2017 Şubat Anneleri

Kızım daha 16 aylık.ilkinde 57 ile hamile kalmiştim 72 oldum kolay verdim. Buna 55 ile hamile kaldım. Su an 62 falanım. Genelde 2.de kilolar kalıyor diyolar ama belki koşturmaktan yine gider diyorum.bakalim nolcak

Merhaba kızlar benim inatçı kızım ayrıntılı ultrasonda poz vermedi bize.doktor farklı aralıklarla 4 defa kontrol etti ama nuh dedi peygamber demedi.göremedim yüzünü sizin beybiler poz verdimi nasıl bir his yüzünü görmek

senin kız inatçıymis cnm benimki hiç ugrastirmadan pozlar verdi sürekli izliyorum çok güzel bi duygu yeterki sağlıklı olsunlar doğduğunda görüceksin nasıl olsa annesi

Kızlar alınacak listesi yapalım ya nette yazanlar çok karışık. Neyden kaç tane anne Bebek için hepsini düzgünce liste yapsak? Yada yapan var mı

bir kaç arkadaş liste yayınlamıştı. ihtiyaç kişiden kişiye değişiyor. kimine göre gerekli olan kimine göre olmayabiliyor. ben internette araştırırken bi liste görmüştüm oradan kendime göre seçip yavaş yavaş alıyorum. bi bak belki işine yarar.

Eklentiler

• $ihtiyaç listesi.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 241
Ben de senin gibiyim canim. 2 hafta falan once 7 kilo almistim toplam. 2 haftada cok sey degismistir. Tartim bozuldu da Allah tan 2 haftadir tartilmiyorum. Moralimi de bozmuyorum boylece

Benjm kizim da inatci cikmsti gostermemisti yuzuju. Ayin 25 inde kontrolum var umarim o zaman gosterir

Ben de senin gibiyim canim. 2 hafta falan once 7 kilo almistim toplam. 2 haftada cok sey degismistir. Tartim bozuldu da Allah tan 2 haftadir tartilmiyorum. Moralimi de bozmuyorum boylece
bozma zaten cnm ins doğumdan sonra veririz kiloya yatkiniz malesef

Kızlar internetten hamile kıyafeti aldığınız bir site var mı ? Ben bulamıyorum ya hep dar paça hep siyah Pantalon tayt her yerde.. giymiyorum dar paça da.. acayip sinirim bozuldu.

Benimkide gostermedi yuzunu. O kadar ugrastiki doktor. Ne cd de ne fotoda cikmadi. Bende merakla gittigimle kaldim.

Pilatesi nasil yapiyorsun. Internetten video dan mi.

Kızlar internetten hamile kıyafeti aldığınız bir site var mı ? Ben bulamıyorum ya hep dar paça hep siyah Pantalon tayt her yerde.. giymiyorum dar paça da.. acayip sinirim bozuldu.
Evet o sıkıntıyı bende yaşıyorum internet dahil hiçbir yerde bulamadım. Hamile reonları sinir bozucu o bacaklardan kolum geçmez.güyya hamile pantalonları sadece göbek kısmına küçücük oyuncak gibi bir parça ekleme yapmışlar.hep streç daracık şeyler.bende çözüm olarak kumaş parça aldım geniş paça pantalon istedim şimdi terzide salı alacağım inş.

İki seferdir rüyamda kızımı görüyorum küçük bebek emziriyorum yikiyorum kucağımda uyutuyorum filân çok gerçek hatta diyorum bu rüya değil diye kendi kendime uyanmak istemiyorum

Aynen ben de 2 kez gördüm iki memeden de biraz biraz emzirdiğimi. Mükemmeldi :)

Amin. Canm hiç değilse bir mesleğin var. Dünya hali, elinde mesleğinin olması gibi yok. Eşimin o konuda hakkını yiyemem. Her hafta ev ödevi okudu ben cevap anahtarı çıkarıp verdim en az 1500 sy. Yemeği ben pişirdim o topladı
Hakkını o konuda ödeyemem

Canm ne demek suya düştü her türlü atanırsın. Eğitimdeyiz'den video ders satın al, ihtiyaç Kpss kampı çok faydalı onda online
Bak ben mezun olalı 6 sene olmuştu ve özel sektörde çalışırken bile oldu. Yeter ki kendine güven

Benim kaynanam maşallah şeytanı suya götürüp susuz getirir de işte, kocamın annesidir diye saygı duydum her zaman. Yoksa yaptıklarını yazsam bestseller roman olur

Canm foto ekleyeyim benim de belim kalınlaştı ama daha çok büyümedim

Sezeryan olan arkadaşlarım hep 1 gün kaldı
O sanırım bünyenin iyileşmesine göre

Evettt kızımın beşigini aldik bugün dayanamayıp :)

Foto at hadi :) güle güle kullansın kuzucuk

Lcwaikiki ve morhipo

Eklentiler

• image.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 112
Eki Görüntüle 1895519 Bu arada alışveriş çılgınlığım başladı :) Allah kullandığını görmeyi de nasip etsin inşallah
Ay ama cok tatlilar.... saglikla giysin yavrucugun:))bu arada sen masaallah fit duruyosun fotoda. Ben kendimi cekip atsam subat anneleri 2 rekat sukur namazi kilar

Eki Görüntüle 1895519 Bu arada alışveriş çılgınlığım başladı :) Allah kullandığını görmeyi de nasip etsin inşallah
çok güzeller cnm Güle güle giysin cimcimen ben daha bi çorap bile almadım ya önümüzdeki ay başlamayı düşünüyorum toplu alışverişi 1 güne sigdirabilirmiyim acep bu arada göbüşün fazla çıkmamış cnm iç karnin büyük galiba catlamazsin fazla ne guzel

çok güzeller cnm Güle güle giysin cimcimen ben daha bi çorap bile almadım ya önümüzdeki ay başlamayı düşünüyorum toplu alışverişi 1 güne sigdirabilirmiyim acep bu arada göbüşün fazla çıkmamış cnm iç karnin büyük galiba catlagin olmaz fazla ne guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…