- 4 Şubat 2016
- 2.912
- 3.043
- 133
Benim de kizim olacak insallah. Benim basenlerimde bi genisleme yok henuz 2 kilo aldim suan. Gobegim var o da cok belirgin degil okuldaki ogretmen arkadaslarim oyle diyor ogrenciler de anlamadi henuz
Yok talep çok olunca artık yeni modellerinde yenidoğandan itibaren kullanabiliyorsun maclaren quest cybex onyx easywalker mini gibiBaston arabalar 1 1 bucuk yastan sonra filan kullanlabiliyo diye biliyorm
Baston arabalar 1 1 bucuk yastan sonra filan kullanlabiliyo diye biliyorm
Çok iyi fiyatFiyatı çok iyiymiş güle güle kullanın işallah. Ya internetten falan hep yüksek gidip mağazayla pazarlık yaptı burda özelcan diye bebek ürünleri satan mağaza var. Baya pazarlık yapıp aldılar mis gibi
Dahami rahat oluyo baston olmasi?travelleri varsa dedigin bastonlarin cift yönlu kullanilabilir onlarYok Normal bebek arabasının baston şeklinde tutulanları var da işte bebeğin yüzü sana dönük olamıyo malesef.. onun da bi anlamı yok bana göre..
Bendensin canım.ben de üzülüp duruyorum neden almadım bir sorun mu var diye sen spor falan mi yapiyorsun? Yoksa sadece çalışıyor musun
Benimkide chicco. Model aynımıdır bilmem ama sağlam ve rahat bir araba.Benim icinde dayanikli olmasi bebegin rahat etmesi,cift yönlu olmasi önemli
bide ana kucagi onemli hem araba icin hemde ilk zaman kullnmak icin travel
olarakta,agirligi filan hepsinde ayni gibi yorumlarnizdan anladgm
kadaryla travellerin o yüzden chicco ya karar vermistim zaten kararimi degiştirmiycem
Magazada görme şansim yok malesef sipariş üzerine getiriyolar burda magazalardada yok internetten alicam bende
Dahami rahat oluyo baston olmasi?travelleri varsa dedigin bastonlarin cift yönlu kullanilabilir onlar
Biz de çok alemiz cok alsak neden aldim bu kadar diye takardıkBendensin canım.ben de üzülüp duruyorum neden almadım bir sorun mu var diye sen spor falan mi yapiyorsun? Yoksa sadece çalışıyor musun
Eki Görüntüle 1895805 bak ne buldum varmis:)
Dikkat et Can'ım benim de hamilelikte iştahım çok acık et yumurta yoğurt ceviz filan iyi tüketiyorum daha doğrusu cajım çekiyor ekmegi bir azaltsam yetecek SANırım ama olmuyor olmuyor
Ewet pusetini cıkartip çevirmen gerekiyor bebegin yönunun degismesi içinTravel ını görmemiştim hiç .. ama Bebek arabasıyken çift yönlü yine olmuyor işte. Benim için çift yön çok önemli.
1 ay arayla benimki bu ayn 17 si sonraki ayin 17 si ilk dozu ne zaman yaptilar sanakizlar bugun saglik ocagindan aradilar asinin ikinci dozu icin 5. ayinda yapiliyomus diger asidan 2-3 hafta gecmesi gerekiyomus. yaptiran varmi erkenmi diye dusundumde
gecen ayin 18. yaptilar gecmis yani bir ay bide benimkini erken vurdular heralde 17+5 haftamdaydim soyledim ama sorun olmaz dedi simdide 22.haftamdayim merak ettimgim ikinci dozu kac haftakikken yapiyolar heralde bu haftalrda yada 24haftadan sonrami1 ay arayla benimki bu ayn 17 si sonraki ayin 17 si ilk dozu ne zaman yaptilar sana
kullanışlı al bence arabanız varsa eger hem otokoltugu hem anakucagı olan var bıyere gıdınce duruo ıcınde ıyı oluyor2. Kez anne olanlardan yorum istiyorum..
Ev tipi Ana kucagi ne ise yariyor? Iş görüyor mu ? Cocuk sallamak iyi degil diyolar bu sirf sallamak icin mi? Kafamda deli sorular :) suan onu arastriyorum?
Ya 2 gündür bebek arabası bakıyoruz ama kafayı yemek üzereyim ne zormuş yaa.. çok fazla para vermek istemiyorum ama kullanışlı da olsun istiyorum.. beynim yandı bakmaktan incelemekten okumaktan
https://www.e-bebek.com/solo-comfort-travel-sistem-bebek-arabasi-p-cas-09vcant1/
Buna ne diyorsunuz bi bakın inceleyin gözünüzü seviyim kafam çok karıştıbakıp fikrini söylemeyene küsücem ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?