Kızlar kız annelerinin göbeği daha mı aşağıda olurmuş? Erkeğe hamileysen göğüs altından şişmeye başlarmış göbek D şeklinde yani, ama kıza hamileysen daha aşağıdan başlarmış var mı böyle bişey, sizin göbişler nasıl?
Fullialein
masallah gobusun cok cikmamis. Senin kizmiydi bebis. Mide gobek bir olmus sanki seninde. Bende bu gece cok sistim gibi geliyor. Birde benim midem ve gobegim.birlesti arada hic bosluk yok.
Kızlar dün akşam zor bir gece geçirdim. Ergenlik sıkıntısı yaşayan kız kardeşimle atıştım ve sinirlerim bozuldu. O kadar çok ağlamışım ki bebeğimin hareketlerini hissedemez oldum. O panikle bu akşam doktora gittim. Çok şükür her şey yolunda görünüyor. Bebeğim 2 hafta önden gidiyormuş. 710 gram 26 cm olmuş. İnşaAllah hep böyle gider :)
Kızlar dün akşam zor bir gece geçirdim. Ergenlik sıkıntısı yaşayan kız kardeşimle atıştım ve sinirlerim bozuldu. O kadar çok ağlamışım ki bebeğimin hareketlerini hissedemez oldum. O panikle bu akşam doktora gittim. Çok şükür her şey yolunda görünüyor. Bebeğim 2 hafta önden gidiyormuş. 710 gram 26 cm olmuş. İnşaAllah hep böyle gider :)