2017 Şubat Anneleri

Başka bi doktora sormadın mı canım. Kime sorsan 24-28 arası diyor. Daha 21 de yaptıran görmedim duymadım

Çok geçmiş olsun Allah daha iyi etsin inşallah.. korkmuşsundur çok.. bir daha korkutmasın Allah.. bol bol dinlen..

Sana da hayırlı akşamlar.. çevremden gelen en büyük tavsiye asla bez stoğu yapma oldu.. bazen en iyisi olsa bile aldığın marka bez bebeğine iyi gelmeyebilirmiş ve değiştirmen gerekebilirmiş.. mesela ablam yeğenime prima almıştı ilk başta sonra memnun kalmadılar huggies kullandı.. yani ilk etapta bi paket al bebeğini gözlemle memnun kalırsan öyle devamını alırsın

Çok geçmiş olsun Rabbim tekrarından korusunBebeğini sana bağışlasın inşallah

O da doğru aslında Beklemekte fayda var o zaman

Çok geçmiş olsun Allah daha iyi etsin inşallah.. korkmuşsundur çok.. bir daha korkutmasın Allah.. bol bol dinlen..

Çok geçmiş olsun Rabbim tekrarından korusunBebeğini sana bağışlasın inşallah
Allah razı olsun arkadaşlar cok korktum ama şimdi daha iyiyim çok şükür.Rabbim hepimizin bebegini bagışlasın inşallah

Bence de nette araştır en çok içine sinen markadan bi paket al ve dene. Memnun kalırsan devam edersin.. ben öyle yapmayı düşünüyorum.. hatta arkadaşım organik yenidoğan bezi almış çok şaşırdım ilk defa duydum ama bana çok mantıklı geldi ilk başta tenleri falan da çok hassas ya güzel bi fikir bence fiyatı diğerlerine göre pahalıymış ama ilk paket için alınabilir sanki..

wrap sling kullandın mı? ben ondan alacağım ama ne kadar rahat olur kararsız kaldım
Sling benim de çok hoşuma gidiyo ama ben sanki beceremem gibi geliyo o yüzden hiç almıycam zaten kışa geliyo onu giyip dışarı çıkamayız mecbur araba ile çıkarız.. 2 3 aylık olduğunda da yenidoğan aparatıyla kanguru kullanmayı düşünüyorum inşallah

Kızlar ben bugün ayrıntılı ya girdim kızım 340 gram geldi. Adete göre 21+1 im ama 20 küsür çıkıyor ölçüye göre. Kilo sizlerde nasıl çıktı

Evet cnm once normal dr da muayene oluosun sonra o yonlendirio ben ayni gune aldm ama sanrm pek vermiolar ayni gun araya tanidk bi guvenligi soktuk o yazdrdi ayni gun yapin kurtulun diye..Tek bi dr vardi radyolojide 1 saat bekledm bi de..
sağolasın canım. belki bi de oraya gözükürüm yarın kendi doktoruma gidicem bakalım o ne dicek

Ca

Bisey sorabilir miyim? Benim asimi once yapti sonra bebegi dinledi ve 20. Haftadan once aşı yapilmaz demissiniz beni 8 eylulde yapti yani 18 haftalikken?? Herkes neden farkli uyguluyor ozaman standartlik yok mu anlamadim ki ?
Kusura bakmayın uzun zamandır işlerimden dolayı bakamadım mesajlara normalde kitabi bilgi olarak 16.haftadan sonra kalp atımının takibi ile birlikte yapılabilir deniyor ama kadın doğum uzmanları 20.haftadan önce kesinlikle önermiyor Sağlık Bakanlığının yeni eğitimlerinde ise 20 hafta diye anlatılıyor.

Bez stoğu yapamıyorsan ıslak mendil stoğu yap. Nunara derdide yok. Hangi marka alacağını belirle uygun buldukça stokla derim ben. Foşur foşur yıkamak en iyisi ama oda herzaman mümkün olmuyor.

Hangi kitaplari okuyosun ?
Suan elimde aska adanmis bir omur hatice var. Sirada bekleyenleri yaziyorum.
Askin gozyaslari hamus
Askin gozyaslari kimya hatun
Vefa apartmani
katre-i matem
O'nun gibi yasamak
Posta kutusundaki mizika
Olmeden once yapabilecegin 100 tavsiye
Bir kedi bir adam bir olum
Dergah
Bunlar acilen bitmesi gerekenler... sonrada adem gunesle hatice kubra tongar in kitaplarini istettim internetten. Onlar var.

3 ayda biter mi? Bu tembellikle zor!!!

Sabah 8 de saglik ocaginin kapisina dayandim ebe hanim bu sefer biraz zor buldu bebegin kalbini.. 152 atiyodu minik kalbimiz.. sirti dönük olabilir dedi.pazartesi tekrar gidicem dinlemeye.
Stres yapma sakın merak etme bebeğin biraz uykucu olabilir bu dönemde.bnmde 20.hafta hareketliydi. 21 ve 22 hateketler hafifledi daha sakin olmaya başladı.sağlıkocağındaki kontrollerimde çok zor buldu hemşire kalp atışını.ondada aşağıda dedi.aldı gitti beni bir panik.neyseki birkaç gün sonra dr kontrolüm vardı.bebelte içerde hiç sakin değildi.girmediği şekil kalmadı,kıpır kıpırdı ama ben hissetmiyordum içim rahatladı.ayrıca bebek olması gereken yerde ve kalp atışları gayet normaldi.sağlık ocağındaki basit makinaya ve görmeden yorum yapam sağlık personellerine çok itimat etme derim.sadece stres yüklüyorlar doktor ağrın ve kanaman olmadığı sürece korkma dedi.bu haftalarda hareketlerin şiddeti değişken olurmuş,umarım sağlıkla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza

Yani biraz da boşluk gibi sanırım ama sancı gibi de. Daha önce hiç yaşamadığımdan tanımlayamıyorum.

Yaa süt içsem iyi olur aslında çok teşekkürler tavsiyen için. Bu arada bu omuza takılan Bebek çantalarını taşımak zor değil mi? Sırtta olsa daha kullanışlı sanki

Çok geçmiş olsun bir daha olmaz umarım
Bebek iyiymiş değil mi?

Sorma yağ sürünürken aynada gözüme batti resmen. Benim de yeni yeni büyüyor karnım kilo almaya başladım 53 ü gördüm artık 13. Haftada 51.5 idi

Yaa 51 ne ben en son lisede falan 51dim 54 ile de evlendim ama 58 ile hamile kaldım ahh ahh

Kızlar ben bugün ayrıntılı ya girdim kızım 340 gram geldi. Adete göre 21+1 im ama 20 küsür çıkıyor ölçüye göre. Kilo sizlerde nasıl çıktı

Benim 19+3te 299 grdı ölçüye göre 1 gün büyük çıktı

Bez stoğu yapamıyorsan ıslak mendil stoğu yap. Nunara derdide yok. Hangi marka alacağını belirle uygun buldukça stokla derim ben. Foşur foşur yıkamak en iyisi ama oda herzaman mümkün olmuyor.

Ben ıslak mendil yerine pamuk kullanmayı düşünüyorum E bebekte görmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…