2017 Şubat Anneleri

Ay ama cok tatlilar.... saglikla giysin yavrucugun:))bu arada sen masaallah fit duruyosun fotoda. Ben kendimi cekip atsam subat anneleri 2 rekat sukur namazi kilar

İnşallah canm. O fit dediğin bünye 60 kilo haha :) hem de 162cm boy ile

Canm benim ergenlikten bi dünya çatlağım var zaten bel ve basende. Bi de göbek eklenmez inşallah

Eki Görüntüle 1895530 Kızlar buda benim göbüşüm çokmu firlamis 2 hafta öncesine kadar hiç çıkmamış diyolardi bide

Ama sen gün olarak bizden öndesin normal bence
En az yarım kilo çocuk var içerde. Ayrıca suyu var plesenta var bence normal

Fullialein resmi bu canım.. şuan indirimde :)

Çok güzelmiş güle güle kullansın

Ah şu ergenuslar. Valla tahammül çok zor Allah ailecek sabır versin.
Bebeğe de maşallah nerdeyse 1 kilo olmuş :) iri doğacak herhalde

yaa kendini neden o kadar üzüyorsun ki.. çok sevindim ama iyi olmanıza. 2 hafta mı hey maşallah:))

ayy bugün çok güzel bir hediye aldım. bebek mevlidi için gelinlikler oluyor ya, yengem çorabı, başlığı, elbisesi ve ayakkabısı ile takım yapmış. kutusunu da süslemiş. o kadar duygulandım ki. fotosunu atacağım becerebilirsem

Ayy ne güzel en güzeli bebekle ilgili hediye almak düşünülmek güle güle kullansın prenses..

Sezeryan normal ikisinde de ters bi durun yoksa 1 gün yatırıyolar canım. Bi de devlet hastanesinde normal doğumda doktorun hiç bi etkisi yok ebeler dogurtuyo özelde doktor giriyodur herhalde tam bilmiyorum

Eki Görüntüle 1895530 Kızlar buda benim göbüşüm çokmu firlamis 2 hafta öncesine kadar hiç çıkmamış diyolardi bide
Maşallah canın gayet normal benim de birden büyüdü
Eki Görüntüle 1895519 Bu arada alışveriş çılgınlığım başladı :) Allah kullandığını görmeyi de nasip etsin inşallah
Çok tatlîlar güle güle kullansin bebis
Evettt kızımın beşigini aldik bugün dayanamayıp :)
Güle güle kullanın icinde mışıl mışıl uyusun inşallah prensesin

günaydın hanımlar,

geçen hafta babam öksürük sebebiyle doktora gidip tahlil, endoskopi vs yaptırmış. akciğerde sanırım yara görülmüş ve parça alınmış... benden gizliyorlardı bu hafta pataloji sonucu bekliyoruz.. sizden rica babama dua edermisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…