Oh maşallah valla ne güzel. İlk çocukta kaç kilo almıştın ?
Tamam canım çok sağol doktorum biliyor devlette yaptıracağımi demek ki rapor yeterli gelecek ona ne yapalim renkli resimli de eksik kalacak bebişin sanırımBen istanbulda cerrahpaşa tip fakultesinde yaptirdim siyah beyazdi hicbir sey vermediler bir tek rapor verdiler. Arkadasim da geçen yil kocaeli tıpta yaptirdi orda 3 boyutluymus cihaz ve resim de vermisler
Çok zor bir karar bende çok.zorlandim ama sonunda aldim pahali biraz ama travel sistemler o şekilde ...cikarip takilanlardan kraft twist deco istersen bir inceleBenim baston istemememdeki tek sebep bebeğin yüzünün bana dönük olamayacak olması. Yenidoğan sonuçta yüzünü görmem lazım sürerken diye düşünüyorum. Travel da arabanın normal pusetini çıkarıp yerine sadece ana kucağını takabiliyosun falan.. o kadar özellik var ki kafayı yedim
Canım ilk çocukta 68 ile hamile kaldım 82 ile doğuma girdim. Yani 14 kilo aldım.
Bunda 72.5 ile hamile kaldım. Şuan 74 kiloyum. Hedef en fazla 80 diyorum ama bakalım.
Hadi gözünüz aydınYaaaçok mutluyum
Babası da tekmeleri hissetti sonunda, arka arkaya vuruyor masal
22+0 a saatler kala
Tesekkur ederim canim. Sozum ona ince islerimi yapmıştim cam kapi duvar kalmisti... o kadar yorgunum ki uyuyamiyorum...Magnezyum.ilacim.varsa ic derim,nekadar kadin.gelse de bizde yoruluyoruz.ince.isler yaptirilmiyor.kadina gule gule kirlet:))
Yok canım donmedim daha annemlerdeyim hala dün dugunumuz vardı işte bugün ancak dağıldı millet bende inş haftasonuna doncem bakalım alistim da burayaBizden iyilik.sen.nasilsin?geldin.mi evine?
Annemlere geldim ya kuzumEliiiif nerdesin sen ya
Tadini cikar canim.ozaman bolca vakit gecir iyi olmana sevindimYok canım donmedim daha annemlerdeyim hala dün dugunumuz vardı işte bugün ancak dağıldı millet bende inş haftasonuna doncem bakalım alistim da buraya
Biraz ağrı baskı fln var ama alistim artık onlarla hamilelik geçirmeyeTadini cikar canim.ozaman bolca vakit gecir iyi olmana sevindim
canm fiyat ne acaba ucretli dimiBen istanbulda cerrahpaşa tip fakultesinde yaptirdim siyah beyazdi hicbir sey vermediler bir tek rapor verdiler. Arkadasim da geçen yil kocaeli tıpta yaptirdi orda 3 boyutluymus cihaz ve resim de vermisler
Ask olsun biliyoruz ya annenlerde oldugunu. Hem dugun vardi kalabaliktir orasi buraya bakmaya vaktin olmaz. Merak etmemis falan cok ayipAnnemlere geldim ya kuzumhaftasonu dugunumuz vardı işte kalabalıktı bakamadim hiç kimse de merak etmemiş zaten
Ikisi birden bazen olmuyor canim ya saglik.olsun.agrilar bende de var normal.artik alisacagiz:))Biraz ağrı baskı fln var ama alistim artık onlarla hamilelik geçirmeyebi yanim aklım evimde eşim de bi yanim burda hep böyle oluyo ya
Keşke olabilse ama evet olmuyoIkisi birden bazen olmuyor canim ya saglik.olsun.agrilar bende de var normal.artik alisacagiz:))
Heee piki o zaman indir elindeki sopayıAsk olsun biliyoruz ya annenlerde oldugunu. Hem dugun vardi kalabaliktir orasi buraya bakmaya vaktin olmaz. Merak etmemis falan cok ayip.
canım bebek anne dinlenmek için oturduğu zaman yada uyumak için uzanınca vücudun hareket halindeki sallanma ritmi durduğu için tekmeliyormuş, bende bunu bi kitapta okudum sonra eşimle denedik uzandım bi süre sonra tekmelemeye başladı eşimin suratı muhteşemdi. Sende uyandığında zaman dene bakalım hissedecek mi eşinHadi gözünüz aydınBende benimkine hissetsin diye bekliyorum yok anlamıyor adam ya bebek de vazgeçti onun eline tepki vermiyor resmen oysaki baya sarsıyor artık yani ama gündüz bende hidsedemiyorum aksam eve gelince anca.
Tamam tamam indirdim sakaydi zaten. Yoksa hic atarli bir hamileye benzer halimmi var.Heee piki o zaman indir elindeki sopayı
Hadi gözünüz aydınBende benimkine hissetsin diye bekliyorum yok anlamıyor adam ya bebek de vazgeçti onun eline tepki vermiyor resmen oysaki baya sarsıyor artık yani ama gündüz bende hidsedemiyorum aksam eve gelince anca.
Tesekkur ederim canim. Sozum ona ince islerimi yapmıştim cam kapi duvar kalmisti... o kadar yorgunum ki uyuyamiyorum...
Annemlere geldim ya kuzumhaftasonu dugunumuz vardı işte kalabalıktı bakamadim hiç kimse de merak etmemiş zaten
Benimkini bana komşum verdi içini özel yaptırmışlar pamuk var ama yüksek geldi bana biraz işte bi yorgancı bulup ayarlatmam gerek ölçü mölçü işte bişiler.. ve Aslında yumuşak değil yarı ortopedik mümkünse lateks öneriyor doktorlar
Odasındaki beşiğine yatsan'dan happy ya da jou jou düşünüyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?