2017 Şubat Anneleri

Şeker yüklemesi 28.haftada yapılıyor çoğu yerde ben hiç 21.hafta da yaptıran görmedim iyice araştır bence

Merhaba ..bugun bos gunumdu bol bol dinleneyim dedim ama yine duramadim kizimin odasina pembis penye ipten sepetler ormeye basladim benim doktorum ayrintili ultrason istemedi ..yaptirmak zorunda miyiz acaba? Sizi hep doktorlariniz mi yonlendirdi?

Ya kızlar zaman çabuk geçsin istiyorum bir an önce 30. Haftalarda olmak istiyorum sizde öylemi siniz acaba yoksa ben mi çok sabirsizim

Selam
Şu an bitik durumdayım. Nöbet sonunu bekliyorum. Sabah 9dan beri ayaktayım.derste tel çantamda ölçmedim ama nöbetteyi yürümem sırf 4km. İsteğe bağlı yapmalılar
Bugün okuldaki öğrenciler sonunda anladı hamile olduğumu. Evli misiniz çocuğunuz var mı falan ağız aramaya başladılar ben de ne yani beni göbekli mi sandınız dedim
Şimdi eve git yemek yap of hiç halim yok.

@Annelik_heyecani valla ilk kez sende duydum 21 haftalık. Eğer aşırı kilo alımın olmadıysa istememesi lazım

Ya kızlar zaman çabuk geçsin istiyorum bir an önce 30. Haftalarda olmak istiyorum sizde öylemi siniz acaba yoksa ben mi çok sabirsizim
ben de oyleyim ama bebeğin çabuk gelmesini beni biraz zorlamasından dolayı istiyorum. yoksa o kadar sabırsız değilim. normal hayatıma dönmek istiyorum vücudum açısından.

kızlar tetanozu ben yeni yaptırdım. sorun olmuyormış. daha önce olmuşum o yüzden 5 doz değil 1 doz seninki dedi bir daha olmayacakmışım çok sevindim. şeker yüklemem de 1,5 hafta sonra yapılacak. 28 çok geç değil mi

Ben mustafa basbuga gidiyorum zaten. Ayrintiliyida o yapti. Zaten bizim her muayenemiz ayrintili gibi.
normalde mi ona gidiyorsun? çok suratsız bir doktor değil mi:))) ayrıntılı için ona gittik. hiç memnun kalmadım ben. eşim de diyor hiçbir şey anlatmıyor diye. işinde kesinlikle çok başarılı bir dr ona sözüm yok, ama insan biraz sıcaklık bekliyor. memorialda ülkü hanıma gidiyorum ben öyle sıcak ki.

Ya kizlar arkadaşım yanlislikla mutfak cekmecesini hızlı çekti tam da köşesi benim de sağ tarafıma geldi o anlık baya acidi birşey olmaz demi hareketlerini hissediyorum internette saçma sapan şeyler yazıyor ve benim özellikle sağ gogsumden su gibi birşeyler akiyor ve kuruyunca izi kalıyor ay normal mi ya doktoru aramama veya gitmeme gerek varmı ki iyice paranoyak oldum

dün bende buna benzer bi durum yaşadım cnm ins hiçbişey olmaz bebislerimize

Yok daha almadim nasip olmadi bi turlu yarin dra gdince yazdiricam yaa bi geciyo bi gecmiyo acayip deli ediyo beni bakalim yaa bnm aklim ayrintilida yaa ins sira olur....

kizlar ya benm gogusumde sivi fln gelmiyo cogu kisinin bu zamanlarda geliyomus ama bende oyle bisey yok uclari cok koyu kahve oldu ama sivi fln yok sıkmakta istemiyorum azicik siktim cok az ama gelmedi bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…