2017 Şubat Anneleri

Nasılsıniz kizlar. Bugün boşanma davası açtım diye babam kıyamet kopardı. Eşimle çok büyük tartışmiş. Siz umrumda değilsiniz ama ben babasız kaldım iki yaşında Ahmed i babasız yuvasız nasıl bırakırsaniz dedi. Geri donmuyecegim dedim.gerekirse kadın sığınma evlerine sığınırım ömür bill beni görmesiniz dedim. İlk kez babam agladi ben ağladım. Bilmiyorum ki. Onu üzmek istemiyorum ama artık kendim için yaşamak istiyorum. Eşim de çok agladi falan ilk kez pişman olmuş hiç bişey hissetmiyorum adamı görünce. Dedim ona da dedim aynılarını. Baban ile yaşıyorsun evlilikte ailelere yer yok baban çok kötü bir insan hiç bir oğlu onu dinlemiyor sen dinliyorum diye bunlar oluyor. İşte böyle dua edin. Öpüyorum sizi

Bu dönemde böyle bi karar vermene çok üzüldüm.. boşan yada boşanma demek bize düşmez tabi , ama iyi düşün denilebilir sadece.. hakkınızda hayırlısı olsun zor bi süreç....

Topikte ilk doğum haberini kim verecek acaba. İçine doğan var mı? Ocağın sonunda haberler gelmeye başlar. Çok heyecanlı
Geçen ay şubatın 4 u diye doğum için gün verdi bana Dr um. 25subat normal bitişi ama erken işte. Eşim de 6subat doğum günü bebisleride aynı gün istiyor evlilik yıl donumumuzde zatwn 6subat. Adam elinden gelse tüm günleri o güne toplayacak. Bende mümkün mertebe anne karnında beklesin bebisler diyorum ama Dr lar pek dinlemiyor bu konuda

Kızlar şu an 5 aylık hamileyim ama alışveriş için kafamda bir taslak yaptım,yardımcı olurum belki size de ya da önerileriniz olabilir:
Bebek arabası için 4 marka ve model belirledim.

Mamas & Papas armadillo bebek arabası

İnglesina zippy light baston puset

Chicco urban bebek arabası

Chicco duo simplicity plus travel sistem bebek arabası + ana kucağı

Quinny zapp xtra 2 bebek arabası

Mama sandalyesi için ise:

Chicco polly çift kılıflı mama sandalyesi

Cam campione mama sandalyesi

Merhaba kızlar, çalışan bayanlar doğum parası ne kadar alıyor, ne kadar hesaplanıyor bilginiz var mı? ya da yakınlarınızdan falan bilginiz var mı?

hakkınıza hayırlısı olsun canım benim. bebişini düşün kendini ferah tutmaya çalış. ALlah hakkınıza ne hayırlıysa o yolda karar vermenizi nasip etsin inşallah dualrımız seninle

Cok uzuldum canim ya durumuna...ne oldu nasil oldu da bosanma durumuna geldiniz. Anlatmissindir belki ama ben okuyamamisim demek. Allah yardimcin olsun.

Oto koltuğu için ise:

9 ay-12 yaşa kadar kullanımı olan Yoyko

9ay -4 yaşa kadar kullanımı olan Chicco

Size tavsiyem ürünleri mağazalara gidip yakından görün ve özellikle hepsiburada.com gibi sitelerden alın ,ciddi indirimleri var. Ben büyük ihtimal böyle yapacağım.

Bu arada kaçar kilo aldınız kızlar

ben 6 kilo civarı aldım. çok hareket edemiyorum ne yazıkki. 10 15 dk yürüsem karnımda baskı oluyor rahatsız ediyor. okuldan gelince uzanıyorum genelde. haliyle de kilo almak kaçınılmaz oluyor. hedefim en fazla 15 kilo. keşke daha az olsa ama böyle giderse 15 kilo alıcam gibi.

İnglesina zippy light baston puset beğeniyorum bn

umarım en az hasarla atlatırsın bu süreci. durumunu en iyi sen bileceğin için dışardan ahkam kesmek istemiyorum. Hayırlısı olur inşallah hem senin hem çocukların için.

Arkadaşlar tecrübeli olarak alışveriş konusunda tavsiyelerin var öncelikle gereksiz hiç bir alet almayın sonra elinizde kaliyor koycak yer bulamıyorsunuz bebek arabası ilk basta çift taraflı ve az yer kaplayan kolay kapanan alın 1 yaşından sonra bastona geçtim ben çok para vermeyin travel falan çok ağır araba koltuğunu ben 1 yaşında aldım 1 yasina kadar ana kucağını taktım arabaya alırken koltuğu yatanlar var uzun yolda çocuğun uyumasi için çok iyi oluyor mama sandalyesi vazgecilmezim önünün tepsisi büyük olandan alın besik olarakta 1 sene oda yapmadım ben besikte yattı sonra yatak dolap yaptırdım odasına besigede çok para vermeyin tavsiyem

aynı bende böyle düşünüyorum :) şimdilik sadece ana kucagı, dolap alacam beşik küçük var eltim kızına aldı hiç kullanmadı onu kullanıcam. onun dışında büyük bişi almayı düşünmüyorum. bebek arabası oto koltugunu da zamanı geldikçe ilerde alacam.

özelde çalışanlar için.. 32. haftadan itibaren 16 haftanın ücreti+ süt parası + cocuk parası bahsettiğim

kızlar merhaba,

konu açılmışken sormak istedim. ben özel sektör çalışanıyım.. çalışabildiğim yere kadar çalışmak istiyorum.. mesele son 1 aya kadar... işe tekrar başlamak istemiyorum ama haklarımıda almak istiyorum..ben yine 4 aylık hakkımı yeni yasa ile geri dönmesende bu ücreti alabileceği duymuştum. bilgisi olan var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…