Gunaydin,benim de ilk.kizimdaki gibi degil mide gobek bir sanki:))birden kilo aldim ben ilkinde bu gobekle 8 ayliktim nerdeyse:))her gebelik farkli oluyormus onu anladim bu seferGünaydın kızlar...
Maaşallah göbüşler büyümüş artık.
Benim göbüş hiç ilk oğlumda ki gibi değil. İçeri doğru büyüyor sanki :))
Görenler hiç hamile olduğuma inanmıyor. Burda 1 kere resim paylaşmıştım. O bile şuan ki göbekten daha büyük valla :))
İlk oğlumda 6.cı ayda hamile eteği ,iç çamaşırı filan giymeye başlamıştım bile. Bunda hala normal eşofmanlarımla takılıyorum. Tabi belleri artık yavaş yavaş rahatsız ediyor ama yine de ilki gibi büyümedi göbüş.
Bu duruma seviniyorum aslında çünkü oğluşla yerlerde oynarken büyük göbüşle çok zorlanırdım herhalde. En azından her işimi rahat rahat yapmaya devam edebiliyorum :)
günaydın hanımlar,
geçen hafta babam öksürük sebebiyle doktora gidip tahlil, endoskopi vs yaptırmış. akciğerde sanırım yara görülmüş ve parça alınmış... benden gizliyorlardıbu hafta pataloji sonucu bekliyoruz.. sizden rica babama dua edermisiniz?
benim travel sistemi yeni sattım :) bugün cybex i alıcam bi kaç güne gelir heralde.. Birkaç kere kuzenin maclaren i kullandım offf ne rahatlıkmış resmen işkence çekmişim travel sistemdeEhehhe önemli bi ayrıntı haklısın ama ne yeşili diyorlar ona hatırlayamadım onu pek beğendim sanırsam belki kararım değişmezse onu alıcim
Bu arada Bebek arabasını ne yaptın aldın mı?
alır alır benim aldığım küçücük çantaya bezler ıslak mendil yedek 2 kıyafet meyve mama vs sığıyor.. Çok kalın yün sığmaz ama penye rahat sığarAy evet çantanın kendi ağırlığı önemli bi mevzuymuş bide içini doldurunca çekilmez olduğu söylenir ama sizce bu çantanın için battaniye filanda alır mı? Yedek kıyafet,bez,krem,ıslak mendil,biberon işte alınabilecek herşeyi?
Öyle Can'ım geçen sene ihtiyaçtan çalışmaya çalıştım zaten ama geç başlamıştım onun zararı oldu geçen sene temel yaptım ams bu sene hiç çalışmak gelmiyor işimden daha baslayamadım senin bölümün nedirAynen ben de 2 kez gördüm iki memeden de biraz biraz emzirdiğimi. Mükemmeldi :)
Amin. Canm hiç değilse bir mesleğin var. Dünya hali, elinde mesleğinin olması gibi yok. Eşimin o konuda hakkını yiyemem. Her hafta ev ödevi okudu ben cevap anahtarı çıkarıp verdim en az 1500 sy. Yemeği ben pişirdim o topladı
Hakkını o konuda ödeyemem
Canm ne demek suya düştü her türlü atanırsın. Eğitimdeyiz'den video ders satın al, ihtiyaç Kpss kampı çok faydalı onda online
Bak ben mezun olalı 6 sene olmuştu ve özel sektörde çalışırken bile oldu. Yeter ki kendine güven
Benim kaynanam maşallah şeytanı suya götürüp susuz getirir de işte, kocamın annesidir diye saygı duydum her zaman. Yoksa yaptıklarını yazsam bestseller roman olur
Canm foto ekleyeyim benim de belim kalınlaştı ama daha çok büyümedim
Sezeryan olan arkadaşlarım hep 1 gün kaldı
O sanırım bünyenin iyileşmesine göre
Foto at hadi :) güle güle kullansın kuzucuk
Lcwaikiki ve morhipo
Hayırlı olsun Can'ım çok güzeller ama çok şey alma bir sürü de hediye geliyorEki Görüntüle 1895519 Bu arada alışveriş çılgınlığım başladı :) Allah kullandığını görmeyi de nasip etsin inşallah
nacizzne mağaza görevlilerin satmak için mış muş diyeceğine gerçekleri yazayım oğlum 4 aydan sonra anakucağına sığmadı :) pusetine geçtik ondada oturmadı. aldığım casual cadillac air travel sistemdi ki bence kaliteli güzel ama resmen işkenceydi katla koy vs. onun yüzünden bagaj komple dolduğu için bir yere gideceğimizde port bagaj almak zorunda kaldık aracın tepesine.. Kuzende aynısından almıştı 3 ay önce sattı ve baston puset aldı yani bebek 10 aylıkken falan maclaren aldı okadar memnunki casual da durmayan bebek orda uyuyor yani 3 yaşa kadar gerek yok vs diyenler az biraz atıyor ya da bebeklerden haberleri yokMerhabalar. Ebebek'e baktim casual solo icin ama maalesef magazalarda bulamazsiniz sadcee internette satisi var dediler. Sanirim istanbul tekirdag vs taraflarindaki magazalara gonderebilirlermis ama burdaki magazalara gelmez zor dediler. Ben izmirdeyim bu arada. Ama ikizleri olan bir arkadasim casual solo comfort kullaniyoruz ve cok memnunuz diye sabahin korunde bana mesaj attigi icin haberim oldu indirimden. Ebebekteki saticinin soylediklernden aklimda kalan birkac seyi soyleyebilirim ama. Ben istedigimin kolay acilip kapanmasi, arabanin bagajina sigmasi ve cok agir hantal bir araba olmamasini istedigimi soyledim. Oyle bir travel sistem.zor bulunur dedi. Casuallar genelde kapaninca buyuk oluyorlar dedi ki birkac modeli gosterdi gercekten de oyleydi. Bir de travel sistem alinca genelde annelerin 1,5-2yas civari baston aldiklarini soyledi. Ben de cift masraf yapmak istemiyorum dedigim icin ebebek'in kendi uretimi olan ama cinde uretilen joie diye bir markanin bir modelini gosterdi. Dyaanikli oldugunu ustune oturarak gosterdi. Hafif, kolay acilip kapaniyormus. Ana kucagi ustune oturuyormus. Yaklasik 1000civari fiyati. Maliyet olarak esimin hosuna gitti ama arastirmak iatedigimi soyledim.
Yine mamas papas armadillo flip xt ve maxi cosi cabriofix anakucagini sordum. Istedigim ozellikler bu ikilide varmis ve genelde anneler 3yasa kadar bastona ihtiyac duymuyormus. Sonrasinda da zaten cogu bebek icin pusete ihtiyac olmuyormus. Maxicosi anakucaklari en iyileriymis. Bu ikilinin fiyati da 2400 civari oluyormus. Fiyat tabi esimin hosuna gitmedigi gibi ben mamas papasin kalitesini goruntusunu guzel buldugum icin gozum su an baska birsety gormuyor :)
Edindigim bilgiler bunlar.
Dimi maclarenlarda az pahalı değil ama şimdibenim travel sistemi yeni sattım :) bugün cybex i alıcam bi kaç güne gelir heralde.. Birkaç kere kuzenin maclaren i kullandım offf ne rahatlıkmış resmen işkence çekmişim travel sistemde
15 kilo çok normal Can'ım ben 28 kilo aldım ve hepsini vermeden tekrar hamileyim 2 çoçukla da zor veririm Artuk kilolu olmaktan nefret ediyorum tanende şimdiden 7 kilo aldımBen de çok kilo aldım ya. Kizım da toplam 15 kilo almıştım bunda daha şimdiden 7 kilo falan aldım göbeğimde daha fazla çıktı aman alınan kilo olsun kızımda hiç bi çaba sarf etmekten yediklerime de dikkat etmeden kolayca vermiştim şimdi 2 cocuk olcak yine veririm diyorum ama bakalım. Senin ilki ne kadarlık
Zaten çok beğendim hatunun ürünlerini başka bişeyi gözüm görmüyor filli olana fena taktım gerçi kelebeklisi de çok hoşalır alır benim aldığım küçücük çantaya bezler ıslak mendil yedek 2 kıyafet meyve mama vs sığıyor.. Çok kalın yün sığmaz ama penye rahat sığar
Eki Görüntüle 1895150 Bugün çarşiya ciktim kizlar bu arabadan yaklaşı 9 10 tane gördum bayada hafif gibi görünuyodu [/QU
hiç hafif değil
varsa etrafında minik yeğen vs onla sürmeye çalış kucağında o varken katlayıp araba bagajına koyuyomuş gibi yapmaya çalışahh ahh zamanında kimse bana bunları söylemedi
Ya ben dun dra gittim ayribtiliya randevu almak icin 20+5 gunluk bebek neymis 17 18 haftalarda sira veriliyomus ben gec kalmisim bu haftaalrda verilmiyomus 3 lu testi yaptinmi desi yok dedim istemedim dedim e neymis 3lu test olmayinca cekmiyolarmis ayrinliyi ee dedim siz sordunuz istemiyorum dedim size bana bu bilgiyi neden vermedinjz deidm hicbisi diyemedi ya bu ay oylr sikisik bi haldeyizki ben ozele gidip cektiremicem ayribtiliyi yani her halukarda gec kaliyorum nasi insan bunalr ya hep beni mi bulir boylesi yacok ofkeliyim suan ya tamam sagliyi iyi dedi ama ic organlari ne durumda dogumda bi sikinti olunca hizli mudehale edilmwsi gerekiyo simdi bisi olsa nerde sikinti bilemicez ee nolcak bkide gec kalincak ya bisi olirsa ne rahatlar mezheplei genis ya
Eki Görüntüle 1895150 Bugün çarşiya ciktim kizlar bu arabadan yaklaşı 9 10 tane gördum bayada hafif gibi görünuyodu
Kim ya kim o iki kilo alanlar?7-8 kilo almis biri olarak boyle seyler duyunca kendime kusuyorum. Zaten bugun de bi arkadasim geldi ben butun gebeligim boyunca 8 kilo aldim dedi. Yemek yiyordum o ara cok da sevdigim bi arkadasimdir 12 senedir her sikintimda yanimdadir ama dusunun yani onun bile girtlagina catali saplayasim geldi... hamilelik beni psikopat mi yapti
letgo sahibinden zubizu tutumluanne bebcruz a koydum :) sahibinden den gitti sonunda :)Dimi maclarenlarda az pahalı değil ama şimdi
Hangi siteleri kullanıyorsun satış için? Birkaç Önerim var Bebecruz,kidimami bu ikisinin uygulaması var indirebilirsin.
Sahibinden ve tutumluanne.
Sahibinden'den ana kucağı aldım ekonomik oluyor böyle sitelerden temiz ürünler almak :)
bu arada maclaren quest i 2 ay oldu gerçi ama 1000 tl ye aldı yani anakucağına 300 versen şuan satılan travel sistemlerden ucuza geliyor bence çok mantıksız değil...Dimi maclarenlarda az pahalı değil ama şimdi
Hangi siteleri kullanıyorsun satış için? Birkaç Önerim var Bebecruz,kidimami bu ikisinin uygulaması var indirebilirsin.
Sahibinden ve tutumluanne.
Sahibinden'den ana kucağı aldım ekonomik oluyor böyle sitelerden temiz ürünler almak :)
Zaten çok beğendim hatunun ürünlerini başka bişeyi gözüm görmüyor filli olana fena taktım gerçi kelebeklisi de çok hoşbakalım bi karar verebilirsem
Dikkat et Can'ım benim de hamilelikte iştahım çok acık et yumurta yoğurt ceviz filan iyi tüketiyorum daha doğrusu cajım çekiyor ekmegi bir azaltsam yetecek SANırım ama olmuyor olmuyorBu hangi modeldi canım?
Ben çok üzülüyorum yaaahiç dinlenemiyorum adam akıllı beslenemiyorum. Ceviz balık falan yiyemedim etten zaten tiksiniyorum. Hergün birsürü yolu yürümek zorundayım. Inan işe gitmeden yoruluyorum o yolu yürürken
Çocuğum besinsiz kalacak diye ödüm patlıyorkan tahlili verdim düşük çıkmaz inşallah. Kilo almayı tercih ederdim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?