- 4 Şubat 2016
- 2.912
- 3.043
- 133
Hayırdır canım ne oldu?Yahu bu dengesizler beni mi buluyo ya yuhhh diyorum ya yuhhh nasil kendilerini siyiricaklar onun derdinde pis yalancilar ya suan cok ofkelendimya bi tanede duzgun bi dr denk gelmez mi ya
Banada sacma geldi ama siz bana demediniz dedim sordunuz uclu istyonmu diye yok dedim size dedim sizde bana bu bilgiyi veremdiniz dedim simdi mi akliniza geldi deidm hic bisi diyemedi bu ay sikisigiz belkide ozele gidip yaptiramicam ayrintiliyi bunun hesabini kim odeyeck bisi olursa yarin obur gun ya surda doguma ne kaldi hala bi dr bulamadim ya sansim yok bnm sansimGünaydın
5te uyuyup 10da kalktım :) kahvaltı falan şimdi de temizlik yapıyorum yata kalka :)
Bugünden bitsin işler ki yarın dinlenelim :)
Aa yorumlara bakmamıştım çok sağol canm uyardığın için. O zaman ben yine yoyko ve kanz arasında gidip gelmeye devam edeyim :)
Günaydın canm, 2 güne geçer. Mobilyalar İnegöl'den mi geliyormuş? Valla bakmak için erken değil hiç. Ben oda yapmaktan vazgeçtim yaza bıraktım odayı. Park yatak bakıyorum şimdilik
Canm bence hiç az değil. Bak ben 2850 doğmuşum eşim 5500. Masal da 19+3te 299 gr geldi. Kimseyle kıyaslama ama illa karşılaştıracaksan 12 gün farkla gitmişsin 41 gr fark var bence gayet iyi.
Oğullar çabuk büyüyor herhalde. Sen de gayet iyi kilo almışsın canm
Ya ben de tam kitap delisiyim
Senden önce ben i bitirdim şimdi senden sonra ben i okuyorum tavsiye ederim
Çok güzelmiş canm. Termal bölümü de var mı?
Canm yatak odası yapmayacaksın da bu parayı verene kadar bence yap daha iyi. Sonra yapıcam diyorsan da park yatak al bu kadar para verme yazık bence. Oda yapsan hiç değilse büyüyen beşik
Çok saçma ben de yaptırmadım 3lü
Yok canm bence olağan süreç
İnan ayakta durmak da zorluyor
Bence vücut adapte olmaya çalışıyor doktorun da yapacağı bir şey yok
Ya ben dun dra gittim ayribtiliya randevu almak icin 20+5 gunluk bebek neymis 17 18 haftalarda sira veriliyomus ben gec kalmisim bu haftaalrda verilmiyomus 3 lu testi yaptinmi desi yok dedim istemedim dedim e neymis 3lu test olmayinca cekmiyolarmis ayrinliyi ee dedim siz sordunuz istemiyorum dedim size bana bu bilgiyi neden vermedinjz deidm hicbisi diyemedi ya bu ay oylr sikisik bi haldeyizki ben ozele gidip cektiremicem ayribtiliyi yani her halukarda gec kaliyorum nasi insan bunalr ya hep beni mi bulir boylesi yaHayırdır canım ne oldu?
Bende 22+2 de gidicem rendavum o zmnYok canım ben annemlere geldim inş dönüşte gitcem o zaman da 22-23 haftamda olcam kendi Dr um da ideal zamanı zaten dedi o zaman yaptircam inş
cnm devlet hastanelerinin herzamanki hali stres yapma ins hicbiseyi yoktur bebisin bende alamadım devletten kaç hastane gezdim hemde hepsi dolu dedi bugün çektirdim ayrıntılıyı ama doktor üçlü dörtlü test sormadi banaYa ben dun dra gittim ayribtiliya randevu almak icin 20+5 gunluk bebek neymis 17 18 haftalarda sira veriliyomus ben gec kalmisim bu haftaalrda verilmiyomus 3 lu testi yaptinmi desi yok dedim istemedim dedim e neymis 3lu test olmayinca cekmiyolarmis ayrinliyi ee dedim siz sordunuz istemiyorum dedim size bana bu bilgiyi neden vermedinjz deidm hicbisi diyemedi ya bu ay oylr sikisik bi haldeyizki ben ozele gidip cektiremicem ayribtiliyi yani her halukarda gec kaliyorum nasi insan bunalr ya hep beni mi bulir boylesi yacok ofkeliyim suan ya tamam sagliyi iyi dedi ama ic organlari ne durumda dogumda bi sikinti olunca hizli mudehale edilmwsi gerekiyo simdi bisi olsa nerde sikinti bilemicez ee nolcak bkide gec kalincak ya bisi olirsa ne rahatlar mezheplei genis ya
Bahtı güzel olsun annesi de inşallah kime çekerse çeksinBenimde kız sivri ve aşağıda göbeğim
renkli de baya net gösteriyo cnm eli hep yüzündeydi ama ara ara çekti yüzünden doktor hiç ugrastirmadi bizi güzel poz verdi dedibende babasına çeksin istiyorum ama galiba bana Çekicek bide kız babaya çeker derler
amin cnm inş. bahtlari güzel olsun kime çekerlerse çeksinlerBahtı güzel olsun annesi de inşallah kime çekerse çeksinbakalım doğduğunda ne düşüneceksin belki babaya benzer.. oğlan da ana derler ama o da biz de tutmuycak galiba :)
Yok canim dr oyle istedi. Emin olmak icin her zaman iki defa bakarim dedi...canım ayrintiliya neden 2 kez girdin özel değilse
Kim ya kim o iki kilo alanlar?7-8 kilo almis biri olarak boyle seyler duyunca kendime kusuyorum. Zaten bugun de bi arkadasim geldi ben butun gebeligim boyunca 8 kilo aldim dedi. Yemek yiyordum o ara cok da sevdigim bi arkadasimdir 12 senedir her sikintimda yanimdadir ama dusunun yani onun bile girtlagina catali saplayasim geldi... hamilelik beni psikopat mi yaptiBen de 2 kilo aldım
Bu tempoyla da zor kilo alırım gibi
Sadece ayrintiliya degil her muayeneye esimle girdim. Doguma bile esimle girmeyi dusunuyoruz.Ayrintili icin özele gidenler esinizle girebildiniz mi? Bazi hastaneler almiyomus esi ama ben onu hic sormayi akil edemedim sali gunu bizim de ayrintili insallah
Ben de hep esimle girdim normalde aliyolar da ayrintili da almayabiliyolarmis onun icin sordum sagol canim :)Sadece ayrintiliya degil her muayeneye esimle girdim. Doguma bile esimle girmeyi dusunuyoruz.
Hayırdır canim önemli bisey değildir inşallah.Bogazim dugum dugum...aglamak istiyorum!!!
Bogazim dugum dugum...aglamak istiyorum!!!
Elle tutulur bir sey yok aslinda...birden bastirdi bu hal beni...Hayırdır canim önemli bisey değildir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?