2017 Şubat Anneleri

yalniz degilsin ya bn de 4 ayda 7-8 kilo aldım ki hamile kaldigimda da 2-3 kilo fazlam vardi zaten. bndan sonda dikkat eder bi de bol bol yürüyüşe cikarsak bi problem olmaz evelallah sıkma canını. ..
Problem zaten benim hareket sikintimin olmasinda...28 haftaya kadar dusuk riskim var ve yata yata geciriyorum hamileligimi...

Insaallah dogumdan sonra veririz kilolarimizi rahat rahat.

N Nehculferadis esin de mutlaka heyecanlaniyordur üç düşük oldu dedin ya öncesinde belki bu onceki gebeliklerden yola cikarak duygularini dizginliyodur bi tür savunma mekanizmasi gibi düşün. bebek dogunca değişecektir mutlaka. hem erkekler bebegin heyecanini bizim kadar hiisedemiyor su an. bebegimiz bzim icimizde buyuyor her animiz bir. onlarinsa gordugu bildiği buyuyen bir karin sadece ve bizim anlattiklarimiz..arkadasin da dedigi gibi erkekler bebegi kucagina alinca anlıyor baba olmayi

Evet haklisin. Cok mantikli konustun ve Icime su serpildi. Bazen bir seyi bilsek dahi baskasindan duyma ihtiyaci hissediyoruz. O zaman rahatliyoruz. Senin sozlerin de aynen o gorevi gordu suan. Hala bir sey olacak korkusu yasiyor. Hareketlerini hissetmiyorum dedigimde panik yapiyor.

ama yine de soylemesin boyle seyler istiyorum. Agzinin ortasina tualet terligiyle vurasim geliyor boyle konustugunda.

Coklu alinti yapmayi beceremedim.

Biriktirdim sanirim icimde bir seyleri

Patlayasim var ama kime neye ne icin....
Aman hic takılma cnm öyle şeylere.. Esin simdi öyle der kucağına alinca bak noluo bırak eşlerimizi biz kadınlar bile öyle oluyoruz annelik duygusu her ne kdr hamilelikte olussa da doğumdan sonra herkeste oluyor degisiklik misal ben cocugumn eline tablet verp oyuna moyuna alistrmicam diyoruz( ben de içinde) gel gör ki her anne öyle bir mecbur kalıpta veriosun ki demeye baslio.. Anlık tepkimelere hic takılma sallaa..

Oyle yapayim degil mi?
Hayir yanarim yanarim kiz cocugu babaya duskun olur ona yanarim.

Arkadasimin da cocugu kiz. Yemek verecek catali agzina goturuyor cocugun. Kizin tepkisi su:'hayir babam veriyor'
Eylul hadi sallanalim diyor hayir baba yapacak diyor.

Benimki daha karnimda babasi bi yere gitse gelecegi zaman hissediyor mu neyse artik icerde bi hareketler bi tekmeler...

Simdi ben hangi birine yanayim?

Ya da yanmayayim.senin dedigini yapayim. Sallayayim gitsin

Annenin yeri ayrı babanın yeri ayrı kuzum kız çocukları babayı dis dünya olarak görür..Bir modeldir baba yani.. Baba kız ilişkisi ne kdr güzel ve sağlamsa ilerde karşı cinsle de ilişkisi sağlam olur.. O yüzden tabiki iyi olsun babasiyla ilişkisi hic yanmana gerek yok yani ne kdr güzel bi sonucu var bu durumun..

Burnuma guzel guzel pedagoji kokusu geldi:)) senin sohbetin icimi rahatlatti. Tesekkur ederim

ben de 24. haftaya girdim iki gün önce, 5 kg aldım. bir gün yürüyüş bir gün pilates yapmaya çalışıyorum. kız çocuk olunca bi taraflar yayılıyordu, şu an biraz toparladım kendime güvenim geldi kızlar. riski olmayanlar lütfen salmayın siz de spor o kadaaar iyi hissettiriyor ki insana.

Ni dimekk biz burdayiz ben de hic kocamla kavga edesim olmuo hamilelikte daha da bi düşkunlugum mu oldu ne sürekli sohbet edesim gelio onla..
Iyi ki varsiniz...gercekten aksam cok kotuydum kendimi doldurup doldurup durdum. Hem sen hem de diger arkadaslar sagolun sozlerinizle rahatlattiniz beni.

Benim de aslinda kavga edesim yok. Normalde de kavgaci biri degilimdir. Sakin sakin konusup halletme taraftariyim sorunlarimi. Hele hamilelikte daha bi duygusal oldum kedi gibi sirnasirim esime sevgisini gostersin isterim. Ama bu aksam sinir etti beni. Neyse ki ona patlamadan burda sakinlestim..

Iyi ki varsiniz subat anneleri...

N Nehculferadis canm şurda 28 haftaya ne kaldı ki. Bebeğin peşinde koşarken ya da uykusuz gecelerde şu sayfada gezinirken hatırlatacağım sana bu yattığın günleri :) bak çok şükür o kadar iğne acı boşa gitmedi bebeğin kocaman oldu :)

Valla bu hamilelik psikolojisinden nefret ediyorum. Kv mevzularını anlatmıştım ya işte karın gelmiyorsa sen de gelme dediklerinden beri kocamla konuşmuyorum ben. Evde sürekli ağlama krizleri geçiriyorum. Sürekli laf sokuyorum bitti sana olan sevgim diye.
Anası arıyor bugün, bunalmış da burda memlekete gidecekmiş. Sen iyi misin, takma hiçbir şeyi kafana evlatçım dedi. Deliye döndüm öfkeden. Beni takan yok kocam olucak öküz gayet iyi, hayatı b.mbok olan benim. Keşke diyorum evleneceğime köpek alsaydım eve.
Seninki iyi baba olur merak etme. Onların aklı başına doğunca gelecek de, doğurana kadar ben ağzını kırmazsam iyidir

Ah canm ben 9-4 çalışınca bana iyi hissettiren tek şey uyumak oluyor :) keşke o azim bende de olsa

Sorma ya bende okuld yeterince hareket ettiğimi düşünüyorum. Öğlenciyim bi de akşam gelince yemek sonrası hiçbirşey yapasim gelmiyor. Sabah da geç kalkıyorum okul saatine kadar anca evi islerimi bi halledip çıkıyorum. Bana bu tempo yeter deyip pilates filan yapmıyorum. Aslında çok hayalim vardı hamile pilatesi yapmaya

:) benim de vardı güya ama yalan oldu. Sabahçı veya öğlenci olsam böyle olmayacak. 9da okula git 2 ders gir 2 ders boş sonra 4 ders. Eve gelsem olmuyor okulda durunca da zaman ölüyor. Gün uzuyor da uzuyor

Günaydın annelerrrr

Baby 2 go nun bir modeli vardı canım ismini unutttum ama çok hafifti ve çift yönlü kullanılabiliyordu. Bir bak istersen

Kızıma baby 2 go bebek arabası almıştık hiç memnun kalmadım doğrusu. Açıp kapaması zor yan tarafları çıkıp duruyo oturur pozisyonda bebeğin alanı da cok dar kalıyo tüm modelleri aynı değildir belki sizlere fikir olsun dedim

Fullialein canim ya...moralini yuksek tut diyecem de biliyorum demesi kolay uygulamasi zor. Sikinti aile icinde olunca malesef bosvermek hic de kolay olmuyor. Umarim en kisa zamanda problemlerinizi halledebilirsiniz. Bayramda sizi evden kovmustu kv yanlis hatirlamiyorsam degil mi? Sikintini hatirlatmak gibi olsun istemem ama ben genelde olaylari okuyunca nicklere cok az bakiyorum o yuzden olaylar karisiyor...

Aynen Can'ım ya ben de 6 kilo aldım bile. Zaten ilk doğumda aldığım kiloları veremeden tekrar hamile kaldım 73 hamile kaldım su an 79 üm.dikkat etmeye çalıştıkça daha da iştahım artıyor
Ben de çok kilo aldım ya. Kizım da toplam 15 kilo almıştım bunda daha şimdiden 7 kilo falan aldım göbeğimde daha fazla çıktı aman alınan kilo olsun kızımda hiç bi çaba sarf etmekten yediklerime de dikkat etmeden kolayca vermiştim şimdi 2 cocuk olcak yine veririm diyorum ama bakalım. Senin ilki ne kadarlık

Gorev yapan arkadaslari duydukca bir zamanlar ugruna kiyametler kopardigim gorev yapma askimin karsilik bulmamasina sukur edesim geldi. Allah yardimciniz olsun kizlar...

Gorev yapan arkadaslari duydukca bir zamanlar ugruna kiyametler kopardigim gorev yapma askimin karsilik bulmamasina sukur edesim geldi. Allah yardimciniz olsun kizlar...
Niye görev yapma isteğin karşılık bulmadı canım? Kızımdan dolayı buraya pek bakamıyorum sizleri pek takip edemiyorum ama arada girip okumaya çalısıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…