2017 Şubat Anneleri

bilemedimki cogunlukla gelenlerin cok bende neden gelmiyo diye arastiriyorum
Benim hiç gelmedi sıvı falan ama doğurur doğurmaz emdi kızım sarılık bile olmadı. Ebe baktı süt geliyor dedi bir yapıştı 22 ay bırakmadı ben bıraktırdım. Merak etme önemli olan doğumdan sonrası.

saol canm ya bende telaslandim acaba sutum olmucakmi fln diye kuruntu yapmaya baslamistim

Bende de çok oluyor yanma.. Hatta bazen o kadar fazla oluyor ki bütün yemek borum yutak kısmım falan alev alev oluyor adeta..

Nasıl olsa geçiyor boşver:) benimde kararmaya başladı ama biliyorum ki daha da kararacak ve alanı da büyüyecek koyu yerin ama sonra geçiyor hiç kalmıyor bile
alani buyudu kiz daha nereye buyucek mememle bir olucak heralde amannnn saglik olsun sutum olsunda bol bol bebisim saglikli gelsin bunlar gelip gecicii

Kızlar ya ben sanırım başladım hareket hissetmeye hatta başkasının elini karnıma koydurdum o da hisetti benimle aynı anda. Ama öyle blik kayar gibi filân değildi bana hareket idi. Doğrudur demi ?

selam arkadaslar .... dunden beri gobegimdeki sancilarla basa cikmaya calisiyorum ... okadar sancim varki anlatamam..... aksam yemegini bile zor yaptim.. gobek sanciai ceken varmi aranizda .....

merhaba sevgili şubat anneleri öncelikle rabbim sağlıcakla yavrularınızı kucağınıza almayı nasip etsin sizlere bi sey sorucam ayrıntılı ultrasonlarınızı nerede ve kaca yaptırdınız ist avrupa yakasındayım bıde dr cd veriyo mu

Nasıl olsa geçiyor boşver:) benimde kararmaya başladı ama biliyorum ki daha da kararacak ve alanı da büyüyecek koyu yerin ama sonra geçiyor hiç kalmıyor bile
Evet benimde alanı büyüyor :)ama vücuttaki bu değişikleri bebeğimizin varlığını hissettirdiği için güzel bisey bence

Yengemlerin fln bu kadar kararma olmamış benim epeyce karardı daha da kararirsa bildiğin siyahlasicak
Ben şu benim öyle olmadı muhabbetlerine hiç gelemiyorum tamam herkes farklıdır da onların da koyulmamıştir unutmuşlardır bence. Benim de çok karardı sadece göğsümde değil popo ve kol altında da renk değişimi var resmen çok utanıyorum inan ki hadi göğüs emzirirken geçecek ötekiler ne olacak acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…