2017 Şubat Anneleri

Bu arada ben bi tur daha uyumuşum bu kadar uyumak normal mi bilemedim. 3 kere yemek yedim 12den beri ve midemde sürekli bi sancı var açlık sanıp yiyorum yine de geçmiyor neden acaba

Bu arada ben bi tur daha uyumuşum bu kadar uyumak normal mi bilemedim. 3 kere yemek yedim 12den beri ve midemde sürekli bi sancı var açlık sanıp yiyorum yine de geçmiyor neden acaba
Nedeni hakkinda bi fikrim yok canim. Nasil bir sanci ki?bende de bazen sanci gibi degil de bosluk gibi bir sey oluyor yiyorum da gecmiyor....

Uyu uyuyabildigin kadar. Sanirim bebekler gelince pek firsat bulamayacaz uyumaya.ben temizlige girisecem diye dolaplaro ufaktan elimden cikariyorum. O yuzden uyuyamiyorum bu aralar. Haftasonu temizlik icin yardimci cagiracam ondan sonra bol bol uyuyacam ben de.son 3 ay...elimdeki kitaplari da bitirebilirsem doguma kadar super olacak:))

Cnm akşamları bende de mide ağrısı oluo sicak süt biraz yatistirio uyku da yoruluosundur ondan fazla uyuyosundr.. @Lazkiziesmaa kuzum babyes çantalarına bi bak 300 TL vermektense bunlar 110 120 tl joker ve e bebekte satılıo..

günaydın hayırlı olsun canım.. bir erkek anası daha.. bu arada günlerimiz aynı.. bende hala pek hissetmedim.. yani oluyor birşeyler ama işte bu diyecek gibi değil... merak etme hissederiz en kısa zamanda..
İnş.çok sağol.evet günlerimiz aynı

Merhaba arkadaslar biraz önce yogun bir kanamayla hastaneye gittik apar topar doktor kanama alanı göremiyorum rahim agzi kapalı plesanta yukarı çıkmaya çalışırken çekilme kanaması olusturmustur kullandigin kan sulandırıci igne ve haplar kanamayi arttırmıstır dedi bir igne yaptı kucuk bi enfeksiyon varmış rahim agzında onun icinde antibiyotik verip eve gönderdi.ayaklarımın altında yastıklarla uzanıyorum çaresizlikten uyuştum adeta.çok şükür bebek iyi.dualarınızda beni unutmazsanız sevinirim

Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine dinlen boşver başka işleri yatmaktan sıkılsam bile yat uzan bol bol Rabbim yardımcımız olsun insallah

Geçmiş olsun cnm Allah esirgesin yavrularimizi.. Kullanıyor muydun kan sulandırıcı?

Cok geçmiş olsun.Gerekmedikce kalkma dinlen.Allah hepimizin yardimcisı olsun.

Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine dinlen boşver başka işleri yatmaktan sıkılsam bile yat uzan bol bol Rabbim yardımcımız olsun insallah
sagol canim Allah razı olsun dinleniyorum artık zaten hic yorucu bisey yapmadım hamileligimin başından bu yana olması gerekiyomus demekki Allah beterinden korusun hepimizi

Geçmiş olsun cnm Allah esirgesin yavrularimizi.. Kullanıyor muydun kan sulandırıcı?
sagol canim.Allah sendende razi olsun evet ben 4+2 de ögrendim bebegi ve o günden beri kan sulandırıcı hap ve iğne kullanıyorum

merhaba canım bende zaman zaman aynı kuşkuya kapılıyorum,ama tamamen gün içerisindeki psikolojimizden ve yorgunluğumuzdan kaynaklı.bebekler hassaslar ve bizim yaşadıklarımızı hissediyorlar

Sabah 8 de saglik ocaginin kapisina dayandim ebe hanim bu sefer biraz zor buldu bebegin kalbini.. 152 atiyodu minik kalbimiz.. sirti dönük olabilir dedi.pazartesi tekrar gidicem dinlemeye.

Ya nasıl diyim iki popomun ortasında kararma var. Tüy filan da yok çok saçma bir şekilde sinir oldum her akşam limon sürmeye başlayacağım.
Allah emi.. Inceleme kiz o kdr vücudunu tabi sinirin bozulur bırak akışına.. Bugun hastanede bi kiz da bana sordu kac haftaliksn die 22 ye gidiom dedm sen mi dio ben 8 haftaligim benim karnm seninkinden daha buyuk dio nohut yutms solucan gbym

Sorma yağ sürünürken aynada gözüme batti resmen. Benim de yeni yeni büyüyor karnım kilo almaya başladım 53 ü gördüm artık 13. Haftada 51.5 idi

Hangi kitaplari okuyosun ?

Senin ki gaz güzelim bizde geçtik o haftalarda deseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…