2017 Şubat Anneleri

Ben de pazar gunu tasindim hala bi düzeni kuramadım
Biz çarş günü taşındık daha eşyalar çıkıyordu eve ki bi de baktık elektrik Yok daha dün akşam açıldı düşün,ardından internet bağlandı şükür.. kolileri dün akşam başladık açmaya daha da heryer hurç,koli mobilyalar bile yampiri yumpiri duruyor yerli yerinde değiller haline şükret bence düzen 1 aya oturur ben daha evi temizleyecem yarın gelecekler sonra yavaş yavaş yerleşir ama önceliğim temizlik ev leş gibi

Kizlar 3yillik evli 3.evine tasinmis biri olarak sunu diyebilirim ki cidden zor is ve evin tam duzen alip oturmasi 1ayi buluyor kendinize dikkat edin her sey yerini bulur ins
Sağolasın bende 1 aydan önce olmaz o iş diyorum anca işte

Allah hepimizi en kısa zamanda ev sahibi yapsın inşallah en Nefret ettiğim şey taşınmak,karışıklık

güle güle giysin annesi o koltukta oturup hepsini tek tek incelemek istedim valla.. sorması ayıp ne kadar tuttu canım bunlar.. ben bu toplu alışverişi 2 ay kala yapıcam inşallah..

CANIM ORASI 250 TL TUTTU AMA DAHA ALICAĞIM ŞEYLER VAR BENDE SERDİM ORAYA GİDİP BAKIP ÇKIORUM SÜREKLİ BABASIDA AYNI KALDIRMIYCAM ONLARI ORDAN :)

Azmini kararlılığını ve cesaretini tebrik ediyorum... Hakkında hayırlısı.. İşallah istediğin gibi mutlu huzurlu oğullarınla güzel bir hayatın olur.. Dualarım seninle..

ilk doğduğu andan itibaren wrap sling kullanabilirsin 4 aya kadar sonra kanguru fdaha iyi oluyor. Yalnız bu kangurular ergonomik değil. Hem taşıyan hem de bebek için... Bebeğin oturma pozisyonunda olması bacaklarının açık kalçayla beraber m şeklinde olması lazım. boba lulla vs var ama çok pahalı dersen momfortbaby var ki ben onu kullandım çok rahat hiç bel omuz boyun ağrısı hissetmeden taşıyabiliyorsun.. bu tür markaları almayın lütfen..

Kendini yorma illaki yerleşir zaten.Benim de bi kıyafetler kaldi dolabım kırıldı onun parçasını bekliyorum Ben pek birsey yapmadığım halde 2 gün belim ağrıdı aman dikkat

Kizlar 3yillik evli 3.evine tasinmis biri olarak sunu diyebilirim ki cidden zor is ve evin tam duzen alip oturmasi 1ayi buluyor kendinize dikkat edin her sey yerini bulur ins
Ay ben de 6 yılda 3. Evimi değiştirdim kendi evimiz sayılırdı kayinpederindi ama kiraya çıktım o evı ve çevresini hiç sevmiyodum Şimdi şükür çok rahatım

Amin inşallah

Aminnn.. o kadar güzel oldu ki bunu okumak.. şu an ihtiyacım olan şeydi.. sağlıkla ve zamanında kucağımıza alalım inşallah. Hastalık çok zor hamileyken.. hamileliğini kolay geçirenlere ne mutlu Allah zorda olanlara yardım etsin.. ben hala böbrek sorunuyla uğraşıyorum.. evime doğru düzgün sahip çıkamadığımı, eskiden ne kadar iyi ve enerjik olduğumu düşündükçe kötü oluyorum. Bi de içim daralıyor artık.. sağlıkla gelecek mi zamanında gelecek mi kızım diye.. inşallah gönlümüzdeki gibi güzel olur herşey.. anne olmak çok zormuş..

Bebisler gelsinde hayırlısıyla inş hepsi düzelir ne diyelim herşey bebisler için :)

Amin amin. Ben de grip gibiyim. Nefes alamayinca bu sefer panik oluyorum. Gerçekten annelik zor işmiş. Allah sağlıkla kucagimiza almayınasip etsin inşaAllah

Kendini yorma illaki yerleşir zaten.Benim de bi kıyafetler kaldi dolabım kırıldı onun parçasını bekliyorum Ben pek birsey yapmadığım halde 2 gün belim ağrıdı aman dikkat
Allah yardımcımız olsun be diyeyim
Azar azar,yavaş yavaş yapılacak işte

Sende yorma kendini hadi kolay gelsin

@amdturion sling sormuşsun sanırım ben tunico'dan neco alıcam sitesinde her ayrıntı yazıyor bakmanı öneririm

Senin çocuklar ilkokul mu? Yaşlarına göre uygun bir dille söylemek lazım artık

banuelis selam, usamarka'dan alışveriş yapmıştın dimi?
Almak istediğim bikaç şey var ama sayfa yerinde yok bilgin var mı?
İlgili hatunun telefon nosunu özelden verir misin?

Canım bende oradan ürün aldım kargolamasını bekliyorum. Şimdi bayan ile görüştüm hesap açıkmış ama tüm ürünleri silmiş . Bir süre satış yapmayacağını bildirdi.

wrap sling kullandın mı? ben ondan alacağım ama ne kadar rahat olur kararsız kaldım

aa ben de dün nette aradım bulamadım. hatta carters satan bir marka daha vardı o da ismini değiştirmiş. sıkıntıya girdiler herhalde diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…