- 15 Mart 2016
- 477
- 413
- 33
- 37
aa ben de dün nette aradım bulamadım. hatta carters satan bir marka daha vardı o da ismini değiştirmiş. sıkıntıya girdiler herhalde diye düşündüm
Canım bende oradan ürün aldım kargolamasını bekliyorum. Şimdi bayan ile görüştüm hesap açıkmış ama tüm ürünleri silmiş . Bir süre satış yapmayacağını bildirdi.
nedenki acaba. Ben ordan alacaktim. Cok begenmistim
Carters yasaklamış malesef ama numarayı yazarım belki getirir.banuelis selam, usamarka'dan alışveriş yapmıştın dimi?
Almak istediğim bikaç şey var ama sayfa yerinde yok bilgin var mı?
İlgili hatunun telefon nosunu özelden verir misin?
Cok dikkat edin çocuk ürünlerinde de dolandırıcılık fazla oluyor kizlarCanım bende oradan ürün aldım kargolamasını bekliyorum. Şimdi bayan ile görüştüm hesap açıkmış ama tüm ürünleri silmiş . Bir süre satış yapmayacağını bildirdi.
Aa niye kiCanım bende oradan ürün aldım kargolamasını bekliyorum. Şimdi bayan ile görüştüm hesap açıkmış ama tüm ürünleri silmiş . Bir süre satış yapmayacağını bildirdi.
Ya benimde takip ettiğim başka hesaplar vardı ama onları da bulamadım isimlerini de hatırlamıyorum üstelik var mı sizin bi Öneriniz?aa ben de dün nette aradım bulamadım. hatta carters satan bir marka daha vardı o da ismini değiştirmiş. sıkıntıya girdiler herhalde diye düşündüm
Hadi yaCarters yasaklamış malesef ama numarayı yazarım belki getirir.
ilk doğduğu zaman aldım 4 aya kadar kullandım. tunikodan almıştım. Bebiş küçük olunca kumaşta daha rahat oluyor bence hem emziredebiliyorsun öle. Bunda da öyle kullanıcam. Evde iş yaparken bile kullandım rahat oldu :)wrap sling kullandın mı? ben ondan alacağım ama ne kadar rahat olur kararsız kaldım
Aynen neko mu almıştın?ilk doğduğu zaman aldım 4 aya kadar kullandım. tunikodan almıştım. Bebiş küçük olunca kumaşta daha rahat oluyor bence hem emziredebiliyorsun öle. Bunda da öyle kullanıcam. Evde iş yaparken bile kullandım rahat oldu :)
Günaydın kızlar dun geceden beri bebegim hic hareket etmedi sabaha kadar da uyuyamadim dinlemeye calistim birazdan sağlık ocagina gidicem bi baksınlar bari kalbimize..
Merhaba Can'ım Allah yardımcın olsun kolay gelsin bende öğretmenin ama bu sene çalışmıyorum çalışmak daha güzel evde oturmak çok sıkıcı ..senin neyin olacak benim kızım olacak bir tane oğlum var 3 yaşında ...hamilelik iyi geçiyor ama çok iştahım var kilo alıyorumSelam
Şu an bitik durumdayım. Nöbet sonunu bekliyorum. Sabah 9dan beri ayaktayım.derste tel çantamda ölçmedim ama nöbetteyi yürümem sırf 4km. İsteğe bağlı yapmalılar
Bugün okuldaki öğrenciler sonunda anladı hamile olduğumu. Evli misiniz çocuğunuz var mı falan ağız aramaya başladılar ben de ne yani beni göbekli mi sandınız dedim
Şimdi eve git yemek yap of hiç halim yok.
@Annelik_heyecani valla ilk kez sende duydum 21 haftalık. Eğer aşırı kilo alımın olmadıysa istememesi lazım
kızlar bir şey soracağım, yeni doğan için süslü sepet almayı düşünen var mı? chicco next2me ye karar verdim, ama aklım hep tüllü müllü şeylerde:)) onlar da rahat olmaz diye cesaret edemiyorum. ama çook şirin şeyler var.
https://www.instagram.com/p/BF64MvCleZj/?taken-by=pembetasarimci
mesela şöyle hatta daha tatlı yastıklar var 3lü, bunlardan yaptıracağım ama onlar bile sığmaz bu beşiğe:/ çok kararsız kaldım
Çalışmaya alışınca bünye evde çok sıkılıyor insan. Benim de kızım olacak ilk bebeğim daha. Bu sene de lisedeyim 9-4 yorucu oluyor. İştahım aynı benim hiç artmadı ama göbeğim çok büyüdü. Göğüsler aşırı büyüdü ve 2 kilo aldımMerhaba Can'ım Allah yardımcın olsun kolay gelsin bende öğretmenin ama bu sene çalışmıyorum çalışmak daha güzel evde oturmak çok sıkıcı ..senin neyin olacak benim kızım olacak bir tane oğlum var 3 yaşında ...hamilelik iyi geçiyor ama çok iştahım var kilo alıyorum
Slm kizlar foto yukliycem umarim olur sorunum giderildiyse:)
Eki Görüntüle 1894684
Pikeli nevresim takimi nasil sizce fiyonk filan var üstunde erkek bebek için alakasiz olurmu çok tatli çok hoşuma gitti:)
Sende anne için gerekli olan şeyleri al canim gögüs pedi alicaksan emzirme sudyeni mesela bebek cantasina bakabilirsin,pijama takimi ne biliym boyle şeyler:)bugun gerçekten çok sıkıcı bişiler almak istiyorum bebeğime herkes bişi sahiplendi kimi biberonunu alacağım kimi banyo setini kimi havlu setini ben ne alacağım:)
saç tarağı ve fircası kullanılyor mu sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?