Ben de yeni bi okuldayim idarem cift nobet bile yazmis bi haftada saolsun. Cok zorlaniyorum bian once kurtulsak tutmaktanHaklisin canım idareye bağlı bence de biraz. Ben okulda yeni olunca ne denir cevap olarak bilemedim pek o yüzden sormak istemedim. 20. Hafta içindeyim daha yavaş yavaş dayanmaya çalışıyorum açıkçası ama bu hafta gerçekten zorladı çok.
Geçmiş oldun fışkırarak kusma varsa genelde gıda zehirlenmesi olabiliyor. İshalide varmış bence bi doktora götürün.Kizlar günaydın herkese.. Dun aksam balık yedik kızım bi kaç saat sonra deli gibi su içti (1bucuk yasnda) uykuda ard arda ishal kaka yaptı ve gecede kusarak uyandı ama fışkırır tarzda. Gece boyu nöbet tuttum başında. Bu arada benmde acaip midem bulanıyor gıda zehirlenmesi mi aceba yaşayan varmı aranızda? Sabah erkenden uyandı yine kusma yine ishal kizimda devam ediyor genel hareketleri iyi çok sukur simdilk ama bisey yemek istemiyor
Cok gecmis olsun. Bi doktora goster bence. Hem kusma hem ishal kucumsencek birsey degil vede cok kucuk daha gucten duser kiyamam.Kizlar günaydın herkese.. Dun aksam balık yedik kızım bi kaç saat sonra deli gibi su içti (1bucuk yasnda) uykuda ard arda ishal kaka yaptı ve gecede kusarak uyandı ama fışkırır tarzda. Gece boyu nöbet tuttum başında. Bu arada benmde acaip midem bulanıyor gıda zehirlenmesi mi aceba yaşayan varmı aranızda? Sabah erkenden uyandı yine kusma yine ishal kizimda devam ediyor genel hareketleri iyi çok sukur simdilk ama bisey yemek istemiyor
Cok gecmis olsun. Bi doktora goster bence. Hem kusma hem ishal kucumsencek birsey degil vede cok kucuk daha gucten duser kiyamam.
Benim de hiç halim yok Dr a gideck mecalm yok esim de işte öğle sonunu beklicem mecbur. Zar zor bi çorba yaptm içer inş diyeCok gecmis olsun. Bi doktora goster bence. Hem kusma hem ishal kucumsencek birsey degil vede cok kucuk daha gucten duser kiyamam.
Nettenbaktmcok benziyor belirtiler gece tüm odayı mahvetti kendi yatağında bizmknide batrdi normal değil ama esimii beklicm hast gotursem ilgilenck halm yok kimsede yokyardm isticem bol sıvı vermeye calisiormGeçmiş oldun fışkırarak kusma varsa genelde gıda zehirlenmesi olabiliyor. İshalide varmış bence bi doktora götürün.
Arkadaşlar kafam çok karışık bana yardımcı olur musunuz.Dr um 3 tane vitamin verdi zaten Decaviti önceden vermişti kullanıyordum. Bu gidişimde tahlil falan yapmadan direk magnezyum, kalsiyum ve ferro sanol (Demir+Folik asit+B12) verdi. Normal mi bu verdiği 3 vitamin.fazla değil mi sonuçta ilaç. Sizler kullanıyor musunuz.Kullanayım mı.
ayyyy çok tatlısın beni güldürdün. benim mainnak kız da öyle dün uzandım ilk defa 2 kere şiddetli hissettim galiba tekmeydi o :) ama işte evde sürekli uzanıp kendini bekleme vaktim olmuyor ki :)selam kizlar bugun bizim pazarimiz vardi ve benim minnak hic kipirdamiyo ... istiyoki hep evde uzaniyim bi yandanda yas pasta ve kizartma yiyeyim.... ee minnak bey neolcak bu kilolar .... ohhhh sen icerdesin .... annem kilo alir azcik yardimci oliyim yirusun onu yormiyim yoook... azcik yurudukmu hemen basiyon sanciyi ayip yaaa....
Kızlar bizimde bugün ayrıntılı ultrasonumuz vardı şükür herseyi iyi çıktı gayet sağlıklı dedi22+3 'deyiz kilomuz 520 gr boyu 29 cm sizin bebişlerinizin kilo boy nedir merak ettim
istanbuldamisin canm bende oaraya gitmeyi dusunuyodum bide atlas ozel hastanesinide cok ovuyolar aradim ayrintili icin ordada 175 tl ddi
Kizlar günaydın herkese.. Dun aksam balık yedik kızım bi kaç saat sonra deli gibi su içti (1bucuk yasnda) uykuda ard arda ishal kaka yaptı ve gecede kusarak uyandı ama fışkırır tarzda. Gece boyu nöbet tuttum başında. Bu arada benmde acaip midem bulanıyor gıda zehirlenmesi mi aceba yaşayan varmı aranızda? Sabah erkenden uyandı yine kusma yine ishal kizimda devam ediyor genel hareketleri iyi çok sukur simdilk ama bisey yemek istemiyor
direk doktra gitseydiniz ikinizde balık bayat olabilir.Kizlar günaydın herkese.. Dun aksam balık yedik kızım bi kaç saat sonra deli gibi su içti (1bucuk yasnda) uykuda ard arda ishal kaka yaptı ve gecede kusarak uyandı ama fışkırır tarzda. Gece boyu nöbet tuttum başında. Bu arada benmde acaip midem bulanıyor gıda zehirlenmesi mi aceba yaşayan varmı aranızda? Sabah erkenden uyandı yine kusma yine ishal kizimda devam ediyor genel hareketleri iyi çok sukur simdilk ama bisey yemek istemiyor
Tesekkur ederim canim bnmDebridat 100mg tablet canm
Bugün çok yoğundum giremedim.
Ben hiçbir şey kullanmıyorum sadece magnezyum.
Tahlil yapıldı gerek görmedi doktor
Canm tiroit rahatsızlığın var mıydı? Benim de 27 çıktı. Ben zaten ilaç kullanıyordum dozu arttırdık bi daha tahlil yaptırcam cuma günü. Doktor t4 normal bebeğe geçmemiştir dedi fakat bir an önce ilaca başlamalısın doktorun yönlendirir zaten ama tahlil sonucunla endokrinoloji, o yoksa dahiliyeye git ilaca başlatırlar
Yoooo yaptir bu en onrmli usg aklinda soru isareti kalmaz ve birdr allah korusun bi sikinti varsa bile dr lar dogum sonrasi her hangi bi durumda hizzli mudehale etmek icin istiyolar bu ayrintiliyibanada oyle dediler canm kagit verdi istek gonderiyomus oraya gittim bir ay sira var gun veremiyoruz dedi bende kaldim iyle bilseydim bi ay onceden alirdim nebilim ginumu bekledim. ama napalim ozele gidicem yada yaptirmicam aslinda halrn kararsizimda yaotirma konusunda
süt parasından çok emin değilim ama bi yerde yazıyordu sanki. muhtemelen yanlış anladım...Ben kamuday
Ben kamuddayim öğretmenim süt parası filan almadm sadece 300 doğum parasi. Süt parasi alan da duymadim hic
https://www.e-bebek.com/solo-comfort-travel-sistem-bebek-arabasi-p-cas-09vcant3/
kızlar casual marka düşünenler epey bi indirimde yarı yarıya alınacak güzel bi ürün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?