2017 Şubat Anneleri

Sağol un kızlar. İyi ki varsınız. Evet öyle. Sanırım muhtaç olmamak 3n büyük nimet. Çok şey oldu da anlamadım. Sayfayı karatmayayim diye. Sonuç bu işte. Hep derim kocan senin olsun dünya onların. Tam tersi olursa da orda olmanın bu mantığı olmaz. .
Bu arada @Fullialein canım kocami 3vden yolladım. Kapının kilidini değiştirdim. Ev3 giremiyor.ev tuttum daha hzir değil. Kolilemeye başladım bi yandan.sanki özgürlüğe uçuyorum. Elbet çok daha zor olacak ama en azından kendime duyduğum saygıyı yitirmeyec3gim sonuçta.
@Guvenim canım evet öyle. Ama pişman 3tmek için çok uğraştım. Ama yok yani ya babası ölecek ya da ben gidecem. Aman Allah daha iyi bilir. Şimdi cesaretimi toplimisken geri dönemem. Tabi kıyamet kopuyor büyükler yeri göğü iletiyor o başka. O da umrumda değil. Hayirlisi Allah var Gam Yo.k.
Kızlar bu arada bebek arabaları kışın daha uygun oluyor alırken onu da düşünün derim.zam geliyor yaza doğru. Siz daha iyi bilirsiniz tabi.

Tesekkurler..meyve yedi bolca. Şimdilik iyi o benim hiç halim yok bi arkadaş yine aynı olmuş kızlar mevsimi diye palamutaldik arkadaştan palamuttan ailecek etkilenmişler dikkatedin belki de yetişme koşulları da kötüsü su kirliliği filan etkilemiştir.. Başka balık tercih edin bence

Hakkinda hayirlisi olsun üzuldum bu aşamada boyle zor bi süreç yaşamana ama seni mutlu eden neyse onu yapmalisin.evi tasiyosan sen is yapma bebegine dikkat et çok zor oluyo ev taşimak hamileyken ben çok sorunlar yasamıştim agir kaldirma olabildigince dinlenerek yap.rabbim gonlüne göre versin

Günaydin kizlar.hala yüzüstu yatabilen varmi
Ben donmekte bile zorlanyrm hantallastim iyce sirtm belim kaskati oluyo sabah kalktigimda..bide plates yapan varmi plates yapym diyrm arada acılmami hareket etmemi saglamak icin

canım makinan elekrikli mi birde markası ne bende alacam da nasıl bişi almaluı karar veremediö. netten araştırdım manueller çok yorucu diyorlar elektroniklerde çekimi az diyorlar baya kafam karıştı

hareketlendirmişsin çocugu :) korkma iyi düşün canım o kadar ince degil karın yapısı Allahım mükemmel yaratmış öyle bir çarpmayla sıkıntı olmaz annesi korkma

Ben donmekte bile zorlanyrm hantallastim iyce sirtm belim kaskati oluyo sabah kalktigimda..bide plates yapan varmi plates yapym diyrm arada acılmami hareket etmemi saglamak icin
bennnn. ben hala yüzüstü yatıyorum. eşim kızıyor kızımın üstüne yatma diye doktora söledim yok ya yat bişi olmaz dedi. zaten ilerde rahatsız olunca o seni rahat bırakmayacak yatamayacaksın dedi

ben nerdeyse 2 aydır yüzüstü yatamıyorum. yan yatarak da hiç rahat edemiyorum. gece en az 10 kere sağa sola dönüyorum. haliyle rahat bir uyku da yok. son aylarda napıcam bakalım. herhelde hiç uyuyamam gibi geliyor. benim hantallaşma durumum yok da hareketlerim karnımdaki baskıdan dolayı çok kısıtlandı. günde yarım saat bile beni zorluyor.

Cnm ben yolculuga cktm 9-10 saat yol bi de gittigimiz yerde gezdk.. 2 gun sesi cikmadi bebegimin ben yoruldugumda bebekte yoruluoms dinlenince basladi pit pitlamaya..

Merhabalar.. ben de kangurucuyum çok seviyorum.. benim yakın arkadaşım hep kanguru kullanıyo ve çok güzel hem bebek hem anne baba için.. hatta arkadaşım bebek arabasını 10 kere kullanmamıştır çok pişman araba aldığına :) ama kanguru çok önemli ergonomik olması lazım yoksa bebeğe çok zararı var.. face de bununla ilgili bi grup var babywearing türkiye diye.. istediğin marka kanguruyu soruyosun bu işin uzmanları ergonomik olup olmadığını yanda nasıl kullanacağını söylüyolar.. bazen çok çok iyi bildiğimiz markalarının ki bile ergonomik olmuyo.. o yüZden iyi araştır derim ben boba 4g almayı düşünüyorum bi araştır istersen

bennnn. ben hala yüzüstü yatıyorum. eşim kızıyor kızımın üstüne yatma diye doktora söledim yok ya yat bişi olmaz dedi. zaten ilerde rahatsız olunca o seni rahat bırakmayacak yatamayacaksın dedi
Sen hissetmeye başladinmi canm iyce hareketlerini:)yine yatma üstune minnoşunun

Gün icinde bende iyiyim canm hareketlerime dikkat ediyrm tabi ama yatarken daha kısıtli hissediyorm kendimi bebegi unutp ani donunce filan canimi yakicak hareketler yapabiliyrmbu yüzden hantallaştm uyku haliyle iyce korkuyrm hareket etmeye sabahta her yerim tutulmuş kalkiyorm

hareketlendirmişsin çocugu :) korkma iyi düşün canım o kadar ince degil karın yapısı Allahım mükemmel yaratmış öyle bir çarpmayla sıkıntı olmaz annesi korkma
inş cnm ya sonra çok kızdım kendime niye daha dikkatli olamadım diye ama kaza işte inş bi sıkıntı olmamıştır

teşekkür ederim bi inceleyeyim söyledğin yeri

Sen hissetmeye başladinmi canm iyce hareketlerini:)yine yatma üstune minnoşunun
evet azıcık belli ediyor kendini ben gazdır dedim doktor yok o bebişin dedi. dün ilk defa saglam 2 tekme attı kuzucum. ama bugün yine ses yok :) ya yatmak istemiyorum ama uykuya dalamıyorum. sonra sırt üstü dönüyorum. normalde sırt üstü de uyumam ama kendimi hep öyle uyurken buluyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…