Ay ama cok tatlilar.... saglikla giysin yavrucugun:))bu arada sen masaallah fit duruyosun fotoda. Ben kendimi cekip atsam subat anneleri 2 rekat sukur namazi kilar
çok güzeller cnm Güle güle giysin cimcimen ben daha bi çorap bile almadım ya önümüzdeki ay başlamayı düşünüyorum toplu alışverişi 1 güne sigdirabilirmiyim acep bu arada göbüşün fazla çıkmamış cnm iç karnin büyük galiba catlamazsin fazla ne guzel
Kızlar dün akşam zor bir gece geçirdim. Ergenlik sıkıntısı yaşayan kız kardeşimle atıştım ve sinirlerim bozuldu. O kadar çok ağlamışım ki bebeğimin hareketlerini hissedemez oldum. O panikle bu akşam doktora gittim. Çok şükür her şey yolunda görünüyor. Bebeğim 2 hafta önden gidiyormuş. 710 gram 26 cm olmuş. İnşaAllah hep böyle gider :)
Kızlar dün akşam zor bir gece geçirdim. Ergenlik sıkıntısı yaşayan kız kardeşimle atıştım ve sinirlerim bozuldu. O kadar çok ağlamışım ki bebeğimin hareketlerini hissedemez oldum. O panikle bu akşam doktora gittim. Çok şükür her şey yolunda görünüyor. Bebeğim 2 hafta önden gidiyormuş. 710 gram 26 cm olmuş. İnşaAllah hep böyle gider :)
ayy bugün çok güzel bir hediye aldım. bebek mevlidi için gelinlikler oluyor ya, yengem çorabı, başlığı, elbisesi ve ayakkabısı ile takım yapmış. kutusunu da süslemiş. o kadar duygulandım ki. fotosunu atacağım becerebilirsem
ayy bugün çok güzel bir hediye aldım. bebek mevlidi için gelinlikler oluyor ya, yengem çorabı, başlığı, elbisesi ve ayakkabısı ile takım yapmış. kutusunu da süslemiş. o kadar duygulandım ki. fotosunu atacağım becerebilirsem
Bende ebru salli nin yaptigindan biraz yaptim ama vucudum baya hantallasmis. Sirtim agridi. Fazla zorlamadim ama yapmak iyi geliyor. Devam edebilirim insallah
Arkadaslar ize bir sey daniscam eger ben sezeryan olursam gittigim hastane bir gub yatiriyor bir baska hastane var o hastanede sirf sezeryan yapan bir doktor var alaninda iyi orda iki gun kaliniyor simdi 7 ay boyunca bir doktora gozukup sezeryan olcagim kesinlesirse son zamanda doktor degistirmek mantiklimi birde hastanenin iki gun yatirmasi sezeryan icin cok arti biseymi normal dofumdada doktorum eger gece dogumun olursa nobetci kimse o geliyor dedi kafam karsti ama bir normal dogumda sabaha kadar sanci surdugu icin yetisirim dedi ya surmezse bu doktorum konuskan o sezeryanci cok sessiz doktor degistirsemmi degistirmesemmi bilemedim
Sezeryan normal ikisinde de ters bi durun yoksa 1 gün yatırıyolar canım. Bi de devlet hastanesinde normal doğumda doktorun hiç bi etkisi yok ebeler dogurtuyo özelde doktor giriyodur herhalde tam bilmiyorum
geçen hafta babam öksürük sebebiyle doktora gidip tahlil, endoskopi vs yaptırmış. akciğerde sanırım yara görülmüş ve parça alınmış... benden gizliyorlardı bu hafta pataloji sonucu bekliyoruz.. sizden rica babama dua edermisiniz?