2017 Şubat Anneleri

letgo sahibinden zubizu tutumluanne bebcruz a koydum :) sahibinden den gitti sonunda :)
anakucağınıda 2.el alıcam çok temiz bulunuyor gerçekten zaten kullanacağım 4-5 ay
Letgoyu nedense bi sevemedim ama zubizuyu radara alayım :) aynen çok kullanılmadığından genelde temiz oluyor ana kucakları

bu arada maclaren quest i 2 ay oldu gerçi ama 1000 tl ye aldı yani anakucağına 300 versen şuan satılan travel sistemlerden ucuza geliyor bence çok mantıksız değil...
1000₺ mi ben ne zaman baksam 1300-1500₺ civarıydı üstelik ana kucağı hariç nerden bakmıştın sen?

Arabayı Almanya'dan getirtiyorum bu ay elime geçer 450€ aldım trilogyi

15 kilo çok normal Can'ım ben 28 kilo aldım ve hepsini vermeden tekrar hamileyim 2 çoçukla da zor veririm Artuk kilolu olmaktan nefret ediyorum tanende şimdiden 7 kilo aldım
Bakalım bunda kaç alıcam. Şimdiden bozma canım moralinı sağlıkla doğsunlar da bi şekilde verilsin inşallah.

Geçen sene kızım daha kücük dedim sınava bile girmedim. Bu seneye erteledim. Hamile kalınca bu sene de gitti kızımdan dinlenmeye fırsat bulamıyorum ders nereye çalışcam ya hiç başlayamıcam bile. Şimdi bi de mülakat cikardilar iyice hevesim kacti. Boşuna mı okuduk yani.çok üzülüyorum ben de

Geçmiş olsun Allah şifa versin güzel haberler gelir inşallah

2. Kez anne olanlardan yorum istiyorum..
Ev tipi Ana kucagi ne ise yariyor? Iş görüyor mu ? Cocuk sallamak iyi degil diyolar bu sirf sallamak icin mi? Kafamda deli sorular :) suan onu arastriyorum?

Ev tipi Ana kucagi ne ise yariyor? Iş görüyor mu ? Cocuk sallamak iyi degil diyolar bu sirf sallamak icin mi? Kafamda deli sorular :) suan onu arastriyorum?
Guzel bir soru,ana kucagini soyle rahatlikla.kullandim mesela mutfakta is yaparken masanin uzerine yada yere koyardim beni izlerdi yanimda olurdu,hatta oyle ki bazen uyur kalirdi izlerken:))disari cikarken kucaginda uyutmak yerine anakucagina yatirirsin uyur rezil olmaz cocuk,arabada kucaginda tutmak yerine amakucagina kemeriyle takip yaninda rahatca oturabilirsin,yani cocugun kucuk yatagi,arabasi gibi dusun rahatlik saglarmi bence sagliyor yani al dursun ikinciyi de buyutur,ben kullandim ikinciye yine kullancam,uyumasi icin sallamadim hic zaten icinde uyuyakaldi kendiliginden is gordu kisacasi,herkese gore degisir bu ama benim fikrim ise yarar olmasi

Benim ilk olacak nasipse yinede kendi fikrimi paylaşayım.
Ben oda yapıcam mesela gece benim yanımda yatması için beşik tipi bi ana kucağı verildi bana onu gün içerisinde nerde çok vakit geçireceksem oraya taşıyabilirim dinleneceğim günlerde de odasındaki beşiğinde yatırmak istiyorum tabi bende odada olacağım gibi
Ev içi telsiz de var ama sanırım kendi gözüm gibi olmayacak o nerde ben orda

Ben kullandım ev tipini. Sallamaktan ziyade bebekle daha aktif olmak adına kullandım. Gittiğim odaya götürüyordum. Mesela Yemek yaparken oda yanımda oluyordu vs. Oturma odasında yanımda oluyordu. Kucağa alıştırmamak içinde iyi oluyor. Yatarken ilk bir kaç ay yatak odasında da onda yatırdım sonra odasında başladı yatmaya. Olmazsa olmaz birşey değil ama faydasınıda bu yönde gördüm.

@Ecrin ensar bebek_elif ,ben de devletten randevu alamadım maalesef. Maddi yetersizlikten özele gidemeyecektim ama bu ay dr.randevumda doltorum mutlaka tavsiye etti. Eşimde bulup buluşturup götürecek artık özele.
Yani 250-300 dediğin sağlığın yanında bi hiç kalıyor aslında. Yeter ki kafamız rahat olsun.. Bu arada ben 23+6 da gideceğim. Yani yarın....

Ben ilk çocuğumda almıştım ve 2 haftalıkken içine koymaya başladım. Titreşimi çok rahatlatıyordu ve iş yaparken filan her gittiğim odaya yanımda taşıyordum. Böylece hem gözümün önünde oluyordu hem de o bensiz yalnız kalmıyordu
Öyle çok pahalı bir şeye de gerek yok. Bizimki fisher price neşeli zürafa modeliydi ve yetti.

selam tatlı anneler. biz bugün tetanoz aşımızı olduk. ama hiç kalp dinleme felan yapmadan direk vurdu iğneyi.

selam tatlı anneler. biz bugün tetanoz aşımızı olduk. ama hiç kalp dinleme felan yapmadan direk vurdu iğneyi.
Bende geçen hafta aşımı vuruldum ardından kalbi dinledik
Kimi önce dinleyip sonra aşı yapıyor kimi hiç dinlemiyor kimi de açıdan sonra dinliyor ilginç

Hakkaten allah korusun birşey varsa sorumlulugu kim alacak? Sana bir çözüm bulmalari lazım valla. ..

Haklisin kuzum ama harbiden bulamicam ve inan oyle bi sikisik durumdayim ki boyle zamanda ne yazikki yakinlarin bile uzaklarinda oluyo onemli ypilmadi lazim diyorum bana soyledikleri sey ne gerek var baska bisi yok bisi olsa aldiricanmilar var gene bisi yok esimle bi yolunu bulmaya calisiyoruz suan 21 haftaligim eger bukirsak ki insaAllah yaptiricam yarin yada ogleden sorna tekrar develte gidicem bi sansimi deneyecem tekrar bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…