2017 Şubat Anneleri

Bende de sıvı gelmiyo herkeste gelmesi mi lazım ki

Evet canim normal muayeneyede ona gidiyorum. Aksine ultrasonda gordugu herseyi anlatiyor. Yaptigi tetkikler hakkinda bilgi variyor. Ustelikte hic suratsizligini gormedim ben. Surekli hal hatir sorar. Belki size ters bi gunu gelmistir. Ben menmunum canim.

kizlar ya benm gogusumde sivi fln gelmiyo cogu kisinin bu zamanlarda geliyomus ama bende oyle bisey yok uclari cok koyu kahve oldu ama sivi fln yok sıkmakta istemiyorum azicik siktim cok az ama gelmedi bisey
Benim hala koyulaşmadi.Ben hic sıkmadim ama cok kasiniyor ve aciyor Ilk geçen hafta gelmisti Ama bugün kendiliginden hafif göğsüme dokunsam geliyor bende niye geliyor diye arastiriyorum bu kadar erken gelmesi normal mi ki

Kizlar cok fena grip oldum.evde viks varmis onu uygulasam bisey olurmu. Bitki caylariyla idare ediyorum ama daha fena oldum. Oneriniz varmi.

Benim hala koyulaşmadi.Ben hic sıkmadim ama cok kasiniyor ve aciyor Ilk geçen hafta gelmisti Ama bugün kendiliginden hafif göğsüme dokunsam geliyor bende niye geliyor diye arastiriyorum bu kadar erken gelmesi normal mi ki
bilemedimki cogunlukla gelenlerin cok bende neden gelmiyo diye arastiriyorum

kizlar ya benm gogusumde sivi fln gelmiyo cogu kisinin bu zamanlarda geliyomus ama bende oyle bisey yok uclari cok koyu kahve oldu ama sivi fln yok sıkmakta istemiyorum azicik siktim cok az ama gelmedi bisey
Öyle damla farkedilecek kadar bende de yok ama açık renk sutyen vardı onda lekeler oluşuyor bu ra hep

Hayir hatta kilo almadim hic

Merhaba güzel anneler uzun süredir okuyorum ama bu güneymiş yazmak 4 Şubat olacak doğumum Rabbim nasip ederse inşallah sizleri okudukça cok mutlu oluyorum alışverişlerinizi aldıklarınızın resmine baktıkca hiç 23 Kasım'da ölü doğum yaptım 34 haftalık pıhtılaşma varmış bende rahimde perde varmış onları aldırdım hergün kan sulandırıcı kullanıyorum canınızı sıkmak ya da korkutmak için yazmadım sakın yanlış anlamayın eski anılarımızı Rabbim güzelleriyle değiştirsin inşallah zor süreçlerden geçtim zor zamanlar geçirdim cok şükür Rabb'ime beterin beteri var şimdi ise kızım oynadıkça tekmelerini hissettikçe içim umutla doluyor sizi okumak iyi geliyor bana sağlıklı sıhhatli hayırlısı ile kavuşuruz inşallah emanetlerimize

Bitki çayları yasak canm. Ben 9 günde atlattım mandalina limon karabiber bal süt falan tüket
Drum bitki caylarini tuketebilecegimi soylemisti. Bende nane limon ve ihlamur kusburnu falan iciyorum. Bal zencefil zerdecal karistirip iciyorum ama e gundur agzim burnum birbirine karisti resmen.bol su icmeyede calisiyorum. Bakalim nasil atlaticaz.

Meme ucu koyulasmasindan bahsedilmiş sanırım ayyy benim de çok koyulasti ilk başlarda bu kadar değildi gittikçe daha da koyu oldu acilir mi ki sonradan

Slm Arkadaslar acil bir sorum var yardmci olabilirseniz cok ama cok sevinirim tayinimiz sebebi ile istanbul kartala ildisindan geldik 20.haftamdayim ve ayrintili ultroson tetanoz asisi gibi vakti gelms islemlerim var hastane ve dr tavsiyesi olan var mi muayene ve ayrintili ultrasonun fiyatini yazabilecek kosuyolu medipol hakkinda ozellikle bilgi veren olursa sevinirim

Ya öğretmen olanlar
Nöbete Nasıl dayanıyorsunuz? Ben yarın 9-5 nöbetçiyim ve nöbet günleri mahvoluyorum
Tam 24 mü dolacak düşmek için? Nasıl bir yol izleyeceğiz doktordan rapor mu alınacak?
Hocam ben eşimle ayni katta nobetciyim tutmuyorum bi tek ogle arasi o yemek yerken duruyorum.bu pazartesi doktordan 24.hafta icin rapor alip okula vereceğim. Sali tam 24 bitiyor herhalde p.tesi verir

Kizlar cok fena grip oldum.evde viks varmis onu uygulasam bisey olurmu. Bitki caylariyla idare ediyorum ama daha fena oldum. Oneriniz varmi.
Bil bol ihlamur limon ic canim. Dr bana nane limon tüketme dedu. Brn de ihlamura yüklendim. Ilik su bir de. 2 3 gnde topladim kendimi. Gunde 3 4 bardak ictim ihlamuru. Cok gecmus olsun

Kızlar yarın ayrıntılı ultrason randevum var. Su içmek gerekir mu acaba
Tatli bir seyler ye canim. Cocuk hareketlensin ki her seyine bakabilsin dr. Hem yuzunu de gosterir size belki. Benim cadi gostermedi yuzunu. Ensesini gorduk sadece hanfendinin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…