ayni ....bol bol anilarinizi yazin arkadaslar 3.4 sene sonra okuyinca cok duygulaniyosun biyandanda gulumsuyosunnnnnn.....

bahar esinden ayrilman konusunda seni desteekliyorum.... eminim cok haklisindir ve artik bicak kemige dayanmistir.... keske bende senin gibi zamaninda cesaretli olup bende bu ise kalkissaydim..... bazi erkekler gercekten esine sahip cikmayi ailesine ezdirmemeyi hicbizaman ogrenemiycekler.... ezil ezil uzul agla nereye ladar karsinda ha bir duvar ha bir okuz hada bir odun var .... seni cok iyi anliyorum
... cani gonulden destekliyorum..... esimi kimse benim kadar sevemez bu arada ama sevgi ve esimizin bize sundugu hayat farkli ele alinmali... zaten oyle oluyo.... arkandayim....

ama bahar bence bosanmiycaksin ve esini surum surum surundurceksinnnnnn en iyi erkek pisman olmus erkektir..... icime oyle dogduuu... tatlim surundur ..... artik arkanda bile degilim yanindayim..... keske yakin olsak ...... ahhhhh ahhhhh elimden gelse bende ayni seyi yapcam.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…