İki ası arası 1ay olması gerekiyor. 18 hafta derseniz ilki, ikincisi 22haftada.gecen ayin 18. yaptilar gecmis yani bir ay bide benimkini erken vurdular heralde 17+5 haftamdaydim soyledim ama sorun olmaz dedi simdide 22.haftamdayim merak ettimgim ikinci dozu kac haftakikken yapiyolar heralde bu haftalrda yada 24haftadan sonrami
Biz de çok alemiz cok alsak neden aldim bu kadar diye takardıkyok canim spor fln yapmiyorum 24 saat dersim var ama cok yoruluyorum yemek bile yapmiyorum bazen dusun ama 2 gundur falan istahim acayip acildi surekli acikiyorum sanirim kilo alma evresine girdim ben de
baston alınca neden 1 yas sonra kullanıorsun bebek 6 aydan sonra ayarlı bebek arabasındada oturuo canım ondada oturabılıyorMerhabalar. Ben de bir suredir bebek arabası bakıyorum ve tek basıma yapıyorum bunu nerdeyse, cunku bunu dusunup bu konuda bir arastırma yapmıyor esim. Kafam cok karıstı artık. Dediğiniz casual soloya bakmak için gittik biz ebebek'e. Daha önce de yazdım aslında izlenimlerimi ama cok geride kaldı. Aslında yokmus mağazalarda bu model. Belki istanbulda olabilirmiş. Baska casuala baktık ama kapanınca kucuk olmuyor maalesef, bagaja sıgmayabilir dedik. Ama cok ekonomik oldugu için de kafamız cok karıştı.
Aklımda olan ve istediğim iyi bir baston almak ve 1yas civarı kullanmaya baslamak ama o zamana kadar mecbur bir travel sistem sistem alacagım madem bari uygun birsey olsun diyorum. Kafam cok karısık aslında.
sabahları aç karnıma tartıl bence akşamları baya farkediyoBen de daha haftasonuna kadar 1,700 almıştım cmt 2 kilo oldu bugün bi tartıldım 2,5 kilo olmuş n'oluyo ya 3 günde
Merhabalar. Ben de bir suredir bebek arabası bakıyorum ve tek basıma yapıyorum bunu nerdeyse, cunku bunu dusunup bu konuda bir arastırma yapmıyor esim. Kafam cok karıstı artık. Dediğiniz casual soloya bakmak için gittik biz ebebek'e. Daha önce de yazdım aslında izlenimlerimi ama cok geride kaldı. Aslında yokmus mağazalarda bu model. Belki istanbulda olabilirmiş. Baska casuala baktık ama kapanınca kucuk olmuyor maalesef, bagaja sıgmayabilir dedik. Ama cok ekonomik oldugu için de kafamız cok karıştı.
Aklımda olan ve istediğim iyi bir baston almak ve 1yas civarı kullanmaya baslamak ama o zamana kadar mecbur bir travel sistem sistem alacagım madem bari uygun birsey olsun diyorum. Kafam cok karısık aslında.
evet canm bende 22.haftamdayim demekki zamani gelmis ozaman takinti yapmim kendimeİki ası arası 1ay olması gerekiyor. 18 hafta derseniz ilki, ikincisi 22haftada.
Ben daha ilk dozu bile olmadim ekimin 25 ine vermisti tarihi. Cok mu gec anlamadimevet canm bende 22.haftamdayim demekki zamani gelmis ozaman takinti yapmim kendime
Kac haftalikken degil canm 20.haftadan sonra ilk doz ilk dozdan 1 ay sonrada 2. Yi yapiyolar diye biliyrm biraz erken yapmslar seninkini o zaman bildigim kadariyla ama 1 ayi gectiyse arasi git istersen yada aile hekimini arayip sorgecen ayin 18. yaptilar gecmis yani bir ay bide benimkini erken vurdular heralde 17+5 haftamdaydim soyledim ama sorun olmaz dedi simdide 22.haftamdayim merak ettimgim ikinci dozu kac haftakikken yapiyolar heralde bu haftalrda yada 24haftadan sonrami
Benimkinide 30 una vermisti gec verdi baya,bugun aradm 17 sinde dr randevum var dedim oluyosa asıyida ayni gun yapalim dedim olur dedi hemsire 17 sine cekti ilk dozuBen daha ilk dozu bile olmadim ekimin 25 ine vermisti tarihi. Cok mu gec anlamadim
zaten canm benm aile hekimi aradi gunum gelmis. ben sandum hafta onemki 1 ay gecti. evet benmkini erken vurdular ama 16 haftayi gecince basliyolarmis int. arasirdim 4. aya girince basliyomus brnde cok arada kalmistim korkmustum erken vuruldum fln diye ama sorun degilmisKac haftalikken degil canm 20.haftadan sonra ilk doz ilk dozdan 1 ay sonrada 2. Yi yapiyolar diye biliyrm biraz erken yapmslar seninkini o zaman bildigim kadariyla ama 1 ayi gectiyse arasi git istersen yada aile hekimini arayip sor
bilemiyorum canm ama genelde herkez olmus ilk dozunuBen daha ilk dozu bile olmadim ekimin 25 ine vermisti tarihi. Cok mu gec anlamadim
Iyi yapmissin bence benim de ayrintilim yarin ben de bi ugriyim olmadi cikista yaparsa bakalimBenimkinide 30 una vermisti gec verdi baya,bugun aradm 17 sinde dr randevum var dedim oluyosa asıyida ayni gun yapalim dedim olur dedi hemsire 17 sine cekti ilk dozu
Benim ilk olacak nasipse yinede kendi fikrimi paylaşayım.
Ben oda yapıcam mesela gece benim yanımda yatması için beşik tipi bi ana kucağı verildi bana onu gün içerisinde nerde çok vakit geçireceksem oraya taşıyabilirim dinleneceğim günlerde de odasındaki beşiğinde yatırmak istiyorum tabi bende odada olacağım gibi
Ev içi telsiz de var ama sanırım kendi gözüm gibi olmayacak o nerde ben orda
Ben kullandım ev tipini. Sallamaktan ziyade bebekle daha aktif olmak adına kullandım. Gittiğim odaya götürüyordum. Mesela Yemek yaparken oda yanımda oluyordu vs. Oturma odasında yanımda oluyordu. Kucağa alıştırmamak içinde iyi oluyor. Yatarken ilk bir kaç ay yatak odasında da onda yatırdım sonra odasında başladı yatmaya. Olmazsa olmaz birşey değil ama faydasınıda bu yönde gördüm.
Benim icinde dayanikli olmasi bebegin rahat etmesi,cift yönlu olmasi önemli
bide ana kucagi onemli hem araba icin hemde ilk zaman kullnmak icin travel
olarakta,agirligi filan hepsinde ayni gibi yorumlarnizdan anladgm
kadaryla travellerin o yüzden chicco ya karar vermistim zaten kararimi degiştirmiycem
Magazada görme şansim yok malesef sipariş üzerine getiriyolar burda magazalardada yok internetten alicam bende
Ben de daha haftasonuna kadar 1,700 almıştım cmt 2 kilo oldu bugün bi tartıldım 2,5 kilo olmuş n'oluyo ya 3 günde
Aynen çok iyi fikir lakin Benim içine yatak yaptırmam gerekiyor onu bi halletmem lazımBen de oda yapacağım. Bir de dediğin o ana kucağından alıp ilk zamanlarda yanımda onla yatırmayı düşünüyorum. Hem diğer odalarda da kullanılır.
Ne güzel çok imrendim.Inşallah ben de öyle yapabilirim kızımla
Katılıyorum sana. Chicco nun liteway modelini mi düşünüyorsun? O hem hafif hem de puset de eklenebiliyor
Evet işte 0 yastan itibaren diyor mesela maclarende. Ama karar verebilsem bir. Boylece anladım ki ben gercekten cok kararsız bir insanmısım..baston alınca neden 1 yas sonra kullanıorsun bebek 6 aydan sonra ayarlı bebek arabasındada oturuo canım ondada oturabılıyor
Erken olmaması önemli. Gec olması gibi bir problem olmaz. İki ası arasında 1ay olması önemli. Ben de daha yeni oldum ilk asımı.Ben daha ilk dozu bile olmadim ekimin 25 ine vermisti tarihi. Cok mu gec anlamadim
Aynen çok iyi fikir lakin Benim içine yatak yaptırmam gerekiyor onu bi halletmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?