2017 Şubat Anneleri

Günaydın kızlar dun geceden beri bebegim hic hareket etmedi sabaha kadar da uyuyamadim dinlemeye calistim birazdan sağlık ocagina gidicem bi baksınlar bari kalbimize..

Günaydın 2 hafta sonraya randevu alıcam. Medicalpark bahçelievlerde benim doktorum ama hastane dışında perintolog Fehmi Yazıcıoğluna randevu alıcam. Geçen sene kardeşim 300 tl verdi. Resim vardı cd bilmiyorum

Günaydın annelerrrr

Ya kızlar bu baston puset tamam da ben bebeğin yüzü bana dönük olsun istiyorum , bastonlarda olmuyo bildiğim kadarıyla.. o yüzden de çift yönlü bebek arabası alıcam. Yanlış bilmiyorum değil mi ?

Baby 2 go nun bir modeli vardı canım ismini unutttum ama çok hafifti ve çift yönlü kullanılabiliyordu. Bir bak istersen

Canım benim allah güç kuvvet sabırlar versin sana... zor bir süreç. Keşke eşin baştan anlasaydı hatasını... şimdi bu halde dava açmak zorunda kalmazdın. Kısmetimizde ne varsa o oluyor. Rabbim çocuklarını sana bağışlasın

Canım ben vinalac santafer calciday kullanıyorum. Magnezyuma gerek duymadı sadece. Demir in içinde folik asit b12 falan oluyor zaten heralde? Kalsiyum için tahlile gerek yokmuş nasılsa ihtiyacımız var

Aynı benimki normalde hiç yemem öyle ağır şeyler ekmek falan ama canim bir istiyor ki.... anlatamam yorulunca benim nefesim kesiliyor sanki karnımda 30 kilo taşıyor gibi zorlanıyorum

Ya öğretmen olanlar
Nöbete Nasıl dayanıyorsunuz? Ben yarın 9-5 nöbetçiyim ve nöbet günleri mahvoluyorum
Tam 24 mü dolacak düşmek için? Nasıl bir yol izleyeceğiz doktordan rapor mu alınacak?

Ben de mahvoluyorum canım nöbette 24te veriyorlar raporu. Doktorlar da rapor konusunda kırıcı birşey söyler diye daha öncesi için birsey demedim. Ama idareme söyledim ilk iki hafta nöbet yazmadilar sagolsunlar. Ama bizde de öğretmen az herkes çift nöbet tutuyor beni de yazmislardi. Dersim az ve rahat olduğum günü istedim. Ama yine de merdiven inip cikmak mahvediyor beni sürekli ayaktayiz zaten. Derste oturmaya da alışık degilim az az oturuyorum mecbur

Ve artık çocuklar da fark ediyorlar karnımı. Ne diyeceğimi bilemiyorum napsak ki? Sorup duruyorlar napacan sen diyorum. Ama artık bir cevap vermek lazım

https://www.e-bebek.com/solo-comfort-travel-sistem-bebek-arabasi-p-cas-09vcant3/
kızlar casual marka düşünenler epey bi indirimde yarı yarıya alınacak güzel bi ürün

Acaba mağazada da aynı fiyat midir?

Günaydin kizlar.hala yüzüstu yatabilen varmi
Ben donmekte bile zorlanyrm hantallastim iyce sirtm belim kaskati oluyo sabah kalktigimda..bide plates yapan varmi plates yapym diyrm arada acılmami hareket etmemi saglamak icin

Bennnnn gece fark etmeden yüzüstü yatıyorum. Yatmak istemiyorum ama dönüyorum gece uykularım mahvoluyor o yüzden de. Sürekli uyanıyorum zaten bel ağrısı hiç deme tuhaf bir ağrı daha önce hiç böyle birşey hissetmemiştim. sanki belim kıvrılıyor gibi

Pilates istiyorum ama okuldan yorgun gelince hiç halim kalmıyor. Yoksa yapsak bu kadar bel ağrısı çekmeyiz belki....

Günaydın 2 hafta sonraya randevu alıcam. Medicalpark bahçelievlerde benim doktorum ama hastane dışında perintolog Fehmi Yazıcıoğluna randevu alıcam. Geçen sene kardeşim 300 tl verdi. Resim vardı cd bilmiyorum
cevap için cok sagol

Günaydın hanımlar
Ben taşındım heryer heryerde

Dün de ayrıntılı ultrasona gittim üni hastanesine 122₺ idi kontrol toplamda 6 dk sürdü güya herşeyine baktım dedi bi sorun yokmuş (çok şükür) ben bikaç şey sordum cevapladı o kadar

Hani 40 dk sürüyordu bu iş

Sizin nasıl geçti ayrıntılı ultrason maceranız?

Günaydın kızlar detaylı ultrason için Bakırköy renkli tarama merkezini tavsiye ediyorum ben gittim çoook memnun kaldım. Fiyatı 350 tl randevu alın gitmeden herşeyini ayrıntılı bir şekilde bakıyor rapor veriyor resim cd benim tiroidlerime bile baktı Dr cidden çok iyi tavsiye ediyorum

canım seni yanıtsız bırakmayayım diye yazdım. kimisi özelde yaptırıyor. 200 tlden başlayıp rakam 300-400 diye devam ediyor. cd veriliyordur o kadar paraya :) bende sanırım devlette yaptırcam.. onun için önce kadın doğum gidiyorsun ve o gün radyoloji bölüme istek yapıyor ve orasıda sana randuvu veriyor.. yani 2 . kez gittiğinde ücretsiz yaptırabiliyorsun.. ama tabi özel gibi çok detayına baksana anlatım olmaz pek sanırım..

canım senin sorunuda güncel tutalım diye yazdım.. kartal civarındaki arkadaşlar yardım edermisiniz? ben sultanbeyli ilçesindeyim burda merkezde doktora gidiyorum.. tahlilleride rastgele devlette yaptırıyorum :)

Ben de pazar gunu tasindim hala bi düzeni kuramadım

Ya ben hiç hissetmiyorum.Geçen hafta Dr um da bişey demedi bir iki haftaya hissedersin dedi bir hafta geçti tık yok bu arada oğlum olacakmış.Aaaaaa inşallah.
günaydın hayırlı olsun canım.. bir erkek anası daha.. bu arada günlerimiz aynı.. bende hala pek hissetmedim.. yani oluyor birşeyler ama işte bu diyecek gibi değil... merak etme hissederiz en kısa zamanda..

canım senin sorunuda güncel tutalım diye yazdım.. kartal civarındaki arkadaşlar yardım edermisiniz? ben sultanbeyli ilçesindeyim burda merkezde doktora gidiyorum.. tahlilleride rastgele devlette yaptırıyorum :)
Cok tesekkur ederim canimmm arastiriyorm bir yandan bakalim ama subat annelerinin tecrubeleri daha onemli benm icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…