2017 Şubat Anneleri

Benim de kizim olacak insallah. Benim basenlerimde bi genisleme yok henuz 2 kilo aldim suan. Gobegim var o da cok belirgin degil okuldaki ogretmen arkadaslarim oyle diyor ogrenciler de anlamadi henuz

Bendensin canım. ben de üzülüp duruyorum neden almadım bir sorun mu var diye sen spor falan mi yapiyorsun? Yoksa sadece çalışıyor musun

Baston arabalar 1 1 bucuk yastan sonra filan kullanlabiliyo diye biliyorm

Yok Normal bebek arabasının baston şeklinde tutulanları var da işte bebeğin yüzü sana dönük olamıyo malesef.. onun da bi anlamı yok bana göre..

Çok iyi fiyat
Demek pazarlık yapmak lazım bunu öğrendiğim iyi oldu :) gerçi joker ve ebebekte pazarlık yapılmıyor başka da yer bilmiyorum ya neyse..
Teşekkür ederim hayırlı günlerde kullanalım inşallah

Yok Normal bebek arabasının baston şeklinde tutulanları var da işte bebeğin yüzü sana dönük olamıyo malesef.. onun da bi anlamı yok bana göre..
Dahami rahat oluyo baston olmasi?travelleri varsa dedigin bastonlarin cift yönlu kullanilabilir onlar

Benimkide chicco. Model aynımıdır bilmem ama sağlam ve rahat bir araba.

Dahami rahat oluyo baston olmasi?travelleri varsa dedigin bastonlarin cift yönlu kullanilabilir onlar

Yok bastonun travel ı olmuyor.. normal basit bastonların bebek arabası gibi sağlam duranlarını düşün.. baston tek yönlü canım

Araba konusunda birşey daha eklemek istiyorum. Tentesi tam kapananları tercih edin.

Bendensin canım. ben de üzülüp duruyorum neden almadım bir sorun mu var diye sen spor falan mi yapiyorsun? Yoksa sadece çalışıyor musun
Biz de çok alemiz cok alsak neden aldim bu kadar diye takardık yok canim spor fln yapmiyorum 24 saat dersim var ama cok yoruluyorum yemek bile yapmiyorum bazen dusun ama 2 gundur falan istahim acayip acildi surekli acikiyorum sanirim kilo alma evresine girdim ben de

Dikkat et Can'ım benim de hamilelikte iştahım çok acık et yumurta yoğurt ceviz filan iyi tüketiyorum daha doğrusu cajım çekiyor ekmegi bir azaltsam yetecek SANırım ama olmuyor olmuyor

Aslında çok dikkat ederdim ama saldım nedense ya... bu aralar psikolojim sağlam değil ondan galiba

Yoğurt falan yiyorum ama ceviz çerezden falan gına geldi artık

Travel ını görmemiştim hiç .. ama Bebek arabasıyken çift yönlü yine olmuyor işte. Benim için çift yön çok önemli.
Ewet pusetini cıkartip çevirmen gerekiyor bebegin yönunun degismesi için

kizlar bugun saglik ocagindan aradilar asinin ikinci dozu icin 5. ayinda yapiliyomus diger asidan 2-3 hafta gecmesi gerekiyomus. yaptiran varmi erkenmi diye dusundumde

kizlar bugun saglik ocagindan aradilar asinin ikinci dozu icin 5. ayinda yapiliyomus diger asidan 2-3 hafta gecmesi gerekiyomus. yaptiran varmi erkenmi diye dusundumde
1 ay arayla benimki bu ayn 17 si sonraki ayin 17 si ilk dozu ne zaman yaptilar sana

1 ay arayla benimki bu ayn 17 si sonraki ayin 17 si ilk dozu ne zaman yaptilar sana
gecen ayin 18. yaptilar gecmis yani bir ay bide benimkini erken vurdular heralde 17+5 haftamdaydim soyledim ama sorun olmaz dedi simdide 22.haftamdayim merak ettimgim ikinci dozu kac haftakikken yapiyolar heralde bu haftalrda yada 24haftadan sonrami

2. Kez anne olanlardan yorum istiyorum..
Ev tipi Ana kucagi ne ise yariyor? Iş görüyor mu ? Cocuk sallamak iyi degil diyolar bu sirf sallamak icin mi? Kafamda deli sorular :) suan onu arastriyorum?
kullanışlı al bence arabanız varsa eger hem otokoltugu hem anakucagı olan var bıyere gıdınce duruo ıcınde ıyı oluyor

Ya 2 gündür bebek arabası bakıyoruz ama kafayı yemek üzereyim ne zormuş yaa.. çok fazla para vermek istemiyorum ama kullanışlı da olsun istiyorum.. beynim yandı bakmaktan incelemekten okumaktan

https://www.e-bebek.com/solo-comfort-travel-sistem-bebek-arabasi-p-cas-09vcant1/

Buna ne diyorsunuz bi bakın inceleyin gözünüzü seviyim kafam çok karıştı bakıp fikrini söylemeyene küsücem ona göre

Merhabalar. Ben de bir suredir bebek arabası bakıyorum ve tek basıma yapıyorum bunu nerdeyse, cunku bunu dusunup bu konuda bir arastırma yapmıyor esim. Kafam cok karıstı artık. Dediğiniz casual soloya bakmak için gittik biz ebebek'e. Daha önce de yazdım aslında izlenimlerimi ama cok geride kaldı. Aslında yokmus mağazalarda bu model. Belki istanbulda olabilirmiş. Baska casuala baktık ama kapanınca kucuk olmuyor maalesef, bagaja sıgmayabilir dedik. Ama cok ekonomik oldugu için de kafamız cok karıştı.
Aklımda olan ve istediğim iyi bir baston almak ve 1yas civarı kullanmaya baslamak ama o zamana kadar mecbur bir travel sistem sistem alacagım madem bari uygun birsey olsun diyorum. Kafam cok karısık aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…