2017 Şubat Anneleri

Günaydın kızlar...
Maaşallah göbüşler büyümüş artık.
Benim göbüş hiç ilk oğlumda ki gibi değil. İçeri doğru büyüyor sanki :))
Görenler hiç hamile olduğuma inanmıyor. Burda 1 kere resim paylaşmıştım. O bile şuan ki göbekten daha büyük valla :))
İlk oğlumda 6.cı ayda hamile eteği ,iç çamaşırı filan giymeye başlamıştım bile. Bunda hala normal eşofmanlarımla takılıyorum. Tabi belleri artık yavaş yavaş rahatsız ediyor ama yine de ilki gibi büyümedi göbüş.
Bu duruma seviniyorum aslında çünkü oğluşla yerlerde oynarken büyük göbüşle çok zorlanırdım herhalde. En azından her işimi rahat rahat yapmaya devam edebiliyorum :)

katipcan6868 ,sezeryanda 1 veya 2 gece kalmanın çok bi önemi yok gibi aslında.
1 hafta kalıp rahat rahat iyileşemedikten sonra 2.ci günü de hastanede geçirmek eziyet gibi bence.
Onun yerine mis gibi evimde banyo yapar dinlenirim diye düşünüyorum.
Zaten ilk gün en yoğun ağrıların olduğu gün. Bol bol yürüyüş yaptırıyorlar o halinle. Bütün ihtiyaçlarında refakatçin yardımcın oluyor. Hemşire sadece gelip arada ağrı kesici filam veriyor o kadar.
E hal böyleyken refakatçiyle evde iyileşmek daha keyifli :)

kalimero87 ,çok geçmiş olsun canım. İnş güzel sonuç alırsınız

Gunaydin,benim de ilk.kizimdaki gibi degil mide gobek bir sanki:))birden kilo aldim ben ilkinde bu gobekle 8 ayliktim nerdeyse:))her gebelik farkli oluyormus onu anladim bu sefer

Çok geçmiş olsun.. Allah güzel haberler almayı nasip etsin.. güzel düşünün güzel olsun Allah ın izniyle..

Ehehhe önemli bi ayrıntı haklısın ama ne yeşili diyorlar ona hatırlayamadım onu pek beğendim sanırsam belki kararım değişmezse onu alıcim
Bu arada Bebek arabasını ne yaptın aldın mı?
benim travel sistemi yeni sattım :) bugün cybex i alıcam bi kaç güne gelir heralde.. Birkaç kere kuzenin maclaren i kullandım offf ne rahatlıkmış resmen işkence çekmişim travel sistemde

alır alır benim aldığım küçücük çantaya bezler ıslak mendil yedek 2 kıyafet meyve mama vs sığıyor.. Çok kalın yün sığmaz ama penye rahat sığar

Öyle Can'ım geçen sene ihtiyaçtan çalışmaya çalıştım zaten ama geç başlamıştım onun zararı oldu geçen sene temel yaptım ams bu sene hiç çalışmak gelmiyor işimden daha baslayamadım senin bölümün nedir

nacizzne mağaza görevlilerin satmak için mış muş diyeceğine gerçekleri yazayım oğlum 4 aydan sonra anakucağına sığmadı :) pusetine geçtik ondada oturmadı. aldığım casual cadillac air travel sistemdi ki bence kaliteli güzel ama resmen işkenceydi katla koy vs. onun yüzünden bagaj komple dolduğu için bir yere gideceğimizde port bagaj almak zorunda kaldık aracın tepesine.. Kuzende aynısından almıştı 3 ay önce sattı ve baston puset aldı yani bebek 10 aylıkken falan maclaren aldı okadar memnunki casual da durmayan bebek orda uyuyor yani 3 yaşa kadar gerek yok vs diyenler az biraz atıyor ya da bebeklerden haberleri yok benimki de binmiyor travel sistemi yeni sattım cybex onyx baston puset alıcam anakucağını da adaptörle takılabilen cybex ya da maxicosi alıcam. oyüzden kesinlikle tavsiyem travel sistem almayın. hatta bulabiliyorsanız maclarenin anakucağı takılabilen baston puseti var evladiyelik kullanırsın 1000 tl bile olsa çin malına boşa para vermeyin yazık..

benim travel sistemi yeni sattım :) bugün cybex i alıcam bi kaç güne gelir heralde.. Birkaç kere kuzenin maclaren i kullandım offf ne rahatlıkmış resmen işkence çekmişim travel sistemde
Dimi maclarenlarda az pahalı değil ama şimdi

Hangi siteleri kullanıyorsun satış için? Birkaç Önerim var Bebecruz,kidimami bu ikisinin uygulaması var indirebilirsin.
Sahibinden ve tutumluanne.

Sahibinden'den ana kucağı aldım ekonomik oluyor böyle sitelerden temiz ürünler almak :)

15 kilo çok normal Can'ım ben 28 kilo aldım ve hepsini vermeden tekrar hamileyim 2 çoçukla da zor veririm Artuk kilolu olmaktan nefret ediyorum tanende şimdiden 7 kilo aldım

alır alır benim aldığım küçücük çantaya bezler ıslak mendil yedek 2 kıyafet meyve mama vs sığıyor.. Çok kalın yün sığmaz ama penye rahat sığar
Zaten çok beğendim hatunun ürünlerini başka bişeyi gözüm görmüyor filli olana fena taktım gerçi kelebeklisi de çok hoş bakalım bi karar verebilirsem

Hakkaten allah korusun birşey varsa sorumlulugu kim alacak? Sana bir çözüm bulmalari lazım valla. ..

Eki Görüntüle 1895150 Bugün çarşiya ciktim kizlar bu arabadan yaklaşı 9 10 tane gördum bayada hafif gibi görünuyodu

Bu hangi modeldi canım?

Ben çok üzülüyorum yaaa hiç dinlenemiyorum adam akıllı beslenemiyorum. Ceviz balık falan yiyemedim etten zaten tiksiniyorum. Hergün birsürü yolu yürümek zorundayım. Inan işe gitmeden yoruluyorum o yolu yürürken

Çocuğum besinsiz kalacak diye ödüm patlıyor kan tahlili verdim düşük çıkmaz inşallah. Kilo almayı tercih ederdim valla

letgo sahibinden zubizu tutumluanne bebcruz a koydum :) sahibinden den gitti sonunda :)
anakucağınıda 2.el alıcam çok temiz bulunuyor gerçekten zaten kullanacağım 4-5 ay

bu arada maclaren quest i 2 ay oldu gerçi ama 1000 tl ye aldı yani anakucağına 300 versen şuan satılan travel sistemlerden ucuza geliyor bence çok mantıksız değil...

Dikkat et Can'ım benim de hamilelikte iştahım çok acık et yumurta yoğurt ceviz filan iyi tüketiyorum daha doğrusu cajım çekiyor ekmegi bir azaltsam yetecek SANırım ama olmuyor olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…