2017 Şubat Anneleri

Bugun bebis icin bisiler bakındım ama mesela üzerinde 0-3 ay yazanlar Gözüme cok kucuk gözüktu gercekten üzerinde yazana dikkat ederek mi alışveriş yapıyorsunuz kızlar? H&m e baktım ama İnternetteki guzel kıyafetlerden burada yoktu iki tane zıbın alabildim sadece onlardada cok Tereddüt ettim..bu boyutlar yüzümden bisey alamicam çocuğuma

162 boy 60.1 oldum bu hafta

A aa deli mi ne adama bak

Sakin ol canm, daha yolun yarısı
Bundan sonra ne oluruz meçhul
Ben zaten 4 kilo fazlayla hamile kaldım hipotiroidi de var aldıklarımı gram veremem

Gaza iyi gelen debridat. Al iç ve bana dua et :)

Bogazim dugum dugum...aglamak istiyorum!!!

Aynı manyak ruh hali bende de var

Eki Görüntüle 1895150 Bugün çarşiya ciktim kizlar bu arabadan yaklaşı 9 10 tane gördum bayada hafif gibi görünuyodu
Acaba hangi modeli bu?

Acıkcası ben hamileliğin basındakinden 3kilo azım (6kilo verdim, son ayda 3aldım, hep bayram yuzunden o da) ama ben gercekten cok kilolouydum hamile kaldıgımda,cok severim yemegi ve kolay veremem de kiloyu. Hep korktum 15-20kilo alırsam ne olurum diye, 100olmus olurum, sonra nasıl veririm diye. Hala da kiloluyum normale gore. Simdiye kadar cok almadım ama kendimi de cok kısmadım.sadece protein agırlıklı yedim, karbonhidrat cok almadım. Etkisi cok oldu. Bir nevi dukan diyeti gibi olmus dusununce. Bebek saglıklı gelissinde gerisi hallolur nasılsa diye teselli ediyorum kendimi.

Ben zaten 4 kilo fazlayla hamile kaldım hipotiroidi de var aldıklarımı gram veremem

Aynı manyak ruh hali bende de var[/QUOTE]
Gecmis olsun canim. Ben sanirim bugun kotuyum o yuzden....yoksa kilo da bahane saglikla dogurayim da 20 kiloya da raziyim derdim hep.

Ama haleti ruhiyem cok kotu!!
Kendimi cok kotu sansli olarak goruyorum
Aslinda var elle tutulur seyler ama kimseye anlatmayip hep icimde tuttugum icin sanirim bi yerde ruhsal dalgalanma olarak karisma cikiyor.
Hamileligin tetikledigi seyler de cabasi...

Nasil bir anne olacagim kaygisi
Esim nasil bir baba olacak korkusu...arkadasimin esi cocugunu salincakta salladi oynadı esim ben cocugu severim ama asla onu parkta bu kadar beklemem dedi. Sanirim bu aksam canimi en cok sikan sey bu!!
Deli gibi cocuk sever yegenlerinin ustune titrer elleriyle yedirir her gun arar bize gelin der. Ama kendi cocugu icin hatta ilk cocugu için ve hatta 3 dusuk sonrasi nasipse olacak bu cocuk icin boyle dusunmesi ve bunu dile getirmesi sanirim cok agrima gitti.
Bu cocuk olsun diye delik desik oldum igne yemekten. Igne vurdugum yerler morardigi icin gunlerce oturamadim. Yataga bagimli bi hale geldim kisisel ihtiyaclarimi bile zorlukla karsiliyorum. Her gun vurdugum ignenin canimi yakmasina katlaniyorum. Bas donmelerim halsizliklerim bel agrilarim ettiğim dualar doktugum gozyaslari...hepsi saglikli bi bebeğim olsun diye.

Cok konustum sanirim!!!sacmaladim belki de. Ama ozetle iyi hissetmiyorum kendimi

Arkadaşlar herkesin yapısı yaşam şekli yeme düzeni farklı bakmayın böyle şeylere öyle bi kilo kalibi yok sen ve bebeğin sağlıklı olduğu sürece bence hiç önemli değil. Ne kilo almamak için ne de y çok yemeliyim bebeğim kilo alsın diye bir cabam var açıkçası. İhtiyacımiz olan besinleri proteinleri vitaminleri aldığımızdn eminsek gerisi hiç sorun değil.

Ayrintili icin özele gidenler esinizle girebildiniz mi? Bazi hastaneler almiyomus esi ama ben onu hic sormayi akil edemedim sali gunu bizim de ayrintili insallah
Biz bu konuyu sormadik esimde girdi. Doktorun tepesinde dikildi valla. Hemde doktor suratsizin tekiydi. Ama devleti bilemem ordada almasi lazim. Sonucta gormek babaninda hakki. Tek basina plmadi bu cocuklar

Aynı manyak ruh hali bende de var
Gecmis olsun canim. Ben sanirim bugun kotuyum o yuzden....yoksa kilo da bahane saglikla dogurayim da 20 kiloya da raziyim derdim hep.

Ama haleti ruhiyem cok kotu!!
Kendimi cok kotu sansli olarak goruyorum
Aslinda var elle tutulur seyler ama kimseye anlatmayip hep icimde tuttugum icin sanirim bi yerde ruhsal dalgalanma olarak karisma cikiyor.
Hamileligin tetikledigi seyler de cabasi...

Nasil bir anne olacagim kaygisi
Esim nasil bir baba olacak korkusu...arkadasimin esi cocugunu salincakta salladi oynadı esim ben cocugu severim ama asla onu parkta bu kadar beklemem dedi. Sanirim bu aksam canimi en cok sikan sey bu!!
Deli gibi cocuk sever yegenlerinin ustune titrer elleriyle yedirir her gun arar bize gelin der. Ama kendi cocugu icin hatta ilk cocugu için ve hatta 3 dusuk sonrasi nasipse olacak bu cocuk icin boyle dusunmesi ve bunu dile getirmesi sanirim cok agrima gitti.
Bu cocuk olsun diye delik desik oldum igne yemekten. Igne vurdugum yerler morardigi icin gunlerce oturamadim. Yataga bagimli bi hale geldim kisisel ihtiyaclarimi bile zorlukla karsiliyorum. Her gun vurdugum ignenin canimi yakmasina katlaniyorum. Bas donmelerim halsizliklerim bel agrilarim ettiğim dualar doktugum gozyaslari...hepsi saglikli bi bebeğim olsun diye.

Cok konustum sanirim!!!sacmaladim belki de. Ama ozetle iyi hissetmiyorum kendimi [/QUOTE]

Merak etme kendi çocuğu kucağına aldığı an değişir esin babalık annelik gibi değil çocuğu görmeden bglanma oluşmuyor bizimki gibi. Sikm a canını boşyere.

Çok tatlısınız kilo falan hiç önemli değil bebeklerimiz sağlıklı olsunda.. ama bebeğe faydası olmayan kızartmalardan falan uzak durmak gerekir.. ben normalde çok severim kızartmayı sık sık da yerdik eşimle.. allahtan bu dönem işlerim çok yoğunda yapmaya vaktim yok inşallah veririz aldığımız kiloları en kısa zamanda

Ben her sabah mutlaka kizartma yaparim. Ne de guzel yaparim.Haklisin bebeklerimiz saglikli olsunlar da kilo verilir...ama yani 2 de kilo mu? 5 6 aylik olmussunuz hepiniz masaallah alin yazin soyle her gun 1 kilo aliyorum diye de benim gibi nefes aldikca kilo alan insanlara moral olsun degil mi ama

Coklu alinti yapmayi beceremedim.

Biriktirdim sanirim icimde bir seyleri

Patlayasim var ama kime neye ne icin....
Hiç o moda girme bence bi girince çıkmazsın bi daha boştan yere ağlarsın güzel şeyler düşün internetten bebek vidoları izle mesela ya da kıyafet bak kuzuna kacanı dağıtmaya çalış bence

Merak etme kendi çocuğu kucağına aldığı an değişir esin babalık annelik gibi değil çocuğu görmeden bglanma oluşmuyor bizimki gibi. Sikm a canını boşyere.[/QUOTE]
Arkadasimin esi de ayni seyi soyledi. Ben de senin gibiydim dedi. Bizimki israrla yok efendim benim icin degismez.

Umarim hakli cikarsin yoksa cok kavga ederiz biz kocam olacak adamla....

Hiç o moda girme bence bi girince çıkmazsın bi daha boştan yere ağlarsın güzel şeyler düşün internetten bebek vidoları izle mesela ya da kıyafet bak kuzuna kacanı dağıtmaya çalış bence
Bence kendi kafami dagitacagima esim eve gelsin onun kafasini dagitayim. Beni rahatlatacak tek sey sanki bu

Aynen Can'ım ya ben de 6 kilo aldım bile. Zaten ilk doğumda aldığım kiloları veremeden tekrar hamile kaldım 73 hamile kaldım su an 79 üm.dikkat etmeye çalıştıkça daha da iştahım artıyor

yalniz degilsin ya bn de 4 ayda 7-8 kilo aldım ki hamile kaldigimda da 2-3 kilo fazlam vardi zaten. bndan sonda dikkat eder bi de bol bol yürüyüşe cikarsak bi problem olmaz evelallah sıkma canını. ..

Aynen Can'ım ya ben de 6 kilo aldım bile. Zaten ilk doğumda aldığım kiloları veremeden tekrar hamile kaldım 73 hamile kaldım su an 79 üm.dikkat etmeye çalıştıkça daha da iştahım artıyor
Ben de 60la hamile kaldim. En son(2 hafta once) 67 idim. Allah tan evdeki tarti bozuldu da her gun tartilip canimi daha fazla sikmiyorum.
Benimki hep hareketsizlikten. 5 bucuk aydir yatiyorum. Yiyip oturuyorum uzaniyorum. Cok az hareket sonuc bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…