- 26 Nisan 2015
- 504
- 232
- 53
- 40
Hayır canım ben girdim.. hatta normal muayenede idrarım sıkısıksa dr zorlanıyor cünku bebegin alanı daralıyor artık kese dolu oluncaCevap veren yok mu
Ya ben hiç hissetmiyorum.Geçen hafta Dr um da bişey demedi bir iki haftaya hissedersin dedi bir hafta geçti tık yok bu arada oğlum olacakmış.Aaaaaa inşallah.Benimki sagda solda her yerde ya :)
Günaydın 2 hafta sonraya randevu alıcam. Medicalpark bahçelievlerde benim doktorum ama hastane dışında perintolog Fehmi Yazıcıoğluna randevu alıcam. Geçen sene kardeşim 300 tl verdi. Resim vardı cd bilmiyorummerhaba sevgili şubat anneleri öncelikle rabbim sağlıcakla yavrularınızı kucağınıza almayı nasip etsin sizlere bi sey sorucam ayrıntılı ultrasonlarınızı nerede ve kaca yaptırdınız ist avrupa yakasındayım bıde dr cd veriyo mu
Ya kızlar bu baston puset tamam da ben bebeğin yüzü bana dönük olsun istiyorum , bastonlarda olmuyo bildiğim kadarıyla.. o yüzden de çift yönlü bebek arabası alıcam. Yanlış bilmiyorum değil mi ?
Nasılsıniz kizlar. Bugün boşanma davası açtım diye babam kıyamet kopardı. Eşimle çok büyük tartışmiş. Siz umrumda değilsiniz ama ben babasız kaldım iki yaşında Ahmed i babasız yuvasız nasıl bırakırsaniz dedi. Geri donmuyecegim dedim.gerekirse kadın sığınma evlerine sığınırım ömür bill beni görmesiniz dedim. İlk kez babam agladi ben ağladım. Bilmiyorum ki. Onu üzmek istemiyorum ama artık kendim için yaşamak istiyorum. Eşim de çok agladi falan ilk kez pişman olmuş hiç bişey hissetmiyorum adamı görünce. Dedim ona da dedim aynılarını. Baban ile yaşıyorsun evlilikte ailelere yer yok baban çok kötü bir insan hiç bir oğlu onu dinlemiyor sen dinliyorum diye bunlar oluyor. İşte böyle dua edin. Öpüyorum sizi
Arkadaşlar kafam çok karışık bana yardımcı olur musunuz.Dr um 3 tane vitamin verdi zaten Decaviti önceden vermişti kullanıyordum. Bu gidişimde tahlil falan yapmadan direk magnezyum, kalsiyum ve ferro sanol (Demir+Folik asit+B12) verdi. Normal mi bu verdiği 3 vitamin.fazla değil mi sonuçta ilaç. Sizler kullanıyor musunuz.Kullanayım mı.
selam kizlar bugun bizim pazarimiz vardi ve benim minnak hic kipirdamiyo ... istiyoki hep evde uzaniyim bi yandanda yas pasta ve kizartma yiyeyim.... ee minnak bey neolcak bu kilolar .... ohhhh sen icerdesin .... annem kilo alir azcik yardimci oliyim yirusun onu yormiyim yoook... azcik yurudukmu hemen basiyon sanciyi ayip yaaa....
Ya öğretmen olanlar
Nöbete Nasıl dayanıyorsunuz? Ben yarın 9-5 nöbetçiyim ve nöbet günleri mahvoluyorum
Tam 24 mü dolacak düşmek için? Nasıl bir yol izleyeceğiz doktordan rapor mu alınacak?
https://www.e-bebek.com/solo-comfort-travel-sistem-bebek-arabasi-p-cas-09vcant3/
kızlar casual marka düşünenler epey bi indirimde yarı yarıya alınacak güzel bi ürün
Günaydin kizlar.hala yüzüstu yatabilen varmi
Ben donmekte bile zorlanyrm hantallastim iyce sirtm belim kaskati oluyo sabah kalktigimda..bide plates yapan varmi plates yapym diyrm arada acılmami hareket etmemi saglamak icin
cevap için cok sagolGünaydın 2 hafta sonraya randevu alıcam. Medicalpark bahçelievlerde benim doktorum ama hastane dışında perintolog Fehmi Yazıcıoğluna randevu alıcam. Geçen sene kardeşim 300 tl verdi. Resim vardı cd bilmiyorum
Güle güle giyinsin küçük bey :)GÜNAYDINLR DÜN OĞLUŞUMA BİRSÜRÜ ALIŞ VERİŞ YAPTIM BAKIN ANNELER :)Eki Görüntüle 1894559
merhaba sevgili şubat anneleri öncelikle rabbim sağlıcakla yavrularınızı kucağınıza almayı nasip etsin sizlere bi sey sorucam ayrıntılı ultrasonlarınızı nerede ve kaca yaptırdınız ist avrupa yakasındayım bıde dr cd veriyo mu
Güle güle giyinsin küçük bey :)
Slm Arkadaslar acil bir sorum var yardmci olabilirseniz cok ama cok sevinirim tayinimiz sebebi ile istanbul kartala ildisindan geldik 20.haftamdayim ve ayrintili ultroson tetanoz asisi gibi vakti gelms islemlerim var hastane ve dr tavsiyesi olan var mi muayene ve ayrintili ultrasonun fiyatini yazabilecek kosuyolu medipol hakkinda ozellikle bilgi veren olursa sevinirim
Ben de pazar gunu tasindimGünaydın hanımlar
Ben taşındım heryer heryerde
Dün de ayrıntılı ultrasona gittim üni hastanesine 122₺ idi kontrol toplamda 6 dk sürdü güya herşeyine baktım dedi bi sorun yokmuş (çok şükür) ben bikaç şey sordum cevapladı o kadar
Hani 40 dk sürüyordu bu iş
Sizin nasıl geçti ayrıntılı ultrason maceranız?
GÜNAYDINLR DÜN OĞLUŞUMA BİRSÜRÜ ALIŞ VERİŞ YAPTIM BAKIN ANNELER :)Eki Görüntüle 1894559
günaydın hayırlı olsun canım.. bir erkek anası daha.. bu arada günlerimiz aynı.. bende hala pek hissetmedim.. yani oluyor birşeyler ama işte bu diyecek gibi değil... merak etme hissederiz en kısa zamanda..Ya ben hiç hissetmiyorum.Geçen hafta Dr um da bişey demedi bir iki haftaya hissedersin dedi bir hafta geçti tık yok bu arada oğlum olacakmış.Aaaaaa inşallah.
Cok tesekkur ederim canimmm arastiriyorm bir yandan bakalim ama subat annelerinin tecrubeleri daha onemli benm icincanım senin sorunuda güncel tutalım diye yazdım.. kartal civarındaki arkadaşlar yardım edermisiniz? ben sultanbeyli ilçesindeyim burda merkezde doktora gidiyorum.. tahlilleride rastgele devlette yaptırıyorum :)
Kizlar 3yillik evli 3.evine tasinmis biri olarak sunu diyebilirim ki cidden zor is ve evin tam duzen alip oturmasi 1ayi buluyor kendinize dikkat edin her sey yerini bulur insBen de pazar gunu tasindimhala bi düzeni kuramadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?