2017 Şubat Anneleri

kızlar bir şey soracağım, yeni doğan için süslü sepet almayı düşünen var mı? chicco next2me ye karar verdim, ama aklım hep tüllü müllü şeylerde:)) onlar da rahat olmaz diye cesaret edemiyorum. ama çook şirin şeyler var.

https://www.instagram.com/p/BF64MvCleZj/?taken-by=pembetasarimci

mesela şöyle hatta daha tatlı yastıklar var 3lü, bunlardan yaptıracağım ama onlar bile sığmaz bu beşiğe:/ çok kararsız kaldım

Kızlar bi arkadaş vardı dmlhkn miydi adı skntiliydi dikiş atılacaktı haber verdi snrm iyidr inş
Canım bende oradan ürün aldım kargolamasını bekliyorum. Şimdi bayan ile görüştüm hesap açıkmış ama tüm ürünleri silmiş . Bir süre satış yapmayacağını bildirdi.
Cok dikkat edin çocuk ürünlerinde de dolandırıcılık fazla oluyor kizlar

Canım bende oradan ürün aldım kargolamasını bekliyorum. Şimdi bayan ile görüştüm hesap açıkmış ama tüm ürünleri silmiş . Bir süre satış yapmayacağını bildirdi.
Aa niye ki başka alternatif hesap Öneriniz var mı peki?

aa ben de dün nette aradım bulamadım. hatta carters satan bir marka daha vardı o da ismini değiştirmiş. sıkıntıya girdiler herhalde diye düşündüm
Ya benimde takip ettiğim başka hesaplar vardı ama onları da bulamadım isimlerini de hatırlamıyorum üstelik var mı sizin bi Öneriniz?

wrap sling kullandın mı? ben ondan alacağım ama ne kadar rahat olur kararsız kaldım
ilk doğduğu zaman aldım 4 aya kadar kullandım. tunikodan almıştım. Bebiş küçük olunca kumaşta daha rahat oluyor bence hem emziredebiliyorsun öle. Bunda da öyle kullanıcam. Evde iş yaparken bile kullandım rahat oldu :)

Aynen neko mu almıştın?

Günaydın kızlar dun geceden beri bebegim hic hareket etmedi sabaha kadar da uyuyamadim dinlemeye calistim birazdan sağlık ocagina gidicem bi baksınlar bari kalbimize..

merhaba canım bende zaman zaman aynı kuşkuya kapılıyorum,ama tamamen gün içerisindeki psikolojimizden ve yorgunluğumuzdan kaynaklı.bebekler hassaslar ve bizim yaşadıklarımızı hissediyorlar

Merhaba Can'ım Allah yardımcın olsun kolay gelsin bende öğretmenin ama bu sene çalışmıyorum çalışmak daha güzel evde oturmak çok sıkıcı ..senin neyin olacak benim kızım olacak bir tane oğlum var 3 yaşında ...hamilelik iyi geçiyor ama çok iştahım var kilo alıyorum

Slm kizlar foto yukliycem umarim olur sorunum giderildiyse:)

Pikeli nevresim takimi nasil sizce fiyonk filan var üstunde erkek bebek için alakasiz olurmu çok tatli çok hoşuma gitti:)

Dünkü nöbet işkencesinden sonra bir uyumuşum 11:20de uyandım. Kahvaltı bile etmeden fırladım. Eşim arabayı almış hadi koş otobüse. Yarım saat otobüs bekledim 12:20deki derse az daha yetişemşyordum

Ya next to me ler de çok küçük canm ben oda yazın yapmaya karar verdim o zamana kadar idareten park yatak alayım diyorum çünkü nect to me kullanışsız olacak. Park yatağı tatile giderken de götürürüz her yere diyorum.

Çalışmaya alışınca bünye evde çok sıkılıyor insan. Benim de kızım olacak ilk bebeğim daha. Bu sene de lisedeyim 9-4 yorucu oluyor. İştahım aynı benim hiç artmadı ama göbeğim çok büyüdü. Göğüsler aşırı büyüdü ve 2 kilo aldım

bugun gerçekten çok sıkıcı bişiler almak istiyorum bebeğime herkes bişi sahiplendi kimi biberonunu alacağım kimi banyo setini kimi havlu setini ben ne alacağım:)
saç tarağı ve fircası kullanılyor mu sizce

Sende anne için gerekli olan şeyleri al canim gögüs pedi alicaksan emzirme sudyeni mesela bebek cantasina bakabilirsin,pijama takimi ne biliym boyle şeyler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…