senin kız inatçıymis cnm benimki hiç ugrastirmadan pozlar verdi sürekli izliyorum çok güzel bi duyguyeterki sağlıklı olsunlar doğduğunda görüceksin nasıl olsa annesi
bakalım 9.ayı sonunda aynı şeyleri mi düşüncezMasaallah subat anneleri!! Hepinizi cok guzel gordum:)))
inşallah sonuçları dilediğiniz gibi güzel çıkar.. Rabbim yardımcınız olsun..günaydın hanımlar,
geçen hafta babam öksürük sebebiyle doktora gidip tahlil, endoskopi vs yaptırmış. akciğerde sanırım yara görülmüş ve parça alınmış... benden gizliyorlardıbu hafta pataloji sonucu bekliyoruz.. sizden rica babama dua edermisiniz?
2. Kez anne olanlardan yorum istiyorum..
Ev tipi Ana kucagi ne ise yariyor? Iş görüyor mu ? Cocuk sallamak iyi degil diyolar bu sirf sallamak icin mi? Kafamda deli sorular :) suan onu arastriyorum?
Ya 2 gündür bebek arabası bakıyoruz ama kafayı yemek üzereyim ne zormuş yaa.. çok fazla para vermek istemiyorum ama kullanışlı da olsun istiyorum.. beynim yandı bakmaktan incelemekten okumaktan
Geçmiş olsun Allah şifa versingünaydın hanımlar,
geçen hafta babam öksürük sebebiyle doktora gidip tahlil, endoskopi vs yaptırmış. akciğerde sanırım yara görülmüş ve parça alınmış... benden gizliyorlardıbu hafta pataloji sonucu bekliyoruz.. sizden rica babama dua edermisiniz?
Günaydın kızlar...
Maaşallah göbüşler büyümüş artık.
Benim göbüş hiç ilk oğlumda ki gibi değil. İçeri doğru büyüyor sanki :))
Görenler hiç hamile olduğuma inanmıyor. Burda 1 kere resim paylaşmıştım. O bile şuan ki göbekten daha büyük valla :))
İlk oğlumda 6.cı ayda hamile eteği ,iç çamaşırı filan giymeye başlamıştım bile. Bunda hala normal eşofmanlarımla takılıyorum. Tabi belleri artık yavaş yavaş rahatsız ediyor ama yine de ilki gibi büyümedi göbüş.
Bu duruma seviniyorum aslında çünkü oğluşla yerlerde oynarken büyük göbüşle çok zorlanırdım herhalde. En azından her işimi rahat rahat yapmaya devam edebiliyorum :)
İngilizce canmÖyle Can'ım geçen sene ihtiyaçtan çalışmaya çalıştım zaten ama geç başlamıştım onun zararı oldu geçen sene temel yaptım ams bu sene hiç çalışmak gelmiyor işimden daha baslayamadım senin bölümün nedir
Bu hangi modeldi canım?
Nerde bu çantalar?
Ben çok üzülüyorum yaaahiç dinlenemiyorum adam akıllı beslenemiyorum. Ceviz balık falan yiyemedim etten zaten tiksiniyorum. Hergün birsürü yolu yürümek zorundayım. Inan işe gitmeden yoruluyorum o
Çocuğum besinsiz kalacak diye ödüm patlıyorkan tahlili verdim düşük çıkmaz inşallah. Kilo almayı tercih ederdim valla
benim detaylı usg tarihim 18 ekim çok geç olmaz değilmi
chicconun liteway baston modellerine baksana hem uygun hemde kaliteli.
travel mi aruyorsun yoksa.. e bebekten bi ardaş almış bak burdan 550 küsür tl travel seti joie marka mı neydi
gidip görme durumunuz varsa önceden gidin bi görün sonra neresi uygunsa ordan alırısnız internetten felanBaston istemiyorum başlangıçta yaaçift yönlü olsun olsun travel önerilmese de dediğim gibi başlangıçta öyle alıcam sonra dönerim bastona.. bakayım dediğine.. ya 700-800 arası güzel arabalar var sanki ama emin olamıyorum. Casual travel indirimde mesela 1400 lerden 750 lere düşmüş beğendim aslında ama emin değilim almalı mıyım ki ?
Dur dur küme kimseyehttps://www.e-bebek.com/solo-comfort-travel-sistem-bebek-arabasi-p-cas-09vcant1/
Buna ne diyorsunuz bi bakın inceleyin gözünüzü seviyim kafam çok karıştıbakıp fikrini söylemeyene küsücem ona göre
ya ben de bakıyorum ama hiçbir fkirim yok. yepyeni chicco liteway var görümcemde onu verecek, baston düşünmeyenler neden düşünmüyor? ilk zamanlar kullanılmıyor mu yoksa? ay bu konuda çok cahilim. travel set dediklerinizin farkı ne oluyor kihttps://www.e-bebek.com/solo-comfort-travel-sistem-bebek-arabasi-p-cas-09vcant1/
Buna ne diyorsunuz bi bakın inceleyin gözünüzü seviyim kafam çok karıştıbakıp fikrini söylemeyene küsücem ona göre
Oğlum için hem travel sistem hemde baston aldım. Bastonu alma sebebim arabada az yer tuttuğundan. Arabayla gittiğimiz yerlerde onu kullandım. Bireysel gittiklerimde travel sistemi. Travel sistem en rahatı ama işte yer kaplama durumu var. Evin asansörlü ise oda sorun değil aslında ama işte araba bagajında falanda yer kaplıyor. Şuda varki. Bu yer kaplama olayı baston dısında hepsi için geçerli. Baston anne için rahat, hafif ve taşıması kolay ama bence bebek için kesinlikle değil. Ve hatta büyüyüncede çocuk için çokta rahat değil bence. Gerdirilmiş kumaşta oturuyor gibi oluyor çocuk. Benim bastonum orta kalitede bir araba. Oğlum oturunca ortaya doğru gömülüyor gibi bacakları birbirine yapışıyordu. Hamağa oturduğunu düşün onun gibi. Çok çok kalitelileri nasıldır bilmiyorum. Öyle netten falan olmaz bu iş. Git, bak, gör, elle, sür, kullan, kararını ver. sonra interneten araştırıp en uygun yerden al derim ben.https://www.e-bebek.com/solo-comfort-travel-sistem-bebek-arabasi-p-cas-09vcant1/
ya ben de bakıyorum ama hiçbir fkirim yok. yepyeni chicco liteway var görümcemde onu verecek, baston düşünmeyenler neden düşünmüyor? ilk zamanlar kullanılmıyor mu yoksa? ay bu konuda çok cahilim. travel set dediklerinizin farkı ne oluyor ki
Kızıma baby 2 go bebek arabası almıştık hiç memnun kalmadım doğrusu. Açıp kapaması zor yan tarafları çıkıp duruyo oturur pozisyonda bebeğin alanı da cok dar kalıyo tüm modelleri aynı değildir belki sizlere fikir olsun dedim
Dur dur küme kimseyeAhh bilen olsa yardımcı olurda kimsenin net bi fikri yok araba konusunda.. tecrübeli anneler de memnun değiller travel sistemden onlarda baston öneriyolar.. o yüzden kimse birbirine yardımcı olamıyo.. bana da ablamdan geldi travel sistem araba o yüzde rahatım.. =) Bendekinin markası Prego olması lazım balkonda duruyo eve gidince bakarım.. senin bu gönderdiğinin fonksiyonları ona çok benziyo.. ben de yeğenimde kullandığım kadarı ile söyleyeyim büyük ve ağır bu travel sistemler.. eğer tek başına kullanacaksan biraz zor oluyo bebekle falan.. ama sağlamlar ve çok rahat işini görürler.. pusetini oto koltuğu olarak kullanabilirsin ya da evde bebeği oturtmak yatırmak için de kullanabilirsin.. Galiba sen çift yönlü bakıyosun.. Bu da çift yönlü oluyo ama otomatik olmuyo.. Yani bebek pusette iken yapamıyosun.. puseti çıkarıp ters çevirip takıyosun.. youtube dan videoları vardır bi izle bence.. onun haricinde de kesinlikle mağzaya git ve güzelce incele.. Az para değiller sonuçta en uygunu 750 lira.. ,nşallah güzel ve uyguna bulursun..
Oğlum için hem travel sistem hemde baston aldım. Bastonu alma sebebim arabada az yer tuttuğundan. Arabayla gittiğimiz yerlerde onu kullandım. Bireysel gittiklerimde travel sistemi. Travel sistem en rahatı ama işte yer kaplama durumu var. Evin asansörlü ise oda sorun değil aslında ama işte araba bagajında falanda yer kaplıyor. Şuda varki. Bu yer kaplama olayı baston dısında hepsi için geçerli. Baston anne için rahat, hafif ve taşıması kolay ama bence bebek için kesinlikle değil. Ve hatta büyüyüncede çocuk için çokta rahat değil bence. Gerdirilmiş kumaşta oturuyor gibi oluyor çocuk. Benim bastonum orta kalitede bir araba. Oğlum oturunca ortaya doğru gömülüyor gibi bacakları birbirine yapışıyordu. Hamağa oturduğunu düşün onun gibi. Çok çok kalitelileri nasıldır bilmiyorum. Öyle netten falan olmaz bu iş. Git, bak, gör, elle, sür, kullan, kararını ver. sonra interneten araştırıp en uygun yerden al derim ben.
Fiyatı çok iyiymiş güle güle kullanın işallah. Ya internetten falan hep yüksek gidip mağazayla pazarlık yaptı burda özelcan diye bebek ürünleri satan mağaza var. Baya pazarlık yapıp aldılar mis gibi1000₺ miben ne zaman baksam 1300-1500₺ civarıydı üstelik ana kucağı hariç nerden bakmıştın sen?
Arabayı Almanya'dan getirtiyorum bu ay elime geçer 450€ aldım trilogyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?