2017 Şubat Anneleri

Ayrintili özele kaldi (((((18 haftalarda yonlendiriyolarmis iki uc hafta icinde ozele bakilicam randevu alicam offfff offff

canım hangi devlete gittinde sana geç kaldın dedi.. bende ümraniyedeki yeni devlet hastanesine randevu aldım kadın doğuma 21+6 ya denk geliyor.. sence radyoloğa 24 hafta bitmeden gün verirlermi?

Gunaydin herkese ilk 4 ay cok zor gecti benim icin 11 kilo verdim o zmanlar hic gecmicek ve bir daha hic birşey yiyemicem sanıyordum :) simdi toparlandım ve zaman çabuk gecmis gibi geliyor..hareketlerini hissetmek karnın çıkması ayrı hi heyecan bunlar zor günlerimi unutturdu sanırım doğumda da zorlansakta kucağımıza aldığımızda herseye değecek ve tüm zorlukları unutacağız tabi insallah kolaycacik Doğumlar yapmak olur hepimize

Gunaydin. Merhabalar. Ben de kitap okumayi cok seviyorum ama elindeki kitaplardan sadece livanelinin kitabini okudum. Bir kedi bir adam bir olum, 1-2gune kesinlikle bitirirsin. Butun kitaplari gibi dili konusu cok akici.

Valla canm benimkini hiç dinlemediler belki de cihazları yok
9
Aslinda aile hekimlerinde o aletten olmak zorunda ve izlemlerinizde dinleyebilirler ama nasilsa bizler bilincli anneleriz, kontrle gidiyoruz baska yerlerde diye belki gerek gormemiztir doktorumuz. Benimki arkadasim oldugu ve her kontrolumden zaten haberdar oldugu icin o beni ben onu hic sıkıntıya sokmadim. Tetanozumu da daha yeni yaptirdim. Daha once meslegim nedeniyle 3defa olmustum ve ilki haric cok agrim agirlik hissi olmustu kolumda. Ancak dun oldugum asimda hic agrim olmadi cok sukur. Unuttum.bile asi oldugumu. Insallah digeri de boyle olur.
Simdi kontrole geldim doktoruma.Heyecanla bekliyorum..
Sonra da ebebekteki casual solo travel sistem kampanyasi icin ebebek magazasina gidecegiz. Eger iyi bir arabaysa aliriz diye dusunuyoruz. Fikrniz varsa paylasirsaniz sevinirim.

Gunaydinn tatli anneler..
Fullialein cnm kol deil sirt cantalari ztn cok guzel babyestekilerin..

Eklentiler

• dora4-540x405.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 36
  • melody11-540x405.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 34
kızlar sonunda yatak konusunda sanırım karara vardım zaten bebeğime yatak odası yapmıyacağım bari karyolası güzel olsun diyorum
bu konuda iki marka kafama yattı birisi
http://www.hepsiburada.com/baby-tec...p-besik-beyaz-p-AILEBXB162?magaza=Hepsiburada birisi baby tech
diğeri http://www.hepsiburada.com/tahterev...seti-p-AILEATTAYGOBTK01?magaza=Bebek İstanbul tahterevalli.

bu markaları kullanan var mı aranızda
ikisininde sallanabilme özelliği var. ve 48 aya kadar kullanabilme özellikli

Gayet iyi bende 21+3 de ayrintiliya girdim 26 cm ve 416 gr di.. doktor degerler tam ortada cok iyi dedi benim icin

canım hangi devlete gittinde sana geç kaldın dedi.. bende ümraniyedeki yeni devlet hastanesine randevu aldım kadın doğuma 21+6 ya denk geliyor.. sence radyoloğa 24 hafta bitmeden gün verirlermi?
Marmaraya gittim pendikdeki 17 18 haftalarda yonlendiriyolarmis 20 haftaalrda degil bi ay sonrasina bile sira alsakta bebek buyudu icin detayli inceleyemiyolarmis bende mecbur ozelde yaptiricam tabi ordada sira bulursam ozelede randevu almak gerekiyomus bakalim nasip saliya kadar pendikteyim rutin tahlilleri vericem pazartrsi sali sonucu alip gostericem dra

Birdr kizlar 3 lu trsti yaptitmayinca ayrintiliya bakmiyolarmis bilginiz olsun b3nde yaptirmamistim dengesiz dr lar adam gibi bilgi vermiyolar aha boyle adami dut gibi ortada birakiyolar yaaaaa gelde dellenme

Valla canm benimkini hiç dinlemediler belki de cihazları yok
Topikte kizlardan birisi soylemişti aşi yapicaklari icin dinliyolar filan diye ben istemiyorum cunku gercekden cihazlar basit ve duymamslardi kalp atisini ilk bebekte hastaneye gonderdiler duyulmuyo diye aklim cikmşti o dönem aglamaktan mahvolmstum hastaneye gidene kadar o yüzden istemiyorm kesinlikle

Bende gittiğimde dinlemediler zaten o gün randevu dan gecmistim kayıt ve aşı için tahlilbde vardı o gün yapılmış direk sorular sordu kaydetti aşı yaptı.
Asıya 30 una gun verdiler ama ben 17 sinde ayrintiliya gidicem ayni gun giderim o zaman muayene oldum diye dinletmemde.

kızlar sizden hep duyuyordum kasık ağrısı falan.. 2 gündür bendede var hafif hafif... hep yatmak istiyorum.. oturunca biraz zorluyor ve işimizde sürekli oturarak bunun için doktora gidilmez dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…