Ne Mutlu Can'ım benim eşim iyi bir insan ama bana bu konu da hiç destek olamadı yetmedi daha doğrusu ücretli öğretmenlik yapıyordum4 gün aksam gel yemek temizlik 2 yadındaydı oğlum ilgiye ihtiyacı vardı bende 28 yasında bir kadın gelen giden eksik olmazdı ders çalısmaya çalıştım ama beceremedim 66 puan aldım öabt den tam bir hayal kırıklığı halbuki baya bilgim vardı Nasıl öyle düşük puan aldım ben de bilmiyorum . Su an ise 5 aylık hamile bir ksdınım atanma hayalleri suya düştü 2 çoçukla Nasıl becerecegim bilmiyorum ve sürekli yemek yiyorum kilo alıyorum sıkıntıdanGünaydın
N Nehculferadis evet canm kv evden kovdu bana bi sürü hakaret etti ben de onun üstüne görüşmeyi kestim onlar da karın gelmiyorsa sen de gelme ama sen gelmek istiyorsan karını getireceksin dediler eşime!! Benim sinirden suyum falan geldi ama iyiyim şimdi
Ben de 6 sene özel sektörde öğretmenlik yaptım kpssye hiç girmedim. Evlendiğim sene girdim çalışmadan, nerde hata yapıyorum göreyim diye. Evlenince özel zorladı çok. Evrak işlerim gece 1de bitiyordu eşimi sadece yemekte görüyordum. İlk senenin yarı döneminde isyan ettim okulların açıldığı gün ders çalışmaya başladım bütün ev işlerimi eşim yaptı ben işten gelince sadece ders çalıştım ve atandım. 1 sene İran sınırında çalışıp evime döndüm işte çok şükür :)
Ah ah ah al benden de okadar içimde kalan bir uh deKv yaptiklari cok zalimce... tekrar hatirlatip germeyeyim de seni. Ogrencilerinle kafani dagitabilirsin ne guzel. Ozel sektor zor...benim bu dunyaya ait icimdeki tek ukte ogretmenlik yapamamis olmam kalacak sanirim. Ne dunya mali ne dunya zevki...hicbiri o hasret gibi degil.bu da benim imtihanim sanirim.
Azmin sonu olmus seninki:)) esin de masaallah anlayisliymis. Ben evlendigim yil kpss ye hazirlanirken kitaplarimi saklaya saklaya ders calistim. Uzun ve sikici bir hikaye.... atanamayan butun arkadaslar atanir insaallah.
Herkes hayallerine kavussun...
Canim sen en azindan calisip atanirsan bir sekilde gorev yapacaksin insaallah. Ya da ucretli yapacaksin gorevini. Benim okul hayallerim hepten yok oldu. Bir daha okulu ancak kizim okula baslayinca gorecem. Insaallah atanirsin en kisa zamanda.Ah ah ah al benden de okadar içimde kalan bir uh de
Bizimkinde sanirim biraz insan evladini baskalarinin onunde sevmez ayip mantigi var. Bi keresinde buna benzer bir sey soyledi. Ben de yaparken ayip degil de severken mi ayip dedim.ozunde cok iyi biridir esim merhametlidir asla kendini dusunmez(o kadar ki baskalarini dusun dusun kendini de beni de heder eder)
Cocuklari cok sevdigini debiliyorum. Yegenleri kocaman olmus masaallah hala onlarla oyunlar oynar ama bana gelince nedense gelenekselci bi tutum takiniyor. Degistirmeye calisiyorum elini karnima goturuyorum cocugu hissetsin bi bag kurabilsin simdiden istiyorum. Bakalim zaman neyi gosterecek. Benim kendi fikirlerimi asilamama engel olacak 'cevresel faktorler' var malesef. Simdiye kadar savasmadim hic bunlarla ama ufak ufak savamam gerek. Yikilsin bu zihniyet
Adem gunesin kitaplarinin bir kismini temin ettim ben de. Baslayacam okumaya insaallah. Tabi en onemlisi Allah bizlere evlatlarimizi en guzel sekilde yetistirebilme gucu versin.
Okuyorum soyluyorum anlatiyorum. Ama ne kadar etkili oluyor bilemiyorum. Yok kayserili degiller:)))Eşine bol bol peygamber efendimizin çocuk sevgisi ile hadislerinden oku. Efendimiz bile kendi evlatlarıyla oynarmış. Bunda ayıplanacak bir durum yok.
Eski zihniyet tamamen cehaletten kaynaklanan bir durum. Eşinin ailesi kayserili mi bilmiyorum ama burda çok duydum öyle düşüncede olanı.
Sen şimdiden savaş'a başla bence
Slm kızlar hayirli pazarlar Nasılsıniz bakalımbenim merak ettiğim bişey var ya kız anneleri karın ve basenleriniz ne durumda kız bebeğe hamileyken karın yayvan olurmuş kalça ve yanlardan kilo alınırmis dogrumu bu
Ben de kalcadan genişledim canim. Ve belim kalinlasti .Slm kızlar hayirli pazarlar Nasılsıniz bakalımbenim merak ettiğim bişey var ya kız anneleri karın ve basenleriniz ne durumda kız bebeğe hamileyken karın yayvan olurmuş kalça ve yanlardan kilo alınırmis dogrumu bu
benimde hafif aşağıda sanki ben basen ve yanlardan kilo almadım sadece sivri bi karnim var kaç kişide doğru cikicak acaba merak ettimBir kız anası olaraaakk, basenden ve yanlardan kilo aldım evet, göbüş de baya var ama hafif aşağıda yani tam göğüs altından başlamıyor biraz daha aşağıdan başlıyor.. seninki nasıl
ay ben genişlemem inş basen ve belden yeterince kilom var zatenBen de kalcadan genişledim canim. Ve belim kalinlasti .
benimde hafif aşağıda sanki ben basen ve yanlardan kilo almadım sadece sivri bi karnim var kaç kişide doğru cikicak acaba merak ettimKayınvalidem kız çocukta sivri olur karın diyo erkek te büyük yayvan olur diyo ilk defa ondan duydum bunuda
7-8 kilo civarı aldım ben sen yine iyisinKaç kilo aldığına da bağlı olabilir ben 5,5-6 kilo aldım
Benim göbüşumun büyümesi göğüs altindan başlıyor ama sivri de değil yayvan da değil.Gerci gun gun degisiklik de gosteriyorSlm kızlar hayirli pazarlar Nasılsıniz bakalımbenim merak ettiğim bişey var ya kız anneleri karın ve basenleriniz ne durumda kız bebeğe hamileyken karın yayvan olurmuş kalça ve yanlardan kilo alınırmis dogrumu bu
benimde belim kalinlasti basenler genisledi gobegim asagida ama gobek delim kuculdu gerildiBen de kalcadan genişledim canim. Ve belim kalinlasti .
benimki de bazen kasiklardan bazen göğüs altından vuruyo dün ayrıntılıda doktora sordum normal dedi ve genelde bebeğin ayaklarını hissedersiniz dedi bilmiyorum heryerden vuruyo vallaBenim göbüşumun büyümesi göğüs altindan başlıyor ama sivri de değil yayvan da değil.Gerci gun gun degisiklik de gosteriyorMesela bugün kızım aşağılarda geziyor hergun değişik birşeyler yaşıyorum 50 kiloyla hamile kaldım şimdi 55 olmuşum yaaa
Benim de kizim olacak insallah. Benim basenlerimde bi genisleme yok henuz 2 kilo aldim suan. Gobegim var o da cok belirgin degil okuldaki ogretmen arkadaslarim oyle diyor ogrenciler de anlamadi henuzSlm kızlar hayirli pazarlar Nasılsıniz bakalımbenim merak ettiğim bişey var ya kız anneleri karın ve basenleriniz ne durumda kız bebeğe hamileyken karın yayvan olurmuş kalça ve yanlardan kilo alınırmis dogrumu bu
Ama aramiz da en önde sensin sanırım senin dönemine geldiğimde bende o kadar kilo almis olurum kiii ne hayallerim vardı plates yapmak,hafif spor filan güya fit bi hamilelik geçirecektimbenimki de bazen kasiklardan bazen göğüs altından vuruyo dün ayrıntılıda doktora sordum normal dedi ve genelde bebeğin ayaklarını hissedersiniz dedi bilmiyorum heryerden vuruyo vallakilo konusunda en çok ben aldım sanırım 7-8 kilo civarindayim daha şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?