- 4 Aralık 2013
- 1.118
- 1.690
- 133
Kizlar günaydın herkese.. Dun aksam balık yedik kızım bi kaç saat sonra deli gibi su içti (1bucuk yasnda) uykuda ard arda ishal kaka yaptı ve gecede kusarak uyandı ama fışkırır tarzda. Gece boyu nöbet tuttum başında. Bu arada benmde acaip midem bulanıyor gıda zehirlenmesi mi aceba yaşayan varmı aranızda? Sabah erkenden uyandı yine kusma yine ishal kizimda devam ediyor genel hareketleri iyi çok sukur simdilk ama bisey yemek istemiyor
Rica ederim canm, aldın mı ilacı? Günde 3 defaTesekkur ederim canim bnm
Sağol un kızlar. İyi ki varsınız. Evet öyle. Sanırım muhtaç olmamak 3n büyük nimet. Çok şey oldu da anlamadım. Sayfayı karatmayayim diye. Sonuç bu işte. Hep derim kocan senin olsun dünya onların. Tam tersi olursa da orda olmanın bu mantığı olmaz. .
Bu arada @Fullialein canım kocami 3vden yolladım. Kapının kilidini değiştirdim. Ev3 giremiyor.ev tuttum daha hzir değil. Kolilemeye başladım bi yandan.sanki özgürlüğe uçuyorum. Elbet çok daha zor olacak ama en azından kendime duyduğum saygıyı yitirmeyec3gim sonuçta.
@Guvenim canım evet öyle. Ama pişman 3tmek için çok uğraştım. Ama yok yani ya babası ölecek ya da ben gidecem. Aman Allah daha iyi bilir. Şimdi cesaretimi toplimisken geri dönemem. Tabi kıyamet kopuyor büyükler yeri göğü iletiyor o başka. O da umrumda değil. Hayirlisi Allah var Gam Yo.k.
Kızlar bu arada bebek arabaları kışın daha uygun oluyor alırken onu da düşünün derim.zam geliyor yaza doğru. Siz daha iyi bilirsiniz tabi.
kanguru almayı düşünen var mı? daha önce kullananlar tavsiye eder mi? bi süre kanguru düşünüyorum hem eşimle çıktığımızda ona taşıtırım
http://www.hepsiburada.com/chicco-go-kanguru-pink-p-AILECHI05079401170
kızlar bebek kıyafetlerinizi nerelerden aldınız
Günaydin kizlar.hala yüzüstu yatabilen varmi
Ben donmekte bile zorlanyrm hantallastim iyce sirtm belim kaskati oluyo sabah kalktigimda..bide plates yapan varmi plates yapym diyrm arada acılmami hareket etmemi saglamak icin
Ben mustafa basbuga gidiyorum zaten. Ayrintiliyida o yapti. Zaten bizim her muayenemiz ayrintili gibi.Kayserideki kızlar ,ayrıntılıyı kime yaptırıyorsunuz?
Ben salı günü için perinatolog doç.dr Tuncay Özgünden aldım randevu.
Var mı bu doktoru bilip tavsiye eden ?
canım makinan elekrikli mi birde markası ne bende alacam da nasıl bişi almaluı karar veremediö. netten araştırdım manueller çok yorucu diyorlar elektroniklerde çekimi az diyorlar baya kafam karıştı
Ben mustafa basbuga gidiyorum zaten. Ayrintiliyida o yapti. Zaten bizim her muayenemiz ayrintili gibi.
Ben buyuk oglumda kanguru kullanamadim ya belim falan agridi. Tasiyamadim. Belki oglum kilolu diye dusundum ama. Kanal 7 de bir program varya dunyayi gezen gezenn ordaki kadin kocaman cocugu tasiyor. Anlamadim yani beceriksizlik bende herhaldekanguru almayı düşünen var mı? daha önce kullananlar tavsiye eder mi? bi süre kanguru düşünüyorum hem eşimle çıktığımızda ona taşıtırım
http://www.hepsiburada.com/chicco-go-kanguru-pink-p-AILECHI05079401170
Evet 350 lira ne yazikki. Ama ultrasonu cok iyi. Senin gidecegin dr nerde calisiyor canim.Ben de şimdi aradım mustafa hocayı. 350 istiyorlar.
Ben 250ye tuncay hocadan randevu aldım.
Umarım beklentimi karşılar
Kizlar bugun dr randevum vardi. 20+5 haftaligim. Seker yuklemesi istedi benden. Yaptirmam gerekmiyorsa yaptirmak istemiyorum dedim. Hayir medyatik bir yalan o seker yuklmesi zorunlu dedi. Bugun ac olmadigim icin yarin gidecegim. Bana tarihi erken geldi hayir bu haftalarda dedi. Siz ne yaptiniz
Kizlar bugun dr randevum vardi. 20+5 haftaligim. Seker yuklemesi istedi benden. Yaptirmam gerekmiyorsa yaptirmak istemiyorum dedim. Hayir medyatik bir yalan o seker yuklmesi zorunlu dedi. Bugun ac olmadigim icin yarin gidecegim. Bana tarihi erken geldi hayir bu haftalarda dedi. Siz ne yaptiniz
erken degilmi şeker yüklemesi için 24-28 haftalar arası yapılıyo diye biliyorum ben c.tesi günü kontrolum vardı benim doktorum 1 ay sonra tam zamanı dediKizlar bugun dr randevum vardi. 20+5 haftaligim. Seker yuklemesi istedi benden. Yaptirmam gerekmiyorsa yaptirmak istemiyorum dedim. Hayir medyatik bir yalan o seker yuklmesi zorunlu dedi. Bugun ac olmadigim icin yarin gidecegim. Bana tarihi erken geldi hayir bu haftalarda dedi. Siz ne yaptiniz
şeker yüklemesini bn de merak ediyorum deneyimi olan arkadaşlar aktarırsa sevinirizKizlar bugun dr randevum vardi. 20+5 haftaligim. Seker yuklemesi istedi benden. Yaptirmam gerekmiyorsa yaptirmak istemiyorum dedim. Hayir medyatik bir yalan o seker yuklmesi zorunlu dedi. Bugun ac olmadigim icin yarin gidecegim. Bana tarihi erken geldi hayir bu haftalarda dedi. Siz ne yaptiniz
BENDE DÜN GİTTİM İSTEĞE BAĞLI DEDİ VE 1 AY SONRA AÇ KARNINA GEL AÇLIK TOKLUK KANINA BAKALIM EN AZINDAN DEDİ.
TETANOZ AŞISI VURDURMAN LAZIM BU HAFTA İÇİNDE
Erken bende soyledim ama yanlis biliyorsun erken degil dediCanım ben yaptırmayacağım zaten ama 24-28 haftalar arası yapılıyor bence erken senin için
erken degilmi şeker yüklemesi için 24-28 haftalar arası yapılıyo diye biliyorum ben c.tesi günü kontrolum vardı benim doktorum 1 ay sonra tam zamanı dedi
şeker yüklemesini bn de merak ediyorum deneyimi olan arkadaşlar aktarırsa seviniriz
Tetanoz asisini pzt gunu yaptirdim canim
BAŞKA BİR DOKTOR İLE GÖRÜŞ İSTERSEN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?