2017 Şubat Anneleri

Kızartma hiç masum değil bu arada gözümden kaçmış eğer çok düşkünsen iki haftada bir fırında kızartmayı dene derim daha zararsız oluyor öyle :)

Kizla seker yuklemesi konusunda bi fikri olan varmi yuetmeyi dusunen ayrintili kacti ozeldede sra yok napalim kismet diyelim ama su seker yuklemesi hakkinda bilgi verir misiniz 3 hafta sonra dr gel test yapalim dedi yukleme yapariz dedi
Çok üzüldüm sıra bulamamana.. Ben de henüz ayrıntılı için hiç birşey yapmadım.. Cuma günü dr kontorlüm var o zaman soracağım ayrıntılıyı.. İnşallah geç kalmış olmam.. Bizim ailede ciddi derece şeker hastalığı olduğu için ben bu cuma yaptırcam şeker yüklemesi.. Yani 20+5 de yaptırmış olcam..

Kızartma hiç masum değil bu arada gözümden kaçmış eğer çok düşkünsen iki haftada bir fırında kızartmayı dene derim daha zararsız oluyor öyle :)
Kızartma çok yemiyorum ya arada bir aynı şekilde pirinç pilavı da ayda bir o da misafir gelince yaparım. Ama meyve beni de korkuttu gece yemek özellikle ona bağlıyorum. Okulda çerez hiç yetmiyor öğle yemeği yiyemeyince sürekli hareket halinde olduğum için yiyorum aslında ceviz badem kuru üzüm yanımda oluyor.

Kızlar bugün oğluma bu muslin
Amann boşver milleti ben kulaklarımı kapıyorum çok şükür.. Bana da küçük diyen de var büyük diyen de var kişiden kişiye çok değişir.. Hatta bazen günü gününü tutmuyo.. Bazen çok gaz oluyo deli gibi şiş oluyo benimki normalinden daha büyük duruyo o zaman..

Eklentiler

• a.webp
    380 bayt · Görüntüleme: 80
  • b.webp
    886 bayt · Görüntüleme: 91
kızlar oğluma bugün bu muslinlerden aldım.. Instagramda görüp çok beğeniyodum hep dayanamadım aldım bugün aliexpressten..
oo güel güle kullan canım ben instagramdan sipariş vercektim. ne kadara aldın daha mı uyguna geliyor?

Ayy bayılırım aşureye
Burda da kimsem yok olsa da yapsa
Kv de Nemrut hayatta yapmaz

Kızlar iki haftada 2 kilo almak normal mi ya ?
Canm ben 1,700 almıştım haftasonu 2,5 oluverdi bi anda. Bu hafta alınıyor herhalde

Kizla seker yuklemesi konusunda bi fikri olan varmi yuetmeyi dusunen ayrintili kacti ozeldede sra yok napalim kismet diyelim ama su seker yuklemesi hakkinda bilgi verir misiniz 3 hafta sonra dr gel test yapalim dedi yukleme yapariz dedi
üzüldüm canım kaçmasına keşke üstüne düşseydin gerçekten önem veriyor doktorlar. bana doktorum demişti ki bu 2li 3lüler, ayrıntılılar vs. 2 tane şey öner deseniz sadece ayrıntılı ve şeker testini öneririm ben de yaptırdım dedi. ben de şekerli çok yiyorum meyve makarna vs. cumartesi kontrolüm var yaptıracağım testi.

Onlarin ev sahibi senin kiraci olma neyi degistiriki. Polisi bir ara istersen bakalim ne cevap verecekler. Ama laftan anlamayan insanlarsa isin zor Allah yardimcin olsun.
Ayrintilinda iyi gecer insallah guzel haberlerle gelirsin

Canım ikiside doktor ama umursamıyorlar. Ben bugüne kadar hiç şikayete gitmedim ama onların altta oturan çok uğraştı fakat bir şey elde edemedi. Kadın sinir hastası oldum diyordu.
Bak şuan hala uluyor hayvanlar.
Yani bu saatlerdeki sesten rahatsız olmuyorum ama sabah 8 -10 arasında ki seste çıldırıyorum artık. Oğlum uykulu uykulu uyanıyor..
Sabrettim ama artık yeter. Akşam eşimle bi konuşalım ne yapabileceğimizi..

Canım bu haftalardan sonra aldığın kiloya şaşıracaksın. Önceki beslenme programım ile aynı olmasına rağmen hızla tartıda rakam yükseliyor. Dengelemeye çalışmasam uçacak bende de rakamlar.

Kuzum senin göbüş gayet ortada.
Benimki ikinci olmasına rağmen hala küçük.
Bana da eşim dahil herkes soruyor nerdr bebek diye :))
Boşver yani beğenmeyenleri

Banucum yemekten 1 saat sonra ölçünce 90 çıktı benimki ama aç karnına tatlı yiyince nabız 110-115 oluyor benim.
Geçen sabah acelem vardı. Ekmeğin arasına nutella sürüp yedim,2 saat sonra nabız oldu 115. Aşırı rahatsız oldum nabız yükselmesinden. Şeker ile bağlantısı var mı bunun acep ?

Yok canım bahçeli ev olsa hiç sesimi çıkarmam. Apartman dairesi ve alt komşum kendileri. Duvarlar zaten ince olduğu için bütün ses benim evde..
Çok sıkıldım hayvan sesiyle uyanmaktan...

Seninki de kötüymüş yahu. Hayır yani gece hayatının da bi adabı var. Ne gerek bu kadar sesli şaapıyorlarr.
Töbee

Şeker yükleme zamanı gelince mutlaka yaptır öyleyse meyveyide bilmiyorum nasıl yaparsın öğlen vakti yemeye çalış
Doktorunla bu konuyu bi görüş en doğrusunu o söyleyecektir :)

canım senle günlerimiz hemen hemen aynı.. ben daha haftaya gidip, radyolojiye sıra alıcam..eğer 24 hafta bitmeden radyolojide devlette yaptırabilirsem ohh ne ala.. ayrıca ben saygıdan randevu aldım 2 Kasıma..devlette halledersem saygıda sıramı sana veririm..sanırım sende o zamana 24 +1 olursun..geç olmaz değerlendirebilirim dersen haber verirsin bana..

oo güel güle kullan canım ben instagramdan sipariş vercektim. ne kadara aldın daha mı uyguna geliyor?
8 dolara aldım ben.. Instagramda sordum bi yere 59 lira dediler.. Ki onların ki de çinden geliyo onlar da kar eklediği için pahalıya satıyolar.. o yüzden ben instagramdan birşey alma taraftarı değilim..

Kızlar iki haftada 2 kilo almak normal mi ya ?
ben 5 günde 2 kilo aldım,bu da benm için hayatımın rekoru sayılabilir..5 gn boyunca iş yerinde günde yaklaşık 1 kilo meyve yedim kış geldi vitamin olur diye kek,kurabiye,gofret filan derken anlamadım 2 kilo almışım :)) meyveyi günde 1 e düşürdüm 1 kilo verdim..çok meyve tüketiyorsan azaltmanda fayda var canım,,doktorum bana kızmıştı,şeker yükseltir ve aşırısı bebeğin suyunu çoğaltır diye..

benim de kimsem yok o yüzden gözüm kapıda komşular getirir mi acep diye..
Ruyamda gordum asure ben de...ne olur birileri asure yapsin bana da gondersin. Annemler her yil yapar simdi de yapmislardir eminim. Kaynim da yapar bazen ama onpekmez koydugu icin yiyesim gelmez...

Ay ama lutfen yapsin birileri asure
Ve bana da gondersin....

Merhaba kızlar nasılsınız ben biraz köyüyüm ayağımı kestim ve 5dikişim oldu durduk yere annem de göğüs kanseri oldu eşim den hiç bir manevi destek alamıyorum gibi hissediyorum be artık ne yapıcağımı bilmiyorum hamilesin üzülme diyorlar ama üzülmemek elde değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…