2017 Şubat Anneleri

Bu haftalarda bu sorunlar görülebiliyor galiba ve 24 haftada fln duzelebiliyo diye tekrar çağırıyorlar sanırım canım o yüzden galiba en mantıklısi 23-24 te ayrıntılıya gitmek gibi sizlerden okuduğum kadarıyla

ilk zamanlar yaşadım iğreç bi durum gaz çıkarmaya çalışın olmadı ilaç alın hamilelikte güvenle kullanılan gaz giderici mide için ilaçlar var

Tkml_ daha önce hiç alışveriş yaptın mı benim deneyimim yok ama güzel şeyler varmış
bebeğe birşey almamıştım canım aliexpressten ama evime almıştım güzel araştırırsan çok güzel ve uygun şeyler var.. biraz uzun sürüyo gelmesi 40 gün bi ay falan ama geliyo.. instagram satılan çoğu şey ordan geliyo o yüzden beğendiğim bir şey olursa direkt oraya bakıyorum.. mesela şu kağıttan sepetleri çok beğeniyodum aldım aliexpressten 8 dolara sonra bi baktım instagramda biri 69 liraya satıyo.. nerdeyse 3 katına

Eklentiler

• IMG_2946.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 58
aynen en güzeli 24. haftada çünkü tam olarak 24. haftadan sonra organların oluşumu tamamlanıyor gibi bişi duydum

Aynen canim ben de arastirdim biraz. Benim kız bebisim ama bizde de goruldu. 6 mm diye olctu umarim duser bizimki de.

Aynen canim benim gibi erken gidip sonra kafaya takmaktansa daha mantikli :) Rabbim saglik versin tum bebislere

aynen en güzeli 24. haftada çünkü tam olarak 24. haftadan sonra organların oluşumu tamamlanıyor gibi bişi duydum
Yanı burda giden bi kaç kişi sorunla geldi ve hep 24. Haftada fln tekrar gideceklerini söylediler ondan yola çıktım bende ..

Aynen canim benim gibi erken gidip sonra kafaya takmaktansa daha mantikli :) Rabbim saglik versin tum bebislere
Rabbim yazısını yazdı zaten ona emanet canım inş sağ salim bebislerimizi kucagimiza alicaz ve buraya resimlerini aticaz :) ayyyy o günleri göstersin Mevlam bizlere inş bende 23 doldurmuş olcam sanırım detaylı ya gittiğimde

8 dolara aldım ben.. Instagramda sordum bi yere 59 lira dediler.. Ki onların ki de çinden geliyo onlar da kar eklediği için pahalıya satıyolar.. o yüzden ben instagramdan birşey alma taraftarı değilim..
ay çok iyi ya.. 60tlden aşağı yok ki zaten. ben de bakayım aliexpresse

Bebegin sag bobreginin dolgun olduguna karar verdiler. Var mi boyle bi durumla karislasan ayrintili ultrasonda?
bir böbreği milim olarak büyük dedi. takip edilecek doğuma kadar dediler. aynı durum mu? dolgun ne demek bilmiyorum ama

Kizlarrr felaket midem yanmaya başladı.gece hiç uyuyamadim.maden suyu biraz rahatlattı ama sürekli de içemem ya.ufff biri bitiyor biri başlıyorr.var mi sizde de

merhaba canım benim bebeğim kız,b,zde cumartesi ayrıntılıya gittiğimizde aynı büyüme bizdede vardı,doktor doğruktan 20 gün sonra filan kontrol ettirin,boyutlar ciddi derecede değil ama sınırın üstünde olduğu için raporlamamız gerekiyr dedi..genelde çoğu bebekte görülebiliyormuş ve doğduğunda düzeliyormuş,şuan gelişme aşamasında olduğu için ufak sapmalar olabilir dedi.kendi doktoruma henüz sonuçları göstermedim,bakalım o ne diyecek

Kizlarrr felaket midem yanmaya başladı.gece hiç uyuyamadim.maden suyu biraz rahatlattı ama sürekli de içemem ya.ufff biri bitiyor biri başlıyorr.var mi sizde de
rennie diye bir şurup var,anında kesiyor benim yanmalarımı.doktorum yazmıştı

Karnim acikiyo hep surekli bisey yiyesim var sonumu dusunemiyorum

bir böbreği milim olarak büyük dedi. takip edilecek doğuma kadar dediler. aynı durum mu? dolgun ne demek bilmiyorum ama
Bence ayni seyi demek istemisler. Genelde tek bobrekte goruluyomus zaten. Genel karsilasilan bi durum o zaman. Biz de takip altindayiz bakalim

Ne guzel uzun uzun aciklamis doktorun. Bana da kontrol altinda tutulacagini soylediler. Tesekkur ederim canim gayet pozitif bi aciklama olmus :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…