- 24 Ocak 2014
- 1.037
- 929
- 73
Sağol un kızlar. İyi ki varsınız. Evet öyle. Sanırım muhtaç olmamak 3n büyük nimet. Çok şey oldu da anlamadım. Sayfayı karatmayayim diye. Sonuç bu işte. Hep derim kocan senin olsun dünya onların. Tam tersi olursa da orda olmanın bu mantığı olmaz. .Günaydın kızlar.
Oğlum uyuyorken yazayım dedim :)
Benim bebiş dün gündüz hiç denecek kadar az hareket etti ama acısını gece çıkardı. Sabaha kadar oyun oynadı herhalde :))
Kaç kere uykudan uyandırdı beni.
Büyüdükce hareketler iyice güçleniyor.
Şimdi de uyuyor sanırım ki sesi çıkmıyor :))
A Annabel Lee ,çok geçmiş olsun canım. Gıda zehirlenmesi yaşamışsınız.
Vucuttan mikrop atılana kadar devam eder belirtiler.
A Armaganhayat ,hakkında hayırlısı olsun. Böyle büyük bir karar bir anda alınmıyor. Durduk yerde kimse 3 çocuğu ile boşanmayı düşünmez. Allah yardımcın olsun
günaydın hanımlar. balık da bayatlık varsa az da olsa çocukları büyüklerden daha çabuk etkileyebilir. yada başka birşeyden virüsü daha önce almıştır da, ancak ortaya çıkmıştır. bir dr.a görünmekte fayda var. çok geçmiş olsun canım.[/QUO
Tesekkurler cevap icin.. Birlikte yedgimz arkadaslarda bisey yok sanırım küçük olduğundan etkilendi bnde çok halsizm
canım doktor banada vitamin verdi ama sürekli kullanma saglıklı beslenemediğin günler kullan dedi. bende hiç kullanmadım :) bu gittiğimde de kan degerlerin iyi ama yinede yazacam içebildiğin kadar işç dedi( benim kan hapı midemi yakıyor da).Demir+Folik asit+B12) verdi içiyorum onu şimdi.
ayyyy çok tatlısın beni güldürdün. benim mainnak kız da öyle dün uzandım ilk defa 2 kere şiddetli hissettim galiba tekmeydi o :) ama işte evde sürekli uzanıp kendini bekleme vaktim olmuyor ki :)
canım ayrıntılı usg radyolog mu yaptı ne kadara yaptı dvd foto verdi mi kac dk sürdü biraz bilgi verir misin :)
gebzedeyim canım ben ama gelirim sıkıntı olmaz. annemlerde istanbul bahçelievlerde ordan da özel gündören hast. sordum 185 dedi. ama radistanbulun 3 kere çagırması beni cevbetti. bide adam dedi eger bebekle ilgili ilerde doktor bi daha isterse yine yapıyoruz ücret almadan dedi.büyük ihtimal oraya gidecem. arkadaş benim hast. yaptırmış kıza bebegin yüzünü bile göstermemişler. dvd felan da vermemişler. olacaksa iyi yer olsun dedim bende
canım zehirlenmişssiniz. dün de ablam aynı şikayetlerden hastahanelik olmuş. oda anlamamış balık yediğini de söylememiş serum vermişler. büyük ihtimal şiddetli zehirlenme degil ama yine de dikkat et derim. ben zehirlendim bir kere çok şiddetliydi Allah kimseye vermesin. hem acıdan kıvranıyorsun hem için dışına çıkıyor. dikkatli olun nolur bugün devam ederse hemen doktora götür ve mutlaka balık yediğini söyle
Hakkinda hayirlisi olsun üzuldum bu aşamada boyle zor bi süreç yaşamana ama seni mutlu eden neyse onu yapmalisin.evi tasiyosan sen is yapma bebegine dikkat et çok zor oluyo ev taşimak hamileyken ben çok sorunlar yasamıştim agir kaldirma olabildigince dinlenerek yap.rabbim gonlüne göre versinSağol un kızlar. İyi ki varsınız. Evet öyle. Sanırım muhtaç olmamak 3n büyük nimet. Çok şey oldu da anlamadım. Sayfayı karatmayayim diye. Sonuç bu işte. Hep derim kocan senin olsun dünya onların. Tam tersi olursa da orda olmanın bu mantığı olmaz. .
Bu arada @Fullialein canım kocami 3vden yolladım. Kapının kilidini değiştirdim. Ev3 giremiyor.ev tuttum daha hzir değil. Kolilemeye başladım bi yandan.sanki özgürlüğe uçuyorum. Elbet çok daha zor olacak ama en azından kendime duyduğum saygıyı yitirmeyec3gim sonuçta.
@Guvenim canım evet öyle. Ama pişman 3tmek için çok uğraştım. Ama yok yani ya babası ölecek ya da ben gidecem. Aman Allah daha iyi bilir. Şimdi cesaretimi toplimisken geri dönemem. Tabi kıyamet kopuyor büyükler yeri göğü iletiyor o başka. O da umrumda değil. Hayirlisi Allah var Gam Yo.k.
Kızlar bu arada bebek arabaları kışın daha uygun oluyor alırken onu da düşünün derim.zam geliyor yaza doğru. Siz daha iyi bilirsiniz tabi.
canım makinan elekrikli mi birde markası ne bende alacam da nasıl bişi almaluı karar veremediö. netten araştırdım manueller çok yorucu diyorlar elektroniklerde çekimi az diyorlar baya kafam karıştıBu arada süt sağma makinası için karar değiştirdim.
Doğumum sezeryanlı olacağı için ilk günler süt sıkıntım oluyor.
Bebek çok küçük olduğu için hem güçlü ememiyor hem de sürekli memede uyuyakalıyor.
Dolayısı ile süt kanalları yeterli uyarılmadığından sütün gelmesi gecikebiliyor. İlk oğlumda 2 hafta sürmüştü bu durum.
Bu defa hastane tipi bir pompayı yanımda götürüp hastanede sağmaya başlayacağım.Her emzirme sonrası 15 dak.sağarsam belki bu defa erken gelir diye umut ediyorum.
İlk oğlumda çok zorluklar geçirdim. Umarım bu farklı olur.
hareketlendirmişsin çocugu :) korkma iyi düşün canım o kadar ince degil karın yapısı Allahım mükemmel yaratmış öyle bir çarpmayla sıkıntı olmaz annesi korkmaGünaydın hanımlar... Dün isyerinde kazayla bi yere karnimi çarptım çok kokuyorum ya bebeğe zarar vermismidir diyenormalde bebegim günde bir iki kere anca tekmelerdi tembel birazcık anası gibi ama dün o olaydan sonra haraketlendi çocuğum sağdan soldan vurmaya başladı sizce neden olabilir
bennnn. ben hala yüzüstü yatıyorum. eşim kızıyor kızımın üstüne yatma diyeGünaydin kizlar.hala yüzüstu yatabilen varmi
Ben donmekte bile zorlanyrm hantallastim iyce sirtm belim kaskati oluyo sabah kalktigimda..bide plates yapan varmi plates yapym diyrm arada acılmami hareket etmemi saglamak icin
Günaydin kizlar.hala yüzüstu yatabilen varmi
Ben donmekte bile zorlanyrm hantallastim iyce sirtm belim kaskati oluyo sabah kalktigimda..bide plates yapan varmi plates yapym diyrm arada acılmami hareket etmemi saglamak icin
Cnm ben yolculuga cktm 9-10 saat yol bi de gittigimiz yerde gezdk.. 2 gun sesi cikmadi bebegimin ben yoruldugumda bebekte yoruluoms dinlenince basladi pit pitlamaya..günaydın kızlar .. dün akşam maşallah ben durmadım , uğraşacak hep bişiler buluyorum sonra bel ağrısı mahvediyor beni. sabah kalkınca bebeğimde benle uyanır bi merhaba anne diye tekme atardı. bu sabah atmadı ben tabi bekliyorum sabah 6 dan beri kahvaltı yaptım bekledim... şimdi anca tekme attı ama az kalsın ağlamaya başlıyacaktım yani.. internetten okuyunca anne yorulunca bebeğinde yorulduğunu öğrendim bunu bilmiyordum..gerçekten öyle bişi var mı.. doktor vss böyle bişi dedimi size
Merhabalar..kanguru almayı düşünen var mı? daha önce kullananlar tavsiye eder mi? bi süre kanguru düşünüyorum hem eşimle çıktığımızda ona taşıtırım
http://www.hepsiburada.com/chicco-go-kanguru-pink-p-AILECHI05079401170
Sen hissetmeye başladinmi canm iyce hareketlerini:)yine yatma üstune minnoşununbennnn. ben hala yüzüstü yatıyorum. eşim kızıyor kızımın üstüne yatma diyedoktora söledim yok ya yat bişi olmaz dedi. zaten ilerde rahatsız olunca o seni rahat bırakmayacak yatamayacaksın dedi
Gün icinde bende iyiyim canm hareketlerime dikkat ediyrm tabi ama yatarken daha kısıtli hissediyorm kendimi bebegi unutp ani donunce filan canimi yakicak hareketler yapabiliyrmbu yüzden hantallaştm uyku haliyle iyce korkuyrm hareket etmeye sabahta her yerim tutulmuş kalkiyormben nerdeyse 2 aydır yüzüstü yatamıyorum. yan yatarak da hiç rahat edemiyorum. gece en az 10 kere sağa sola dönüyorum. haliyle rahat bir uyku da yok. son aylarda napıcam bakalım. herhelde hiç uyuyamam gibi geliyor. benim hantallaşma durumum yok da hareketlerim karnımdaki baskıdan dolayı çok kısıtlandı. günde yarım saat bile beni zorluyor.
inş cnm ya sonra çok kızdım kendime niye daha dikkatli olamadım diye ama kaza işte inş bi sıkıntı olmamıştırhareketlendirmişsin çocugu :) korkma iyi düşün canım o kadar ince degil karın yapısı Allahım mükemmel yaratmış öyle bir çarpmayla sıkıntı olmaz annesi korkma
teşekkür ederim bi inceleyeyim söyledğin yeriMerhabalar..ben de kangurucuyum çok seviyorum.. benim yakın arkadaşım hep kanguru kullanıyo ve çok güzel hem bebek hem anne baba için.. hatta arkadaşım bebek arabasını 10 kere kullanmamıştır çok pişman araba aldığına :) ama kanguru çok önemli ergonomik olması lazım yoksa bebeğe çok zararı var.. face de bununla ilgili bi grup var babywearing türkiye diye.. istediğin marka kanguruyu soruyosun bu işin uzmanları ergonomik olup olmadığını yanda nasıl kullanacağını söylüyolar.. bazen çok çok iyi bildiğimiz markalarının ki bile ergonomik olmuyo.. o yüZden iyi araştır derim ben boba 4g almayı düşünüyorum bi araştır istersen
evet azıcık belli ediyor kendini ben gazdır dedim doktor yok o bebişin dedi. dün ilk defa saglam 2 tekme attı kuzucum. ama bugün yine ses yok :) ya yatmak istemiyorum ama uykuya dalamıyorum. sonra sırt üstü dönüyorum. normalde sırt üstü de uyumam ama kendimi hep öyle uyurken buluyorum :)Sen hissetmeye başladinmi canm iyce hareketlerini:)yine yatma üstune minnoşunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?