- 24 Ocak 2014
- 1.037
- 929
- 73
Nasılsıniz kizlar. Bugün boşanma davası açtım diye babam kıyamet kopardı. Eşimle çok büyük tartışmiş. Siz umrumda değilsiniz ama ben babasız kaldım iki yaşında Ahmed i babasız yuvasız nasıl bırakırsaniz dedi. Geri donmuyecegim dedim.gerekirse kadın sığınma evlerine sığınırım ömür bill beni görmesiniz dedim. İlk kez babam agladi ben ağladım. Bilmiyorum ki. Onu üzmek istemiyorum ama artık kendim için yaşamak istiyorum. Eşim de çok agladi falan ilk kez pişman olmuş hiç bişey hissetmiyorum adamı görünce. Dedim ona da dedim aynılarını. Baban ile yaşıyorsun evlilikte ailelere yer yok baban çok kötü bir insan hiç bir oğlu onu dinlemiyor sen dinliyorum diye bunlar oluyor. İşte böyle dua edin. Öpüyorum sizi
Geçen ay şubatın 4 u diye doğum için gün verdi bana Dr um. 25subat normal bitişi ama erken işte. Eşim de 6subat doğum günü bebisleride aynı gün istiyor evlilik yıl donumumuzde zatwn 6subat. Adam elinden gelse tüm günleri o güne toplayacak. Bende mümkün mertebe anne karnında beklesin bebisler diyorum ama Dr lar pek dinlemiyor bu konudaTopikte ilk doğum haberini kim verecek acaba.İçine doğan var mı? Ocağın sonunda haberler gelmeye başlar. Çok heyecanlı
hakkınıza hayırlısı olsun canım benim. bebişini düşün kendini ferah tutmaya çalış. ALlah hakkınıza ne hayırlıysa o yolda karar vermenizi nasip etsin inşallah dualrımız seninleNasılsıniz kizlar. Bugün boşanma davası açtım diye babam kıyamet kopardı. Eşimle çok büyük tartışmiş. Siz umrumda değilsiniz ama ben babasız kaldım iki yaşında Ahmed i babasız yuvasız nasıl bırakırsaniz dedi. Geri donmuyecegim dedim.gerekirse kadın sığınma evlerine sığınırım ömür bill beni görmesiniz dedim. İlk kez babam agladi ben ağladım. Bilmiyorum ki. Onu üzmek istemiyorum ama artık kendim için yaşamak istiyorum. Eşim de çok agladi falan ilk kez pişman olmuş hiç bişey hissetmiyorum adamı görünce. Dedim ona da dedim aynılarını. Baban ile yaşıyorsun evlilikte ailelere yer yok baban çok kötü bir insan hiç bir oğlu onu dinlemiyor sen dinliyorum diye bunlar oluyor. İşte böyle dua edin. Öpüyorum sizi
Cok uzuldum canim ya durumuna...ne oldu nasil oldu da bosanma durumuna geldiniz. Anlatmissindir belki ama ben okuyamamisim demek. Allah yardimcin olsun.Nasılsıniz kizlar. Bugün boşanma davası açtım diye babam kıyamet kopardı. Eşimle çok büyük tartışmiş. Siz umrumda değilsiniz ama ben babasız kaldım iki yaşında Ahmed i babasız yuvasız nasıl bırakırsaniz dedi. Geri donmuyecegim dedim.gerekirse kadın sığınma evlerine sığınırım ömür bill beni görmesiniz dedim. İlk kez babam agladi ben ağladım. Bilmiyorum ki. Onu üzmek istemiyorum ama artık kendim için yaşamak istiyorum. Eşim de çok agladi falan ilk kez pişman olmuş hiç bişey hissetmiyorum adamı görünce. Dedim ona da dedim aynılarını. Baban ile yaşıyorsun evlilikte ailelere yer yok baban çok kötü bir insan hiç bir oğlu onu dinlemiyor sen dinliyorum diye bunlar oluyor. İşte böyle dua edin. Öpüyorum sizi
Bu arada kaçar kilo aldınız kızlar
4500 tlye yakın bişeydi doğum izni süt parası cocuk parası vsMerhaba kızlar, çalışan bayanlar doğum parası ne kadar alıyor, ne kadar hesaplanıyor bilginiz var mı? ya da yakınlarınızdan falan bilginiz var mı?
Kızlar şu an 5 aylık hamileyim ama alışveriş için kafamda bir taslak yaptım,yardımcı olurum belki size de ya da önerileriniz olabilir:
Bebek arabası için 4 marka ve model belirledim.
Mamas & Papas armadillo bebek arabası
Eki Görüntüle 1893765
İnglesina zippy light baston puset
Eki Görüntüle 1893766
Chicco urban bebek arabası
Eki Görüntüle 1893767
Chicco duo simplicity plus travel sistem bebek arabası + ana kucağı
Eki Görüntüle 1893769
Quinny zapp xtra 2 bebek arabası
Eki Görüntüle 1893770
Nasılsıniz kizlar. Bugün boşanma davası açtım diye babam kıyamet kopardı. Eşimle çok büyük tartışmiş. Siz umrumda değilsiniz ama ben babasız kaldım iki yaşında Ahmed i babasız yuvasız nasıl bırakırsaniz dedi. Geri donmuyecegim dedim.gerekirse kadın sığınma evlerine sığınırım ömür bill beni görmesiniz dedim. İlk kez babam agladi ben ağladım. Bilmiyorum ki. Onu üzmek istemiyorum ama artık kendim için yaşamak istiyorum. Eşim de çok agladi falan ilk kez pişman olmuş hiç bişey hissetmiyorum adamı görünce. Dedim ona da dedim aynılarını. Baban ile yaşıyorsun evlilikte ailelere yer yok baban çok kötü bir insan hiç bir oğlu onu dinlemiyor sen dinliyorum diye bunlar oluyor. İşte böyle dua edin. Öpüyorum sizi
4500 tlye yakın bişeydi doğum izni süt parası cocuk parası vs
özelde çalışanlar için.. 32. haftadan itibaren 16 haftanın ücreti+ süt parası + cocuk parası bahsettiğimbu bahsettiğiniz miktar özelde çalışanlar için mi kamudakiler de faydalanabiliyor mu?
ben de bi an sevinmiştim kamudakiler de faydalanabilir diye :)özelde çalışanlar için.. 32. haftadan itibaren 16 haftanın ücreti+ süt parası + cocuk parası bahsettiğim
aynı bende böyle düşünüyorum :) şimdilik sadece ana kucagı, dolap alacam beşik küçük var eltim kızına aldı hiç kullanmadı onu kullanıcam. onun dışında büyük bişi almayı düşünmüyorum. bebek arabası oto koltugunu da zamanı geldikçe ilerde alacam.Arkadaşlar tecrübeli olarak alışveriş konusunda tavsiyelerin var öncelikle gereksiz hiç bir alet almayın sonra elinizde kaliyor koycak yer bulamıyorsunuz bebek arabası ilk basta çift taraflı ve az yer kaplayan kolay kapanan alın 1 yaşından sonra bastona geçtim ben çok para vermeyin travel falan çok ağır araba koltuğunu ben 1 yaşında aldım 1 yasina kadar ana kucağını taktım arabaya alırken koltuğu yatanlar var uzun yolda çocuğun uyumasi için çok iyi oluyor mama sandalyesi vazgecilmezim önünün tepsisi büyük olandan alın besik olarakta 1 sene oda yapmadım ben besikte yattı sonra yatak dolap yaptırdım odasına besigede çok para vermeyin tavsiyem
:) ne yazikki. cocuk doğum parası ve süt parasını alıolar onlar amaben de bi an sevinmiştim kamudakiler de faydalanabilir diye :)
özelde çalışanlar için.. 32. haftadan itibaren 16 haftanın ücreti+ süt parası + cocuk parası bahsettiğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?