Benim erkek ve karnım aşağıda :) yeni yeni yukarı çıkmaya basliyorKızlar kız annelerinin göbeği daha mı aşağıda olurmuş? Erkeğe hamileysen göğüs altından şişmeye başlarmış göbek D şeklinde yani, ama kıza hamileysen daha aşağıdan başlarmış var mı böyle bişey, sizin göbişler nasıl?
Hiç panik yapma bence.. daha önce duymadım ama kitapta okuduğum kadarıyla karnın şekli bebeğin pozisyonuyla ilgiliymiş.. yani pozisyon değiştirmiş olabilirArkadaşlar çok ilginç yardımcı olur musunuz bu durumu yaşayan bilen var mı dün akşama kadar karnım sivriydi ve karnım sivri şekilde hafif çıkmıştı.bu sabah o sivrilik gitmiş yayvanlaşmış yayılmış halde oldu çok korkuyorum
bir günde karın değişir mi bişey mi oldu bebeğime karnım sanki normal kilo almış kiloya döndü
Maşallah size..Bugün ayrıntılı ya girdik çok şükür herşey yolunda gelişimine çok iyi dedi doktor stresli gitmiştim çok şükür iyi haber aldık bebisin yüzünü çok güzel yakaladı çok tatlı ya
Benim aile hekimliği yaptı ama çok dandik bir cihaz :)) Yani hiç yapmayıp moral bozmamak en iyisi :)Topikte kizlardan birisi soylemişti aşi yapicaklari icin dinliyolar filan diye ben istemiyorum cunku gercekden cihazlar basit ve duymamslardi kalp atisini ilk bebekte hastaneye gonderdiler duyulmuyo diye aklim cikmşti o dönem aglamaktan mahvolmstum hastaneye gidene kadar o yüzden istemiyorm kesinlikle
Baby2go önermiyorlar yorumları bir oku istersen.
Günaydın herkeseeee
Dün aradaki bütün mesajları okuyup alıntı yaptım ama şimdi kaybolmuş
Aşı oldum dün. Ebe kalp atışını dinledi, erken uyanıp gidemediğim için kan ve idrar testi yapamadı. Pazartesi sabah erken gel mutlaka yapalım dedi.
Yalnız aşı kolumu iptal etti resmengüçsüz güçsüz böyle kolum.... bir gün böyle olabilirmiş. Feci de uyku yaptı zaten uyumaya yer arıyordum
Bugün de eşimle mobilya bakmaya gideceğiz. Sonunda ikna ettim beraber almayaalışveriş konusunda sıkıntılı olduğum için bana sen git kafana göre al diyor ben de çok anlamıyorum kalitesinden falan pazarlık da yapamam. Neyse ki yoğun çabalar sonucu tamam dedi gerçi hala erken olduğunu düşünüyor ama biz karar verene kadar bir iki hafta geçer. Mobilya bursa dan mi ne geliyormuş 1 ayda gelir diyorlar. Ben de temizliğimi falan bitirip rahat rahat beklemek istiyorum. Son zamanlarıma kalırsa böyle rahat koşturamam. Peki sizce de çok mu erken davranıyorum kızlar?
Kızlar dün sat a göre 21+1 dim ama boyu falan 20 küsür çıktı kilosu da 340 gram geldi ama ben 5 kilo aldım ki çokta dikkat ediyorum hergün ceviz fındık yumurta süt yoğurt Ayran içiyorum çoğu yemeğe et koymaya çalışıyorum haftada 1 balık yiyorum her gün portakal suyu içiyorum. Bende çok kilolu biri değildim minyondm hep ama yediklerim bana mı kilo oluyor. Millet bu haftalarda 400 küsür hep. Adete göre de 1 hafta geri gibi
Merhaba kızçeler uzun zamandır giremedim işlerdenn dolayı. Çarşamba günü kontrolümüz vardı oğlum 21+3 günlüktü ve 25 cm 467 gr dı sizce nasıl . Herşey yolunda dedi doktorum ben 60 kilo ile hamile kalmıştım şimdi 63.6 gr dım iyi gidyor dedi doktor inşallah hepimiz sağ salim kavuşuruz
Benim de cok seviyorum kitaplari vakit ayirmaya calisiyorum kendime ama zor oluyor bebekler geldikten sonra daha zor olacak gibi gorunuyor.. bebek gelisim kitaplari okumak istiyorum arastiriyorum en faydali kitaplari bulmaya calisiyorum.. suan elimde 100 soruda normal dogum diye bir kitap var onu okuyorumm.. :)
Gunaydinn tatli anneler..
Fullialein cnm kol deil sirt cantalari ztn cok guzel babyestekilerin..
kızlar sonunda yatak konusunda sanırım karara vardım zaten bebeğime yatak odası yapmıyacağım bari karyolası güzel olsun diyorum
bu konuda iki marka kafama yattı birisi
http://www.hepsiburada.com/baby-tec...p-besik-beyaz-p-AILEBXB162?magaza=Hepsiburada birisi baby tech
diğeri http://www.hepsiburada.com/tahterevalli-venus-besik-beyaz-uyku-seti-p-AILEATTAYGOBTK01?magaza=Bebek İstanbul tahterevalli.
bu markaları kullanan var mı aranızda
ikisininde sallanabilme özelliği var. ve 48 aya kadar kullanabilme özellikli
Çok saçma ben de yaptırmadım 3lüBirdr kizlar 3 lu trsti yaptitmayinca ayrintiliya bakmiyolarmis bilginiz olsun b3nde yaptirmamistim dengesiz dr lar adam gibi bilgi vermiyolar aha boyle adami dut gibi ortada birakiyolar yaaaaa gelde dellenme
kızlar sizden hep duyuyordum kasık ağrısı falan.. 2 gündür bendede var hafif hafif... hep yatmak istiyorum.. oturunca biraz zorluyor ve işimizde sürekli oturarakbunun için doktora gidilmez dimi
Arkadaşlar çok ilginç yardımcı olur musunuz bu durumu yaşayan bilen var mı dün akşama kadar karnım sivriydi ve karnım sivri şekilde hafif çıkmıştı.bu sabah o sivrilik gitmiş yayvanlaşmış yayılmış halde oldu çok korkuyorum
bir günde karın değişir mi bişey mi oldu bebeğime karnım sanki normal kilo almış kiloya döndü
Kızlar kız annelerinin göbeği daha mı aşağıda olurmuş? Erkeğe hamileysen göğüs altından şişmeye başlarmış göbek D şeklinde yani, ama kıza hamileysen daha aşağıdan başlarmış var mı böyle bişey, sizin göbişler nasıl?
Maşallah size..ben de yaptırsam da rahatlasam keşke.. :) sen şanlısın o zaman yüzünü göstermeyen çom oluyomuş.. peki birine benzetti mi doktor
Doğru aslında ama niyese hep inceliyoruz bişeyler farklılaşınca stres oluyoruz işte.İnş.sağ salim hepimiz atlatırız şu süreciBebiş yer değiştirmiş olabilir canım bence endişe edecek bir şey değildir. Ah bu annelik.. doğurana kadar aklımızın yarısı gidiyo zaten düşüne düşüne.. bende bu ara herşeye takar oldum. Belki de çok incelemememiz lazım bilmiyorum ki
Merhabalar. Ebebek'e baktim casual solo icin ama maalesef magazalarda bulamazsiniz sadcee internette satisi var dediler. Sanirim istanbul tekirdag vs taraflarindaki magazalara gonderebilirlermis ama burdaki magazalara gelmez zor dediler. Ben izmirdeyim bu arada. Ama ikizleri olan bir arkadasim casual solo comfort kullaniyoruz ve cok memnunuz diye sabahin korunde bana mesaj attigi icin haberim oldu indirimden. Ebebekteki saticinin soylediklernden aklimda kalan birkac seyi soyleyebilirim ama. Ben istedigimin kolay acilip kapanmasi, arabanin bagajina sigmasi ve cok agir hantal bir araba olmamasini istedigimi soyledim. Oyle bir travel sistem.zor bulunur dedi. Casuallar genelde kapaninca buyuk oluyorlar dedi ki birkac modeli gosterdi gercekten de oyleydi. Bir de travel sistem alinca genelde annelerin 1,5-2yas civari baston aldiklarini soyledi. Ben de cift masraf yapmak istemiyorum dedigim icin ebebek'in kendi uretimi olan ama cinde uretilen joie diye bir markanin bir modelini gosterdi. Dyaanikli oldugunu ustune oturarak gosterdi. Hafif, kolay acilip kapaniyormus. Ana kucagi ustune oturuyormus. Yaklasik 1000civari fiyati. Maliyet olarak esimin hosuna gitti ama arastirmak iatedigimi soyledim.
Yine mamas papas armadillo flip xt ve maxi cosi cabriofix anakucagini sordum. Istedigim ozellikler bu ikilide varmis ve genelde anneler 3yasa kadar bastona ihtiyac duymuyormus. Sonrasinda da zaten cogu bebek icin pusete ihtiyac olmuyormus. Maxicosi anakucaklari en iyileriymis. Bu ikilinin fiyati da 2400 civari oluyormus. Fiyat tabi esimin hosuna gitmedigi gibi ben mamas papasin kalitesini goruntusunu guzel buldugum icin gozum su an baska birsety gormuyor :)
Edindigim bilgiler bunlar.
Arkadaşlar çok ilginç yardımcı olur musunuz bu durumu yaşayan bilen var mı dün akşama kadar karnım sivriydi ve karnım sivri şekilde hafif çıkmıştı.bu sabah o sivrilik gitmiş yayvanlaşmış yayılmış halde oldu çok korkuyorum
Kızlar kız annelerinin göbeği daha mı aşağıda olurmuş? Erkeğe hamileysen göğüs altından şişmeye başlarmış göbek D şeklinde yani, ama kıza hamileysen daha aşağıdan başlarmış var mı böyle bişey, sizin göbişler nasıl?
Günaydın
5te uyuyup 10da kalktım :) kahvaltı falan şimdi de temizlik yapıyorum yata kalka :)
Bugünden bitsin işler ki yarın dinlenelim :)
Aa yorumlara bakmamıştım çok sağol canm uyardığın için. O zaman ben yine yoyko ve kanz arasında gidip gelmeye devam edeyim :)
Günaydın canm, 2 güne geçer. Mobilyalar İnegöl'den mi geliyormuş? Valla bakmak için erken değil hiç. Ben oda yapmaktan vazgeçtim yaza bıraktım odayı. Park yatak bakıyorum şimdilik
Canm bence hiç az değil. Bak ben 2850 doğmuşum eşim 5500. Masal da 19+3te 299 gr geldi. Kimseyle kıyaslama ama illa karşılaştıracaksan 12 gün farkla gitmişsin 41 gr fark var bence gayet iyi.
Oğullar çabuk büyüyor herhalde. Sen de gayet iyi kilo almışsın canm
Ya ben de tam kitap delisiyim
Senden önce ben i bitirdim şimdi senden sonra ben i okuyorum tavsiye ederim
Çok güzelmiş canm. Termal bölümü de var mı?
Canm yatak odası yapmayacaksın da bu parayı verene kadar bence yap daha iyi. Sonra yapıcam diyorsan da park yatak al bu kadar para verme yazık bence. Oda yapsan hiç değilse büyüyen beşik
Çok saçma ben de yaptırmadım 3lü
Yok canm bence olağan süreç
İnan ayakta durmak da zorluyor
Bence vücut adapte olmaya çalışıyor doktorun da yapacağı bir şey yok
canım evde falan da kullanılıyor ya bana pratik geldi. ben de pardüseliyim rahat olur mu diye düşünüyorum sadece.Sling benim de çok hoşuma gidiyo ama ben sanki beceremem gibi geliyoo yüzden hiç almıycam zaten kışa geliyo onu giyip dışarı çıkamayız mecbur araba ile çıkarız.. 2 3 aylık olduğunda da yenidoğan aparatıyla kanguru kullanmayı düşünüyorum inşallah
Sağol cnm... inş herkesin sorunsuz geçer. Doktor yorum yapmadı ama biz bana benzettik burnu aynı benMaşallah size..ben de yaptırsam da rahatlasam keşke.. :) sen şanlısın o zaman yüzünü göstermeyen çom oluyomuş.. peki birine benzetti mi doktor
Sakla ultrason resimlerini büyüyünce gösterirsinBENİMDE RENKLİDE YÜZÜNÜ GÖREMEDİK Bİ ELİ YÜZÜNDEN GİTMEDİ ÇOK MERAK EDİYORUM ANCA PİPİSİNİ GÖSTERDİ ÇOK KOMİKTİ :)
canım ayrintiliya neden 2 kez girdin özel değilseB
Bu bilgi dogru mu? Bence degil. Cunku ben 2li 3lu testlerin hicbirini yaptirmadim. Ayrintiliya da 2 defa girdim....
Çok beğeniyorum başkalarında gördükçe ama videolarına falan bakıyorum ben bebeği ona koymayı beceremem gibi geliyocanım evde falan da kullanılıyor ya bana pratik geldi. ben de pardüseliyim rahat olur mu diye düşünüyorum sadece.
İnşallah canım sağolasın.. Ayyy o kadar net anlaşılıyo mu ne güzelSağol cnm... inş herkesin sorunsuz geçer. Doktor yorum yapmadı ama biz bana benzettik burnu aynı ben
Benimde kız sivri ve aşağıda göbeğimKızlar kız annelerinin göbeği daha mı aşağıda olurmuş? Erkeğe hamileysen göğüs altından şişmeye başlarmış göbek D şeklinde yani, ama kıza hamileysen daha aşağıdan başlarmış var mı böyle bişey, sizin göbişler nasıl?
renkli de baya net gösteriyo cnm eli hep yüzündeydi ama ara ara çekti yüzünden doktor hiç ugrastirmadi bizi güzel poz verdi dediİnşallah canım sağolasın.. Ayyy o kadar net anlaşılıyo mu ne güzelbizim doktor ikidir babaya benzetiyo bakalım detaylıda ne çıkacak..
2 kilo mu çok iyi ya ben çok alıyorm ve iştahım çok acık ama oğlumun da iştahı yerindeydi inş kızım da öle okur kilolar Zaman'la zor da olsa veriliyor ama iştahsız çoçuk zor gerçekten . Benim boyum 170 su an kilom 79 senin duyumlar NasılDünkü nöbet işkencesinden sonra bir uyumuşum 11:20de uyandım. Kahvaltı bile etmeden fırladım. Eşim arabayı almış hadi koş otobüse. Yarım saat otobüs bekledim 12:20deki derse az daha yetişemşyordum
Ya next to me ler de çok küçük canm ben oda yazın yapmaya karar verdim o zamana kadar idareten park yatak alayım diyorum çünkü nect to me kullanışsız olacak. Park yatağı tatile giderken de götürürüz her yere diyorum.
Çalışmaya alışınca bünye evde çok sıkılıyor insan. Benim de kızım olacak ilk bebeğim daha. Bu sene de lisedeyim 9-4 yorucu oluyor. İştahım aynı benim hiç artmadı ama göbeğim çok büyüdü. Göğüsler aşırı büyüdü ve 2 kilo aldım
Yahu bu dengesizler beni mi buluyo ya yuhhh diyorum ya yuhhh nasil kendilerini siyiricaklar onun derdinde pis yalancilar ya suan cok ofkelendimB
Bu bilgi dogru mu? Bence degil. Cunku ben 2li 3lu testlerin hicbirini yaptirmadim. Ayrintiliya da 2 defa girdim....
2 kilo mu çok iyi ya ben çok alıyorm ve iştahım çok acık ama oğlumun da iştahı yerindeydi inş kızım da öle okur kilolar Zaman'la zor da olsa veriliyor ama iştahsız çoçuk zor gerçekten . Benim boyum 170 su an kilom 79 senin duyumlar Nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?