2017 Şubat Anneleri

Geçmiş olsun canm şimdi daha iyi misiniz?

Tesekkur ederim canim bnm
Rica ederim canm, aldın mı ilacı? Günde 3 defa
Ama ben genelde 2 alıyorum unuttuğumdan

Canm kadının yapamayacağı hiçbir şey yok bu dünyada. Seni takdir ediyorum. 3 tane çocukla bunu yapıyorsan gerçekten hakketmişlerdir.sonuna kadar destekçinim
Ne zaman konuşmak istersen yaz bize kararmayız sen iyi ol da

kızlar bebek kıyafetlerinizi nerelerden aldınız

Canm kanguru hemen almamak lazımmış kimi Bebek kullanmıyormuş

Günaydin kizlar.hala yüzüstu yatabilen varmi
Ben donmekte bile zorlanyrm hantallastim iyce sirtm belim kaskati oluyo sabah kalktigimda..bide plates yapan varmi plates yapym diyrm arada acılmami hareket etmemi saglamak icin

Ben yatıyorum :)

Kayserideki kızlar ,ayrıntılıyı kime yaptırıyorsunuz?
Ben salı günü için perinatolog doç.dr Tuncay Özgünden aldım randevu.
Var mı bu doktoru bilip tavsiye eden ?
Ben mustafa basbuga gidiyorum zaten. Ayrintiliyida o yapti. Zaten bizim her muayenemiz ayrintili gibi.

canım makinan elekrikli mi birde markası ne bende alacam da nasıl bişi almaluı karar veremediö. netten araştırdım manueller çok yorucu diyorlar elektroniklerde çekimi az diyorlar baya kafam karıştı

Canım ilk bebeğimde spectra 2 çift başlıklı kiraladım. Memnun kalınca satın aldım.
Bu defa da ameda lactaline veya yine spectra 2 çift başlıklı kiralayacağım (başlıklar sıfır)
Bebeğim emerse geri iade ederim. Sağmaya devam edersem satın alırım.

Ben buyuk oglumda kanguru kullanamadim ya belim falan agridi. Tasiyamadim. Belki oglum kilolu diye dusundum ama. Kanal 7 de bir program varya dunyayi gezen gezenn ordaki kadin kocaman cocugu tasiyor. Anlamadim yani beceriksizlik bende herhalde

Kizlar bugun dr randevum vardi. 20+5 haftaligim. Seker yuklemesi istedi benden. Yaptirmam gerekmiyorsa yaptirmak istemiyorum dedim. Hayir medyatik bir yalan o seker yuklmesi zorunlu dedi. Bugun ac olmadigim icin yarin gidecegim. Bana tarihi erken geldi hayir bu haftalarda dedi. Siz ne yaptiniz

BENDE DÜN GİTTİM İSTEĞE BAĞLI DEDİ VE 1 AY SONRA AÇ KARNINA GEL AÇLIK TOKLUK KANINA BAKALIM EN AZINDAN DEDİ.

TETANOZ AŞISI VURDURMAN LAZIM BU HAFTA İÇİNDE

Canım ben yaptırmayacağım zaten ama 24-28 haftalar arası yapılıyor bence erken senin için

erken degilmi şeker yüklemesi için 24-28 haftalar arası yapılıyo diye biliyorum ben c.tesi günü kontrolum vardı benim doktorum 1 ay sonra tam zamanı dedi

şeker yüklemesini bn de merak ediyorum deneyimi olan arkadaşlar aktarırsa seviniriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…