2017 Şubat Anneleri

senin kız inatçıymis cnm benimki hiç ugrastirmadan pozlar verdi sürekli izliyorum çok güzel bi duygu yeterki sağlıklı olsunlar doğduğunda görüceksin nasıl olsa annesi

ay ne güzel yaa sen şanslısn,ben anca siyah beyaz ultrason fotolarına ideolarına filan bakıyorum,onda da zaten gölge gibi gözüküyor,pek birşey belli olmuyo.ama bu işin peşini bırakmam ,doktor sağolsun ne zaman istersen gel yeniden deneriz dedi..bir iki hafta sonra gitmeyi planlıyorum yine.çünkü kendi doktorumun renkli ultrasonu yok

Ya 2 gündür bebek arabası bakıyoruz ama kafayı yemek üzereyim ne zormuş yaa.. çok fazla para vermek istemiyorum ama kullanışlı da olsun istiyorum.. beynim yandı bakmaktan incelemekten okumaktan

Masaallah subat anneleri!! Hepinizi cok guzel gordum:)))
bakalım 9.ayı sonunda aynı şeyleri mi düşüncez önceleri 8.30 9 gibi sabah kahvaltısını yapınca 12 deki öğle yemeğine kadar acıkmıyodum son bi haftadır felaket acıkıyorum.. Artık öğün sayısını artırmam gerekecek sanırım bunlar kilo olarak dönüş yapacak gibi sanki

inşallah sonuçları dilediğiniz gibi güzel çıkar.. Rabbim yardımcınız olsun..

2. Kez anne olanlardan yorum istiyorum..
Ev tipi Ana kucagi ne ise yariyor? Iş görüyor mu ? Cocuk sallamak iyi degil diyolar bu sirf sallamak icin mi? Kafamda deli sorular :) suan onu arastriyorum?

Ben beşiği mobilya aldıgım için oturma odası ya da mutfakta kullanmak için aldım, iyide yapmışım diyorum
Bu defa küçük sallanan hafif bir beşik alıcam tasınabilecek, biraz derin olsun istiyorum
Oğlumu hep salladım bunda niyetim yok sallamaya ama genelde bebeğin istediği oluyor büyük konusmuyorum

Selam kizlar ben de bugün tetanoz 2.dozumu vuruldum. Kalp dinlemesi ilk seferde yapmislardi bu sefer yapmadilar. Çünkü gebeleri 4 defa takipleri varmis biri agustos sonunda gittigimdi onda hem dinleyip hem asi hem kan almışlardı. 2.takibim 3 kasimdaymis o zaman dinlenecekmis kalp atisi ve kan alinacakmis. Bi de aralik 28de dedi. Yani sistemden gozukunce yapiyorlarmis oyle dediler. Ben de henuz hic kilo almadim boyum 1.75 kilom 70. O yüzden hiç basenim falan yok birazcik karnim var sadece

Ya 2 gündür bebek arabası bakıyoruz ama kafayı yemek üzereyim ne zormuş yaa.. çok fazla para vermek istemiyorum ama kullanışlı da olsun istiyorum.. beynim yandı bakmaktan incelemekten okumaktan

chicconun liteway baston modellerine baksana hem uygun hemde kaliteli.
travel mi aruyorsun yoksa.. e bebekten bi ardaş almış bak burdan 550 küsür tl travel seti joie marka mı neydi

Geçmiş olsun Allah şifa versin

Oh maşallah valla ne güzel. İlk çocukta kaç kilo almıştın ?

İngilizce canm

Çıkmaz çıkmaz merak etme :)

benim detaylı usg tarihim 18 ekim çok geç olmaz değilmi

Benim de 4 kasım. Öyle istedi doktorum

chicconun liteway baston modellerine baksana hem uygun hemde kaliteli.
travel mi aruyorsun yoksa.. e bebekten bi ardaş almış bak burdan 550 küsür tl travel seti joie marka mı neydi

Baston istemiyorum başlangıçta yaa çift yönlü olsun olsun travel önerilmese de dediğim gibi başlangıçta öyle alıcam sonra dönerim bastona.. bakayım dediğine.. ya 700-800 arası güzel arabalar var sanki ama emin olamıyorum. Casual travel indirimde mesela 1400 lerden 750 lere düşmüş beğendim aslında ama emin değilim almalı mıyım ki ?

gidip görme durumunuz varsa önceden gidin bi görün sonra neresi uygunsa ordan alırısnız internetten felan

https://www.e-bebek.com/solo-comfort-travel-sistem-bebek-arabasi-p-cas-09vcant1/

Buna ne diyorsunuz bi bakın inceleyin gözünüzü seviyim kafam çok karıştı bakıp fikrini söylemeyene küsücem ona göre
Dur dur küme kimseye Ahh bilen olsa yardımcı olurda kimsenin net bi fikri yok araba konusunda.. tecrübeli anneler de memnun değiller travel sistemden onlarda baston öneriyolar.. o yüzden kimse birbirine yardımcı olamıyo.. bana da ablamdan geldi travel sistem araba o yüzde rahatım.. =) Bendekinin markası Prego olması lazım balkonda duruyo eve gidince bakarım.. senin bu gönderdiğinin fonksiyonları ona çok benziyo.. ben de yeğenimde kullandığım kadarı ile söyleyeyim büyük ve ağır bu travel sistemler.. eğer tek başına kullanacaksan biraz zor oluyo bebekle falan.. ama sağlamlar ve çok rahat işini görürler.. pusetini oto koltuğu olarak kullanabilirsin ya da evde bebeği oturtmak yatırmak için de kullanabilirsin.. Galiba sen çift yönlü bakıyosun.. Bu da çift yönlü oluyo ama otomatik olmuyo.. Yani bebek pusette iken yapamıyosun.. puseti çıkarıp ters çevirip takıyosun.. youtube dan videoları vardır bi izle bence.. onun haricinde de kesinlikle mağzaya git ve güzelce incele.. Az para değiller sonuçta en uygunu 750 lira.. ,nşallah güzel ve uyguna bulursun..

https://www.e-bebek.com/solo-comfort-travel-sistem-bebek-arabasi-p-cas-09vcant1/

Buna ne diyorsunuz bi bakın inceleyin gözünüzü seviyim kafam çok karıştı bakıp fikrini söylemeyene küsücem ona göre
ya ben de bakıyorum ama hiçbir fkirim yok. yepyeni chicco liteway var görümcemde onu verecek, baston düşünmeyenler neden düşünmüyor? ilk zamanlar kullanılmıyor mu yoksa? ay bu konuda çok cahilim. travel set dediklerinizin farkı ne oluyor ki

Oğlum için hem travel sistem hemde baston aldım. Bastonu alma sebebim arabada az yer tuttuğundan. Arabayla gittiğimiz yerlerde onu kullandım. Bireysel gittiklerimde travel sistemi. Travel sistem en rahatı ama işte yer kaplama durumu var. Evin asansörlü ise oda sorun değil aslında ama işte araba bagajında falanda yer kaplıyor. Şuda varki. Bu yer kaplama olayı baston dısında hepsi için geçerli. Baston anne için rahat, hafif ve taşıması kolay ama bence bebek için kesinlikle değil. Ve hatta büyüyüncede çocuk için çokta rahat değil bence. Gerdirilmiş kumaşta oturuyor gibi oluyor çocuk. Benim bastonum orta kalitede bir araba. Oğlum oturunca ortaya doğru gömülüyor gibi bacakları birbirine yapışıyordu. Hamağa oturduğunu düşün onun gibi. Çok çok kalitelileri nasıldır bilmiyorum. Öyle netten falan olmaz bu iş. Git, bak, gör, elle, sür, kullan, kararını ver. sonra interneten araştırıp en uygun yerden al derim ben.

Benim baston istemememdeki tek sebep bebeğin yüzünün bana dönük olamayacak olması. Yenidoğan sonuçta yüzünü görmem lazım sürerken diye düşünüyorum. Travel da arabanın normal pusetini çıkarıp yerine sadece ana kucağını takabiliyosun falan.. o kadar özellik var ki kafayı yedim

Ben baktım ama tek hoşuma giden yönü hafif ve çift yönlü olması oldu. Onun dışında belli canım çok uyduruk parçaları falan...

İzledim izledim videosunu.. travellar evet ağır ama baston hiç ama hiç istemiyorum başta. O yüzden mecbur..

Baston konusunda kesinlikle katılıyorum..

Benim icinde dayanikli olmasi bebegin rahat etmesi,cift yönlu olmasi önemli

bide ana kucagi onemli hem araba icin hemde ilk zaman kullnmak icin travel

olarakta,agirligi filan hepsinde ayni gibi yorumlarnizdan anladgm

kadaryla travellerin o yüzden chicco ya karar vermistim zaten kararimi degiştirmiycem

Magazada görme şansim yok malesef sipariş üzerine getiriyolar burda magazalardada yok internetten alicam bende

Baston arabalar 1 1 bucuk yastan sonra filan kullanlabiliyo diye biliyorm

1000₺ mi ben ne zaman baksam 1300-1500₺ civarıydı üstelik ana kucağı hariç nerden bakmıştın sen?

Arabayı Almanya'dan getirtiyorum bu ay elime geçer 450€ aldım trilogyi
Fiyatı çok iyiymiş güle güle kullanın işallah. Ya internetten falan hep yüksek gidip mağazayla pazarlık yaptı burda özelcan diye bebek ürünleri satan mağaza var. Baya pazarlık yapıp aldılar mis gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…