2017 Şubat Anneleri

Banada sacma geldi ama siz bana demediniz dedim sordunuz uclu istyonmu diye yok dedim size dedim sizde bana bu bilgiyi veremdiniz dedim simdi mi akliniza geldi deidm hic bisi diyemedi bu ay sikisigiz belkide ozele gidip yaptiramicam ayrintiliyi bunun hesabini kim odeyeck bisi olursa yarin obur gun ya surda doguma ne kaldi hala bi dr bulamadim ya sansim yok bnm sansim

Hayırdır canım ne oldu?
Ya ben dun dra gittim ayribtiliya randevu almak icin 20+5 gunluk bebek neymis 17 18 haftalarda sira veriliyomus ben gec kalmisim bu haftaalrda verilmiyomus 3 lu testi yaptinmi desi yok dedim istemedim dedim e neymis 3lu test olmayinca cekmiyolarmis ayrinliyi ee dedim siz sordunuz istemiyorum dedim size bana bu bilgiyi neden vermedinjz deidm hicbisi diyemedi ya bu ay oylr sikisik bi haldeyizki ben ozele gidip cektiremicem ayribtiliyi yani her halukarda gec kaliyorum nasi insan bunalr ya hep beni mi bulir boylesi ya cok ofkeliyim suan ya tamam sagliyi iyi dedi ama ic organlari ne durumda dogumda bi sikinti olunca hizli mudehale edilmwsi gerekiyo simdi bisi olsa nerde sikinti bilemicez ee nolcak bkide gec kalincak ya bisi olirsa ne rahatlar mezheplei genis ya

cnm devlet hastanelerinin herzamanki hali stres yapma ins hicbiseyi yoktur bebisin bende alamadım devletten kaç hastane gezdim hemde hepsi dolu dedi bugün çektirdim ayrıntılıyı ama doktor üçlü dörtlü test sormadi bana

Bahtı güzel olsun annesi de inşallah kime çekerse çeksin bakalım doğduğunda ne düşüneceksin belki babaya benzer.. oğlan da ana derler ama o da biz de tutmuycak galiba :)

Merhaba annisler nasil gidiyo benim bacak kramplari basladi günde 1 maden suyu içince rahatlatiyormus doktorlar öyle diyo..alisverisler ne durum da biz bebek arabamizi aldik indirime girmiş dayanamadik aldik

Bahtı güzel olsun annesi de inşallah kime çekerse çeksin bakalım doğduğunda ne düşüneceksin belki babaya benzer.. oğlan da ana derler ama o da biz de tutmuycak galiba :)
amin cnm inş. bahtlari güzel olsun kime çekerlerse çeksinler

Bugün çarşiya ciktim kizlar bu arabadan yaklaşı 9 10 tane gördum bayada hafif gibi görünuyodu

Eklentiler

• Screenshot_2016-10-08-19-50-48.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 21
Ben de 2 kilo aldım

Bu tempoyla da zor kilo alırım gibi
Kim ya kim o iki kilo alanlar?7-8 kilo almis biri olarak boyle seyler duyunca kendime kusuyorum. Zaten bugun de bi arkadasim geldi ben butun gebeligim boyunca 8 kilo aldim dedi. Yemek yiyordum o ara cok da sevdigim bi arkadasimdir 12 senedir her sikintimda yanimdadir ama dusunun yani onun bile girtlagina catali saplayasim geldi... hamilelik beni psikopat mi yapti

Ayrintili icin özele gidenler esinizle girebildiniz mi? Bazi hastaneler almiyomus esi ama ben onu hic sormayi akil edemedim sali gunu bizim de ayrintili insallah

Ayrintili icin özele gidenler esinizle girebildiniz mi? Bazi hastaneler almiyomus esi ama ben onu hic sormayi akil edemedim sali gunu bizim de ayrintili insallah
Sadece ayrintiliya degil her muayeneye esimle girdim. Doguma bile esimle girmeyi dusunuyoruz.

Kizlar rennie kullanan var mı aranızda? Mide eksimesine mi iyi geliyor yoksa gaz için de kullanılıyor mu. Şişkinlik beni mahvediyor. Ne yesem gaz yapıyor neredeyse. Gaza da iyi geliyorsa eşime nöbetçi eczane den aldırcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…