2017 Şubat Anneleri

Gunaydin anneler asure gununuz mübarek olsun.
Ayyy ben bayıyılırım yaaa aşureye.. Keşke komşulardan yapan olsa da getirse.. Ne güzel öğrenci iken bütün komşular getirirdi Trabzonda pek aşure kültürü yok galiba 3 senedir burdayım bi kere bile gelmedi daha bize ve çevremde de görmedim hiç.. Ya da en iyisi ben kendim yapmayı öğreneyim

günaydın yasak değilmi binada hayvan beslemek ...

günaydın yasak değilmi binada hayvan beslemek ...

Kızlar aranızda devlette ayrıntılı ultrason yaptıran var mı ? Onlar da resim cd filân veriyorlar mı ? Ben sonrasında özeldeki doktora götüreceğim sonucu sadece rapor mu veriliyor acaba ?
canım ben yaptırdım devlette sadece rapor verdiler ekranı bile cevirmediler

Salliala üni hastanesinde yaptırmıştım ben ayrıntılıyı sadece 6 dk sürdü muayene renkli ultrason filan bekleme bize rapor da verilmedi 5-6 görüntü aldık iki satır bişey yazdı kağıdın arkasına o kadar.

Onlarin ev sahibi senin kiraci olma neyi degistiriki. Polisi bir ara istersen bakalim ne cevap verecekler. Ama laftan anlamayan insanlarsa isin zor Allah yardimcin olsun.
Ayrintilinda iyi gecer insallah guzel haberlerle gelirsin

Ayrintili icin doktorum bakti once sonra radyolojiye yonlendirdi. Radyoloji ogleden sonra gel dedi bakamadilar yani daha. Genel olarak iyi dedi doktorum ama bobrekler hafif genis dedi bebisin. Suyun biraz daha artsa iyi olur bol su ic dedi ama ben cok iciyodum zaten. Bide cok ayakta durma dedi de ogretmenim o da pek mumkun gorunmuyo. Bakalim ogleden sonra neler duycaz

Nasıl besleniyorsun?
Kahvaltıda yumurta zeytin peynir reçel bi dilim ekmek varsa kızartma da yiyorum biraz. Öğle yemeği okulda geçiyor küçük kutu süt ile bazen yanıma sandviç yapıyorum bazen tost belli olmuyor. Akşam gec kalıyor okul çıkışına 7 bucukta ekmeksiz çorba ynina da bi sebze yemeği et yemeği hangisi varsa onu yiyorum. Ama benim bi de çerez ve peşine meyve seansı var sanırım onlar bana kilo yaptı gün ortası vakit bulamıyorum onları yemeye ama ne yapayım

Bence çok tatlı çok hoş duruyo maşallah.. siz gün olarak en öndelersiniz göbek gayet normal..
Evet cnm aslında ben memnunum halimden ama millet bazen gereksiz konusuyo işte 6 aylık oldu daha 9 aylık bi karın bekliyolar sanırım benden
Maşallah canın gayet normal benim de birden büyüdü

Çok tatlîlar güle güle kullansin bebis

Güle güle kullanın icinde mışıl mışıl uyusun inşallah prensesin
Evet benimde son 2 haftada gözle görünür şekilde büyümeye başladı cnm

aa ne güzel doktorun iyi birisi sanırım inş bu gidíşinde gösterir bebisin yüzünü hem ani oluyo ne güzel büyüdüklerinde gösteririz inş keşke benimde olsaymis diyorum bazen

Kizla seker yuklemesi konusunda bi fikri olan varmi yuetmeyi dusunen ayrintili kacti ozeldede sra yok napalim kismet diyelim ama su seker yuklemesi hakkinda bilgi verir misiniz 3 hafta sonra dr gel test yapalim dedi yukleme yapariz dedi

Kizla seker yuklemesi konusunda bi fikri olan varmi yuetmeyi dusunen ayrintili kacti ozeldede sra yok napalim kismet diyelim ama su seker yuklemesi hakkinda bilgi verir misiniz 3 hafta sonra dr gel test yapalim dedi yukleme yapariz dedi
cnm ben hiç yaptirmak istemiyorum aç karnına o şekerli şeyi nasıl içerim midem kaldirirmi bilmiyorum ama doktorum kilon var yapalım dedi mecbur yaptiricam artik

Günaydın hanımlar herkese mutlu huzurlu günler diliyorum... ayrıntılı ya girecek arkadaşlar inş güzel haberlerle dönersiniz

Bence şeker yüklemesi yaptırılmalı. Bizim ailede şeker yoktur ama bende gebelik şekeri çıktı iyiki yaptırmışım diyorum hemen diyete başladım. Bu hamileliğimde tatlı falan istemiyor canım hadi bir ölçeyim dedim dün 153 çıktı hem de 2.5 saat sonra Yine var gebelik şekeri off çok zor diyet yapmak ama mecburum yarın doktora gidip konuşacağım.

Kötü besleniyorsun diyemem ekmek olarak tam buğday ekmeğini mi tercih etsen acaba? Pilavıda pirinç değilde bulgur yapabilirsin tabi yiyorsan,ara öğünlerde de ceviz,badem,fındık? Meyvedeki şeker miktarı yoğun olduğundan hızlı kilo alımlarında doktorlar porsiyonları azaltıyorlar bilgin olsun. Umarım gebelik şekerin yoktur.

Gunaydin canim evin icindemi köpekler bahceli bi yerdemi?belediye yada zabita onlar ise yaramzsa polis sanırım.
Seninki iyiki hayvan yine bende üst katımdaki yetişkin çiftin gece gürultülerind3n şikayetçiyim ama dile getirilicek gibi seyler degil(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…