2017 Şubat Anneleri

Ne Mutlu Can'ım benim eşim iyi bir insan ama bana bu konu da hiç destek olamadı yetmedi daha doğrusu ücretli öğretmenlik yapıyordum4 gün aksam gel yemek temizlik 2 yadındaydı oğlum ilgiye ihtiyacı vardı bende 28 yasında bir kadın gelen giden eksik olmazdı ders çalısmaya çalıştım ama beceremedim 66 puan aldım öabt den tam bir hayal kırıklığı halbuki baya bilgim vardı Nasıl öyle düşük puan aldım ben de bilmiyorum . Su an ise 5 aylık hamile bir ksdınım atanma hayalleri suya düştü 2 çoçukla Nasıl becerecegim bilmiyorum ve sürekli yemek yiyorum kilo alıyorum sıkıntıdan

Ah ah ah al benden de okadar içimde kalan bir uh de

Fullialein ay simdi ayik kafayla bi daha okudum da yazdigini...senin kaynana da pek bi fenaymis ha....
Evlatcim...
Halbuki sen iki canlisin. Biraz dusunmeleri gerekir seni. Anlayissiz insanlarla omur gecirmek cok zor. Aglayip kendini de bebegi de strese sokma bos yere. Ye ic keyfine bak. Kimse icin degmez uzulmeye

Ah ah ah al benden de okadar içimde kalan bir uh de
Canim sen en azindan calisip atanirsan bir sekilde gorev yapacaksin insaallah. Ya da ucretli yapacaksin gorevini. Benim okul hayallerim hepten yok oldu. Bir daha okulu ancak kizim okula baslayinca gorecem. Insaallah atanirsin en kisa zamanda.

Eşine bol bol peygamber efendimizin çocuk sevgisi ile hadislerinden oku. Efendimiz bile kendi evlatlarıyla oynarmış. Bunda ayıplanacak bir durum yok.
Eski zihniyet tamamen cehaletten kaynaklanan bir durum. Eşinin ailesi kayserili mi bilmiyorum ama burda çok duydum öyle düşüncede olanı.
Sen şimdiden savaş'a başla bence

Slm kızlar hayirli pazarlar Nasılsıniz bakalım benim merak ettiğim bişey var ya kız anneleri karın ve basenleriniz ne durumda kız bebeğe hamileyken karın yayvan olurmuş kalça ve yanlardan kilo alınırmis dogrumu bu

Arkadaslar ize bir sey daniscam eger ben sezeryan olursam gittigim hastane bir gub yatiriyor bir baska hastane var o hastanede sirf sezeryan yapan bir doktor var alaninda iyi orda iki gun kaliniyor simdi 7 ay boyunca bir doktora gozukup sezeryan olcagim kesinlesirse son zamanda doktor degistirmek mantiklimi birde hastanenin iki gun yatirmasi sezeryan icin cok arti biseymi normal dofumdada doktorum eger gece dogumun olursa nobetci kimse o geliyor dedi kafam karsti ama bir normal dogumda sabaha kadar sanci surdugu icin yetisirim dedi ya surmezse bu doktorum konuskan o sezeryanci cok sessiz doktor degistirsemmi degistirmesemmi bilemedim

Okuyorum soyluyorum anlatiyorum. Ama ne kadar etkili oluyor bilemiyorum. Yok kayserili degiller:)))

Bir kız anası olaraaakk, basenden ve yanlardan kilo aldım evet, göbüş de baya var ama hafif aşağıda yani tam göğüs altından başlamıyor biraz daha aşağıdan başlıyor.. seninki nasıl

Ben de kalcadan genişledim canim. Ve belim kalinlasti .

Bir kız anası olaraaakk, basenden ve yanlardan kilo aldım evet, göbüş de baya var ama hafif aşağıda yani tam göğüs altından başlamıyor biraz daha aşağıdan başlıyor.. seninki nasıl
benimde hafif aşağıda sanki ben basen ve yanlardan kilo almadım sadece sivri bi karnim var kaç kişide doğru cikicak acaba merak ettim Kayınvalidem kız çocukta sivri olur karın diyo erkek te büyük yayvan olur diyo ilk defa ondan duydum bunuda

Kaç kilo aldığına da bağlı olabilir ben 5,5-6 kilo aldım

Benim göbüşumun büyümesi göğüs altindan başlıyor ama sivri de değil yayvan da değil.Gerci gun gun degisiklik de gosteriyor Mesela bugün kızım aşağılarda geziyor hergun değişik birşeyler yaşıyorum 50 kiloyla hamile kaldım şimdi 55 olmuşum yaaa

benimki de bazen kasiklardan bazen göğüs altından vuruyo dün ayrıntılıda doktora sordum normal dedi ve genelde bebeğin ayaklarını hissedersiniz dedi bilmiyorum heryerden vuruyo valla kilo konusunda en çok ben aldım sanırım 7-8 kilo civarindayim daha şimdiden

Benim de kizim olacak insallah. Benim basenlerimde bi genisleme yok henuz 2 kilo aldim suan. Gobegim var o da cok belirgin degil okuldaki ogretmen arkadaslarim oyle diyor ogrenciler de anlamadi henuz

Ama aramiz da en önde sensin sanırım senin dönemine geldiğimde bende o kadar kilo almis olurum kiii ne hayallerim vardı plates yapmak,hafif spor filan güya fit bi hamilelik geçirecektim biraz daha yemek konusunda dikkatli olmam gerekiyor benim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…