Ben şu benim öyle olmadı muhabbetlerine hiç gelemiyorum tamam herkes farklıdır da onların da koyulmamıştir unutmuşlardır bence. Benim de çok karardı sadece göğsümde değil popo ve kol altında da renk değişimi var resmen çok utanıyorum inan ki hadi göğüs emzirirken geçecek ötekiler ne olacak acaba
Sende anne için gerekli olan şeyleri al canim gögüs pedi alicaksan emzirme sudyeni mesela bebek cantasina bakabilirsin,pijama takimi ne biliym boyle şeyler:)
Kizlar 2.kez detayliya girdim Ankarada zekai tahirde yaptiracaklar perinotoloji bakmio radyoloji uzmanlari bakio haberiniz olsun.. Riskli gebeliklere bakiolarms cok ugrastim nuri danismana göstermeye olmadi..Her sey normal bi kist cikio ona da tek basina bisi ifade etmez genelde doguma kdr kayboluo ama takip edilmesi lazim dedi..Insallah o da gider..
Kizlar 2.kez detayliya girdim Ankarada zekai tahirde yaptiracaklar perinotoloji bakmio radyoloji uzmanlari bakio haberiniz olsun.. Riskli gebeliklere bakiolarms cok ugrastim nuri danismana göstermeye olmadi..Her sey normal bi kist cikio ona da tek basina bisi ifade etmez genelde doguma kdr kayboluo ama takip edilmesi lazim dedi..Insallah o da gider..
geçmiş olsun Allahın izniyle kaybolur inşallah annesi.
ben devlet hastanesinde perinotoloji uzmanı bakacak
30. haftada radyoloji uzmanı içinde raandavu verdi
geçmiş olsun Allahın izniyle kaybolur inşallah annesi.
ben devlet hastanesinde perinotoloji uzmanı bakacak
30. haftada radyoloji uzmanı içinde raandavu verdi
Ya merhaba ben insta'da bi hatunu takip ediyorum niluferzorluoglu kendisi bakım çantası,puset düzenleyici işte alt açma ünitesi için organizer filan yapıyor çok hoşuma gidiyor ve bu bahsettiğin okiedog vs baya pahalı olduğundan bu hatundan alışveriş yapmayı düşünüyorum bi bak istersen belki hoşuna gider.
Hatta deneyimli anneler ipekboceeTuRuNCubanuelis
sizlerde bakıp fikir belirtirseniz sevinirim baya baya hoşuma gitti kullanışlı derseniz alacağım
Ya merhaba ben insta'da bi hatunu takip ediyorum niluferzorluoglu kendisi bakım çantası,puset düzenleyici işte alt açma ünitesi için organizer filan yapıyor çok hoşuma gidiyor ve bu bahsettiğin okiedog vs baya pahalı olduğundan bu hatundan alışveriş yapmayı düşünüyorum bi bak istersen belki hoşuna gider.
sizlerde bakıp fikir belirtirseniz sevinirim baya baya hoşuma gitti kullanışlı derseniz alacağım
Yazıyor Aslında fiyatlarını yanılmıyorsam anne çantası 100₺ diğer iki üründen biri 40 diğeri de 50 gibi bişeydi sen yinede bi bak belki yorumlarda kalmıştır fiyatları
Bugün son nöbetimi tuttum. Hiç bu kadar yorulmamıştım, bacağımın en üstü bacağı gövdeye bağlayan yer inanılmaz ağrıyor. Eve geldim kızım uyuyor yattım hemen. İlk hamileliğim çok rahat geçmişti bu sefer ağrı oldu, bacağımda damarlar belirginleşti ocağa kadar nasıl çalışacağım bilmiyorum.