- 20 Eylül 2015
- 2.234
- 1.622
- 63
Kızartma hiç masum değil bu arada gözümden kaçmış eğer çok düşkünsen iki haftada bir fırında kızartmayı dene derim daha zararsız oluyor öyle :)Kahvaltıda yumurta zeytin peynir reçel bi dilim ekmek varsa kızartma da yiyorum biraz. Öğle yemeği okulda geçiyor küçük kutu süt ile bazen yanıma sandviç yapıyorum bazen tost belli olmuyor. Akşam gec kalıyor okul çıkışına 7 bucukta ekmeksiz çorba ynina da bi sebze yemeği et yemeği hangisi varsa onu yiyorum. Ama benim bi de çerez ve peşine meyve seansı var sanırım onlar bana kilo yaptıgün ortası vakit bulamıyorum onları yemeye ama ne yapayım
Çok üzüldüm sıra bulamamana.. Ben de henüz ayrıntılı için hiç birşey yapmadım.. Cuma günü dr kontorlüm var o zaman soracağım ayrıntılıyı.. İnşallah geç kalmış olmam..Kizla seker yuklemesi konusunda bi fikri olan varmi yuetmeyi dusunen ayrintili kacti ozeldede sra yok napalim kismet diyelim ama su seker yuklemesi hakkinda bilgi verir misiniz 3 hafta sonra dr gel test yapalim dedi yukleme yapariz dedi
İlk doz ile ikinci doz arası 1ay olması lazım eğer süre yeterliyse yaptırınIkinci dozumu da 22. Haftada alicam. Bu normal mi peki? Bu da erken sanirim.. ben bunu ebe hemsireme soylesem dikkate alir mi ki beni?
Kızartma çok yemiyorum ya arada birKızartma hiç masum değil bu arada gözümden kaçmış eğer çok düşkünsen iki haftada bir fırında kızartmayı dene derim daha zararsız oluyor öyle :)
çok teşekkür ederimÇooookkk güzellerkutusu bile harika güle güle giysin prenses
Amann boşver milletiEvet cnm aslında ben memnunum halimden ama millet bazen gereksiz konusuyo işte 6 aylık oldu daha 9 aylık bi karın bekliyolar sanırım benden
Evet benimde son 2 haftada gözle görünür şekilde büyümeye başladı cnm
çok teşekkür ederimÇooookkk güzellerkutusu bile harika güle güle giysin prenses
teşekkür ederim, ponponlu ayakkabılı olan elbise zara, mevlid takımı bebetto, bizim aldıklarımız carters canımÇok ciciler güle güle giysin inşallah acaba nerden alındılar
oo güel güle kullan canım ben instagramdan sipariş vercektim. ne kadara aldın daha mı uyguna geliyor?kızlar oğluma bugün bu muslinlerden aldım.. Instagramda görüp çok beğeniyodum hep dayanamadım aldım bugün aliexpressten..
Ayyy ben bayıyılırım yaaa aşureye.. Keşke komşulardan yapan olsa da getirse.. Ne güzel öğrenci iken bütün komşular getirirdiTrabzonda pek aşure kültürü yok galiba 3 senedir burdayım bi kere bile gelmedi daha bize ve çevremde de görmedim hiç.. Ya da en iyisi ben kendim yapmayı öğreneyim
Canm ben 1,700 almıştım haftasonu 2,5 oluverdi bi anda. Bu hafta alınıyor herhaldeKızlar iki haftada 2 kilo almak normal mi ya ?
üzüldüm canım kaçmasına keşke üstüne düşseydin gerçekten önem veriyor doktorlar. bana doktorum demişti ki bu 2li 3lüler, ayrıntılılar vs. 2 tane şey öner deseniz sadece ayrıntılı ve şeker testini öneririm ben de yaptırdım dedi. ben de şekerli çok yiyorum meyve makarna vs. cumartesi kontrolüm var yaptıracağım testi.Kizla seker yuklemesi konusunda bi fikri olan varmi yuetmeyi dusunen ayrintili kacti ozeldede sra yok napalim kismet diyelim ama su seker yuklemesi hakkinda bilgi verir misiniz 3 hafta sonra dr gel test yapalim dedi yukleme yapariz dedi
Onlarin ev sahibi senin kiraci olma neyi degistiriki. Polisi bir ara istersen bakalim ne cevap verecekler. Ama laftan anlamayan insanlarsa isin zor Allah yardimcin olsun.
Ayrintilinda iyi gecer insallah guzel haberlerle gelirsin
Kahvaltıda yumurta zeytin peynir reçel bi dilim ekmek varsa kızartma da yiyorum biraz. Öğle yemeği okulda geçiyor küçük kutu süt ile bazen yanıma sandviç yapıyorum bazen tost belli olmuyor. Akşam gec kalıyor okul çıkışına 7 bucukta ekmeksiz çorba ynina da bi sebze yemeği et yemeği hangisi varsa onu yiyorum. Ama benim bi de çerez ve peşine meyve seansı var sanırım onlar bana kilo yaptıgün ortası vakit bulamıyorum onları yemeye ama ne yapayım
Evet cnm aslında ben memnunum halimden ama millet bazen gereksiz konusuyo işte 6 aylık oldu daha 9 aylık bi karın bekliyolar sanırım benden
Evet benimde son 2 haftada gözle görünür şekilde büyümeye başladı cnm
Bence şeker yüklemesi yaptırılmalı. Bizim ailede şeker yoktur ama bende gebelik şekeri çıktı iyiki yaptırmışım diyorum hemen diyete başladım. Bu hamileliğimde tatlı falan istemiyor canım hadi bir ölçeyim dedim dün 153 çıktı hem de 2.5 saat sonraYine var gebelik şekeri off çok zor diyet yapmak ama mecburum yarın doktora gidip konuşacağım.
Gunaydin canim evin icindemi köpekler bahceli bi yerdemi?belediye yada zabita onlar ise yaramzsa polis sanırım.
Seninki iyiki hayvan yine bende üst katımdaki yetişkin çiftin gece gürultülerind3n şikayetçiyim ama dile getirilicek gibi seyler degil(
Şeker yükleme zamanı gelince mutlaka yaptır öyleyse meyveyide bilmiyorum nasıl yaparsın öğlen vakti yemeye çalışKızartma çok yemiyorum ya arada biraynı şekilde pirinç pilavı da ayda bir o da misafir gelince yaparım. Ama meyve beni de korkuttu gece yemek özellikle ona bağlıyorum. Okulda çerez hiç yetmiyor öğle yemeği yiyemeyince sürekli hareket halinde olduğum için yiyorum aslında ceviz badem kuru üzüm yanımda oluyor.
Kizla seker yuklemesi konusunda bi fikri olan varmi yuetmeyi dusunen ayrintili kacti ozeldede sra yok napalim kismet diyelim ama su seker yuklemesi hakkinda bilgi verir misiniz 3 hafta sonra dr gel test yapalim dedi yukleme yapariz dedi
8 dolara aldım ben.. Instagramda sordum bi yere 59 lira dediler.. Ki onların ki de çinden geliyooo güel güle kullan canım ben instagramdan sipariş vercektim. ne kadara aldın daha mı uyguna geliyor?
benim de kimsem yok o yüzden gözüm kapıda komşular getirir mi acep diye..Ayy bayılırım aşureye
Burda da kimsem yok olsa da yapsa
Kv de Nemrut hayatta yapmaz
Canm ben 1,700 almıştım haftasonu 2,5 oluverdi bi anda. Bu hafta alınıyor herhalde
ben 5 günde 2 kilo aldım,bu da benm için hayatımın rekoru sayılabilir..5 gn boyunca iş yerinde günde yaklaşık 1 kilo meyve yedim kış geldi vitamin olur diyeKızlar iki haftada 2 kilo almak normal mi ya ?
Ruyamda gordum asure ben de...ne olur birileri asure yapsin bana da gondersin. Annemler her yil yapar simdi de yapmislardir eminim. Kaynim da yapar bazen ama onpekmez koydugu icin yiyesim gelmez...benim de kimsem yok o yüzden gözüm kapıda komşular getirir mi acep diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?