- 19 Ağustos 2015
- 1.034
- 809
- 73
- 38
Genelde bu tur seylere kizar kk hanimlari. Ama iste herkesin sebepleri oluyor. 4 sene once gozyasi doke doke verdigim istifami simdi espiriye vurarak anlatiyorum.Niye görev yapma isteğin karşılık bulmadı canım? Kızımdan dolayı buraya pek bakamıyorum sizleri pek takip edemiyorum ama arada girip okumaya çalısıyorum
Hayırlısı canım...ben de öğretmenim de daha atanamadım bi kızım oldu ardından 2.ye hamileye kaldım ders çalişmak hayal oldu. Çalişanlara imreniyorum... valla canım 2015 haziran anneleri topigimiz vardı orayı çok sık takip ederdim ama kızımın yanında teli elime almak cok zorGenelde bu tur seylere kizar kk hanimlari. Ama iste herkesin sebepleri oluyor. 4 sene once gozyasi doke doke verdigim istifami simdi espiriye vurarak anlatiyorum.
Esim evinin kadini cocuklarinin anasi ol dedi
Ben de eh peki madem dedim
Her sey nasip...buna o kadar cok inaniyorum ki benim nasibimde calismak yoktu. Atandigim halde meslegimi yapamadim:)) insaallah sen en kisa zamanda atanirsin. Ve atama bekleyen butun ogretmenler...ve tabi aciga alinanlar da bi an once goreve donerler insaallah.Hayırlısı canım...ben de öğretmenim de daha atanamadım bi kızım oldu ardından 2.ye hamileye kaldım ders çalişmak hayal oldu. Çalişanlara imreniyorum... valla canım 2015 haziran anneleri topigimiz vardı orayı çok sık takip ederdim ama kızımın yanında teli elime almak cok zor
Amin canım amin....yaşım 29 kızıma hamileyken formasyon aldım doğuma 1 hafta kala bile balıkesir- çanakkale arası her hafta gidip geldim ama kısmet işte daha hazırlanıp sınava bile girmedim iyice zorlaştırdilar bundan sonra nasıl olur bilmem. Branşım matematik bu arada.senin neydiHer sey nasip...buna o kadar cok inaniyorum ki benim nasibimde calismak yoktu. Atandigim halde meslegimi yapamadim:)) insaallah sen en kisa zamanda atanirsin. Ve atama bekleyen butun ogretmenler...ve tabi aciga alinanlar da bi an once goreve donerler insaallah.
Bu arada bransin ne ve yas kac? Yani bayanin yasi sorulmaz ama bizbizeyiz surda
Allah evlatlarini bagislasin canim. Hem ev hem cocuk hem sinav zor. Allah kolaylik versin
Mesakkatli bibsurec gecirmissin. Evet her gecen yil daha da zorlasiyor atamalar. Bir de mulakat eklendi. Hala atanamayan arkadaslarim var benim de.Allah kimsenin emegini zayi etmesin insaallah. Benim Turkce. Sizde alimlar nasil ki yuksek mi puanlariniz?Amin canım amin....yaşım 29 kızıma hamileyken formasyon aldım doğuma 1 hafta kala bile balıkesir- çanakkale arası her hafta gidip geldim ama kısmet işte daha hazırlanıp sınava bile girmedim iyice zorlaştırdilar bundan sonra nasıl olur bilmem. Branşım matematik bu arada.senin neydi
Son atamalarda durum nedir pek takip edemedim ama 1000 kişi falan alıyodu canım alan sınavı da var en az bi 85 yapmak lazım. Hayırlısı bakalım nasipte varsa olur diyorum yoksa düşününce çok zor. Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasınMesakkatli bibsurec gecirmissin. Evet her gecen yil daha da zorlasiyor atamalar. Bir de mulakat eklendi. Hala atanamayan arkadaslarim var benim de.Allah kimsenin emegini zayi etmesin insaallah. Benim Turkce. Sizde alimlar nasil ki yuksek mi puanlariniz?
Ben ilk hamilelipimde 28 kilo aldım ve çok zor verdim 3 yılda 73 kadar düşebildim simdi 73 hamile kaldım ve 80 kiloyum iştahım çok acım durduramıyorym günde 1 mil lessi yapamaya başladım ama yetmez sanırım sen neler yapamıyorsun kaç kilosun çoçuğun kaç yasındaBen de çok kilo aldım ya. Kizım da toplam 15 kilo almıştım bunda daha şimdiden 7 kilo falan aldım göbeğimde daha fazla çıktı aman alınan kilo olsun kızımda hiç bi çaba sarf etmekten yediklerime de dikkat etmeden kolayca vermiştim şimdi 2 cocuk olcak yine veririm diyorum ama bakalım. Senin ilki ne kadarlık
Bende atanamayanlar grubundayım bu sene 71 aldım evdeyimSon atamalarda durum nedir pek takip edemedim ama 1000 kişi falan alıyodu canım alan sınavı da var en az bi 85 yapmak lazım. Hayırlısı bakalım nasipte varsa olur diyorum yoksa düşününce çok zor. Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın
Bacak krampları bende de başladı hatta sabah yine kramp la uyandım çok fenaMerhaba annisler nasil gidiyo benim bacak kramplari basladi günde 1 maden suyu içince rahatlatiyormus doktorlar öyle diyo..alisverisler ne durum da biz bebek arabamizi aldik indirime girmiş dayanamadik aldik
ben hiç görmedim bebeğimi rüyamda ya 6 ay oldu hiç girmedi rüyamaİki seferdir rüyamda kızımı görüyorum küçük bebek emziriyorum yikiyorum kucağımda uyutuyorum filân çok gerçek hatta diyorum bu rüya değil diye kendi kendime uyanmak istemiyorum
Ben en çok yattığımda hissediyorum hareketlerini sanırım onun bi etkisiben hiç görmedim bebeğimi rüyamda ya 6 ay oldu hiç girmedi rüyama
Kv yaptiklari cok zalimce... tekrar hatirlatip germeyeyim de seni. Ogrencilerinle kafani dagitabilirsin ne guzel. Ozel sektor zor...benim bu dunyaya ait icimdeki tek ukte ogretmenlik yapamamis olmam kalacak sanirim. Ne dunya mali ne dunya zevki...hicbiri o hasret gibi degil.bu da benim imtihanim sanirim.Günaydın
N Nehculferadis evet canm kv evden kovdu bana bi sürü hakaret etti ben de onun üstüne görüşmeyi kestim onlar da karın gelmiyorsa sen de gelme ama sen gelmek istiyorsan karını getireceksin dediler eşime!! Benim sinirden suyum falan geldi ama iyiyim şimdi
Ben de 6 sene özel sektörde öğretmenlik yaptım kpssye hiç girmedim. Evlendiğim sene girdim çalışmadan, nerde hata yapıyorum göreyim diye. Evlenince özel zorladı çok. Evrak işlerim gece 1de bitiyordu eşimi sadece yemekte görüyordum. İlk senenin yarı döneminde isyan ettim okulların açıldığı gün ders çalışmaya başladım bütün ev işlerimi eşim yaptı ben işten gelince sadece ders çalıştım ve atandım. 1 sene İran sınırında çalışıp evime döndüm işte çok şükür :)
Bizimkinde sanirim biraz insan evladini baskalarinin onunde sevmez ayip mantigi var. Bi keresinde buna benzer bir sey soyledi. Ben de yaparken ayip degil de severken mi ayip dedim.ozunde cok iyi biridir esim merhametlidir asla kendini dusunmez(o kadar ki baskalarini dusun dusun kendini de beni de heder eder)N Nehculferadis ,canım erkeklerin babalık duyguları çocuklar 1 yaşına geldikten sonra başlıyor.
Bakma sen onun söylediğine.. Sonradan öğreniyor onlar baba olmayı.
Bak gör bi parka gidecek yaş'a gelsinler,o zaman da 2-3 saat oynasak şu parkta diyecek :))
Bak benim oğlanla baba odaya girdiler,1 saattir oynuyorlar ama ilk doğduğu zamanlar en fazla gazını çıkarmak için alırdı :)
Evet insan istiyor ki eşi de aynı duyguları ve hisleri paylaşsın,aynı şekilde sorumluluk alsın ama öyle olmuyor işte. Zamanla öğrendim ben de bunu.
Daha bunlar güzel günlerimiz kuzum.
Hiç içine atma,bizlerle paylaş...Tecrübeli annelerde hep aynı yoldan geçti :))
Kitap olarak kesinlikle Adem Güneşin bütün kitaplarını tavsiye ediyorum. Okudukca anneliği öğreniyorum ben..
IveetttArkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?