2017 Şubat Anneleri

gecen ayin 18. yaptilar gecmis yani bir ay bide benimkini erken vurdular heralde 17+5 haftamdaydim soyledim ama sorun olmaz dedi simdide 22.haftamdayim merak ettimgim ikinci dozu kac haftakikken yapiyolar heralde bu haftalrda yada 24haftadan sonrami
İki ası arası 1ay olması gerekiyor. 18 hafta derseniz ilki, ikincisi 22haftada.

Bende de yapacak derman kalmıyor valla düşün bi de 18 saat benim dersim

Ama benim ev okul arası uzak. Daha bi de evim otobüs durağına da uzak. Hergün kocaman iki tane yokuşu çıkıyorum. Normalde iştahlı bir insanım ama kocaya kızdım canım sıkkın yemek yiyemiyorum açılır zaar benim iştahım da

baston alınca neden 1 yas sonra kullanıorsun bebek 6 aydan sonra ayarlı bebek arabasındada oturuo canım ondada oturabılıyor

Ben de daha haftasonuna kadar 1,700 almıştım cmt 2 kilo oldu bugün bi tartıldım 2,5 kilo olmuş n'oluyo ya 3 günde
sabahları aç karnıma tartıl bence akşamları baya farkediyo ben doktora da sabah 9.30 gibi gidiyorum hep ordaki kilomu da ona göre hesaplıyom

Bende burda mağazalarda görmedim zaten.. alırsam görmeden almış olucam galiba ama videosu falan iyi gibi.. ay bilemedim..

gecen ayin 18. yaptilar gecmis yani bir ay bide benimkini erken vurdular heralde 17+5 haftamdaydim soyledim ama sorun olmaz dedi simdide 22.haftamdayim merak ettimgim ikinci dozu kac haftakikken yapiyolar heralde bu haftalrda yada 24haftadan sonrami
Kac haftalikken degil canm 20.haftadan sonra ilk doz ilk dozdan 1 ay sonrada 2. Yi yapiyolar diye biliyrm biraz erken yapmslar seninkini o zaman bildigim kadariyla ama 1 ayi gectiyse arasi git istersen yada aile hekimini arayip sor

Ben daha ilk dozu bile olmadim ekimin 25 ine vermisti tarihi. Cok mu gec anlamadim
Benimkinide 30 una vermisti gec verdi baya,bugun aradm 17 sinde dr randevum var dedim oluyosa asıyida ayni gun yapalim dedim olur dedi hemsire 17 sine cekti ilk dozu

bu arada inşallah 3 saate evime dönüyorum, istanbulu çook sevsem de yuvamı çok özledim. inşallah havaalanında yine xray cihazından geç diye tutturmazlar eve dönünce ayrıntılı listemi de atacağım

Kac haftalikken degil canm 20.haftadan sonra ilk doz ilk dozdan 1 ay sonrada 2. Yi yapiyolar diye biliyrm biraz erken yapmslar seninkini o zaman bildigim kadariyla ama 1 ayi gectiyse arasi git istersen yada aile hekimini arayip sor
zaten canm benm aile hekimi aradi gunum gelmis. ben sandum hafta onemki 1 ay gecti. evet benmkini erken vurdular ama 16 haftayi gecince basliyolarmis int. arasirdim 4. aya girince basliyomus brnde cok arada kalmistim korkmustum erken vuruldum fln diye ama sorun degilmis

Benimkinide 30 una vermisti gec verdi baya,bugun aradm 17 sinde dr randevum var dedim oluyosa asıyida ayni gun yapalim dedim olur dedi hemsire 17 sine cekti ilk dozu
Iyi yapmissin bence benim de ayrintilim yarin ben de bi ugriyim olmadi cikista yaparsa bakalim

Fullialein dediğin ilacı almak için bugün eczaneye gittim almak üzereyken eczacıya gebelikte kullanımı sıkıntı olur mu diye sordum. eczacı gebelikte çok önermiyoruz hatta mümkünse 7.aya kadar hiç bir ilacı önermiyoruz dedi. ben de almaktan vazgeçtim. gelince de internete bakayım dedim şu sayfada da https://www.kullananlar.com.tr/debridat-fort/
"Hamilelik ve emzirme döneminde de Debridat Fort kullanımı tavsiye edilmez." yazısını görünce de haftasonu doktoruma danışmaya karar verdim. teşekkür ederim ilgine...

Ben de oda yapacağım. Bir de dediğin o ana kucağından alıp ilk zamanlarda yanımda onla yatırmayı düşünüyorum. Hem diğer odalarda da kullanılır.

Ne güzel çok imrendim. Inşallah ben de öyle yapabilirim kızımla

Katılıyorum sana. Chicco nun liteway modelini mi düşünüyorsun? O hem hafif hem de puset de eklenebiliyor

Aynen çok iyi fikir lakin Benim içine yatak yaptırmam gerekiyor onu bi halletmem lazım

baston alınca neden 1 yas sonra kullanıorsun bebek 6 aydan sonra ayarlı bebek arabasındada oturuo canım ondada oturabılıyor
Evet işte 0 yastan itibaren diyor mesela maclarende. Ama karar verebilsem bir. Boylece anladım ki ben gercekten cok kararsız bir insanmısım..

Ben daha ilk dozu bile olmadim ekimin 25 ine vermisti tarihi. Cok mu gec anlamadim
Erken olmaması önemli. Gec olması gibi bir problem olmaz. İki ası arasında 1ay olması önemli. Ben de daha yeni oldum ilk asımı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…