- 6 Nisan 2016
- 1.198
- 1.102
- 63
- 38
Ayrintili özele kaldi(((((18 haftalarda yonlendiriyolarmis iki uc hafta icinde ozele bakilicam randevu alicam offfff offff
yarısından çoğu bitmiş daha ne olsun:)Günaydın kızlar evt bende zaman geçmez diye düşünüyordum diyemicem daha 22. Haftadayim
Aynen canım zaman hiç geçmiyor hazırlıklara başlamak istiyorum biran önceGünaydın kızlar evt bende zaman geçmez diye düşünüyordum diyemicem daha 22. Haftadayim
Gunaydin. Merhabalar. Ben de kitap okumayi cok seviyorum ama elindeki kitaplardan sadece livanelinin kitabini okudum. Bir kedi bir adam bir olum, 1-2gune kesinlikle bitirirsin. Butun kitaplari gibi dili konusu cok akici.Suan elimde aska adanmis bir omur hatice var. Sirada bekleyenleri yaziyorum.
Askin gozyaslari hamus
Askin gozyaslari kimya hatun
Vefa apartmani
katre-i matem
O'nun gibi yasamak
Posta kutusundaki mizika
Olmeden once yapabilecegin 100 tavsiye
Bir kedi bir adam bir olum
Dergah
Bunlar acilen bitmesi gerekenler... sonrada adem gunesle hatice kubra tongar in kitaplarini istettim internetten. Onlar var.
3 ayda biter mi? Bu tembellikle zor!!!
9Valla canm benimkini hiç dinlemediler belki de cihazları yok
Merhaba kızçeler uzun zamandır giremedim işlerdenn dolayı. Çarşamba günü kontrolümüz vardı oğlum 21+3 günlüktü ve 25 cm 467 gr dı sizce nasıl . Herşey yolunda dedi doktorum ben 60 kilo ile hamile kalmıştım şimdi 63.6 gr dım iyi gidyor dedi doktor inşallah hepimiz sağ salim kavuşuruz
Bu arada benim bebis kız.. aile cinsiyet gibi genetik yapiya gore degisiyor tabi bu degerlerGayet iyi bende 21+3 de ayrintiliya girdim 26 cm ve 416 gr di.. doktor degerler tam ortada cok iyi dedi benim icin
Marmaraya gittim pendikdeki 17 18 haftalarda yonlendiriyolarmis 20 haftaalrda degil bi ay sonrasina bile sira alsakta bebek buyudu icin detayli inceleyemiyolarmis bende mecbur ozelde yaptiricam tabi ordada sira bulursam ozelede randevu almak gerekiyomus bakalim nasip saliya kadar pendikteyim rutin tahlilleri vericem pazartrsi sali sonucu alip gostericem dracanım hangi devlete gittinde sana geç kaldın dedi.. bende ümraniyedeki yeni devlet hastanesine randevu aldım kadın doğuma 21+6 ya denk geliyor.. sence radyoloğa 24 hafta bitmeden gün verirlermi?
Birdr kizlar 3 lu trsti yaptitmayinca ayrintiliya bakmiyolarmis bilginiz olsun b3nde yaptirmamistim dengesiz dr lar adam gibi bilgi vermiyolar aha boyle adami dut gibi ortada birakiyolar yaaaaa gelde dellenme[/QUOTE
ne alakası varki bana devletteki doktor kendisi dedi 2li yaptırdıysan 3lüye gerek yok dedi.
Topikte kizlardan birisi soylemişti aşi yapicaklari icin dinliyolar filan diye ben istemiyorum cunku gercekden cihazlar basit ve duymamslardi kalp atisini ilk bebekte hastaneye gonderdiler duyulmuyo diye aklim cikmşti o dönem aglamaktan mahvolmstum hastaneye gidene kadar o yüzden istemiyorm kesinlikleValla canm benimkini hiç dinlemediler belki de cihazları yok
Aynen istemiyorm duyamazlarsa çok kötu olurm yine kafayi yerim heralde bu defaBen henuz saglik ocaginda kalp atimi dinlemedim. Bence dinlemek istemiyorsan dinleme...
Asıya 30 una gun verdiler ama ben 17 sinde ayrintiliya gidicem ayni gun giderim o zaman muayene oldum diye dinletmemde.Bende gittiğimde dinlemediler zaten o gün randevu dan gecmistim kayıt ve aşı için tahlilbde vardı o gün yapılmış direk sorular sordu kaydetti aşı yaptı.
Iste hep drngesizler beni buluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?