Geçmiş olsun canm annene teşhis konuldumuMerhaba kızlar nasılsınız ben biraz köyüyüm ayağımı kestim ve 5dikişim oldu durduk yere annem de göğüs kanseri oldu eşim den hiç bir manevi destek alamıyorum gibi hissediyorum be artık ne yapıcağımı bilmiyorum hamilesin üzülme diyorlar ama üzülmemek elde değil
Gecmis olsun cnm bnm uzuldum ya olsun yaptir bencede onlem almak en guzekiÇok üzüldüm sıra bulamamana.. Ben de henüz ayrıntılı için hiç birşey yapmadım.. Cuma günü dr kontorlüm var o zaman soracağım ayrıntılıyı.. İnşallah geç kalmış olmam..Bizim ailede ciddi derece şeker hastalığı olduğu için ben bu cuma yaptırcam şeker yüklemesi.. Yani 20+5 de yaptırmış olcam..
Canm bnm oyle sandigin gibi degil hicte bisi demedi drum bana ben ustune dusmemezlik yapmadim hatta burdada sordum herkese yanlis anlasilmasin yana yakila hastanede aradim bu bnm hatam degil drum bni uyarmadi bana hicbisiyi anlatmadi 20 hafta gidiyorum ve dr bana yeni aciklama yapiyo is isten gecince bu bnm hatam degil yargilamadna once dusun herekse nasip olmuyi duzgun bi dr 5 aydir adam gibi dr bulamadim basima neler gekdi dengesizin biri az kalsib bos gebelik dyip alicakti yavrumu size duzgun dr dusmus olabilir ustune dusmememkle alakasi yok bunun dogru dr bulmakla alakali bugun yine kavga ettim drla neden soylemedin diye ozelliklede sordum seker yuklemesi testi icin 3 hafta sonra gelimi dedim gek dedi drun sana bilgi vermesi gerekiyo snein dra anlatman degil sanslisin bence dr konusunda allah biliyo adam gibi bi dr bulamadim hepsimi bni bulir daha dun kan vermeye gitttim acemi bi hemsire kolumi delik desik etti dun baslamis ise benim sansizligimdan bu uc tane igneyle 4 tup kani zor aldi ve yarisi da bisa gitti ne kadar kan gitti benden anlatamam eve zor geldim nerdeyse serum yicektim benim burda aylardir dert yakindim tek sey dr meselesi dusman bsina gelemsin vermesin allahüzüldüm canım kaçmasına keşke üstüne düşseydin gerçekten önem veriyor doktorlar. bana doktorum demişti ki bu 2li 3lüler, ayrıntılılar vs. 2 tane şey öner deseniz sadece ayrıntılı ve şeker testini öneririm ben de yaptırdım dedi. ben de şekerli çok yiyorum meyve makarna vs. cumartesi kontrolüm var yaptıracağım testi.
Canm bnm oyle sandigin gibi degil hicte bisi demedi drum bana ben ustune dusmemezlik yapmadim hatta burdada sordum herkese yanlis anlasilmasin yana yakila hastanede aradim bu bnm hatam degil drum bni uyarmadi bana hicbisiyi anlatmadi 20 hafta gidiyorum ve dr bana yeni aciklama yapiyo is isten gecince bu bnm hatam degil yargilamadna once dusun herekse nasip olmuyi duzgun bi dr 5 aydir adam gibi dr bulamadim basima neler gekdi dengesizin biri az kalsib bos gebelik dyip alicakti yavrumu size duzgun dr dusmus olabilir ustune dusmememkle alakasi yok bunun dogru dr bulmakla alakali bugun yine kavga ettim drla neden soylemedin diye ozelliklede sordum seker yuklemesi testi icin 3 hafta sonra gelimi dedim gek dedi drun sana bilgi vermesi gerekiyo snein dra anlatman degil sanslisin bence dr konusunda allah biliyo adam gibi bi dr bulamadim hepsimi bni bulir daha dun kan vermeye gitttim acemi bi hemsire kolumi delik desik etti dun baslamis ise benim sansizligimdan bu uc tane igneyle 4 tup kani zor aldi ve yarisi da bisa gitti ne kadar kan gitti benden anlatamam eve zor geldim nerdeyse serum yicektim benim burda aylardir dert yakindim tek sey dr meselesi dusman bsina gelemsin vermesin allah
Canım çook geçmiş olsun Rabbim yardımcın olsun bol bol dua etMerhaba kızlar nasılsınız ben biraz köyüyüm ayağımı kestim ve 5dikişim oldu durduk yere annem de göğüs kanseri oldu eşim den hiç bir manevi destek alamıyorum gibi hissediyorum be artık ne yapıcağımı bilmiyorum hamilesin üzülme diyorlar ama üzülmemek elde değil
Bizim evde de böyle bi beklenti varRuyamda gordum asure ben de...ne olur birileri asure yapsin bana da gondersin. Annemler her yil yapar simdi de yapmislardir eminim. Kaynim da yapar bazen ama onpekmez koydugu icin yiyesim gelmez...
Ay ama lutfen yapsin birileri asure
Ve bana da gondersin....
Canım zorunda değilsin ki kan almasını beceremeyen hemşireye katlanmaya başka birisi alsın yeter canımı yaktığınız diye itiraz etseydin yaCanm bnm oyle sandigin gibi degil hicte bisi demedi drum bana ben ustune dusmemezlik yapmadim hatta burdada sordum herkese yanlis anlasilmasin yana yakila hastanede aradim bu bnm hatam degil drum bni uyarmadi bana hicbisiyi anlatmadi 20 hafta gidiyorum ve dr bana yeni aciklama yapiyo is isten gecince bu bnm hatam degil yargilamadna once dusun herekse nasip olmuyi duzgun bi dr 5 aydir adam gibi dr bulamadim basima neler gekdi dengesizin biri az kalsib bos gebelik dyip alicakti yavrumu size duzgun dr dusmus olabilir ustune dusmememkle alakasi yok bunun dogru dr bulmakla alakali bugun yine kavga ettim drla neden soylemedin diye ozelliklede sordum seker yuklemesi testi icin 3 hafta sonra gelimi dedim gek dedi drun sana bilgi vermesi gerekiyo snein dra anlatman degil sanslisin bence dr konusunda allah biliyo adam gibi bi dr bulamadim hepsimi bni bulir daha dun kan vermeye gitttim acemi bi hemsire kolumi delik desik etti dun baslamis ise benim sansizligimdan bu uc tane igneyle 4 tup kani zor aldi ve yarisi da bisa gitti ne kadar kan gitti benden anlatamam eve zor geldim nerdeyse serum yicektim benim burda aylardir dert yakindim tek sey dr meselesi dusman bsina gelemsin vermesin allah
Canm bnm oyle sandigin gibi degil hicte bisi demedi drum bana ben ustune dusmemezlik yapmadim hatta burdada sordum herkese yanlis anlasilmasin yana yakila hastanede aradim bu bnm hatam degil drum bni uyarmadi bana hicbisiyi anlatmadi 20 hafta gidiyorum ve dr bana yeni aciklama yapiyo is isten gecince bu bnm hatam degil yargilamadna once dusun herekse nasip olmuyi duzgun bi dr 5 aydir adam gibi dr bulamadim basima neler gekdi dengesizin biri az kalsib bos gebelik dyip alicakti yavrumu size duzgun dr dusmus olabilir ustune dusmememkle alakasi yok bunun dogru dr bulmakla alakali bugun yine kavga ettim drla neden soylemedin diye ozelliklede sordum seker yuklemesi testi icin 3 hafta sonra gelimi dedim gek dedi drun sana bilgi vermesi gerekiyo snein dra anlatman degil sanslisin bence dr konusunda allah biliyo adam gibi bi dr bulamadim hepsimi bni bulir daha dun kan vermeye gitttim acemi bi hemsire kolumi delik desik etti dun baslamis ise benim sansizligimdan bu uc tane igneyle 4 tup kani zor aldi ve yarisi da bisa gitti ne kadar kan gitti benden anlatamam eve zor geldim nerdeyse serum yicektim benim burda aylardir dert yakindim tek sey dr meselesi dusman bsina gelemsin vermesin allah
ilkkez duydum sadece bunu mu söyledilerBebegin sag bobreginin dolgun olduguna karar verdiler. Var mi boyle bi durumla karislasan ayrintili ultrasonda?
kızlar oğluma bugün bu muslinlerden aldım.. Instagramda görüp çok beğeniyodum hep dayanamadım aldım bugün aliexpressten..
kızlar 2 gndür midemde baloncuklar patlıyormuş gibi oluyor,bağırsak hareketi muhtemelen,arada bebek hareketide denk geliyor..ama geçmek bilmedi,karnım gurul gurul,karnım ağrımıyor ama hafif ishalimsi bir durum söz konusu..,akşamları midem patlayacakmış gibi oluyor gazdan,aşırı gergin elimi değdirdiğimde. yüryp nefes almak bile işkence oluyor 2 gündür.başına böye birşey gelen varmı
Yani genel durumuna baktilar ama boyle bi sorun gorduler. Zamanla kuculebiliyomus ya da daha da buyuyup mudahale etmek gerekebiliyomus. Umarim kuculenlerden olur. Bikez daha cagirdi sonra radyoloji uzmani. Tabi benim kafama takildi niye cagirdi acaba diyeilkkez duydum sadece bunu mu söylediler
Erkek bebeklerde böbrek genişlemesi gibi bi sorun sık görülüyormuş onun bi ölçüsü var 4 mm di sanırım bunun altı sıkıntı değilmiş hatta doğduktan sonra çoğu kendiliğinden geçiyormuş tabi gözlem altında olmakta fayda var.Yani genel durumuna baktilar ama boyle bi sorun gorduler. Zamanla kuculebiliyomus ya da daha da buyuyup mudahale etmek gerekebiliyomus. Umarim kuculenlerden olur. Bikez daha cagirdi sonra radyoloji uzmani. Tabi benim kafama takildi niye cagirdi acaba diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?