2017 Şubat Anneleri

Ben istanbulda cerrahpaşa tip fakultesinde yaptirdim siyah beyazdi hicbir sey vermediler bir tek rapor verdiler. Arkadasim da geçen yil kocaeli tıpta yaptirdi orda 3 boyutluymus cihaz ve resim de vermisler
Tamam canım çok sağol doktorum biliyor devlette yaptıracağımi demek ki rapor yeterli gelecek ona ne yapalim renkli resimli de eksik kalacak bebişin sanırım

Çok zor bir karar bende çok.zorlandim ama sonunda aldim pahali biraz ama travel sistemler o şekilde ...cikarip takilanlardan kraft twist deco istersen bir incele

Yaaa çok mutluyum
Babası da tekmeleri hissetti sonunda, arka arkaya vuruyor masal
22+0 a saatler kala
Hadi gözünüz aydın Bende benimkine hissetsin diye bekliyorum yok anlamıyor adam ya bebek de vazgeçti onun eline tepki vermiyor resmen oysaki baya sarsıyor artık yani ama gündüz bende hidsedemiyorum aksam eve gelince anca.

Tadini cikar canim.ozaman bolca vakit gecir iyi olmana sevindim
Biraz ağrı baskı fln var ama alistim artık onlarla hamilelik geçirmeye bi yanim aklım evimde eşim de bi yanim burda hep böyle oluyo ya

canım bebek anne dinlenmek için oturduğu zaman yada uyumak için uzanınca vücudun hareket halindeki sallanma ritmi durduğu için tekmeliyormuş, bende bunu bi kitapta okudum sonra eşimle denedik uzandım bi süre sonra tekmelemeye başladı eşimin suratı muhteşemdi. Sende uyandığında zaman dene bakalım hissedecek mi eşin

Daha dün akşam hissedemedi ama bugün oldu, vazgeçmeyin

Tesekkur ederim canim. Sozum ona ince islerimi yapmıştim cam kapi duvar kalmisti... o kadar yorgunum ki uyuyamiyorum...

Olsun hiç değilse artık evin tertemiz ohh

Annemlere geldim ya kuzum haftasonu dugunumuz vardı işte kalabalıktı bakamadim hiç kimse de merak etmemiş zaten

Biliyoruz kuzum da sesi çıkmayan sensin. Gittiğin gibi unuttun bizi. :)

Ayy ben hiç araştırmadım yatak işini

Oda olarak alınca içinde belis in yatağını da veriyor baktığım mağazalar. Onun özelliklerine bakayım bari o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…