Ayyy ben bayıyılırım yaaa aşureye.. Keşke komşulardan yapan olsa da getirse.. Ne güzel öğrenci iken bütün komşular getirirdiGunaydin anneler asure gununuz mübarek olsun.
Oooooffff bıktım bu konşunun köpeklerinden yaaaaa.
Yemin ederim hayvansever iken düşman olacağım nerdeyse hayvanlara..
2 tane köpekleri var,sabah 8 de sahipleri evden çıkar çıkmaz başlıyorlar ulumaya ,tırmalayıp havlamaya ve ağlamaya..
Ses şiddeti o kadar fazla ki anlatamam
1 yıldır her sabah 2 saat boyunca hep aynı şeyler.
Kızlar bi akıl verin,polise mi gitsem mahkemeye mi versem. Şaştım kaldım yaa.
Ben kiracıyım ,onlar ev sahibi. Gidip konuşmak bi işe yaramıyor. Kökten çözüm istiyorum artık ama nasıl ...
Bu arada bugün ayrıntılı ultrasonum var. İnşallah güzel haberler alırım..
Oooooffff bıktım bu konşunun köpeklerinden yaaaaa.
2 tane köpekleri var,sabah 8 de sahipleri evden çıkar çıkmaz başlıyorlar ulumaya ,tırmalayıp havlamaya ve ağlamaya..
Ben kiracıyım ,onlar ev sahibi. Gidip konuşmak bi işe yaramıyor. Kökten çözüm istiyorum artık ama nasıl ...
canım ben yaptırdım devlette sadece rapor verdiler ekranı bile cevirmedilerKızlar aranızda devlette ayrıntılı ultrason yaptıran var mı ? Onlar da resim cd filân veriyorlar mı ? Ben sonrasında özeldeki doktora götüreceğim sonucu sadece rapor mu veriliyor acaba ?
Nasıl besleniyorsun?Kızlar iki haftada 2 kilo almak normal mi ya ?
Onlarin ev sahibi senin kiraci olma neyi degistiriki. Polisi bir ara istersen bakalim ne cevap verecekler. Ama laftan anlamayan insanlarsa isin zor Allah yardimcin olsun.Oooooffff bıktım bu konşunun köpeklerinden yaaaaa.
Hayirli haberlerle gelirsin insallah.Gunaydin kizlar 10 da ayrintilimiz var bi stres basti ki sormayin
Kahvaltıda yumurta zeytin peynir reçel bi dilim ekmek varsa kızartma da yiyorum biraz. Öğle yemeği okulda geçiyor küçük kutu süt ile bazen yanıma sandviç yapıyorum bazen tost belli olmuyor. Akşam gec kalıyor okul çıkışına 7 bucukta ekmeksiz çorba ynina da bi sebze yemeği et yemeği hangisi varsa onu yiyorum. Ama benim bi de çerez ve peşine meyve seansı var sanırım onlar bana kilo yaptıNasıl besleniyorsun?
Evet cnm aslında ben memnunum halimden ama millet bazen gereksiz konusuyo işte 6 aylık oldu daha 9 aylık bi karın bekliyolar sanırım bendenBence çok tatlıçok hoş duruyo maşallah.. siz gün olarak en öndelersiniz göbek gayet normal..
Evet benimde son 2 haftada gözle görünür şekilde büyümeye başladı cnmMaşallah canın gayet normal benim de birden büyüdü
Çok tatlîlar güle güle kullansin bebis
Güle güle kullanın icinde mışıl mışıl uyusun inşallah prensesin
aa ne güzel doktorun iyi birisi sanırım inş bu gidíşinde gösterir bebisin yüzünü hem ani oluyo ne güzel büyüdüklerinde gösteririz inş keşke benimde olsaymis diyorum bazenay ne güzel yaa sen şanslısn,ben anca siyah beyaz ultrason fotolarına ideolarına filan bakıyorum,onda da zaten gölge gibi gözüküyor,pek birşey belli olmuyo.ama bu işin peşini bırakmam ,doktor sağolsun ne zaman istersen gel yeniden deneriz dedi..bir iki hafta sonra gitmeyi planlıyorum yine.çünkü kendi doktorumun renkli ultrasonu yok
cnm ben hiç yaptirmak istemiyorum aç karnına o şekerli şeyi nasıl içerim midem kaldirirmi bilmiyorum ama doktorum kilon var yapalım dedi mecbur yaptiricam artikKizla seker yuklemesi konusunda bi fikri olan varmi yuetmeyi dusunen ayrintili kacti ozeldede sra yok napalim kismet diyelim ama su seker yuklemesi hakkinda bilgi verir misiniz 3 hafta sonra dr gel test yapalim dedi yukleme yapariz dedi
Kötü besleniyorsun diyemem ekmek olarak tam buğday ekmeğini mi tercih etsen acaba? Pilavıda pirinç değilde bulgur yapabilirsin tabi yiyorsan,ara öğünlerde de ceviz,badem,fındık? Meyvedeki şeker miktarı yoğun olduğundan hızlı kilo alımlarında doktorlar porsiyonları azaltıyorlar bilgin olsun. Umarım gebelik şekerin yoktur.Kahvaltıda yumurta zeytin peynir reçel bi dilim ekmek varsa kızartma da yiyorum biraz. Öğle yemeği okulda geçiyor küçük kutu süt ile bazen yanıma sandviç yapıyorum bazen tost belli olmuyor. Akşam gec kalıyor okul çıkışına 7 bucukta ekmeksiz çorba ynina da bi sebze yemeği et yemeği hangisi varsa onu yiyorum. Ama benim bi de çerez ve peşine meyve seansı var sanırım onlar bana kilo yaptıgün ortası vakit bulamıyorum onları yemeye ama ne yapayım
Gunaydin canim evin icindemi köpekler bahceli bi yerdemi?belediye yada zabita onlar ise yaramzsa polis sanırım.Oooooffff bıktım bu konşunun köpeklerinden yaaaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?