2017 Şubat Anneleri

[Q
Benim erkek ve karnım aşağıda :) yeni yeni yukarı çıkmaya basliyor

Hiç panik yapma bence.. daha önce duymadım ama kitapta okuduğum kadarıyla karnın şekli bebeğin pozisyonuyla ilgiliymiş.. yani pozisyon değiştirmiş olabilir daha önce hiç durmadığı gibi durmuş olabilir.. hareketlerini hissediyo musun? Olumsuz bi durum yaşamamışsın sonuçta durduk yere olmuş hiç panik yapma..

Bugün ayrıntılı ya girdik çok şükür herşey yolunda gelişimine çok iyi dedi doktor stresli gitmiştim çok şükür iyi haber aldık bebisin yüzünü çok güzel yakaladı çok tatlı ya
Maşallah size.. ben de yaptırsam da rahatlasam keşke.. :) sen şanlısın o zaman yüzünü göstermeyen çom oluyomuş.. peki birine benzetti mi doktor

Benim aile hekimliği yaptı ama çok dandik bir cihaz :)) Yani hiç yapmayıp moral bozmamak en iyisi :)

Günaydın
5te uyuyup 10da kalktım :) kahvaltı falan şimdi de temizlik yapıyorum yata kalka :)
Bugünden bitsin işler ki yarın dinlenelim :)

Baby2go önermiyorlar yorumları bir oku istersen.

Aa yorumlara bakmamıştım çok sağol canm uyardığın için. O zaman ben yine yoyko ve kanz arasında gidip gelmeye devam edeyim :)

Günaydın canm, 2 güne geçer. Mobilyalar İnegöl'den mi geliyormuş? Valla bakmak için erken değil hiç. Ben oda yapmaktan vazgeçtim yaza bıraktım odayı. Park yatak bakıyorum şimdilik

Canm bence hiç az değil. Bak ben 2850 doğmuşum eşim 5500. Masal da 19+3te 299 gr geldi. Kimseyle kıyaslama ama illa karşılaştıracaksan 12 gün farkla gitmişsin 41 gr fark var bence gayet iyi.

Oğullar çabuk büyüyor herhalde. Sen de gayet iyi kilo almışsın canm

Ya ben de tam kitap delisiyim
Senden önce ben i bitirdim şimdi senden sonra ben i okuyorum tavsiye ederim

Gunaydinn tatli anneler..
Fullialein cnm kol deil sirt cantalari ztn cok guzel babyestekilerin..

Çok güzelmiş canm. Termal bölümü de var mı?

Canm yatak odası yapmayacaksın da bu parayı verene kadar bence yap daha iyi. Sonra yapıcam diyorsan da park yatak al bu kadar para verme yazık bence. Oda yapsan hiç değilse büyüyen beşik

Birdr kizlar 3 lu trsti yaptitmayinca ayrintiliya bakmiyolarmis bilginiz olsun b3nde yaptirmamistim dengesiz dr lar adam gibi bilgi vermiyolar aha boyle adami dut gibi ortada birakiyolar yaaaaa gelde dellenme
Çok saçma ben de yaptırmadım 3lü

kızlar sizden hep duyuyordum kasık ağrısı falan.. 2 gündür bendede var hafif hafif... hep yatmak istiyorum.. oturunca biraz zorluyor ve işimizde sürekli oturarak bunun için doktora gidilmez dimi

Yok canm bence olağan süreç
İnan ayakta durmak da zorluyor
Bence vücut adapte olmaya çalışıyor doktorun da yapacağı bir şey yok

Canm benim de karnımın sol tarafı sivri sağı düz bildiğin yamuk yani
Bebek'le ilgili o. Yerini değiştiriyordur

Benim kız ve aşağıda canım

Maşallah size.. ben de yaptırsam da rahatlasam keşke.. :) sen şanlısın o zaman yüzünü göstermeyen çom oluyomuş.. peki birine benzetti mi doktor

BENİMDE RENKLİDE YÜZÜNÜ GÖREMEDİK Bİ ELİ YÜZÜNDEN GİTMEDİ ÇOK MERAK EDİYORUM ANCA PİPİSİNİ GÖSTERDİ ÇOK KOMİKTİ :)

Doğru aslında ama niyese hep inceliyoruz bişeyler farklılaşınca stres oluyoruz işte.İnş.sağ salim hepimiz atlatırız şu süreci

Çok teşekkür ederim canım cevabın için :) benim buralarda hiç yoktur o zaman gaziantep teyim ben. Aynı senin aradigin özellikleri arıyorum ben de. Sirf pusete bebek arabasina ayrı ayrı butce ayirmamak için. Travel sistem düşünüyordum ama herkes hantal diyor. Fiyat konusunda joie iyiymiş baya. Eşim de kaliteli olsun fiyat önemli değil diyor. Bizde de ben o kadar para vermek istemiyorum. Araştırmaya devam o zaman :)

Benim karnım da şekilden şekle giriyor. Bir bakıyorum sivri ve büyük bir bakıyorum minicik. Benim kızım çok hareketli ona bağlıyorum. Takma seninki de içerde Akrobasi yapiyorudur

Benimki kız ve göbek deliğimin hizasında hissediyorum.

Bizim ev müsait oda için park yatak da yatak odama sığmaz. Mecbur oda alcam bi de ana kucağı. Mümkün olan en kısa sürede de odasında yatirmaya calisacam bakalım

canım evde falan da kullanılıyor ya bana pratik geldi. ben de pardüseliyim rahat olur mu diye düşünüyorum sadece.

Sağol cnm... inş herkesin sorunsuz geçer. Doktor yorum yapmadı ama biz bana benzettik burnu aynı ben

BENİMDE RENKLİDE YÜZÜNÜ GÖREMEDİK Bİ ELİ YÜZÜNDEN GİTMEDİ ÇOK MERAK EDİYORUM ANCA PİPİSİNİ GÖSTERDİ ÇOK KOMİKTİ :)
Sakla ultrason resimlerini büyüyünce gösterirsin bizim ki de her gitmemizde pipisini gösteriyo ısrarla korkarım kı detaylıda da senin oğlan gibi yapıp göstermeyecek yüzünü

canım evde falan da kullanılıyor ya bana pratik geldi. ben de pardüseliyim rahat olur mu diye düşünüyorum sadece.
Çok beğeniyorum başkalarında gördükçe ama videolarına falan bakıyorum ben bebeği ona koymayı beceremem gibi geliyo bi denemek lazım belki de evde falan da rahat oluyomuş dediğin gibi kanguruya göre fiyatı da çok pahalı değil..

Sağol cnm... inş herkesin sorunsuz geçer. Doktor yorum yapmadı ama biz bana benzettik burnu aynı ben
İnşallah canım sağolasın.. Ayyy o kadar net anlaşılıyo mu ne güzel bizim doktor ikidir babaya benzetiyo bakalım detaylıda ne çıkacak..

kızlar bence kendinizi çok dinlemeyin. benim de ilk gebeliğim bazen fazla pimpiriklenebiliyoruz ama bebiş te strese girer böyle. daha aylarımız var neticede:) Rabbim esirgesin onları. ama her sızı hareket değişikliği sizi germesin..

Benimde kız sivri ve aşağıda göbeğim

İnşallah canım sağolasın.. Ayyy o kadar net anlaşılıyo mu ne güzel bizim doktor ikidir babaya benzetiyo bakalım detaylıda ne çıkacak..
renkli de baya net gösteriyo cnm eli hep yüzündeydi ama ara ara çekti yüzünden doktor hiç ugrastirmadi bizi güzel poz verdi dedi bende babasına çeksin istiyorum ama galiba bana Çekicek bide kız babaya çeker derler

2 kilo mu çok iyi ya ben çok alıyorm ve iştahım çok acık ama oğlumun da iştahı yerindeydi inş kızım da öle okur kilolar Zaman'la zor da olsa veriliyor ama iştahsız çoçuk zor gerçekten . Benim boyum 170 su an kilom 79 senin duyumlar Nasıl

B

Bu bilgi dogru mu? Bence degil. Cunku ben 2li 3lu testlerin hicbirini yaptirmadim. Ayrintiliya da 2 defa girdim....
Yahu bu dengesizler beni mi buluyo ya yuhhh diyorum ya yuhhh nasil kendilerini siyiricaklar onun derdinde pis yalancilar ya suan cok ofkelendim ya bi tanede duzgun bi dr denk gelmez mi ya

Ben de 2 kilo aldım

Bu tempoyla da zor kilo alırım gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…