- 20 Eylül 2015
- 2.234
- 1.622
- 63
Biz çarş günü taşındık daha eşyalar çıkıyordu eve ki bi de baktık elektrik Yok daha dün akşam açıldı düşün,ardından internet bağlandı şükür.. kolileri dün akşam başladık açmaya daha da heryer hurç,koli mobilyalar bile yampiri yumpiri duruyor yerli yerinde değiller haline şükret bence düzen 1 aya oturur ben daha evi temizleyecem yarın gelecekler sonra yavaş yavaş yerleşir ama önceliğim temizlik ev leş gibiBen de pazar gunu tasindimhala bi düzeni kuramadım
Sağolasın bende 1 aydan önce olmaz o iş diyorum anca işteKizlar 3yillik evli 3.evine tasinmis biri olarak sunu diyebilirim ki cidden zor is ve evin tam duzen alip oturmasi 1ayi buluyor kendinize dikkat edin her sey yerini bulur ins
güle güle giysin annesio koltukta oturup hepsini tek tek incelemek istedim valla.. sorması ayıp ne kadar tuttu canım bunlar.. ben bu toplu alışverişi 2 ay kala yapıcam inşallah..
Azmini kararlılığını ve cesaretini tebrik ediyorum... Hakkında hayırlısı.. İşallah istediğin gibi mutlu huzurlu oğullarınla güzel bir hayatın olur.. Dualarım seninle..Sağol un kızlar. İyi ki varsınız. Evet öyle. Sanırım muhtaç olmamak 3n büyük nimet. Çok şey oldu da anlamadım. Sayfayı karatmayayim diye. Sonuç bu işte. Hep derim kocan senin olsun dünya onların. Tam tersi olursa da orda olmanın bu mantığı olmaz. .
Bu arada @Fullialein canım kocami 3vden yolladım. Kapının kilidini değiştirdim. Ev3 giremiyor.ev tuttum daha hzir değil. Kolilemeye başladım bi yandan.sanki özgürlüğe uçuyorum. Elbet çok daha zor olacak ama en azından kendime duyduğum saygıyı yitirmeyec3gim sonuçta.
@Guvenim canım evet öyle. Ama pişman 3tmek için çok uğraştım. Ama yok yani ya babası ölecek ya da ben gidecem. Aman Allah daha iyi bilir. Şimdi cesaretimi toplimisken geri dönemem. Tabi kıyamet kopuyor büyükler yeri göğü iletiyor o başka. O da umrumda değil. Hayirlisi Allah var Gam Yo.k.
Kızlar bu arada bebek arabaları kışın daha uygun oluyor alırken onu da düşünün derim.zam geliyor yaza doğru. Siz daha iyi bilirsiniz tabi.
ilk doğduğu andan itibaren wrap sling kullanabilirsin 4 aya kadar sonra kanguru fdaha iyi oluyor. Yalnız bu kangurular ergonomik değil. Hem taşıyan hem de bebek için... Bebeğin oturma pozisyonunda olması bacaklarının açık kalçayla beraber m şeklinde olması lazım. boba lulla vs var ama çok pahalı dersen momfortbaby var ki ben onu kullandım çok rahat hiç bel omuz boyun ağrısı hissetmeden taşıyabiliyorsun.. bu tür markaları almayın lütfen..kanguru almayı düşünen var mı? daha önce kullananlar tavsiye eder mi? bi süre kanguru düşünüyorum hem eşimle çıktığımızda ona taşıtırım
http://www.hepsiburada.com/chicco-go-kanguru-pink-p-AILECHI05079401170
Kendini yorma illaki yerleşir zaten.Benim de bi kıyafetler kaldi dolabım kırıldı onun parçasını bekliyorumBiz çarş günü taşındık daha eşyalar çıkıyordu eve ki bi de baktık elektrik Yok daha dün akşam açıldı düşün,ardından internet bağlandı şükür.. kolileri dün akşam başladık açmaya daha da heryer hurç,koli mobilyalar bile yampiri yumpiri duruyor yerli yerinde değiller haline şükret bence düzen 1 aya oturur ben daha evi temizleyecem yarın gelecekler sonra yavaş yavaş yerleşir ama önceliğim temizlik ev leş gibi
Ay ben de 6 yılda 3. Evimi değiştirdimKizlar 3yillik evli 3.evine tasinmis biri olarak sunu diyebilirim ki cidden zor is ve evin tam duzen alip oturmasi 1ayi buluyor kendinize dikkat edin her sey yerini bulur ins
Amin inşallahgünaydın hanımlar. Rabbim derdi olanlara deva, hastası olanlara şifa ihsan etsin. Bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bu sabah içimde böyle dua etmek geldi birden. Rabbim kabul etsin inşallah. Herkese bol sevinçli bir gün diliyorum Allahtan.
günaydın hanımlar. Rabbim derdi olanlara deva, hastası olanlara şifa ihsan etsin. Bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bu sabah içimde böyle dua etmek geldi birden. Rabbim kabul etsin inşallah. Herkese bol sevinçli bir gün diliyorum Allahtan.
Bebisler gelsinde hayırlısıyla inş hepsi düzelir ne diyelim herşey bebisler için :)Ben şu benim öyle olmadı muhabbetlerine hiç gelemiyorum tamam herkes farklıdır da onların da koyulmamıştir unutmuşlardır bence. Benim de çok karardı sadece göğsümde değil popo ve kol altında da renk değişimi var resmençok utanıyorum inan ki hadi göğüs emzirirken geçecek ötekiler ne olacak acaba
Aminnn.. o kadar güzel oldu ki bunu okumak.. şu an ihtiyacım olan şeydi.. sağlıkla ve zamanında kucağımıza alalım inşallah. Hastalık çok zor hamileyken.. hamileliğini kolay geçirenlere ne mutlu Allah zorda olanlara yardım etsin.. ben hala böbrek sorunuyla uğraşıyorum.. evime doğru düzgün sahip çıkamadığımı, eskiden ne kadar iyi ve enerjik olduğumu düşündükçe kötü oluyorum. Bi de içim daralıyor artık.. sağlıkla gelecek mi zamanında gelecek mi kızım diye.. inşallah gönlümüzdeki gibi güzel olur herşey.. anne olmak çok zormuş..
Allah yardımcımız olsun be diyeyimKendini yorma illaki yerleşir zaten.Benim de bi kıyafetler kaldi dolabım kırıldı onun parçasını bekliyorumBen pek birsey yapmadığım halde 2 gün belim ağrıdı aman dikkat
Günaydın annelerrrr
Baby 2 go nun bir modeli vardı canım ismini unutttum ama çok hafifti ve çift yönlü kullanılabiliyordu. Bir bak istersen
Canım benim allah güç kuvvet sabırlar versin sana... zor bir süreç. Keşke eşin baştan anlasaydı hatasını... şimdi bu halde dava açmak zorunda kalmazdın. Kısmetimizde ne varsa o oluyor. Rabbim çocuklarını sana bağışlasın
Canım ben vinalac santafer calciday kullanıyorum. Magnezyuma gerek duymadı sadece. Demir in içinde folik asit b12 falan oluyor zaten heralde? Kalsiyum için tahlile gerek yokmuş nasılsa ihtiyacımız var
Aynı benimkinormalde hiç yemem öyle ağır şeyler ekmek falan ama canim bir istiyor ki.... anlatamam yorulunca benim nefesim kesiliyor sanki karnımda 30 kilo taşıyor gibi zorlanıyorum
Ben de mahvoluyorum canım nöbette24te veriyorlar raporu. Doktorlar da rapor konusunda kırıcı birşey söyler diye daha öncesi için birsey demedim. Ama idareme söyledim ilk iki hafta nöbet yazmadilar sagolsunlar. Ama bizde de öğretmen az herkes çift nöbet tutuyor beni de yazmislardi. Dersim az ve rahat olduğum günü istedim. Ama yine de merdiven inip cikmak mahvediyor beni sürekli ayaktayiz zaten. Derste oturmaya da alışık degilim az az oturuyorum mecbur
Ve artık çocuklar da fark ediyorlar karnımı. Ne diyeceğimi bilemiyorumnapsak ki? Sorup duruyorlar napacan sen diyorum. Ama artık bir cevap vermek lazım
Acaba mağazada da aynı fiyat midir?
Bennnnngece fark etmeden yüzüstü yatıyorum. Yatmak istemiyorum ama dönüyorum gece uykularım mahvoluyor o yüzden de. Sürekli uyanıyorum zaten bel ağrısı hiç deme tuhaf bir ağrı daha önce hiç böyle birşey hissetmemiştim. sanki belim kıvrılıyor gibi
Pilates istiyorum ama okuldan yorgun gelince hiç halim kalmıyor. Yoksa yapsak bu kadar bel ağrısı çekmeyiz belki....
banuelis selam, usamarka'dan alışveriş yapmıştın dimi?
Almak istediğim bikaç şey var ama sayfa yerinde yok bilgin var mı?
İlgili hatunun telefon nosunu özelden verir misin?
wrap sling kullandın mı? ben ondan alacağım ama ne kadar rahat olur kararsız kaldımilk doğduğu andan itibaren wrap sling kullanabilirsin 4 aya kadar sonra kanguru fdaha iyi oluyor. Yalnız bu kangurular ergonomik değil. Hem taşıyan hem de bebek için... Bebeğin oturma pozisyonunda olması bacaklarının açık kalçayla beraber m şeklinde olması lazım. boba lulla vs var ama çok pahalı dersen momfortbaby var ki ben onu kullandım çok rahat hiç bel omuz boyun ağrısı hissetmeden taşıyabiliyorsun.. bu tür markaları almayın lütfen..
aa ben de dün nette aradım bulamadım. hatta carters satan bir marka daha vardı o da ismini değiştirmiş. sıkıntıya girdiler herhalde diye düşündümbanuelis selam, usamarka'dan alışveriş yapmıştın dimi?
Almak istediğim bikaç şey var ama sayfa yerinde yok bilgin var mı?
İlgili hatunun telefon nosunu özelden verir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?