2017 Şubat Anneleri

Kizlar sağlık ocagında dinletmek zorundamiyiz bebegin kalp atışını ben bunu yaşamk istemiyorm bu konuda bende ciddi anlamda bi durum yaşamıstim ilk bebegimde bu yuzde kesinlikle bunu istemiyorum

Kizlar sağlık ocagında dinletmek zorundamiyiz bebegin kalp atışını ben bunu yaşamk istemiyorm bu konuda bende ciddi anlamda bi durum yaşamıstim ilk bebegimde bu yuzde kesinlikle bunu istemiyorum

Valla canm benimkini hiç dinlemediler belki de cihazları yok

Ben henuz saglik ocaginda kalp atimi dinlemedim. Bence dinlemek istemiyorsan dinleme...

Bende gittiğimde dinlemediler zaten o gün randevu dan gecmistim kayıt ve aşı için tahlilbde vardı o gün yapılmış direk sorular sordu kaydetti aşı yaptı.

Günaydın herkeseeee

Dün aradaki bütün mesajları okuyup alıntı yaptım ama şimdi kaybolmuş

Aşı oldum dün. Ebe kalp atışını dinledi, erken uyanıp gidemediğim için kan ve idrar testi yapamadı. Pazartesi sabah erken gel mutlaka yapalım dedi.

Yalnız aşı kolumu iptal etti resmen güçsüz güçsüz böyle kolum.... bir gün böyle olabilirmiş. Feci de uyku yaptı zaten uyumaya yer arıyordum

Bugün de eşimle mobilya bakmaya gideceğiz. Sonunda ikna ettim beraber almaya alışveriş konusunda sıkıntılı olduğum için bana sen git kafana göre al diyor ben de çok anlamıyorum kalitesinden falan pazarlık da yapamam. Neyse ki yoğun çabalar sonucu tamam dedi gerçi hala erken olduğunu düşünüyor ama biz karar verene kadar bir iki hafta geçer. Mobilya bursa dan mi ne geliyormuş 1 ayda gelir diyorlar. Ben de temizliğimi falan bitirip rahat rahat beklemek istiyorum. Son zamanlarıma kalırsa böyle rahat koşturamam. Peki sizce de çok mu erken davranıyorum kızlar?

Başka bi doktora sormadın mı canım. Kime sorsan 24-28 arası diyor. Daha 21 de yaptıran görmedim duymadım
Sordum canim. Yanlis biliyorlar 21. Ve 24. Haftalarda yapiliyor dedi. Benimkisi cok ufak bir dozmus grbeligin ileri donemlerinde gebelik sekerine yatkin olup olmadigima bakmislar

Kızlar dün sat a göre 21+1 dim ama boyu falan 20 küsür çıktı kilosu da 340 gram geldi ama ben 5 kilo aldım ki çokta dikkat ediyorum hergün ceviz fındık yumurta süt yoğurt Ayran içiyorum çoğu yemeğe et koymaya çalışıyorum haftada 1 balık yiyorum her gün portakal suyu içiyorum. Bende çok kilolu biri değildim minyondm hep ama yediklerim bana mı kilo oluyor. Millet bu haftalarda 400 küsür hep. Adete göre de 1 hafta geri gibi

Ikinci dozumu da 22. Haftada alicam. Bu normal mi peki? Bu da erken sanirim.. ben bunu ebe hemsireme soylesem dikkate alir mi ki beni?

Merhaba kızçeler uzun zamandır giremedim işlerdenn dolayı. Çarşamba günü kontrolümüz vardı oğlum 21+3 günlüktü ve 25 cm 467 gr dı sizce nasıl . Herşey yolunda dedi doktorum ben 60 kilo ile hamile kalmıştım şimdi 63.6 gr dım iyi gidyor dedi doktor inşallah hepimiz sağ salim kavuşuruz

Benim de cok seviyorum kitaplari vakit ayirmaya calisiyorum kendime ama zor oluyor bebekler geldikten sonra daha zor olacak gibi gorunuyor.. bebek gelisim kitaplari okumak istiyorum arastiriyorum en faydali kitaplari bulmaya calisiyorum.. suan elimde 100 soruda normal dogum diye bir kitap var onu okuyorumm.. :)

Cok rahatlacı konusuyosun canim tesekkur ederim.. hala daha cok az ve sönük hareket ediyor aksamları sadece 1-2hareket anca hissediyorum beklecegiz sabırlar Allaha emanet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…