- 22 Ekim 2014
- 592
- 430
- 358
Kızım daha 16 aylık.ilkinde 57 ile hamile kalmiştim 72 oldum kolay verdim. Buna 55 ile hamile kaldım. Su an 62 falanım. Genelde 2.de kilolar kalıyor diyolar ama belki koşturmaktan yine gider diyorum.bakalim nolcakBen ilk hamilelipimde 28 kilo aldım ve çok zor verdim 3 yılda 73 kadar düşebildim simdi 73 hamile kaldım ve 80 kiloyum iştahım çok acım durduramıyorym günde 1 mil lessi yapamaya başladım ama yetmez sanırım sen neler yapamıyorsun kaç kilosun çoçuğun kaç yasında
senin kız inatçıymis cnm benimki hiç ugrastirmadan pozlar verdi sürekli izliyorum çok güzel bi duyguMerhaba kızlar benim inatçı kızım ayrıntılı ultrasonda poz vermedi bize.doktor farklı aralıklarla 4 defa kontrol etti ama nuh dedi peygamber demedi.göremedim yüzünüsizin beybiler poz verdimi nasıl bir his yüzünü görmek
Kızlar alınacak listesi yapalım ya nette yazanlar çok karışık. Neyden kaç tane anne Bebek için hepsini düzgünce liste yapsak? Yada yapan var mı
Ben de senin gibiyim canim. 2 hafta falan once 7 kilo almistim toplam. 2 haftada cok sey degismistir. Tartim bozuldu da Allah tan 2 haftadir tartilmiyorum. Moralimi de bozmuyorum boylecebenimki de bazen kasiklardan bazen göğüs altından vuruyo dün ayrıntılıda doktora sordum normal dedi ve genelde bebeğin ayaklarını hissedersiniz dedi bilmiyorum heryerden vuruyo vallakilo konusunda en çok ben aldım sanırım 7-8 kilo civarindayim daha şimdiden
Benjm kizim da inatci cikmsti gostermemisti yuzuju. Ayin 25 inde kontrolum var umarim o zaman gosterirMerhaba kızlar benim inatçı kızım ayrıntılı ultrasonda poz vermedi bize.doktor farklı aralıklarla 4 defa kontrol etti ama nuh dedi peygamber demedi.göremedim yüzünüsizin beybiler poz verdimi nasıl bir his yüzünü görmek
bozma zaten cnm ins doğumdan sonra veririz kiloya yatkiniz malesefBen de senin gibiyim canim. 2 hafta falan once 7 kilo almistim toplam. 2 haftada cok sey degismistir. Tartim bozuldu da Allah tan 2 haftadir tartilmiyorum. Moralimi de bozmuyorum boylece
Aynen canım zor ama vardır bir hayır. Allah büyükBende atanamayanlar grubundayım bu sene 71 aldım evdeyim((( hamileyim ve 3 yasında oğlum var erteleye erteleye 29 yasına geldim artık bundan sonra da zor diye düşünüyorum
Benimkide gostermedi yuzunu. O kadar ugrastiki doktor. Ne cd de ne fotoda cikmadi. Bende merakla gittigimle kaldim.Merhaba kızlar benim inatçı kızım ayrıntılı ultrasonda poz vermedi bize.doktor farklı aralıklarla 4 defa kontrol etti ama nuh dedi peygamber demedi.göremedim yüzünüsizin beybiler poz verdimi nasıl bir his yüzünü görmek
Pilatesi nasil yapiyorsun. Internetten video dan mi.ben de 24. haftaya girdim iki gün önce, 5 kg aldım. bir gün yürüyüş bir gün pilates yapmaya çalışıyorum. kız çocuk olunca bi taraflar yayılıyordu, şu an biraz toparladım kendime güvenim geldi kızlar. riski olmayanlar lütfen salmayın siz de spor o kadaaar iyi hissettiriyor ki insana.
Evet o sıkıntıyı bende yaşıyorum internet dahil hiçbir yerde bulamadım. Hamile reonları sinir bozucu o bacaklardan kolum geçmez.güyya hamile pantalonları sadece göbek kısmına küçücük oyuncak gibi bir parça ekleme yapmışlar.hep streç daracık şeyler.bende çözüm olarak kumaş parça aldım geniş paça pantalon istedim şimdi terzide salı alacağım inş.Kızlar internetten hamile kıyafeti aldığınız bir site var mı ? Ben bulamıyorum ya hep dar paça hep siyah Pantalon tayt her yerde.. giymiyorum dar paça da.. acayip sinirim bozuldu.
Hayirli olsun canim...iyi gunlerde kullansin kuzucukEvettt kızımın beşigini aldik bugün dayanamayıp :)
İki seferdir rüyamda kızımı görüyorum küçük bebek emziriyorum yikiyorum kucağımda uyutuyorum filân çok gerçek hatta diyorum bu rüya değil diye kendi kendime uyanmak istemiyorum
Kv yaptiklari cok zalimce... tekrar hatirlatip germeyeyim de seni. Ogrencilerinle kafani dagitabilirsin ne guzel. Ozel sektor zor...benim bu dunyaya ait icimdeki tek ukte ogretmenlik yapamamis olmam kalacak sanirim. Ne dunya mali ne dunya zevki...hicbiri o hasret gibi degil.bu da benim imtihanim sanirim.
Azmin sonu olmus seninki:)) esin de masaallah anlayisliymis. Ben evlendigim yil kpss ye hazirlanirken kitaplarimi saklaya saklaya ders calistim. Uzun ve sikici bir hikaye.... atanamayan butun arkadaslar atanir insaallah.
Herkes hayallerine kavussun...
Canm ne demek suya düştü her türlü atanırsın. Eğitimdeyiz'den video ders satın al, ihtiyaç Kpss kampı çok faydalı onda onlineNe Mutlu Can'ım benim eşim iyi bir insan ama bana bu konu da hiç destek olamadı yetmedi daha doğrusu ücretli öğretmenlik yapıyordum4 gün aksam gel yemek temizlik 2 yadındaydı oğlum ilgiye ihtiyacı vardı bende 28 yasında bir kadın gelen giden eksik olmazdı ders çalısmaya çalıştım ama beceremedim 66 puan aldım öabt den tam bir hayal kırıklığı halbuki baya bilgim vardı Nasıl öyle düşük puan aldım ben de bilmiyorum . Su an ise 5 aylık hamile bir ksdınım atanma hayalleri suya düştü 2 çoçukla Nasıl becerecegim bilmiyorum ve sürekli yemek yiyorum kilo alıyorum sıkıntıdan
Fullialein ay simdi ayik kafayla bi daha okudum da yazdigini...senin kaynana da pek bi fenaymis ha....
Evlatcim...
Halbuki sen iki canlisin. Biraz dusunmeleri gerekir seni. Anlayissiz insanlarla omur gecirmek cok zor. Aglayip kendini de bebegi de strese sokma bos yere. Ye ic keyfine bak. Kimse icin degmez uzulmeye
Slm kızlar hayirli pazarlar Nasılsıniz bakalımbenim merak ettiğim bişey var ya kız anneleri karın ve basenleriniz ne durumda kız bebeğe hamileyken karın yayvan olurmuş kalça ve yanlardan kilo alınırmis dogrumu bu
Sezeryan olan arkadaşlarım hep 1 gün kaldıArkadaslar ize bir sey daniscam eger ben sezeryan olursam gittigim hastane bir gub yatiriyor bir baska hastane var o hastanede sirf sezeryan yapan bir doktor var alaninda iyi orda iki gun kaliniyor simdi 7 ay boyunca bir doktora gozukup sezeryan olcagim kesinlesirse son zamanda doktor degistirmek mantiklimi birde hastanenin iki gun yatirmasi sezeryan icin cok arti biseymi normal dofumdada doktorum eger gece dogumun olursa nobetci kimse o geliyor dedi kafam karsti ama bir normal dogumda sabaha kadar sanci surdugu icin yetisirim dedi ya surmezse bu doktorum konuskan o sezeryanci cok sessiz doktor degistirsemmi degistirmesemmi bilemedim
Evettt kızımın beşigini aldik bugün dayanamayıp :)
Kızlar internetten hamile kıyafeti aldığınız bir site var mı ? Ben bulamıyorum ya hep dar paça hep siyah Pantalon tayt her yerde.. giymiyorum dar paça da.. acayip sinirim bozuldu.
Ay ama cok tatlilar.... saglikla giysin yavrucugun:))bu arada sen masaallah fit duruyosun fotoda. Ben kendimi cekip atsam subat anneleri 2 rekat sukur namazi kilarEki Görüntüle 1895519 Bu arada alışveriş çılgınlığım başladı :) Allah kullandığını görmeyi de nasip etsin inşallah
çok güzeller cnm Güle güle giysin cimcimenEki Görüntüle 1895519 Bu arada alışveriş çılgınlığım başladı :) Allah kullandığını görmeyi de nasip etsin inşallah
çok güzeller cnm Güle güle giysin cimcimenEki Görüntüle 1895519 Bu arada alışveriş çılgınlığım başladı :) Allah kullandığını görmeyi de nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?