2017 Şubat Anneleri

Daha dün akşam hissedemedi ama bugün oldu, vazgeçmeyin

Olsun hiç değilse artık evin tertemiz ohh

Biliyoruz kuzum da sesi çıkmayan sensin. Gittiğin gibi unuttun bizi. :)
Kalabalıktı milletle vakit geçirdim yeğenler fln özlemişim iyice ev curcunaydi :) haftasonuna doncem zaten şimdiden hüzün çöktü içime ne çabuk geçti ya

Bayanlar bunlarda benim bebişime aldıklarım ve hediye gelenler :) Allah sağlıklı günlerde giydirmek nasip etsin inşaAllah.

Çok güzeller canım Güle güle giysin defne hanım :) yanlış gormediysem tabi

Yok canim lite way la ilgili şikayet çok var o yüzden urban plas modelini alicam

Bir de buna bakayım ben de. Halbuki liteway de çok hoşuma gitmişti. Ayyy ne zormuş karar vermek

Ne kadar faydalı bilgiler teşekkürler paylaştığın için

Her şerde bir hayır vardır canım tartıya çıkıp canın sıkılacağına olmasın daha iyi ben de yiyemiyorum ekmek zaten beyaz ekmek sevmezdim de. Yarın başlıyorum artık ciddi beslenmeye... sonuçlar da yarın çıkacak. Ebe seni iyi görmüyorum bol pekmez üzüm ye dedi. Yaşasın yemek yemek dicem artık

Tesekkur ederim canim. Sozum ona ince islerimi yapmıştim cam kapi duvar kalmisti... o kadar yorgunum ki uyuyamiyorum...

Işler bittiyse için rahatlasın canım sonuna kadar hak etmişsindir uykuyu iyi geceler

Loveali kızımın adaşı keyfin yerindedir inşallah

İvet ben adaş iyi çok şükür canım ailenin yanında olunur da keyifsiz olunurmu

Benim eşimde ilk defa bu akşam hissetti ardarda bi kaç defa yüzündeki ifadeyi hiç unutamıcam

Yaaa çok mutluyum
Babası da tekmeleri hissetti sonunda, arka arkaya vuruyor masal
21+0 a saatler kala
Eşimde ilk defa bu akşam hissetti ard arda
Ben istanbulda cerrahpaşa tip fakultesinde yaptirdim siyah beyazdi hicbir sey vermediler bir tek rapor verdiler. Arkadasim da geçen yil kocaeli tıpta yaptirdi orda 3 boyutluymus cihaz ve resim de vermisler
Kızımda özel bi kliniğe gitmiştim yine oraya gidecektim devletteki doktor başka bi yere yönlendirdi orda yaptırdık ama pişman oldum aynen siyah beyaz yüzünü falan göremedik hic kızımda cd foto falan vermişti hatta doktor babasına benzeyeceğini bile bilmişti arada cok fiyat farkı da yoktu ama doktor deyince orada gittim işte. Neyse cok sükür bi sorun cıkmadı saglıklı olsunlar da dogunca görücez nasılsa

Ben daha ilk dozu bile olmadim ekimin 25 ine vermisti tarihi. Cok mu gec anlamadim
Geç degildir canım ya. Beni de bugün cagırmısti gittim ama öncesinde sistemde gorememiş kizima hamileyken 2 doz doğumdan sonra da 1 doz vurulmustum. 4.doz için 1 yıl geçmesi gerekiyomuş kasımda gidicem onun icin. 5 doza tamamlarız artik

Günaydınlar....
Dün gece tuhaf bisey oldu gece sol kolumu kasıyarak uyandım sonra ısıği acip baktım kolumun uzerinde 10-15 tane sinek ısırıği gibi kabarıkcıklar vardı sag elim uzerinde 2 tane belimde de 2 tane..yani yogunluk sol uzerindeydi. Bisey falan ısırdi zannettim yikadim kolumu kasintisi gecti bide detan elektrolit taktim prize rahat uyudum sabaha hic bisey kalmamisti.. simdi netten okuyorum alerji vs biseylerden bajsediyorlar sizin basiniza geldi boyle birsey hic?

Oooooffff bıktım bu konşunun köpeklerinden yaaaaa.
Yemin ederim hayvansever iken düşman olacağım nerdeyse hayvanlara..
2 tane köpekleri var,sabah 8 de sahipleri evden çıkar çıkmaz başlıyorlar ulumaya ,tırmalayıp havlamaya ve ağlamaya..
Ses şiddeti o kadar fazla ki anlatamam
1 yıldır her sabah 2 saat boyunca hep aynı şeyler.
Kızlar bi akıl verin,polise mi gitsem mahkemeye mi versem. Şaştım kaldım yaa.
Ben kiracıyım ,onlar ev sahibi. Gidip konuşmak bi işe yaramıyor. Kökten çözüm istiyorum artık ama nasıl ...

Bu arada bugün ayrıntılı ultrasonum var. İnşallah güzel haberler alırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…