2017 Şubat Anneleri

benim oğlan hala aşağılarda yavaştan yukarı çıkması gerekmiyor mu ya???her hafta 1 cm yukarı çıkacak diye biliorum...

Evt benimde aşağıda ama bazen de tekmeyi göbek deliğinin orda sağlı sollu vuruyor bunu görüyorum sizde gordunuzmu

kiralamayı ilk defa duydum nerden kiralıyorsun. aslında mantıklı. ben mecbur alacağım çalıştığım için ama ilk önce kiralayıp denemek(oldu ki süt olmadı tabi Allah korusun) sonra almak daha mantıklı

canım birde bunlar ekeltronik mi manüel mi. ilk satın aldığın ne oldu

hemen hemen aynıyız bana gelecek ay dedi

Benimkide asagida canim. Ama ilk kez duydum 1cm olayini
gebelik takibi diye bir uygulama var orda okumuştum.38. haftaya kadar her hafta yaklaşık 1 cm yukarı çıkacağını söylüyor. gerçi baktm şimdi tekrar bu haftadan sonraymış oo@bebekim4 bazen göbek deliğimin orda hissediyorum ama genelde sol alttan vuruyor sıpam

Erken gibi..
Bana 27 haftalıkken yapılacak.
Salı günü 23 haftalıkken sordum. Daha erken dedi doktorumuz

şeker yüklemesini bn de merak ediyorum deneyimi olan arkadaşlar aktarırsa seviniriz
Kızımda yaptırmiştım aç karnına gidip kan veriyosun sonra şekerli bi içecek var gazoz gibi onu içiyosun tekrar kan veriyosun 1 saat sonra da tekrardi galiba tam hatirlayamıyorum ama bi kaç defa kan alıyolar.

Benimki sagda solda her yerde ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…