- 13 Mayıs 2016
- 1.385
- 2.898
- 133
- 38
inşallah kaybolur canım her kontrole gittiğinde bakarlar. doktora gidiyorsun o mu radyoloji uzmanına yönlendiriyor. bi de ne zamana veriyorlar canım randevuyuKizlar 2.kez detayliya girdim Ankarada zekai tahirde yaptiracaklar perinotoloji bakmio radyoloji uzmanlari bakio haberiniz olsun.. Riskli gebeliklere bakiolarms cok ugrastim nuri danismana göstermeye olmadi..Her sey normal bi kist cikio ona da tek basina bisi ifade etmez genelde doguma kdr kayboluo ama takip edilmesi lazim dedi..Insallah o da gider..
bence harika hatta muhteşem. bebek çantası organizer bile yeterli nerdeyse :)) çantayı öyle markaların bebek bakım çantalarından almaya gerek yok çünkü içini doldurunca bavul gibi oluyor ve ağırlaşıyor.. Ben decathlon dan aldım şu meşhur hafif olan çantalardan bir de araba için alırsam yeter zaten bence güzel fikirYa merhaba ben insta'da bi hatunu takip ediyorum niluferzorluoglu kendisi bakım çantası,puset düzenleyici işte alt açma ünitesi için organizer filan yapıyor çok hoşuma gidiyor ve bu bahsettiğin okiedog vs baya pahalı olduğundan bu hatundan alışveriş yapmayı düşünüyorum bi bak istersen belki hoşuna gider.
Hatta deneyimli anneleripekbocee @TuRuNCu banuelis sizlerde bakıp fikir belirtirseniz sevinirim baya baya hoşuma gitti kullanışlı derseniz alacağım
Ehehhe önemli bi ayrıntı haklısın ama ne yeşili diyorlar ona hatırlayamadım onu pek beğendim sanırsam belki kararım değişmezse onu alıcimben klasik siyah aldım kanguruda öyle belki zayıf gösterir diye :))))
canım devlette mi özelde mi girdin. ben devlette yaptırdım 10 dk ya sürdü ya sürmediYa bi soru sormuştum ayrıntılı ultrasona girenlere arada kaynadı
Toplam 6 dk sürdü YouTubeda 30-40 dk sürüyor hep Videolar,umduğum gibi değildi sizin nasıl geçti?
Ay evet çantanın kendi ağırlığı önemli bi mevzuymuş bide içini doldurunca çekilmez olduğu söylenir ama sizce bu çantanın için battaniye filanda alır mı? Yedek kıyafet,bez,krem,ıslak mendil,biberon işte alınabilecek herşeyi?bence harika hatta muhteşem. bebek çantası organizer bile yeterli nerdeyse :)) çantayı öyle markaların bebek bakım çantalarından almaya gerek yok çünkü içini doldurunca bavul gibi oluyor ve ağırlaşıyor.. Ben decathlon dan aldım şu meşhur hafif olan çantalardan bir de araba için alırsam yeter zaten bence güzel fikir
Devlette yaptırdım ama ücretliydi 122₺ ödedim bide dediğim gibi proftu anlamadık bişeycanım devlette mi özelde mi girdin. ben devlette yaptırdım 10 dk ya sürdü ya sürmedi
Beğendim evet kullanışlı. Bendeki bebek bakım çantası bundan. Çok kullanışlı bebek arabasına uygundu arkasına takılıyor. Ama sırt çantası da alabilirim.Sırt çantası 100₺ Bebek arabası organizeri 40₺. İçini gördün dimi kullanışlı görünüyor?
Ben Hatay'dayim radyoloji uzmanı baktı Yarim saate yakın sürmüştür, tek tek gösterdi Anlattı organlarını falan..özelde bir daha gidin içinize sinmediyse ama forumda sizlerin söylediği fiyatlar cok yüksek burada özel hastanede doktor muayenesi ve Ayrıntılı ultrason birlikte 77 tl ye gittimYa bi soru sormuştum ayrıntılı ultrasona girenlere arada kaynadı
Toplam 6 dk sürdü YouTubeda 30-40 dk sürüyor hep Videolar,umduğum gibi değildi sizin nasıl geçti?
anladım canım. ücretli de olsa kalabalık olduğu için sanırım kısa sürüyorDevlette yaptırdım ama ücretliydi 122₺ ödedim bide dediğim gibi proftu anlamadık bişey
Bende o markaya bakmıştim ama daha uygun fiyatlara spor sırt cantalari begendim o yüzde gereksiz geliyo simdi o parayi vermek bana :)göğüs pedi emzirme sütyeni aldım ama bebek çantası aklımda onunda markada karar veremiyorum:) okiedog var 300 tllere yakın acaba çokmu abartılı meblağ diyorum
Bişi sorayım desenlerine bayıldın dimi :) çantalar al beni diye bağırıyorBeğendim evet kullanışlı. Bendeki bebek bakım çantası bundan. Çok kullanışlı bebek arabasına uygundu arkasına takılıyor. Ama sırt çantası da alabilirim.
Normalde devlette para ödenmiyor dimi yanılıyor muyum?anladım canım. ücretli de olsa kalabalık olduğu için sanırım kısa sürüyor
İşte benim şehrimde özel hastanelerde ayrıntılı ultrason yapılmıyor yani normalde özele gidiyorum kontrole doktorum üni hastanesine yönlendirdi başka bi özeldeki doktorda aynı yere yönlendirmişti. Tuhaf bi şekilde perinatologda yok.Ben Hatay'dayim radyoloji uzmanı baktı Yarim saate yakın sürmüştür, tek tek gösterdi Anlattı organlarını falan..özelde bir daha gidin içinize sinmediyse ama forumda sizlerin söylediği fiyatlar cok yüksek burada özel hastanede doktor muayenesi ve Ayrıntılı ultrason birlikte 77 tl ye gittim
Benimki 30 dakika falan surdu. Benimki bbana kisa gelmisti. Zaten konusmayan bir doktordu.Ya bi soru sormuştum ayrıntılı ultrasona girenlere arada kaynadı
Evet cnm once normal dr da muayene oluosun sonra o yonlendirio ben ayni gune aldm ama sanrm pek vermiolar ayni gun araya tanidk bi guvenligi soktuk o yazdrdi ayni gun yapin kurtulun diye..Tek bi dr vardi radyolojide 1 saat bekledm bi de..inşallah kaybolur canım her kontrole gittiğinde bakarlar. doktora gidiyorsun o mu radyoloji uzmanına yönlendiriyor. bi de ne zamana veriyorlar canım randevuyu
En kısa muayene süresiyle ile rekor bende öyleyseBenimki 30 dakika falan surdu. Benimki bbana kisa gelmisti. Zaten konusmayan bir doktordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?