2017 Şubat Anneleri

inşallah kaybolur canım her kontrole gittiğinde bakarlar. doktora gidiyorsun o mu radyoloji uzmanına yönlendiriyor. bi de ne zamana veriyorlar canım randevuyu

bence harika hatta muhteşem. bebek çantası organizer bile yeterli nerdeyse :)) çantayı öyle markaların bebek bakım çantalarından almaya gerek yok çünkü içini doldurunca bavul gibi oluyor ve ağırlaşıyor.. Ben decathlon dan aldım şu meşhur hafif olan çantalardan bir de araba için alırsam yeter zaten bence güzel fikir

ben klasik siyah aldım kanguruda öyle belki zayıf gösterir diye :))))
Ehehhe önemli bi ayrıntı haklısın ama ne yeşili diyorlar ona hatırlayamadım onu pek beğendim sanırsam belki kararım değişmezse onu alıcim
Bu arada Bebek arabasını ne yaptın aldın mı?

Ya bi soru sormuştum ayrıntılı ultrasona girenlere arada kaynadı

Toplam 6 dk sürdü YouTubeda 30-40 dk sürüyor hep Videolar,umduğum gibi değildi sizin nasıl geçti?
canım devlette mi özelde mi girdin. ben devlette yaptırdım 10 dk ya sürdü ya sürmedi

Ay evet çantanın kendi ağırlığı önemli bi mevzuymuş bide içini doldurunca çekilmez olduğu söylenir ama sizce bu çantanın için battaniye filanda alır mı? Yedek kıyafet,bez,krem,ıslak mendil,biberon işte alınabilecek herşeyi?

Sırt çantası 100₺ Bebek arabası organizeri 40₺. İçini gördün dimi kullanışlı görünüyor?
Beğendim evet kullanışlı. Bendeki bebek bakım çantası bundan. Çok kullanışlı bebek arabasına uygundu arkasına takılıyor. Ama sırt çantası da alabilirim.

Eklentiler

• IMG_2224.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 85

Toplam 6 dk sürdü YouTubeda 30-40 dk sürüyor hep Videolar,umduğum gibi değildi sizin nasıl geçti?
Ben Hatay'dayim radyoloji uzmanı baktı Yarim saate yakın sürmüştür, tek tek gösterdi Anlattı organlarını falan..özelde bir daha gidin içinize sinmediyse ama forumda sizlerin söylediği fiyatlar cok yüksek burada özel hastanede doktor muayenesi ve Ayrıntılı ultrason birlikte 77 tl ye gittim

göğüs pedi emzirme sütyeni aldım ama bebek çantası aklımda onunda markada karar veremiyorum:) okiedog var 300 tllere yakın acaba çokmu abartılı meblağ diyorum
Bende o markaya bakmıştim ama daha uygun fiyatlara spor sırt cantalari begendim o yüzde gereksiz geliyo simdi o parayi vermek bana :)

Beğendim evet kullanışlı. Bendeki bebek bakım çantası bundan. Çok kullanışlı bebek arabasına uygundu arkasına takılıyor. Ama sırt çantası da alabilirim.
Bişi sorayım desenlerine bayıldın dimi :) çantalar al beni diye bağırıyor
Varmış aslında elinde amma alınası şeyler ben filli olanını çok beğendim

İşte benim şehrimde özel hastanelerde ayrıntılı ultrason yapılmıyor yani normalde özele gidiyorum kontrole doktorum üni hastanesine yönlendirdi başka bi özeldeki doktorda aynı yere yönlendirmişti. Tuhaf bi şekilde perinatologda yok.

Kizlar 21.haftamda seker yuklemesi yaptirdim dun kafam karismisti. Doktorum 21. Ve 24. Haftalarda yapilmasi gerekiyor mutlaka dedi. 50g lik ogtt testi yapildi. Ac karnina kan alindi sonra teneke kola kutusunda elmali ve hafif gazli bi icecek ictim. 1 saat su dahi icmeden bekledim kan verdim tekrar. Cok sukur bsy cikmadi. Ama idrar yolumda enfeksiyon cikti

Benimki 30 dakika falan surdu. Benimki bbana kisa gelmisti. Zaten konusmayan bir doktordu.

Kizlar dr erkege benzetti direk erkekmi dedi ben erkege benzettim dedi ben şokkkkk len bu cocugun cinsiyeti neee baska dra gorundum kafam 1500

Ayrintili özele kaldi (((((18 haftalarda yonlendiriyolarmis iki uc hafta icinde ozele bakilicam randevu alicam offfff offff

inşallah kaybolur canım her kontrole gittiğinde bakarlar. doktora gidiyorsun o mu radyoloji uzmanına yönlendiriyor. bi de ne zamana veriyorlar canım randevuyu
Evet cnm once normal dr da muayene oluosun sonra o yonlendirio ben ayni gune aldm ama sanrm pek vermiolar ayni gun araya tanidk bi guvenligi soktuk o yazdrdi ayni gun yapin kurtulun diye..Tek bi dr vardi radyolojide 1 saat bekledm bi de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…