2017 Şubat Anneleri

canım sana değil banada denk geliyor. 19+4 de tetonoza için gittim 20 den sonra gelin daha iyi olur deyip kuşkulandırdı.. istersenizde yaparım dedi.. millet 16 haftadan sonra olur bizede cinsler rastlar :)
Hic sorma yaaa kac dra gittim yok yok hepsimi beni bunur yaaa bakalim yaa ozeldede sira bulamazsam yaptirmicam hayrlisi allahtan...

çok güzellermiş..nerden bunlar? günlük çok rahat olur... ben birde küçük el valizi gibi bişey alıcam.. hem hastanede ve sonrası anneme, ablama giderken daha çok eşya sığar...
Cnm e bebek ve jokerde satilio 120 tl gibi biseydi fiyati..

Ben de ön
çok da erken sayılmaz gelmesi 1 ayı bulurmuş.. ben de önümüzdeki ay sipariş vereceğim kasım sonu aralık başı gibi de bizimki gelir inşallah.. oda falan da boyanacak son ana kalması da kötü.. şimdi iyiyiz ama son aylar nasıl oluruz hiç belli olmaz.. içimiz rahat olsun en iyisi

Tek seferlik ölçüme göre sıkma canını hiç.. bi daha ki gitmene haftasını yakalar inşallah.. bak maşallah ne güzel besleniyomuşsun hiç kafana takma.. et ve balıkla beraber de süt ürünleri ve çay tületmemeye çalış..

Evet ben de merak ediyorum o arabayı internetten inceleyince güzel görünüyor. Biz de bakmak istiyoruz. Bakarsan nasılmış diye yazar mısın buraya canım?

Şimdi bile eski halime göre hantal hissediyorum kendimi vinçle kaldırılacak duruma gelmezsem iyidir

En azından seçip ödemesini yaparız aklımızdan çıkar o iş. Daha yapılacak birsürü iş var

En zoru odası bence o bitse baya rahatlamış oluruz inşallah alışveriş hastane çantası odaya göre daha kolay gibi geliyo bana..

Ben demiştim canım. Ebe kalp atışlarını duyarsak aşı vurabiliriz deyip önce kalbini dinledi sonra aşı oldum. Ama şartmıdır bilemiyorum.

Evet cocuk olunca okumak zorlasacak.benim elimde emanet kitap cok Onlari teslim etmek ilk hedefim...

B
Birdr kizlar 3 lu trsti yaptitmayinca ayrintiliya bakmiyolarmis bilginiz olsun b3nde yaptirmamistim dengesiz dr lar adam gibi bilgi vermiyolar aha boyle adami dut gibi ortada birakiyolar yaaaaa gelde dellenme
Bu bilgi dogru mu? Bence degil. Cunku ben 2li 3lu testlerin hicbirini yaptirmadim. Ayrintiliya da 2 defa girdim....

Kesinlikle önceden al havalansın. Mobilyanın kokusu oluyor kaç kere sildiğimi bilirim vanilyalı suyla.

Merhabalar. Ebebek'e baktim casual solo icin ama maalesef magazalarda bulamazsiniz sadcee internette satisi var dediler. Sanirim istanbul tekirdag vs taraflarindaki magazalara gonderebilirlermis ama burdaki magazalara gelmez zor dediler. Ben izmirdeyim bu arada. Ama ikizleri olan bir arkadasim casual solo comfort kullaniyoruz ve cok memnunuz diye sabahin korunde bana mesaj attigi icin haberim oldu indirimden. Ebebekteki saticinin soylediklernden aklimda kalan birkac seyi soyleyebilirim ama. Ben istedigimin kolay acilip kapanmasi, arabanin bagajina sigmasi ve cok agir hantal bir araba olmamasini istedigimi soyledim. Oyle bir travel sistem.zor bulunur dedi. Casuallar genelde kapaninca buyuk oluyorlar dedi ki birkac modeli gosterdi gercekten de oyleydi. Bir de travel sistem alinca genelde annelerin 1,5-2yas civari baston aldiklarini soyledi. Ben de cift masraf yapmak istemiyorum dedigim icin ebebek'in kendi uretimi olan ama cinde uretilen joie diye bir markanin bir modelini gosterdi. Dyaanikli oldugunu ustune oturarak gosterdi. Hafif, kolay acilip kapaniyormus. Ana kucagi ustune oturuyormus. Yaklasik 1000civari fiyati. Maliyet olarak esimin hosuna gitti ama arastirmak iatedigimi soyledim.
Yine mamas papas armadillo flip xt ve maxi cosi cabriofix anakucagini sordum. Istedigim ozellikler bu ikilide varmis ve genelde anneler 3yasa kadar bastona ihtiyac duymuyormus. Sonrasinda da zaten cogu bebek icin pusete ihtiyac olmuyormus. Maxicosi anakucaklari en iyileriymis. Bu ikilinin fiyati da 2400 civari oluyormus. Fiyat tabi esimin hosuna gitmedigi gibi ben mamas papasin kalitesini goruntusunu guzel buldugum icin gozum su an baska birsety gormuyor :)
Edindigim bilgiler bunlar.

Arkadaşlar çok ilginç yardımcı olur musunuz bu durumu yaşayan bilen var mı dün akşama kadar karnım sivriydi ve karnım sivri şekilde hafif çıkmıştı.bu sabah o sivrilik gitmiş yayvanlaşmış yayılmış halde oldu çok korkuyorum
bir günde karın değişir mi bişey mi oldu bebeğime karnım sanki normal kilo almış kiloya döndü

Bebiş yer değiştirmiş olabilir canım bence endişe edecek bir şey değildir. Ah bu annelik.. doğurana kadar aklımızın yarısı gidiyo zaten düşüne düşüne.. bende bu ara herşeye takar oldum. Belki de çok incelemememiz lazım bilmiyorum ki

Benimde oluyor oyle bence Bebeğin pozisyonu ile ilgili bazen iç kısımda bazen karın duvarına daha yakın oluyor o zman karnım daha sert daha sivri oluyor.senin Dediğin gibide bazen sanki yumuşacık gobekmis gibi oluyor..endiselenip strese girme bisey yoktur ins

Kızlar kız annelerinin göbeği daha mı aşağıda olurmuş? Erkeğe hamileysen göğüs altından şişmeye başlarmış göbek D şeklinde yani, ama kıza hamileysen daha aşağıdan başlarmış var mı böyle bişey, sizin göbişler nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…